Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest
CopyAMP code

Λοιμώξεις από γρίπη(;) σαρώνουν πλήρως το εμβολιασμένο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, σοκάροντας το CDC…Τα εμβόλια καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύοντας την ευπάθεια σε ΚΑΘΕ λοίμωξη...

  Η «πλήρως εμβολιασμένη» πανεπιστημιούπολη αντιμετωπίζει κρούσματα ασθενειών, αλλά κάνει «τεστ γρίπης» φέτος αντί για τεστ για τον κορωνοϊό...

 Η «πλήρως εμβολιασμένη» πανεπιστημιούπολη αντιμετωπίζει κρούσματα ασθενειών, αλλά κάνει «τεστ γρίπης» φέτος αντί για τεστ για τον κορωνοϊό. Την εβδομάδα της 8ης Νοεμβρίου, ένα συγκλονιστικό 37% των τεστ γρίπης ήταν θετικά.


Οι περισσότεροι από τους φοιτητές είναι πλήρως εμβολιασμένοι για το Covid-19 και μόνο το 23 τοις εκατό έχει λάβει εμβόλιο γρίπης για την περίοδο 2021-2022. Μόλις ένα χρόνο νωρίτερα, σχεδόν κάθε πυρετός, αναπνευστικό σύμπτωμα και ασθένεια ονομαζόταν «covid-19». Εξαιτίας αυτής της διαγνωστικής μεθοδολογίας, η γρίπη εξαφανίστηκε ως δια μαγείας πέρυσι, σύμφωνα με τις στατιστικές του CDC...

 

Πηγή: Natural News

Άρθρο του Lance D Johnson

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η πανεπιστημιούπολη Ann Arbor του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν αναφέρει 313 νέα κρούσματα γρίπης για την εβδομάδα της 8ης Νοεμβρίου. Το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) αναπτύχθηκε για τη διερεύνηση της επιδημίας, μαζί με το τοπικό τμήμα υγείας και το Υπουργείο Υγείας του Μίσιγκαν Και το Human Services. Η ομάδα μοίρασε ερωτηματολόγια για να καθορίσει ποιος εμβολιάστηκε για τη γρίπη και ποιος όχι, και αυτό αναφέρθηκε στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης. Η Πανεπιστημιακή Υγειονομική Υπηρεσία ανέφερε συνολικά 528 κρούσματα γρίπης από τις 6 Οκτωβρίου 2021. Τα κρούσματα είναι ξαφνικά, ανεξέλεγκτα και έρχονται μήνες πριν την αναμενόμενη νέα περίοδος γρίπης.

"Ενώ συχνά αρχίζουμε να βλέπουμε κάποια δραστηριότητα γρίπης τώρα, το μέγεθος αυτής της επιδημίας είναι ασυνήθιστο", δήλωσε ο Juan Luis Marquez, ιατρικός διευθυντής στο Τμήμα Υγείας της κομητείας Washtenaw. συνεργασία με το πανεπιστήμιο καθώς εξετάζουμε πιο προσεκτικά την κατάσταση.

Η πλήρως εμβολιασμένη πανεπιστημιούπολη παρουσιάζει κρούσματα, αλλά φέτος ονομάζεται γρίπη

Η «πλήρως εμβολιασμένη» πανεπιστημιούπολη αντιμετωπίζει κρούσματα ασθενειών, αλλά κάνει «τεστ γρίπης» φέτος αντί για τεστ για τον κορωνοϊό. Την εβδομάδα της 8ης Νοεμβρίου, ένα συγκλονιστικό 37 τοις εκατό των τεστ γρίπης ήταν θετικά. Αυτό το υψηλό ποσοστό θετικότητας, ο ιατρικός διευθυντής του UHS, Lindsey Mortenson, ισχυρίζεται ότι προέρχεται από τον ιό της γρίπης A (H3N2). Οι περισσότεροι από τους φοιτητές είναι πλήρως εμβολιασμένοι για το Covid-19 και μόνο το 23 τοις εκατό έχει λάβει εμβόλιο γρίπης για την περίοδο 2021-2022.

Μόλις ένα χρόνο νωρίτερα, σχεδόν κάθε πυρετός, αναπνευστικό σύμπτωμα και ασθένεια ονομαζόταν «covid-19». Εξαιτίας αυτής της διαγνωστικής μεθοδολογίας, η γρίπη εξαφανίστηκε ως δια μαγείας πέρυσι (σύμφωνα με τις στατιστικές του CDC).

Καθώς η πρόσληψη του εμβολίου αυξάνεται (αλλά η ασθένεια παραμένει), είναι καιρός να επαναφέρουμε τη γρίπη και να περιορίσουμε αυστηρά τα κρούσματα του covid-19 στους «μη εμβολιασμένους». δεν αναφέρεται πλέον ως covid-19. Το CDC σταμάτησε να παρακολουθεί «ανακαλυπτικά κρούσματα» του covid-19, επομένως, προχωρώντας προς τα εμπρός, τα αναπνευστικά συμπτώματα ταξινομούνται ως κάτι εντελώς διαφορετικό για μαθητές που είναι «πλήρως εμβολιασμένοι» με την πρωτεΐνη ακίδας covid-19 mRNA. Οι μόνοι μαθητές που υποχρεούνται να κάνουν τεστ για τον Covid-19 είναι αυτοί που εξαιρούνται από την εντολή εμβολιασμού. Σήμερα, όλοι οι «πλήρως εμβολιασμένοι» μαθητές μπορούν να παραλείψουν το τεστ για τον Covid-19 και να αποκαλέσουν την ασθένειά τους «γρίπη» .””

Σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη του Μπιλ Γκέιτς, το 2022 είναι η χρονιά που οι αρχές δημόσιας υγείας θα απελευθερώσουν ομάδες ταχείας αντίδρασης για τη διεξαγωγή «παιχνιδιών μικροβίων» και επιτήρησης μολυσματικών ασθενειών. Αυτές οι ομάδες θα είναι επιφορτισμένες με τον έλεγχο της κατάστασης του εμβολίου, τον καθαρισμό των ατόμων, τη λήψη κρίσεων για το ποιος Η έρευνα του CDC για το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και η έκθεση παρακολούθησης των εταιρικών μέσων ενημέρωσης δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά κατηγόρησαν τους ανθρώπους που δεν έκαναν το εμβόλιο της γρίπης, χωρίς αυτή η δόλια δημαγωγία από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και τις αρχές δημόσιας υγείας είναι απλώς μια γεύση του τι πρέπει να έρχονται τα επόμενα χρόνια.

Θα διερευνήσει το CDC το φαινόμενο των ενισχυτικών αντισωμάτων και την παθογόνο εκκίνηση;

Το αυξανόμενο επίπεδο ασθένειας είναι πιθανόν σημάδι ενίσχυσης που εξαρτάται από τα αντισώματα, μια διαδικασία εξάντλησης του ανοσοποιητικού συστήματος που μπορεί να συμβεί όταν τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο ενισχύουν τη μελλοντική είσοδο και αναπαραγωγή του ιού σε ορισμένους τύπους κυττάρων. Η ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα συμβαίνει όταν υπάρχει ανεπαρκής παροχή. Οι επιστήμονες ανησυχούσαν ότι τα εμβόλια του Covid-19 θα προκαλούσαν αυτή την ανεπαρκή ανοσολογική απόκριση, οδηγώντας σε περαιτέρω ασθένειες. Τα εμβόλια για ιούς του αναπνευστικού είναι διαβόητα για τη δημιουργία ειδικών ή διασταυρούμενων αντισωμάτων που ενισχύουν ακούσια την προσκόλληση και την αναπαραγωγή του ιού. Όταν αυτά τα «αδύναμα» αντισώματα υπάρχουν κατά τη διάρκεια της επαναμόλυνσης, το άτομο πάσχει από ενισχυμένη μόλυνση.

Όταν ένα εξασθενημένο, εμβολιασμένο άτομο αντιμετωπίζει εκ νέου μόλυνση με ιό άγριου τύπου, αυτά τα μη εξουδετερωτικά αντισώματα δεν είναι αρκετά έξυπνα ή δεν υπάρχουν σε επαρκή αριθμό για να συνδεθούν με τον ιό και να τον εξουδετερώσουν. Τα μη εξουδετερωτικά αντισώματα μπορεί να σχηματίσουν ανοσοσύμπλοκα με ιικά αντιγόνα , τελικά προκαλώντας υπερβολική έκκριση προφλεγμονωδών κυτοκινών Η καταιγίδα κυτοκινών που ακολουθεί προκαλεί τοπικές βλάβες στους ιστούς.

Τα εμβόλια Covid μπορούν επιπλέον να προκαλέσουν παθογόνο εκκίνηση, οδηγώντας σε πιο σοβαρή αναπνευστική νόσο στο μέλλον, αλλά το CDC δεν θα διερευνήσει ούτε αυτό το θέμα. Μια ανάλυση in-silico τεκμηρίωσε αντιγονικούς επιτόπους πρωτεΐνης SARS-CoV-2 για οποιαδήποτε ομολογία με ενδογενή Υπήρχαν συνολικά είκοσι οκτώ πρωτεΐνες SARS-CoV-2 που περιείχαν αντιγονικές περιοχές που μοιράζονται ομολογία με ανθρώπινες πρωτεΐνες. Τουλάχιστον το ένα τρίτο από αυτές σχετίζονται με το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα. Οι πιθανότητες είναι καλές ότι η προηγούμενη έκθεση σε αυτό το παθογόνο Το priming είναι ικανό να καταστέλλει το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα, οδηγώντας σε πιο σοβαρή ασθένεια.Αυτό το παθογόνο priming είναι ικανό να καταστέλλει το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα, οδηγώντας σε πιο σοβαρή ασθένεια.Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου

CopyAMP code