Δ. Γάκης επισήμως προς τον Άρειο Πάγο: «Να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του Γ. Τράγκα με δεδομένο ότι του αρνήθηκαν χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων...και είχε ήδη υποστεί επαγγελματική εξόντωση από το Κυβερνητικό περιβάλλον» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δ. Γάκης επισήμως προς τον Άρειο Πάγο: «Να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του Γ. Τράγκα με δεδομένο ότι του αρνήθηκαν χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων...και είχε ήδη υποστεί επαγγελματική εξόντωση από το Κυβερνητικό περιβάλλον»

  «Η άρνηση χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων, σε άτομο υψηλού κινδύνου, το οποίο είχε απόλυτη ένδειξη χορήγησης, εγείρει ισχυρές υποψίες ,...

 







«Η άρνηση χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων, σε άτομο υψηλού κινδύνου, το οποίο είχε απόλυτη ένδειξη χορήγησης, εγείρει ισχυρές υποψίες , την στιγμή , μάλιστα, που στο παρελθόν χορηγήθηκαν προς ημετέρους…»


Αίτημα προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου απέστειλε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης, ζητώντας τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Γιώργου Τράγκα.


Όπως είχαμε γράψει ο επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι είχε ζητήσει να του χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα, όμως του το αρνήθηκαν. Ενώ άλλοι, όπως η Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Άννα Ροκοφύλλου, είχαν λάβει μονοκώνικά αντισώματα πέρσι...όταν ακόμα υποτίθεται ότι δεν χορηγούνταν...! Σε αυτά στέκεται και ο Δ.Γάκης, ο οποίος ζητά να γίνει έρευνα.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.

Είναι γνωστός ο απεινής διωγμός, που οδηγούσε στην επαγγελματική εξόντωση του Γεωργίου Τράγκα, που εκπορεύονταν από το Κυβερνητικό περιβάλλον…

Η Φυσική, όμως, απώλεια του, χρήζει άμεσης και σε βάθος Εισαγγελικής Διερεύνησης.

Η άρνηση χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων, σε άτομο υψηλού κινδύνου, το οποίο είχε απόλυτη ένδειξη χορήγησης, εγείρει ισχυρές υποψίες , την στιγμή , μάλιστα, που στο παρελθόν χορηγήθηκαν προς ημετέρους…Αυτό είχε καταγγελθεί με ανάρτηση του ιδίου!

Θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα αν υπήρξε αίτημα χορήγησης τους από τους θεράποντες, αν υπήρξε άρνηση ή καθυστέρηση έγκρισης από την αρμόδια επιτροπή, και πλήρης τεκμηρίωση των ενεργειών προς απόδοση ευθυνών και διερεύνηση σε βάθος εάν υφίστατο σχέδιο Φυσικής Εξόντωσης του.

Ζητώ, από την Εξοχότητά σας να οριστώ ως πραγματογνώμων για να συμπαρασταθώ στο έργο σας διερευνώντας σε βάθος την περίπτωση.

Είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη μας να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης και να αποσειστεί κάθε σκοτεινή σκέψη, κάτι που πρωτίστως θα έπρεπε να είχαν φροντίσει οι Κυβερνώντες για την αυτοπροστασία τους.

Με τιμή

Δημήτριος Μιχ. Γάκης

Χειρουργός

π. Διοικητής Παν. Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Εξειδικευθείς σε Αντιμετώπιση Βιολογικών Απειλών

(Το ανωτέρω κείμενο απεστάλη μέσω mail στην γραμματεία του Αρείου Πάγου)




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου