Βουλή - Παναγιώτης Κουρουμπλής σε ΝΔ: «Δολοφονήσατε ανθρώπους» - «Δεν ανακαλώ. Πεθαίνουν άνθρωποι. Υπάρχουν φάρμακα και δεν τα δίνουν» - Τον διέγραψε ο Τσίπρας...(Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Βουλή - Παναγιώτης Κουρουμπλής σε ΝΔ: «Δολοφονήσατε ανθρώπους» - «Δεν ανακαλώ. Πεθαίνουν άνθρωποι. Υπάρχουν φάρμακα και δεν τα δίνουν» - Τον διέγραψε ο Τσίπρας...(Video)

  Ο Α.Τσίπρας σύρθηκε πίσω από τη γραμμή της Ν.Δ και διέγραψε τον Βουλευτή, ενώ στην ίδια πλευρά στάθηκαν Κ.Κ.Ε και ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ... «Δολοφο...

 


Ο Α.Τσίπρας σύρθηκε πίσω από τη γραμμή της Ν.Δ και διέγραψε τον Βουλευτή, ενώ στην ίδια πλευρά στάθηκαν Κ.Κ.Ε και ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ...


«Δολοφονήσατε ανθρώπους», φώναζε στους βουλευτές της ΝΔ ο κ. Κουρουμπλής, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των κυβερνητικών βουλευτών. Αποπροσανατολίστηκε η συζήτηση για την έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα...

 

«Ο Πρωθυπουργός όφειλε να έχει παραιτηθεί. Θα απολογηθείτε. Δεν θα το περάσετε έτσι. Γιατί μέσα σε αυτό το περιβάλλον δολοφονήθηκαν άνθρωποι. Το καταλαβαίνετε; Το συνειδητοποιείτε; Τι έχει συμβεί στη χώρα;»

«Δολοφονήσατε τους ανθρώπους. Αυτό κάνατε. Είναι ντροπή σας. Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Όσο και να θορυβείτε δεν θα το ξεπεράσετε. Δεν ανακαλώ τίποτα. Θα απολογηθείτε για το φίλο μου. Ότι και να κάνετε είστε υπόλογοι για αυτό που συντελείται.»

Ο χαρακτηρισμός του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της Ν.Δ αλλά και τη καταδίκη από τους εκπροσώπους της ήσσονος αντιπολίτευσης.

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος ακούστηκε να φωνάζει: «Ντροπή σου έμπορε του πόνου. Να ανακαλέσεις και να μας πεις για το ναυάγιο στον Πειραιά. Ντροπή σου». Πάντως, ο κ. Κουρουμπλής επέμεινε στους χαρακτηρισμούς υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση «δολοφόνησε ανθρώπους».

Ο προεδρεύων της Ολομέλειας Απόστολος Αβδελλάς κάλεσε τον κ. Κουρουμπλή να ανακαλέσει ωστόσο ο δεύτερος απάντησε: «Ξέρω καλά ελληνικά και δεν ανακαλώ τίποτα».

Ανταπαντώντας ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος είπε: «Γίναμε μάρτυρες αθλιότητας και ακραίου λαϊκισμού. Ενός ακραίου λαϊκιστή, ενός βουλευτή που είχε το θράσος να χαρακτηρίσει μια ολόκληρη παράταξη ως δολοφόνους. Προσποιείται ότι δεν κατάλαβε το ατόπημα το θράσος και την ντροπή που προκάλεσε. Τώρα να διαχωρίσει τη θέση του ο ΣΥΡΙΖΑ από τις αθλιότητες του βουλευτή του».

Για κρεσέντο λαϊκισμού μίλησε ο Χρήστος Μπουκώρος της ΝΔ ενώ σε ευθεία καταδίκη των εκφράσεων Κουρουμπλή προέβη η Νάντια Γιαννακοπούλου του Κινήματος Αλλαγής. Επίσης η πρώην γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα ξεκαθάρισε ότι δεν καταφεύγει σε ύβρεις όσο οργισμένοι κι αν νιώθουν με την κυβερνητική πολιτική.

Το βίντεο από την ομιλία του κ. Κουρουμπλή στη Βουλή:


Παναγιώτης Κουρουμπλής: «Δεν ανακαλώ – Πεθαίνουν άνθρωποι – Υπάρχουν φάρμακα και δεν τα δίνουν»!

Δεν ανακαλεί ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής  Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος  διαγράφηκε  από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις του περί «δολοφόνων» απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΑ, ο οποίος προχώρησε σε καταγγελίες λέγοντας ότι  υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν στα νοσοκομεία γιατί δεν τους δίνουν φάρμακα που υπάρχουν.

 «Πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στις ΜΕΘ. Το οφείλω στα παιδιά μου να αντιδράσω. Υπάρχουν φάρμακα και δεν χρησιμοποιούνται», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής στο Newsbomb.gr.

«Τα παιδιά μου θέλω να είναι υπερήφανα για μένα. Δεν με ενδιαφέρει που με διέγραψε ο Τσίπρας. Και τι έγινε, είναι η τρίτη μου διαγραφή. Αφού θέλουν πόλεμο θα τον έχουν», είπε ο Παναγιώτηςε Κουρουμπλής.

Ο Α.Τσίπρας υιοθέτησε γραμμή ΝΔ για εμβόλια & διέγραψε Π.Κουρουμπλή

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τις δηλώσεις  του περί «δολοφόνων» απευθυνόμενους στου βουλευτές της ΝΔ, υιοθετώντας πλήρως το κυβερνητικό αίτημα για διαγραφή του ή να ανακαλέσει τα όσα ανέφερε.

Ειχε προηγηθεί το «τελεσίγραφο» Α.Τσίπρα προς τον βουλευτή του κόμματός του στέλνοντας μήνυμά του από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για το Συμβούλιο του κόμματος των Ευρωσοσιαλιστών.

Ο Α.Τσίπρας μόλις έμαθε για το περιστατικό επικοινώνησε με την Όλγα Γεροβασίλη και έστειλε το μήνυμα προς τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος θα πρέπει να ανακαλέσει τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής ή να αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως από τον ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν αντιδράσεις και από άλλα στελέχη και συγκεκριμένα από τους Φίλη και Σκουρλέτη.

Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς, μάλλον με όλα αυτά που είπε εν τέλει ο κ. Κουρουπλής, στην πράξη εξυπηρέτησε τον κ. Μητσοτάκη, αφού αποπροσανατολίστηκε η συζήτηση για την έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα...




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου