Το υγειονομικό διαβατήριο ή «διαβατήριο εμβολιασμού» είναι ένας δούρειος ίππος που μας παγιδεύει σε μαζικό έλεγχο. Το Blockchain και η ψηφιοποίηση των πάντων...(Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το υγειονομικό διαβατήριο ή «διαβατήριο εμβολιασμού» είναι ένας δούρειος ίππος που μας παγιδεύει σε μαζικό έλεγχο. Το Blockchain και η ψηφιοποίηση των πάντων...(Video)

  Οι παραδοσιακές κυβερνητικές υπηρεσίες διοικούνται από εταιρείες που χρησιμοποιούν την τεχνοκρατία για να αποσπάσουν το 100% της οικονομικ...

 







Οι παραδοσιακές κυβερνητικές υπηρεσίες διοικούνται από εταιρείες που χρησιμοποιούν την τεχνοκρατία για να αποσπάσουν το 100% της οικονομικής αξίας με το 100% του ελέγχου σας...


Οι τεχνολογίες όπως, το blockchain και τα ψηφιακά συστήματα συναλλαγών, χρησιμοποιούνται για την δημιουργία των «σιδηροδρομικών γραμμών» της τυραννίας της ανθρωπότητας με τα «διαβατήρια εμβολίων».


Πηγή: Solari Report

Από την Catherine Austin Fitts

Απόδοση: Ασκητής


Η Alison McDowell είναι μια φλογερή ερευνήτρια των ζητημάτων του υπερανθρωπισμού και της τεχνοκρατίας. Ήθελα να της πάρω συνέντευξη εδώ και αρκετό καιρό.

Καθώς οι τεχνολογίες όπως το blockchain και τα ψηφιακά συστήματα συναλλαγών χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των σιδηροδρομικών γραμμών της τυραννίας με «διαβατήρια εμβολίων», ήρθε η ώρα να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Σε αυτή τη συνέντευξη, αναλύουμε τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από τη χρήση του blockchain, το οποίο ευνοείται από την ψηφιοποίηση των πάντων, συμπεριλαμβανομένου του μυαλού, των συναισθημάτων και των συμπεριφορών των ανθρώπων.

Η Alison μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι το ιατρικό ή υγειονομικό διαβατήριο είναι ένας δούρειος ίππος που μας παγιδεύει εντός πολύ μεγαλύτερου ελέγχου.

Συνδέει μεταξύ τους πολλά διαφορετικά πράγματα - όπως το οπλοποιημένο δίκτυο κοινωνικής ασφάλισης, την αυξημένη αυτοματοποίηση, το πανοπτικόν και τη μετατόπιση προς τη ρομποτική.

Οι μεγάλες αλλαγές απαιτούν πάντα πολλά χρόνια για να σχεδιαστούν.

Το έργο της Alison είναι ανεκτίμητο για να καταλάβουμε τι συμβαίνει:

Οι παραδοσιακές κυβερνητικές υπηρεσίες διοικούνται από εταιρείες που χρησιμοποιούν την τεχνοκρατία για να αποσπάσουν το 100% της οικονομικής αξίας με το 100% του ελέγχου.




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου