Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης: «Τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή. Είναι πειραματικά και δεν έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα τους. Κανένας «ειδικός» δεν σας μίλησε για το ADE στην Ελλάδα» Έπεσαν να τον φάνε τα «κοράκια» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης: «Τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή. Είναι πειραματικά και δεν έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα τους. Κανένας «ειδικός» δεν σας μίλησε για το ADE στην Ελλάδα» Έπεσαν να τον φάνε τα «κοράκια» (Video)

  Τον κάλεσαν για να τον φιμώσουν, να τον λοιδορήσουν και να τον απαξιώσουν, τα «δημοκρατικά» κοράκια του καναλιού...! Χαμός επικράτησε, τ...

 







Τον κάλεσαν για να τον φιμώσουν, να τον λοιδορήσουν και να τον απαξιώσουν, τα «δημοκρατικά» κοράκια του καναλιού...!


Χαμός επικράτησε, το πρωί του Σαββάτου, στον «αέρα» του ΑΝΤ1 με καλεσμένους επιστήμονες στην Ελλάδα και τον καθηγητή Δρ. Γεώργιο Ζουγανέλη από την Ιαπωνία.


Αρχικώς, ο κ. Ζουγανέλης βγήκε στο «παράθυρο» της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι», αλλά αρνήθηκε να μιλήσει, καθώς δεν «έπεσε» αμέσως μετά την εμφάνιση του η κάρτα με το όνομά και την ιδιότητα που ο ίδιος είχε ζητήσει και θέσει ως προαπαιτούμενο για να μετέχει στην συζήτηση.

Αφού επανήλθε, ο κ. Ζουγανέλης υποστήριξε πως τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή, είναι πειραματικά και δεν έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα τους, ενώ έκανε λόγο για το ADE (Antibody Dependent Enhancement). Η ADE αποτελεί ένα σπάνιο και δυνητικά απειλητικό για τη ζωή ανοσιακό φαινόμενο το οποίο έχει εμφανιστεί στο παρελθόν με άλλες ιογενείς λοιμώξεις και εμβόλια. Το φαινόμενο εμφανίζεται συχνότερα με το μηχανισμό του «Δουρείου Ίππου». Στον τελευταίο, τα μη εξουδετερωτικά αντισώματα που παράγονται μετά τη λοίμωξη ή τον εμβολιασμό, δεν καταφέρνουν να απενεργοποιήσουν πλήρως το παθογόνο σε μία μελλοντική έκθεση του οργανισμού σε αυτό.

Αντιθέτως, η πρόσδεση των αντισωμάτων ενισχύει τη λοιμογόνο δράση του ιού, επιτρέποντάς του να εισέλθει και να πολλαπλασιαστεί σε κύτταρα τα οποία δεν μπορεί τυπικά να μολύνει (συνήθως κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως τα μακροφάγα). Το γεγονός αυτό οδηγεί σε ευρύτερη εξάπλωση της λοίμωξης και υπερβολική ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος με αποτέλεσμα να εμφανίζονται σοβαρότερα συμπτώματα.

Του απάντησε η κ. Γεωργία Γκιούλα, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής Μικροβιολογίας ΑΠΘ, λέγοντας «παλεύουμε με έναν ιό, με την μετάλλαξη Δέλτα. Υπάρχουν εμβόλια που έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα τους εναντίον της παραλλαγής. Το μήνυμα, λοιπόν, προς όλους είναι να εμβολιαστούμε και να προστατευθούμε».

Ακολούθησε έντονος διάλογος του κ. Ζουγανέλη με τους παρουσιαστές – μαύρα κοράκια της εκπομπής, αλλά και με τους άλλους καλεσμένους «ειδικούς», καθώς όλοι μαζί προσπαθούσαν να τον φιμώσουν, ενώ αποκάλεσε «ψεύτη» τον καθηγητή Γενετικής, Κώστα Τριανταφυλλίδη, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις από τους «αντικειμενικούς δημοσιογράφους»...

Παρακολουθήστε το απόσπασμα:




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου