Αυστραλός πληροφοριοδότης, Ιατρός στα επείγοντα, αποκαλύπτει ότι νέοι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι πολίτες πεθαίνουν λόγω επιπλοκών του εμβολίου Covid-19 (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αυστραλός πληροφοριοδότης, Ιατρός στα επείγοντα, αποκαλύπτει ότι νέοι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι πολίτες πεθαίνουν λόγω επιπλοκών του εμβολίου Covid-19 (Video)

  «Από τότε που εγκρίθηκε η χορήγηση του εμβολίου σε άτομα κάτω των 18 ετών, ο αριθμός των κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας στους...

 






«Από τότε που εγκρίθηκε η χορήγηση του εμβολίου σε άτομα κάτω των 18 ετών, ο αριθμός των κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας στους νέους έχει αυξηθεί κατακόρυφα». - Σύμφωνα με την εμπειρία του πληροφοριοδότη ως γιατρού στα επείγοντα περιστατικά, η πλειονότητα αυτών των περιπτώσεων προκλήθηκε είτε από το εμβόλιο covid-19 της Pfizer είτε από το εμβόλιο Moderna.


Ο γιατρός επεσήμανε ότι οι φαρμακευτικές δοκιμές τρίτης φάσης για τα εμβόλια Covid για παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 11 ετών ήταν βιαστικές και όχι αρκετά εκτεταμένες. Περιελάμβανε μόνο περίπου 600 άτομα, τα οποία υποβλήθηκαν σε προκαταρκτική μελέτη διάρκειας έξι μηνών, στην οποία δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες.

 

Πηγή: Daily Expose

Άρθρο του Captaindaretofly

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ένας γιατρός στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στην Αυστραλία αποκάλυψε ότι όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του Covid-19 πεθαίνουν σε τεράστιους αριθμούς.

Για να προστατευθεί η ταυτότητά του από το φόβο πιθανών αντιποίνων από τις αυστραλιανές αρχές δημόσιας υγείας και άλλους κυβερνητικούς φορείς, το πρόσωπο και η φωνή του γιατρού έπρεπε να καλυφθούν. Ωστόσο, ο ίδιος διακήρυξε: "Αλλά εγώ θα τα αποκαλύψω".

Ο πληροφοριοδότης εξέφρασε για πρώτη φορά τις ανησυχίες του αφότου η αυστραλιανή κυβέρνηση άρχισε να εμπλέκει παιδιά στο πρόγραμμα μαζικών εμβολιασμών της.

Δήλωσε: «Απορώ ολοένα και περισσότερα με τη συνεχιζόμενη κυβερνητική υποστήριξη μιας ιατρικής παρέμβασης που στιγματίζεται από σοβαρές επιπλοκές στους νέους, όταν τα οφέλη που τους προσφέρει αυτή η θεραπεία είναι μηδενικά».

Ο γιατρός επεσήμανε ότι οι φαρμακευτικές δοκιμές τρίτης φάσης για τα εμβόλια Covid για παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 11 ετών ήταν βιαστικές και όχι αρκετά εκτεταμένες. Περιελάμβανε μόνο περίπου 600 άτομα, τα οποία υποβλήθηκαν σε προκαταρκτική μελέτη διάρκειας έξι μηνών, στην οποία δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ο πληροφοριοδότης πρόσθεσε ότι η δοκιμή υποστήριξε ότι μπορεί πάντα να υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές με οποιοδήποτε φάρμακο "αλλά αυτές είναι απρόβλεπτες".

Ωστόσο, από τότε που εγκρίθηκε η χορήγηση του εμβολίου σε άτομα κάτω των 18 ετών, ο αριθμός των κρουσμάτων μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας στους νέους έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Σύμφωνα με την εμπειρία του πληροφοριοδότη ως γιατρού στα επείγοντα περιστατικά, η πλειονότητα αυτών των περιπτώσεων προκλήθηκε είτε από το εμβόλιο covid-19 της Pfizer είτε από το εμβόλιο Moderna.

Ο γιατρός δήλωσε ότι η μυοκαρδίτιδα είναι "σχεδόν ανήκουστο φαινόμενο" για άτομα κάτω των 40 ετών. Πολλές από τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας που αφορούσαν τα εμβόλια που είδε οδήγησαν σε άλλες καρδιακές παθήσεις και επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της δύσπνοιας, των πόνων στο στήθος, της καρδιακής προσβολής, ακόμη και της οξείας καρδιακής ανεπάρκειας.

Στην Αυστραλία, τα παιδιά ηλικίας μόλις πέντε ετών έως και 11 ετών επιτρέπεται να λαμβάνουν το εμβόλιο covid-19 της Pfizer. Ενώ η κυβέρνηση ενθαρρύνει τα μικρά παιδιά να εμβολιαστούν και προωθεί το εμβόλιο ως "ασφαλές και αποτελεσματικό", ο πληροφοριοδότης ανησυχεί για την ασφάλεια των νέων.

«Αν διακινδυνεύουμε αυτό στα παιδιά μας και μπορώ να σας πω ότι ο κίνδυνος, όσο μικρός κι αν είναι, είναι πολύ σημαντικός με αυτά τα εμβόλια που δεν αποτρέπουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση του COVID, ενέχουν εγγενή κίνδυνο μόνιμης καρδιακής βλάβης ενώ παρέχουν απολύτως κανένα όφελος για το παιδί ούτε για κανέναν άλλο», είπε ο πληροφοριοδότης. «Γιατί να υποβάλλουμε τα παιδιά μας σε αυτούς τους πυροβολισμούς;»

Ο πληροφοριοδότης απηύθυνε έκκληση στους Αυστραλούς γονείς να εξετάσουν τους κινδύνους του εμβολίου πριν τους κολλήσουν στην αγκαλιά των παιδιών τους.

«Γονείς, μπορεί να νομίζετε ότι το εμβόλιο προσφέρει στο παιδί σας ελευθερίες, ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι δεν παρέχει κανένα όφελος για την υγεία στον γιο ή την κόρη σας», είπε. «Αλλά τι θα ωφελούσε αυτή η σχολική εκδρομή, εάν υποφέρουν από μείωση της καρδιακής τους λειτουργίας για το υπόλοιπο της ζωής τους και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συντομεύσει τη ζωή τους εάν όντως κάνουν επιπλοκές από το εμβόλιο;»

Μίλησε επίσης, ζητώντας από τους γιατρούς να σηκωθούν και να μην συμμορφωθούν με όλα όσα τους λένε, λέγοντάς τους ότι δεν πρέπει να φοβούνται να μιλήσουν.

«Το να είμαστε συνένοχοι στην περιττή βλάβη που προκαλούμε ακούσια όταν γνωρίζαμε καλύτερα ή ήμασταν πεπεισμένοι για την ιεραρχική αφήγηση δεν μας απαλλάσσει από το ηθικό καθήκον να προστατεύσουμε τους ασθενείς μας», είπε.

Όσον αφορά τους πολιτικούς, ο πληροφοριοδότης είπε: «Αυτοί είναι πραγματικοί άνθρωποι που επηρεάζουν μόνιμα, όχι μόνο στατιστικές. Σταματήστε τις εντολές και τις διακρίσεις λόγω ιατρικής κατάστασης. Βλάπτει άσκοπα τους ανθρώπους με περισσότερους από έναν τρόπους».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη δήλωση του Αυστραλού πληροφοριοδότη στο video που ακολουθεί





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου