«Δεν Θα υποκύψουμε στον εκφοβισμό»: 200 Αυστριακοί Γιατροί αντιστέκονται στους αυταρχικούς αξιωματούχους υγείας και αντιμετωπίζουν κυρώσεις - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Δεν Θα υποκύψουμε στον εκφοβισμό»: 200 Αυστριακοί Γιατροί αντιστέκονται στους αυταρχικούς αξιωματούχους υγείας και αντιμετωπίζουν κυρώσεις

  Καλούν τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Thomas Szekeres, να ανακαλέσει το περιεχόμενο της εγκυκλίου του ή να παραιτηθεί άμεσα. «Τα νοσ...

 



Καλούν τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Thomas Szekeres, να ανακαλέσει το περιεχόμενο της εγκυκλίου του ή να παραιτηθεί άμεσα.


«Τα νοσοκομεία και οι μονάδες εντατικής θεραπείας είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία γεμάτα με εμβολιασμένους ανθρώπους»

 

Πηγή: The Rio Times

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

«Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις για περιόδους άνω των πέντε ετών είναι εντελώς άγνωστες. Η ισχυριζόμενη ως μάντρα αβλαβότητα των νέων εμβολίων mRNA και φορέων πρέπει να αναγνωριστεί ως προστατευτικός ισχυρισμός των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών και ως ένα σύνολο ιατρικών πεποιθήσεων αδαείς Αυστριακούς (και παγκοσμίως) πολιτικούς», είπε ο συντάκτης μιας ανοιχτής επιστολής.

Περισσότεροι από 200 γιατροί, τρεις από τους οποίους είναι καθηγητές πανεπιστημίου, απαντούν με ανοιχτή επιστολή σε εσωτερική επιστολή του Αυστριακού Ιατρικού Συλλόγου σχετικά με τις ενέσεις mRNA Covid.

Καλούν τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Thomas Szekeres, να ανακαλέσει το περιεχόμενο της εγκυκλίου του ή να παραιτηθεί άμεσα.

Η δήλωση του Szekeres αναφέρει: "...με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα, από επιστημονική άποψη και σύμφωνα με τις συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένας λόγος να συμβουλεύουμε τους ασθενείς να μην κάνουν τον εμβολιασμό με το Covid 19".

Η επιστολή αναφέρει επίσης ότι οι γιατροί θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν πειθαρχική δίωξη εάν συμβουλεύσουν τους ασθενείς κατά των ενέσεων Covid και δεν ακολουθήσουν τις συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Η εγκύκλιος του Szekeres ήρθε λιγότερο από ένα μήνα αφότου η Αυστρία ανακοίνωσε ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 θα είναι υποχρεωτικός για όλους τους πολίτες από το επόμενο έτος, υπό την απειλή προστίμων ή φυλάκισης.

Ο Dr. Andreas Sönnichsen, πρώην επικεφαλής του Τμήματος Γενικής και Οικογενειακής Ιατρικής στο Κέντρο Δημόσιας Υγείας του MedUni Βιέννης και συγγραφέας της ανοιχτής επιστολής, λέει ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με "κάθε ιατρική δεοντολογία και τις βασικές αρχές της ασθενοκεντρικής, τεκμηριωμένης ιατρικής", δήλωση με την οποία συμφωνούν οι 36 υπογράφοντες την ανοιχτή επιστολή, επισημαίνοντας διάφορες επιστημονικές μελέτες σχετικά με τις ενέσεις Covid.

Μέσω της επιστολής του ιατρικού συλλόγου, ο Szekeres έχει "βλάψει μόνιμα τη φήμη και την αυτο-εικόνα" του ιατρικού επαγγέλματος. Επιπλέον, οι γιατροί τονίζουν ότι "δεν θα εκφοβιστούν", συνέχισε ο Sönnichsen.

Την περασμένη εβδομάδα, η "ICI - Πρωτοβουλία για την τεκμηριωμένη πληροφόρηση για το Covid" - ένας συνασπισμός ιατρών, δικηγόρων και επιστημόνων που επικρίνουν την αυταρχική πολιτική της Αυστρίας για το Covid - διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου στη Βιέννη.

Η κριτική επικεντρώνεται επί του παρόντος στον επερχόμενο υποχρεωτικό εμβολιασμό στην Αυστρία. "Πρόκειται για το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο όλων των εποχών", λέει ο Dr. Andreas Sönnichsen.

Ο ίδιος επικρίνει την έλλειψη δεδομένων για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. "Τα πολυδιαφημισμένα εμβόλια έχουν αποτύχει", δήλωσε.

Επιπλέον, στο Ηνωμένο Βασίλειο, το τέταρτο κύμα του Covid είναι ένα κύμα εμβολιασμένων ανθρώπων, συνέχισε. "Τα νοσοκομεία και οι μονάδες εντατικής θεραπείας είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία γεμάτα με εμβολιασμένους ανθρώπους". Ένας απολογισμός που απέρριψε ο επικεφαλής του προγράμματος εμβολίων mRNA της Οξφόρδης, Andrew Pollard, σε ένα φιλοξενούμενο κύριο άρθρο στην εφημερίδα "The Guardian" στα τέλη Νοεμβρίου.

Για τον Sönnichsen, η Αυστρία «απατάει» δηλώνοντας απλώς τους εμβολιασμένους χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού και τους εμβολιασμένους των οποίων ο εμβολιασμός χρονολογείται από περισσότερους από έξι μήνες ως μη εμβολιασμένους, έτσι ώστε οι στατιστικές να μοιάζουν περισσότερο σαν να τους θέλουν. «Μετά από αποτυχία δύο εμβολιασμών, οδηγούμαστε τώρα στο να πιστεύουμε ότι ο αναμνηστικός εμβολιασμός βοηθά χωρίς καμία εναλλακτική λύση», είπε ο Sönnichsen.

ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ για τον COVID εχουν το μεγαλύτερο ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών στο ιστορικό της ιατρικής

Ο ιατροδικαστής, μεταξύ άλλων καθηγητής Πανεπιστημίου Dr. Johann Missliwetz, ήταν επίσης επικριτικός απέναντι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

"Είναι αδιαμφισβήτητο ότι οι τέσσερις ευρέως χρησιμοποιούμενες ενέσεις mRNA (BioNtech Pfizer, Astra Zeneca, Johnson & Johnson και Moderna) έχουν το υψηλότερο ποσοστό παρενεργειών από οποιοδήποτε φάρμακο στην ιστορία της ιατρικής", δήλωσε ο Missliwetz.

Περισσότερες από ένα εκατομμύριο ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν καταγραφεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) στην ΕΕ και ένα επιπλέον εκατομμύριο από τη βάση δεδομένων του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (VAERS) στις Ηνωμένες Πολιτείες, είπε.

«Ο αριθμός των αναφερόμενων ανεπιθύμητων ενεργειών στα εμβόλια Covid 19 μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο τρομακτικός», αναφέρει η ανοιχτή επιστολή.


Ο πρόεδρος της Αυστριακής Ιατρικής Ένωσης Τόμας Σέκερες. (Αναπαραγωγή φωτογραφίας στο διαδίκτυο)


Ανεξάρτητα από αυτό, αυτοί οι εμβολιασμοί διαφημίζονται στην Αυστρία (και παγκοσμίως) ως χαμηλού κινδύνου και ασφαλείς.

«Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις σε περιόδους άνω των πέντε ετών είναι εντελώς άγνωστες. Η ισχυριζόμενη ως μάντρα αβλαβότητα των νέων εμβολίων mRNA και φορέα πρέπει να αναγνωριστεί ως προστατευτικός ισχυρισμός των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών και ως ένα σύνολο πεποιθήσεων ιατρικά ανίδεων Αυστριακών (και παγκοσμίως) πολιτικών», λέει η κριτική.

Ο επιστημονικός λόγος είναι νεκρός

Η Δρ Maria Hubmer-Mogg, γενική ιατρός, θρηνούσε για αντίποινα από τον ιατρικό σύλλογο. Ως μέλος της διευθύνουσας επιτροπής του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία , βρίσκεται σε επαφή δύο φορές την εβδομάδα με παγκοσμίου φήμης επιστήμονες που διεξάγουν έρευνα για τον Covid-19. «Ως εμπνευστής του #wirzeigenunserGesicht (Δείχνουμε το πρόσωπό μας), λαμβάνω καθημερινά μηνύματα από εγχώριους συναδέλφους που έχουν λάβει πειθαρχική ειδοποίηση από τον ιατρικό σύλλογο για μια δήλωση σχετικά με τους παιδικούς εμβολιασμούς Covid-19 στην αρχική σελίδα www.wirzeigenunsergesicht.org . ”

Οι βάσιμες συζητήσεις κινδύνου από συναδέλφους, βασισμένες σε εμπειρικές αξίες και δεδομένα μελετών από όλο τον κόσμο, προφανώς δεν λαμβάνονται υπόψη, λέει η Hubmer-Mogg. Δεν γίνεται πλέον επιστημονικός λόγος. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τον προγραμματισμένο υποχρεωτικό εμβολιασμό παιδιών έως 14 ετών, είπε.

Πανδημία εμβολιασμένων

Η παιδίατρος Δρ. Gabriela Thalhammer εξέφρασε ιδιαίτερη ανησυχία για τον εμβολιασμό παιδιών και εφήβων, λέγοντας: «Φέτος, πολλά παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών, έχουν μολυνθεί από τον Covid, αλλά παρουσιάζουν ήπια πορεία και είναι συνήθως υγιή ξανά μετά από 1-3 ημέρες. Έτσι τα παιδιά δεν έχουν κανένα όφελος από τον εμβολιασμό».

(Δείτε βίντεο,  Dr. Robert Malone , ο αρχικός εφευρέτης των εμβολίων mRNA και DNA)


Αυτό ισχύει και για τον νοσηλευτή εντατικής θεραπείας Werner Möller, ο οποίος εργάζεται στη Γερμανία εδώ και 30 χρόνια και ίδρυσε την "Πρωτοβουλία Pflege für Aufklärung" (“Initiative Pflege für Aufklärung”): "Είμαι σε επαφή με πολλές κλινικές, έχουμε σημαντική αύξηση των εμβολιασμένων ασθενών με σοβαρά μαθήματα στη Γερμανία", λέει ο Möller.

Επομένως, βλέπει μια "πανδημία των εμβολιασμένων", απλώς και μόνο επειδή οι εμβολιασμένοι είναι πεπεισμένοι ότι είναι ασφαλείς και δεν μπορούν να πάθουν σοβαρές επιπλοκές στην υγεία τους και είναι πολύ λιγότερο πιθανό να εξεταστούν.

Οι μη εμβολιασμένοι, από την άλλη πλευρά, είναι συνήθως πολύ πιο προσεκτικοί, δίνουν προσοχή στην υγιεινή και πρέπει να ελέγχονται συχνότερα, είπε. "Οι πολιτικοί θέλουν να μας επιβάλουν μια αφήγηση φόβου", δήλωσε ο Möller.

Απειλούνται με κυρώσεις

Από τη δημοσίευση της επιστολής, ο Sönnichsen και οι 200 υπογράφοντες έχουν δαιμονοποιηθεί στα κυρίαρχα αυστριακά μέσα ενημέρωσης ως "αρνητές του Covid", παρόλο που ούτε μία γραμμή στην επιστολή δεν αμφισβητεί την ύπαρξη του Covid-19 ή της πανδημίας του Covid-19.

Σε συνέντευξη Τύπου στις 16 Δεκεμβρίου που πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τη δημοσίευση της επιστολής, ο Andreas Huss, πρόεδρος της ÖKG, της δημόσιας ασφαλιστικής εταιρείας υγείας της Αυστρίας, απείλησε τους υπογράφοντες την επιστολή και κάθε γιατρό που έχει παρόμοιες απόψεις με σκληρές κυρώσεις, όπως ποινικές διώξεις, στέρηση της άδειας άσκησης επαγγέλματος ή ανάκληση των συμβολαίων τους για την ασφάλιση υγείας.

Σε αυτή τη χώρα υπάρχει απαγόρευση του λόγου και όχι ελευθερία έκφρασης, αλλά υποχρεωτική συμμόρφωση με την απειλή αυστηρών πειθαρχικών κυρώσεων.

Ο Huss δήλωσε ότι έχει: "λίγη συμπάθεια" για τους γιατρούς που αντιτίθενται στα εμβόλια Covid-19, επειδή πιστεύει ότι ο εμβολιασμός είναι "η μόνη διέξοδος από την πανδημία".

Σε άλλη συνέντευξη Τύπου την προηγούμενη ημέρα, ο Sönnichsen διαφώνησε, χαρακτηρίζοντας την εκστρατεία εμβολιασμού "το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο στην ιστορία".

«Επιτέλους, ο πολυδιαφημισμένος εμβολιασμός απέτυχε», είπε. «Το τέταρτο κύμα είναι ένα κύμα εμβολιασμένων. Τα νοσοκομεία και οι μονάδες εντατικής θεραπείας είναι γεμάτα με εμβολιασμένους ανθρώπους».

«Οι γιατροί που έρχονται σε αντίθεση με το αφήγημα της κυβέρνησης αντιμετωπίζουν πρόστιμα έως και 36.340 ευρώ, μια καταστροφική επαγγελματική απαγόρευση και, επιπλέον, διαγραφή από το ιατρικό μητρώο», θρηνούσε ο Johann Missliwetz.

Δεν θα υποκύψουν στον εκφοβισμό

Παρά τις απειλές αυτές, ο Sönnichsen και οι 200 υπογράφοντες την επιστολή κάλεσαν τον Szekeres να αποσύρει ή να παραιτηθεί από τη δήλωσή του στις 2 Δεκεμβρίου, διαβεβαιώνοντάς τον ότι: "δεν θα εκφοβιστούν από εσάς ή από οποιονδήποτε άλλο ομοϊδεάτη αξιωματούχο της υγείας".

«Θα συνεχίσουμε να επικαλούμαστε τη Διακήρυξη της Γενεύης και να απαιτούμε την ελευθερία της ιατρικής περίθαλψης, [και] θα συνεχίσουμε να θεραπεύουμε τους ασθενείς μας όσο καλύτερα μπορούμε», είπαν, προσθέτοντας ότι «θα εργαστούν με κάθε ασθενή ξεχωριστά για να καθορίσουν εάν ή όχι ο εμβολιασμός κατά του Covid 19 είναι κατάλληλος».

Σύμφωνα με το ORF ( αυστριακός εθνικός δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας), λόγω της στάσης του στα εμβόλια Covid και της μη συμμόρφωσης με τα μέτρα Covid, ο Sönnichsen έχει ήδη απολυθεί από το Τμήμα Γενικής και Οικογενειακής Ιατρικής του Κέντρου Υγείας της Βιέννης.

Η απαγόρευση του λόγου εφαρμόζεται αυστηρά στην Αυστρία. Όποιος γνωρίζει αυτή τη χώρα και την ιστορία της δεν είχε εξαρχής αμφιβολίες γι' αυτό.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


1 σχόλιο

  1. Στρατιωτικά έγγραφα της EcoHealth Alliance

    https://rumble.com/vsenf3--ecohealth-alliance.html

    -----------------
    O DR. ROGER HODKINSON ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
    ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!

    https://newtube.app/fake_pandemic/ySXOkyw

    --------------------

    Στρατιωτικά έγγραφα έρχονται σε αντίθεση με τη μαρτυρία Fauci

    https://rumble.com/vsej1v--fauci.html

    ------------------------------

    Φάoυτσι τελoς! ! ! Oλn η υπoθεσn στα Eλλnvικα....4 BINTEO


    Ο Φάουτσι ξεμπροστιάστηκε για μια ακόμη φορά στη γερουσία των ΗΠΑ....

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/01/o-o-on-on-env.html



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου