Οι γιατροί προειδοποιούν ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο καρδιακής νόσου ή καρδιακών επεισοδίων σε σχέση με τα συνήθη ποσοστά...λόγω άγχους!! Που πήγε το μυαλό σας; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι γιατροί προειδοποιούν ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο καρδιακής νόσου ή καρδιακών επεισοδίων σε σχέση με τα συνήθη ποσοστά...λόγω άγχους!! Που πήγε το μυαλό σας;

  Οποιαδήποτε σχέση μεταξύ καρδιακών προβλημάτων και «τσιμπημάτων» είναι απλά σύμπτωση. Όλα οφείλονται στο άγχος... «Διαταραχή άγχους μετά...

 



Οποιαδήποτε σχέση μεταξύ καρδιακών προβλημάτων και «τσιμπημάτων» είναι απλά σύμπτωση. Όλα οφείλονται στο άγχος...


«Διαταραχή άγχους μετά από πανδημία»...σοβαρά; Υπάρχει λόγος που οι καρδιακές προσβολές και οι θρομβώσεις πρόκειται να αυξηθούν και να γίνουν πολύ πιο συχνές... αλλά το εμβόλιο δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Προφανώς...!!

 

Πηγή: Off-Guardian

Άρθρο από Kit Knightly

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Μιλώντας στην Evening Standard, ο ψυχολογικός θεραπευτής Mark Rayner και ο αγγειοχειρουργός Tahir Hussein δήλωσαν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να δει "300.000 νέους ασθενείς με καρδιακά προβλήματα" στο εγγύς μέλλον.

Τι φταίει; Λοιπόν, αυτό θα μπορούσε να είναι η "Διαταραχή Στρες μετά από Πανδημία". Μια νέα πάθηση που "δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί", παρόλο που "πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι θα έπρεπε να αναγνωριστεί".

Είναι κάτι απολύτως αληθινό. Δεν το επινόησαν τελείως από το μυαλό τους. Μην είστε κυνικοί.

Βλέπετε, όλο αυτό το άγχος και το στρες που σχετίζεται με την "πανδημία" έχει επιβαρύνει τόσο πολύ το κοινό, που οι γιατροί προβλέπουν αύξηση κατά 5% των καρδιακών παθήσεων, σε εθνικό επίπεδο, και όχι μόνο στους ηλικιωμένους ή τους ασθενείς.

Σύμφωνα με τον Dr. Hussein, βλέπει ήδη...

   "μεγάλη αύξηση των αγγειακών παθήσεων που σχετίζονται με τη θρόμβωση στο ιατρείο μου. Πολύ νεότεροι ασθενείς εισάγονται και χρειάζονται χειρουργική και ιατρική παρέμβαση από ό,τι πριν από την πανδημία."

Τώρα, κάποιοι από εσάς τους παράφρονες αντιεμβολιαστές εκεί έξω μπορεί να κάνετε τρελές ερωτήσεις όπως "θα μπορούσε αυτή η αύξηση των θρόμβων στο αίμα και των καρδιακών παθήσεων να συνδέεται με την ένεση εκατομμυρίων ανθρώπων με ένα μη ελεγμένο εμβόλιο;"

Αλλά αυτό είναι παράλογο. Και σας είπα να σταματήσετε να είστε κυνικοί.

Ναι, ωραία, για λόγους δικαιοσύνης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πρόσφατα αναφέρθηκε ότι το εμβόλιο της Astra Zeneca μπορεί να προκαλέσει θρόμβους στο αίμα.

Αποδεικνύεται ότι όλοι όσοι το έλεγαν αυτό τον Μάρτιο δεν ήταν τελικά απλώς συνωμοσιολόγοι που διέδιδαν παραπληροφόρηση. Είχαν απόλυτο δίκιο. Αλλά οι θρόμβοι είναι σπάνιοι, οπότε μην ανησυχείτε. Και τώρα ξέρουν τι το προκαλεί, οπότε οι μελλοντικές παρτίδες μπορεί να είναι εντάξει.

Και ναι, επίσης για λόγους δικαιοσύνης, είναι αλήθεια ότι και οι ενέσεις της Pfizer και της Moderna μπορούν επίσης να προκαλέσουν καρδιακά προβλήματα. Και οι δύο, σύμφωνα με το CDC, μπορούν να προκαλέσουν περικαρδίτιδα και μυοκαρδίτιδα, οι επιπλοκές των οποίων περιλαμβάνουν καρδιακές προσβολές, καρδιακή ανεπάρκεια και εγκεφαλικά επεισόδια.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει εκπονήσει μάλιστα ειδικές οδηγίες για την αντιμετώπιση της μυοκαρδίτιδας, "μετά τον εμβολιασμό με το Covid19".

Αλλά, όπως ακριβώς και οι θρόμβοι αίματος, αυτό είναι πολύ σπάνιο. Προφανώς όχι τόσο σπάνιο ώστε να μην χρειάζεται ειδικό έγγραφο-οδηγός για την αντιμετώπισή του, αλλά και πάλι πολύ πολύ σπάνιο.

...το θέμα είναι, ναι, όλα τα σημαντικά εμβόλια για τον Covid είναι γνωστό ότι έχουν παρενέργειες που σχετίζονται με την καρδιά και ναι, ορισμένοι γιατροί προβλέπουν τώρα μια σημαντική αύξηση στα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την καρδιά , αλλά αυτά είναι εντελώς άσχετα μεταξύ τους...

Ειλικρινά, και μόνο η ιδέα ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια ψυχολογική επιχείρηση των μέσων ενημέρωσης που έχει σχεδιαστεί για να κάνει προληπτικό έλεγχο ζημιών είναι γελοία.

Σταματήστε. Να.Είστε.Κυνικοί.

Οποιαδήποτε σχέση μεταξύ καρδιακών προβλημάτων και εμβολίων είναι απλά κακή τύχη ή σύμπτωση. Είναι πραγματικά μόνο το άγχος.

Μην κάνετε ερωτήσεις σχετικά με το εμβόλιο. Μην αποφασίσετε να μην κάνετε το εμβόλιο. Και σίγουρα μην ανησυχείτε για το τι περιέχει το εμβόλιο. Η ανησυχία προκαλεί άγχος το οποίο, σε αντίθεση με τα εμβόλια, προκαλεί καρδιακά προβλήματα.

Απλά κάντε το εμβόλιο. Και τη δεύτερη δόση. Και το αναμνηστικό, κάθε τρεις μήνες. Και τις ενημερωμένες δόσεις, για τις παραλλαγές.

Για να είστε σίγουροι, κάντε τέσσερα εμβόλια το χρόνο, κάθε χρόνο, για το υπόλοιπο της φυσικής σας ζωής ή/και μέχρι να πεθάνετε από καρδιακή προσβολή.

...εξαιτίας του στρες.

Μην είστε κυνικοί.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου