Σιγά-σιγά οδηγούμαστε στην κλίμακα 5 υλοποίησης της τυραννίας! Έρχεται η απόλυτη φρίκη - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σιγά-σιγά οδηγούμαστε στην κλίμακα 5 υλοποίησης της τυραννίας! Έρχεται η απόλυτη φρίκη

  Υποχρεωτικοί €μβολιασμοί για το σύνολο του πληθυσμού...Αποκλεισμός των αν€μβολίαστων από κάθε κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα...Πρό...

 Υποχρεωτικοί €μβολιασμοί για το σύνολο του πληθυσμού...Αποκλεισμός των αν€μβολίαστων από κάθε κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα...Πρόσβαση στην τροφή μόνο για €μβολιασμένους....Επέκταση των €μβολιασμών και στα βρέφη...


Σύσταση ομάδων μπουκαρίσματος στο σπίτι. Θα κατεβαίνουν πόρτες, θα σε πετάνε στο πάτωμα υπό την απειλή όπλου και θα σε τρυπάνε....Δημιουργία (ή ολοκλήρωση) στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους αντιρρησίες....Άρση της επιμέλειας για τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο επειδή δεν συνεργούν στο τρύπημα...


Γράφει ο Tom

Ήδη βλέπουμε τα πρώτα δείγματα γραφής από διάφορες κυβερνήσεις στον κόσμο. Βρίσκονται σε πανικό και αυτό είναι πια εμφανές. Η μετάλλαξη «Όμικρον» τους βγήκε εντελώς τζούφια και όχι μόνο αυτό. Χωρίς σοβαρές επιπλοκές κινείται ταχύτατα προσφέροντας πραγματική ανοσία σε τεράστιο μέρος του πληθυσμού.

Τα παραπάνω πάντα σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα. Ψάχνουν να βρουν θάνατο από την «Όμικρον» χωρίς υποκείμενα νοσήματα και δεν βρίσκουν.

Τα €μβόλια δεν λειτουργούν και αυτό έχει γίνει πλέον κοινή γνώση. Το παραμύθι «δυο τρυπηματάκια και τελειώσαμε» επίσης κατέρρευσε. Ολοσχερώς. Ήδη αναφέρονται στο Ισραήλ σε πέμπτη δόση! Πλέον «αρνητές» δεν είναι μόνο οι αν€μβολίαστοι αλλά και αυτοί που έκαναν τις πρώτες 2 και βίωσαν τις τραγικές παρενέργειες.

Τα ποσοστά των €μβολιασμένων που μεταδίδουν τα βοθρομίντια αποδείχθηκαν παντελώς ψευδή. Για παράδειγμα στην Αγγλία αποδείχθηκε ότι οι αν€μβολίαστοι δεν είναι 5.000.000 όπως ψευδέστατα δήλωναν αλλά 25.000.000. Ο πενταπλάσιος αριθμός! Προσθέστε και σε αυτούς τα μούφα €μβόλια και θα καταλάβετε πόσοι €μβολιάστηκαν πραγματικά. Ούτε την ώρα δεν μπορούν να μας πουν χωρίς να ψεύδονται. Είναι παθολογικά μυθομανείς.

Όλα τα παραπάνω τα γνωρίζουν. Γνωρίζουν ότι ο χρόνος τους τελειώνει. Κάθε μέρα ξυπνούν κάποιοι πολίτες. Όταν κάποιος ξυπνήσει δεν πρόκειται να ξανακοιμηθεί. Ποτέ!

Κλίμακα 5 υλοποίησης της τυραννίας

Γράφω για αυτό περισσότερο από ένα χρόνο πια.

Ποια θα είναι τα μέτρα της κλίμακας 5;

 1. Υποχρεωτικοί €μβολιασμοί για το σύνολο του πληθυσμού
 2. Αποκλεισμός των αν€μβολίαστων από κάθε κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα
 3. Πρόσβαση στην τροφή μόνο για €μβολιασμένους
 4. Επέκταση των €μβολιασμών και στα βρέφη. Από 1 μήνα ως 120 ετών θα πρέπει να τρυπηθούν όλοι με το ζόρι. Δεν θα υπάρχουν απαλλαγές για τίποτα απολύτως. Ακόμα και αν βρίσκεσαι στο τελευταίο στάδιο καρκίνου
 5. Σύσταση ομάδων μπουκαρίσματος στο σπίτι. Θα κατεβαίνουν πόρτες, θα σε πετάνε στο πάτωμα υπό την απειλή όπλου και θα σε τρυπάνε *
 6. Δημιουργία (ή ολοκλήρωση) στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους αντιρρησίες
 7. Άρση της επιμέλειας για τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο επειδή δεν συνεργούν στο τρύπημα του σπλάχνου τους με βιολογικά όπλα
 8. Νέα λοκντάουν ακόμα αυστηρότερα από οτιδήποτε έχουμε δει ως τώρα
 9. Δραματικός πληθωρισμός. Αύξηση των τιμών σε σημείο που θα αδυνατεί να επιβιώσει η πλειοψηφία του πληθυσμού
 10. Ενδεχόμενη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας
 11. Μπλοκάρισμα κάθε τραπεζικής συναλλαγής αν δεν έχεις τρυπηθεί. Πάγωμα και κατασχέσεις λογαριασμών (μέσω των προστίμων)
 12. Επιβολή τρυπήματος κάθε τρίμηνο

Αυτά είναι μια συνοπτική λίστα των μέτρων της κλίμακας 5 την οποία έχουν έτοιμη από το 2004.

Πιθανότατα θα πεταχτεί κάποια τσουτσού να δηλώσει ότι τα παραπάνω δεν γίνονται και αποτελούν υπερβολές.

Πάμε λίγο στο σημείο 5.

* Στην Αυστρία προσλαμβάνονται με 2.774€ «κυνηγοί» ανεμβολίαστων!
Σύμφωνα με την Αυστριακή εφημερίδα και ιστότοπο Heute, μια πόλη στην Αυστρία αναζητά υπαλλήλους που θα επιφορτιστούν με την επιβολή προστίμων σε όσους δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid. Η προσπάθεια στρατολόγησης έρχεται μερικές εβδομάδες πριν τεθεί σε ισχύ ο υποχρεωτικός εμβολιασμός όλων των 14+ ετών στη χώρα.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα επιβάλλουν κυρώσεις, θα διεκπεραιώνουν τις προσφυγές και θα λαμβάνουν μέτρα εναντίον όσων δεν πληρώνουν το πρόστιμό τους επειδή δεν είναι εμβολιασμένοι, λέει η αγγελία εργασίας που δημοσιεύτηκε από την αυστριακή πόλη Λιντς (την τρίτη μεγαλύτερη της Αυστρίας). Η εισαγωγική πρόταση λέει ότι η δουλειά θα ταιριάζει σε όσους «απολαμβάνουν να εργάζονται με τη νομοθεσία και τις διοικητικές διαδικασίες».

Η σκληρή δουλειά των εργαζομένων θα αμείβεται μηνιαίως με μισθό που ξεκινά από 2.774€ (3.126 δολάρια). Για να πληροί τις προϋποθέσεις για τη θέση εργασίας ένα άτομο, θα πρέπει να έχει αυστριακή υπηκοότητα, να είναι απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, να είναι ανθεκτικός και έτοιμος να εργαστεί υπερωρίες, να μην έχει ποινικό μητρώο και προφανώς να έχει έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Καταλάβατε;

Η αστυνομία πιθανότατα δεν θα συνεργαστεί για αυτό προσλαμβάνουν ό,τι αποβράσματα βρουν στην κοινωνία και τους δίνουν 2.774€ το μήνα και πιθανώς άλλα οφέλη.

Γιατί γράφω ότι δεν θα συνεργαστεί η αστυνομία;

Δείτε τι έγινε Ρουμανία:

O κόσμος μπούκαρε στο προαύλιο χώρο της Βουλής και η σεμνή τελετή, έλαβε τέλος! Δεν ψήφισαν καν το νομοσχέδιο για τα 'πιστοποιητικά' υγείας. Οι Βουλευτές έτρεχαν πανικόβλητοι στα υπόγεια τούνελ να σωθούν.

Μπράβο οι Ρουμάνοι! Δε μασάνε. Πριν κάποια χρόνια έδειξαν μάλιστα πως εκτελούν τους τυράννους! 

Οι Ρουμάνοι έχουν λιγότερο από 22% ποσοστό εμβολιασμού σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις. Σύμφωνα με το συστημικό IPSOS που κάνει δημοσκοπήσεις για το ΠΟΦ το ποσοστό ανέρχεται στο 67%.

Όπως και να έχει, έχουν τα δεύτερα λιγότερα 'κρούσματα' στην Ευρώπη μόλις 400 ανά 100 χιλιάδες πληθυσμού.

Κλειδί στην όλη υπόθεση είναι πως η αστυνομία δεν χρησιμοποίησε βία.

Η αστυνομικοί είναι πολίτες που ζουν ανάμεσά μας. Έχουν οικογένειες, συγγενείς και φίλους. Πολύ σύντομα θα αντιληφθούν ότι στηρίζουν και προστατεύουν τυράννους που θα κάνουν την ίδια τους τη ζωή και αυτή των παιδιών τους κόλαση. Ήδη βρέχει πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και παραιτήσεις στα σώματα ασφαλείας όλου του κόσμου. Έχουν κρατήσει τα κατακάθια προς το παρόν. Πολύ σύντομα όμως ακόμα και τα κατακάθια θα καταλάβουν ότι έτσι δεν υπάρχει μέλλον για κανέναν.

Όπως έκανε και ο Αδόλφος Χίτλερ με τα SS οι κυβερνήσεις θα στραφούν στον βόθρο της κοινωνίας. Άνεργοι βαρυποινίτες θα πληρωθούν για να φέρουν εις πέρας το έργο του €μβολιασμού με τη χρήση βίας.

Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα έκανε αυτή τη δουλειά για 2.774€ το μήνα. Η πιθανότητα να βρεθείς σε λίγους μήνες με σφαίρα στο δόξα πατρί αγγίζει τη βεβαιότητα.

Φανταστείτε αυτούς τους δύστυχους που θα προσπαθήσουν να μπουκάρουν στα σπίτια στα Ζωνιανά της Κρήτης και θα βρεθούν ξαφνικά με 3 ΑΚ-47 (Καλάσνικοφ) να τους σημαδεύουν στο κούτελο.

Ψηλά το κεφάλι. Θα αποτύχουν να είστε σίγουροι.

Με πάταγο!Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου