Dr. Thomas Binder: «Αγωνιστείτε, ειρηνικά αλλά αποφασιστικά απέναντι στο Κυρίαρχο Ανόητο Αφήγημα για τον κορωνοϊό. Αν όχι για τον εαυτό σας, τότε για το μέλλον των παιδιών σας και των εγγονιών σας» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Dr. Thomas Binder: «Αγωνιστείτε, ειρηνικά αλλά αποφασιστικά απέναντι στο Κυρίαρχο Ανόητο Αφήγημα για τον κορωνοϊό. Αν όχι για τον εαυτό σας, τότε για το μέλλον των παιδιών σας και των εγγονιών σας»

  «Δεν υπήρξε επιδημία του COVID-19 εθνικής εμβέλειας σε καμμία χώρα, ούτε πανδημία διεθνώς, για τον γενικό πληθυσμό ο SARS-CoV-2 δεν είναι ...

 






«Δεν υπήρξε επιδημία του COVID-19 εθνικής εμβέλειας σε καμμία χώρα, ούτε πανδημία διεθνώς, για τον γενικό πληθυσμό ο SARS-CoV-2 δεν είναι φονικός ιός και είναι ο ίδιος σε κάθε χώρα.»


«Ξυπνήστε, σηκωθείτε και ψηφίστε ενάντια στον αντιεπιστημονικό, αντισυνταγματικό, παράνομο, απάνθρωπο, παράφρονα νόμο COVID, για εσάς, για τους αγαπημένους σας και για ολόκληρη την ανθρώπινη οικογένεια, σήμερα!» 

 

Πηγή: Global Research

Από τον Dr. Thomas Binder

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Σπούδασα ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, απέκτησα διδακτορικό στην ανοσολογία και την ιολογία, ειδικεύτηκα στην εσωτερική ιατρική και την καρδιολογία και έχω 33 χρόνια εμπειρίας στη διάγνωση και τη θεραπεία οξέων αναπνευστικών λοιμώξεων, σε νοσοκομεία, σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, επί 23 χρόνια, στο ιατρείο μου.

Τον Φεβρουάριο του 2020, κάθισα στο ιατρείο μου και έμεινα έκπληκτος. Όσα είχα μάθει στην ιατρική σχολή, κατά τη διάρκεια της επιστημονικής μου κατάρτισης και στην πρακτική μου ιατρική εργασία ανατράπηκαν ξαφνικά. Όποιος ένιωθε έστω και έναν πονόλαιμο, δεν αυτοθεραπευόταν πλέον, για να επισκεφθεί τον παθολόγο του μόνο αν τα συμπτώματα χειροτέρευαν, αλλά έτρεχε στο πλησιέστερο νοσοκομείο με την παράκληση να εξεταστεί άμεσα και με τον φόβο μήπως χρειαστεί να πεθάνει, και όχι μόνο μήπως χρειαστεί να πεθάνει, αλλά μήπως χρειαστεί να πεθάνει από μια άθλια ασφυξία.

Παγκοσμίως, η επικρατούσα αφήγηση για την κορώνα καθιερώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα, η ανθρωπότητα διαιρέθηκε σε υποστηρικτές και αντιπάλους της.

Τέτοια έκταση διαίρεσης της κοινωνίας δεν είχαμε ξαναζήσει ποτέ στο παρελθόν. Διχάζει φιλίες, οικογένειες, ακόμη και συνεργασίες. Μια τέτοια διαίρεση είναι πάντα έκφραση του γεγονότος ότι ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας δεν ζει στην πραγματικότητα, αλλά είναι παγιδευμένο σε ένα πλαίσιο αυταπάτης που επιβάλλεται από μια χούφτα ψυχοπαθών και τους πολλούς ναρκισσιστές λακέδες τους. Σε μια τέτοια κατάσταση, πρέπει πάντα να αναρωτιόμαστε εμείς οι ίδιοι πρώτα: "Είμαι ρεαλιστής ή στην πραγματικότητα εντελώς παραπλανημένος;"

Το ερώτημα αυτό μπορεί να απαντηθεί μόνο αν εξετάσουμε την πραγματικότητα όσο το δυνατόν πιο νηφάλια.

Είναι καθήκον μου ως γιατρός να θεραπεύω τους ασθενείς μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει την ενημέρωσή τους για την ασθένειά τους με τρόπο που να μπορούν να κατανοήσουν οι μη ειδικοί και να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για το τι πρέπει να κάνουν.

Τον Φεβρουάριο/Μάρτιο του 2020 συνειδητοποίησα ότι είναι καθήκον μου ως γιατρός να ενημερώνω το κοινό σχετικά με αυτή την ασθένεια ολόκληρης της κοινωνίας, με τρόπο που οι απλοί άνθρωποι μπορούν να κατανοήσουν και να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για το τι πρέπει να κάνουν. Εξακολουθώ να το κάνω αυτό, όχι περισσότερο αλλά ούτε και λιγότερο, και κανείς και τίποτα δεν θα με εμποδίσει να συνεχίσω να το κάνω.

Αντιμετωπίζω τους μύθους και τους διανοητικούς παραλογισμούς της επικρατούσας αφήγησης για την κορώνα με τα επιστημονικά στοιχεία. Το κάνω αυτό χρονολογικά, και έτσι ώστε και οι απλοί άνθρωποι να μπορούν να καταλάβουν και να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το ποιες περαιτέρω ενέργειες φαίνονται κατάλληλες, για τους ίδιους και για τους αγαπημένους τους.

Επιστημονικές αναφορές στις δηλώσεις μου μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες της "Aletheia - our Swiss network of doctors and scientists for proportionality" (το ελβετικό δίκτυο γιατρών και επιστημόνων υπέρ της αναλογικότητας), της "Corman-Drosten Review Report" και της "Doctors for Covid Ethics", των οποίων είμαι μέλος, καθώς και στην απλή μου ιστοσελίδα, την οποία δημιούργησα αφού μου απαγορεύτηκε η πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιδημία των τεστ PCR το 2006

Ως υπεύθυνοι γιατροί και επιστήμονες, στην περίπτωση λοιμώξεων που διαγιγνώσκονται με γρήγορα τεστ PCR, ιδίως στο πλαίσιο μιας υποτιθέμενης επιδημίας εθνικής ή πανδημίας διεθνούς εμβέλειας, πρέπει πάντα να εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ψευδοεπιδημίας ή μιας επιδημίας τεστ.

Το 2007, οι New York Times, ουσιαστικά η βίβλος των δημοσιογράφων, την ακεραιότητα των οποίων εξακολουθούσαν να εμπιστεύονται εκείνη την εποχή, δημοσιεύουν ένα σημαντικό άρθρο με τίτλο: "Η πίστη στο γρήγορο τεστ οδηγεί σε επιδημία που δεν ήταν".

Ο Dr. Herndon, παθολόγος σε ιατρικό κέντρο στην αμερικανική πολιτεία New Hampshire, βήχει φαινομενικά ακατάπαυστα για ένα δεκαπενθήμερο, αρχής γενομένης από τα μέσα Απριλίου του 2006. Σύντομα, ένας ειδικός λοιμωξιολόγος έχει την ανησυχητική ιδέα ότι αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας επιδημίας κοκκύτη. Μέχρι το τέλος Απριλίου, και άλλο προσωπικό του νοσοκομείου βήχει επίσης. Ο σοβαρός, επίμονος βήχας είναι ένα από τα κύρια συμπτώματα του κοκκύτη. Και αν πρόκειται για κοκκύτη, η επιδημία πρέπει να περιοριστεί αμέσως, διότι η ασθένεια μπορεί να αποβεί μοιραία για τα μωρά στο νοσοκομείο και να οδηγήσει σε επικίνδυνη πνευμονία σε εύθραυστους ηλικιωμένους ασθενείς.

  • Είναι η αρχή ενός παράξενου επεισοδίου: η ιστορία μιας επιδημίας που δεν ήταν.

Για μήνες, σχεδόν όλοι οι εμπλεκόμενοι πιστεύουν ότι υπάρχει μια τεράστια επιδημία κοκκύτη στο ιατρικό κέντρο με εκτεταμένες συνέπειες. Σχεδόν 1.000 μέλη του προσωπικού υποβάλλονται σε ένα γρήγορο τεστ PCR και τίθενται σε άδεια από την εργασία τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. 142 άτομα, το 14,2% των εξετασθέντων, μεταξύ των οποίων και ο Dr. Herndon, είναι θετικοί στο γρήγορο τεστ PCR και διαγιγνώσκονται με κοκκύτη. Χιλιάδες, συμπεριλαμβανομένων πολλών παιδιών, λαμβάνουν αντιβιοτικά και εμβόλιο ως προστασία. Τα νοσοκομειακά κρεβάτια τίθενται εκτός λειτουργίας για προληπτικούς λόγους, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Μήνες αργότερα, όλοι όσοι προφανώς πάσχουν από κοκκύτη, μαθαίνουν έκπληκτοι ότι οι βακτηριακές καλλιέργειες, το χρυσό διαγνωστικό πρότυπο για τον κοκκύτη, δεν μπόρεσαν να ανιχνεύσουν το βακτήριο που προκαλεί τον κοκκύτη σε κανένα δείγμα. Η όλη παραφροσύνη ήταν ένας ψευδής συναγερμός.

Η υποτιθέμενη επιδημία κοκκύτη δεν είχε λάβει χώρα στην πραγματικότητα, αλλά μόνο στο μυαλό των εμπλεκομένων, που προκλήθηκε από την τυφλή πίστη σε ένα εξαιρετικά ευαίσθητο γρήγορο τεστ PCR που είχε γίνει, ω, τόσο σύγχρονο.

Στην πραγματικότητα, όλοι όσοι είχαν αρρωστήσει είχαν υποφέρει από ένα αβλαβές κρυολόγημα. Οι λοιμωξιολόγοι και οι επιδημιολόγοι είχαν παραμερίσει την πείρα και την κοινή λογική τους και αγνόησαν απροκάλυπτα αυτή την πιο πιθανή διαφορική διάγνωση του συμπτωματικού βήχα.

Πολλές από τις νέες μοριακές εξετάσεις είναι γρήγορες αλλά τεχνικά απαιτητικές. Κάθε εργαστήριο τις εκτελεί με τον δικό του τρόπο ως λεγόμενες "σπιτικές παρασκευές". Συχνά δεν είναι διαθέσιμες στο εμπόριο και σπάνια υπάρχουν καλές εκτιμήσεις για τα ποσοστά σφάλματός τους. Η υψηλή ευαισθησία τους καθιστά τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα πιθανά. Όταν εξετάζονται εκατοντάδες ή χιλιάδες άνθρωποι, όπως συνέβη εδώ, τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα μπορούν να δώσουν την εντύπωση μιας επιδημίας.

Ένας λοιμωξιολόγος είπε, τότε είχα την αίσθηση ότι αυτό μας έδωσε μια σκιά για το πώς θα μπορούσε να είναι κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας πανδημίας γρίπης.

Και ένας επιδημιολόγος εξήγησε: Μία από τις πιο ανησυχητικές πτυχές της ψευδο-επιδημίας είναι ότι όλες οι αποφάσεις φαίνονταν τόσο λογικές εκείνη την εποχή.

  • Η τρέλα μιας ψευδοεπιδημίας ή μιας επιδημίας τεστ είχε φανεί απολύτως φυσιολογική σε τόσους πολλούς εμπλεκόμενους ανθρώπους.

Σας συνιστώ να διαβάσετε αυτό το άρθρο που δημοσιεύθηκε στους New York Times το 2007 και να αναρωτηθείτε: "Δεν θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε μάθει πολλά από αυτό για το μέλλον;"

Σκάνδαλο της γρίπης των χοίρων, 2009

Ως υπεύθυνοι γιατροί και επιστήμονες, σε μια υποτιθέμενη ή πραγματική επιδημία εθνικής ή πανδημία διεθνούς εμβέλειας πρέπει πάντα να θυμόμαστε προηγούμενες υποτιθέμενες ή πραγματικές επιδημίες και πανδημίες. Εδώ είναι η τελευταία υποτιθέμενη σοβαρή πανδημία: Το σκάνδαλο της γρίπης των χοίρων.

Την άνοιξη του 2009, ένας εξαιρετικά μεταδοτικός, πολύ επικίνδυνος ιός γρίπης, ο Η1Ν1, φαίνεται να απειλεί την ανθρωπότητα. Η ασθένεια που προκαλεί είναι κλινικά δυσδιάκριτη από την εποχική γρίπη. Ονομάζεται γρίπη των χοίρων.

Ειδικοί όπως ο Γερμανός ιολόγος καθηγητής Christian Drosten διαδίδουν σενάρια τρόμου προβλέποντας εκατομμύρια θανάτους σε όλο τον κόσμο. Τον Μάιο, ο ΠΟΥ χαλαρώνει τα κριτήρια για την κήρυξη πανδημίας για λόγους που δεν έχουν εξηγηθεί ποτέ. Αφαιρεί την επικινδυνότητα του αιτιολογικού παθογόνου παράγοντα από τον ορισμό της πανδημίας. Τώρα, αρκεί η ταχεία μαζική εξάπλωση ενός σχετικά ακίνδυνου παθογόνου σε τουλάχιστον δύο περιοχές ορισμένες απο τον ΠΟΥ. Κάθε ενδημικό, κάθε εποχιακό κύμα οποιουδήποτε ιού γρίπης ή κρυολογήματος, όσο ακίνδυνο κι αν είναι, μπορεί να χαρακτηριστεί πανδημία. Αμέσως, ο ΠΟΥ κηρύσσει πανδημία του ιού Η1Ν1 στις 11 Ιουνίου.

Οι πολιτικοί λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τις προειδοποιήσεις των εμπειρογνωμόνων και του ΠΟΥ. Χωρίς να συμβουλευτούν τον πληθυσμό, προμηθεύονται εκατοντάδες εκατομμύρια συσκευασίες ελάχιστα αποτελεσματικών, ακριβών αντιικών φαρμάκων και εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις βιαστικά εγκεκριμένων εμβολίων, τα οποία, τελικά, παράγονται με συμβατικές μεθόδους.

Οι επικριτές, που περιγράφουν τον ιό ως συγκριτικά ακίνδυνο, γελοιοποιούνται ή αγνοούνται αρχικά. Τελικά, οι επιστήμονες, στην Ευρώπη κυρίως ο Γερμανός μικροβιολόγος και επιδημιολόγος λοιμώξεων καθηγητής Sucharit Bhakdi και ο Γερμανός πνευμονολόγος και πολιτικός Dr. Wolfgang Wodarg, κερδίζουν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής. Η παγκόσμια τρέλα, που ήδη απειλούσε εκείνη την εποχή, μπορεί να αποτραπεί.

Παγκοσμίως, περίπου 150.000 έως 600.000 άνθρωποι πέθαναν με ή από τον ιό Η1Ν1, ο οποίος αποδείχθηκε λιγότερο επικίνδυνος από την εποχική γρίπη. Αντίστοιχα, η ετοιμότητα εμβολιασμού ήταν χαμηλή. Παρ' όλα αυτά, μόνο στη Σουηδία, περίπου 700 παιδιά προσβλήθηκαν από αναπηρική ναρκοληψία, την ασθένεια του ύπνου, που προκλήθηκε από βιαστικά εγκεκριμένα περιττά και μη ασφαλή εμβόλια. Μόνο στην Ελβετία, 1,8 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων πωλήθηκαν στο εξωτερικό ή χαρίστηκαν και 8,9 εκατομμύρια απορρίφθηκαν.

Το σκάνδαλο της γρίπης των χοίρων δεν καλύφθηκε σχεδόν καθόλου από τα μέσα ενημέρωσης. Η προσωρινή επιτυχία του πανικού που προκλήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης οφειλόταν κυρίως στη διασύνδεση των εμπειρογνωμόνων, της φαρμακοβιομηχανίας, του ΠΟΥ και των πολιτικών υγείας. Στο τέλος, οι φαινομενικά εντελώς καταβεβλημένες υγειονομικές αρχές είχαν πέσει θύμα μιας σχεδόν τέλεια ενορχηστρωμένης εκστρατείας προπαγάνδας.

Σας συνιστώ να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ "Οι κερδοσκόποι του φόβου - Η επιχείρηση της γρίπης των χοίρων", που παρήχθη στα γερμανικά από την Arte τον Νοέμβριο του 2009, και να αναρωτηθείτε: "Δεν θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε μάθει πολλά από αυτό για το μέλλον;"

'Event 201': Corona Pandemic Simulation, 2019

(Γεγονός 201: Προσομοίωση της πανδημίας του κορωνοϊού, 2019)

Η κατάσταση είναι απειλητική. Ένας νέος ιός Corona εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Οι αριθμοί των κρουσμάτων στο ταμπλό του Πανεπιστημίου Johns Hopkins αυξάνονται και αυξάνονται. Ο εξαιρετικά μεταδοτικός, ανθεκτικός στο ανοσοποιητικό σύστημα, επικίνδυνος ιός παραλύει το εμπόριο και τις μεταφορές σε παγκόσμιο επίπεδο και στέλνει την παγκόσμια οικονομία σε ελεύθερη πτώση.

Αυτό που ακούγεται σαν το υποτιθέμενο ξέσπασμα της υποτιθέμενης πανδημίας του SARS-CoV-2 στην επαρχία Γουχάν της Κίνας τον Δεκέμβριο του 2019, είναι το σενάριο του "Γεγονότος 201", το οποίο, επειδή ο αριθμός μηδέν είναι στην πραγματικότητα μια υδρόγειος σφαίρα, θα έπρεπε μάλλον να ονομάζεται "Γεγονός 21".

Στις 18 Οκτωβρίου 2019, το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates, το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) διοργανώνουν μια προσομοίωση πανδημίας με αυτό το όνομα.

Μετά την ισπανική γρίπη, τη γρίπη των πτηνών και τη γρίπη των χοίρων, δεν επιλέγουν ως παθογόνο έναν άλλο ιό της γρίπης, αλλά έναν ιό της κορώνας που ήταν εντελώς άγνωστος στους μη ειδικούς μέχρι σήμερα, και κυρίως όχι στους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.

Σε αυτή την προσομοίωση μιας πανδημίας corona που ξέσπασε στη Νότια Αμερική δεν συμμετέχουν γιατροί, αλλά δυτικοί εκπρόσωποι των διοργανωτών, του ΟΗΕ, του ΠΟΥ, κυβερνήσεων, αρχών και παγκόσμιων εταιρειών από τους τομείς της υψηλής οικονομίας, των φαρμάκων, των logistics, του τουρισμού και των μέσων ενημέρωσης, καθώς και ο Dr George Gao, ιολόγος και διευθυντής του Κινεζικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) (βλ. κατάλογο συμμετεχόντων παρακάτω).

Η εκδήλωση 201 Άσκηση πανδημίας. 18 Οκτωβρίου 2019 ασχολήθηκε επίσης στο πλαίσιο της προσομοίωσης με τον τρόπο αντιμετώπισης των διαδικτυακών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της λεγόμενης "παραπληροφόρησης". (Ακούστε προσεκτικά)

👉  Δείτε το Βίντεο


Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι μια πανδημία Corona είναι αποδιοργανωτική, μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με παγκόσμια κυβέρνηση και ιδιωτική συνεργασία, ότι οι παγκόσμιες εταιρείες που σχετίζονται με το σύστημα πρέπει να στηριχθούν οικονομικά, ενώ οι μεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να θυσιαστούν αν χρειαστεί, ότι οι φωνές που αποκλίνουν από την επικρατούσα αφήγηση πρέπει να λογοκρίνονται με συνέπεια στα κοινωνικά μέσα και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ότι η πανδημία μπορεί να τερματιστεί μόνο με τον εμβολιασμό ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού.


"Οι οντότητες που "εκπροσωπούνται" άμεσα ή έμμεσα από τους "παίκτες" περιλαμβάνουν τον ΠΟΥ, το John Hopkins, την Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση (GAVI) (Δρ. Timothy Grant Evans), τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates (Δρ. Chris Elias), ο Συνασπισμός για καινοτομίες ετοιμότητας για επιδημίες (CEPI) (πρόεδρος Jane Halton), το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το Ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) (Stephen Redd), το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Κίνας (CDC) (διευθυντής Dr. George Fu Gao). Big Pharma (Adrian Thomas), η Παγκόσμια Τράπεζα και η Παγκόσμια Τραπεζική, οι αεροπορικές εταιρείες και οι ξενοδοχειακές βιομηχανίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ". (παρατίθεται στο Michel Chossudovsky, Ηλεκτρονικό βιβλίο, Κεφάλαιο Ι)

Η προσομοίωση τελειώνει με 65 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως.

Σας συνιστώ να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ "Event 201: Corona Pandemic from the Drafting Table', που παρήχθη στα γερμανικά με αγγλικούς υπότιτλους από την ExpressZeitung τον Ιούνιο του 2020, και αναρωτηθείτε:

"Δεν θα έπρεπε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να έχουν αναφερθεί λεπτομερώς σε αυτό;"

Σκάνδαλο κορωνοϊού, 2020 και η εξέλιξη

Δυόμιση μήνες αργότερα, στις 31 Δεκεμβρίου 2019, το κινεζικό CDC, με επικεφαλής τον Δρ Τζορτζ Γκάο Φου , αναφέρει στον ΠΟΥ 27 περιπτώσεις πνευμονίας άγνωστης αιτίας – από έναν κινεζικό πληθυσμό 1,4 δισεκατομμυρίων. Στις 7 Ιανουαρίου 2020, οι κινεζικές υγειονομικές αρχές προσδιορίζουν ως αιτιολογικό παράγοντα έναν νέο κορωνοϊό.

Στις 21 Ιανουαρίου, ο καθηγητής Christian Drosten et al . υποβάλετε ένα χαρτί, τη συνταγή για την οποία τα εργαστήρια μπορούν να παράγουν ένα γρήγορο τεστ RT-PCR για την ανίχνευση του ιού που ονομάζεται «2019-nCoV». Γίνεται αποδεκτό μόλις την επόμενη μέρα και δημοσιεύεται στο περιοδικό Eurosurveillance μια άλλη μέρα αργότερα. 

Ο ΠΟΥ είχε ήδη δημοσιεύσει το γρήγορο τεστ Corman-Drosten RT-PCR στον ιστότοπό του μία εβδομάδα νωρίτερα και το συνέστησε ως το παγκόσμιο διαγνωστικό πρότυπο χρυσού.

Στις 30 Ιανουαρίου, οι Drosten et al. δημοσίευσε την αιτιολόγηση της αφήγησης της επιδημιολογικά σχετικής ασυμπτωματικής μετάδοσης του 2019-nCoV στην επιστολή προς τον εκδότη του «New England Journal of Medicine», ουσιαστικά μια από τις Βίβλους από εμάς τους γιατρούς των οποίων την ακεραιότητα ακόμα εμπιστευόμασταν εκείνη την εποχή. τίτλος «Μετάδοση της λοίμωξης 2019-nCoV από ασυμπτωματική επαφή στη Γερμανία» .

Στις 11 Φεβρουαρίου, ο ΠΟΥ ονομάζει τον νέο κορονοϊό SARS-CoV-2, την ασθένεια που προκαλεί COVID-19. νόσος κορωνοϊού. Το κάνει ενάντια στο αίτημα των Κινέζων ιολόγων. Προτίμησαν να τον ονομάσουν HCoV-19, ανθρώπινο κορωνοϊό, λόγω του κινδύνου ότι το όνομα SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει αβάσιμους φόβους λόγω της βιολογικής και επιδημιολογικής έλλειψης ομοιότητας με τον πολύ πιο επικίνδυνο SARS-CoV-1.

Στις 11 Μαρτίου, ο ΠΟΥ κηρύσσει πανδημία COVID. Εν τω μεταξύ, ο Γενικός Διευθυντής του, ο βιολόγος, ανοσολόγος και φιλόσοφος Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, κατηγορήθηκε για γενοκτονία στην Αιθιοπία ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης. Το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει φυσικά.

Τώρα, σχεδόν όλα συμβαίνουν όπως συνέβη κατά το σκάνδαλο της γρίπης των χοίρων το 2009, αλλά με έναν ακόμη πιο λαδωμένο τρόπο. Ειδικοί, κυρίως εργαστηριολόγοι και βιολόγοι που εργάζονται ως ιολόγοι ή επιδημιολόγοι, που δεν έχουν εξετάσει ποτέ κανέναν που πάσχει από λοίμωξη του αναπνευστικού, πόσο μάλλον να τον θεραπεύσει, δηλώνουν ότι ο SARS-CoV-2 είναι ουσιαστικά ένας εξωγήινος για τον οποίο δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα και ότι πρέπει να θεωρηθεί ως εξαιρετικά επικίνδυνο, έως ότου οι ίδιοι ειδικοί σε μεγάλο βαθμό θα έχουν αποδείξει το αντίθετο κάποια στιγμή. Στην Ελβετία, συγκροτούνται ως «Εθνική Ελβετική Επιστημονική Ομάδα COVID-19» και προσφέρονται στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο ως επιστημονικοί σύμβουλοι.

Οι εκτελεστικοί και νομοθετικοί πολιτικοί, καθώς και οι ομοσπονδιακές και καντονιακές αρχές υγείας, πανικόβλητες από αυτές, αποδέχονται την προσφορά τους και φαίνεται να τους ακολουθούν τόσο τυφλά όσο το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο προφανώς ακολούθησε τυφλά τον ΠΟΥ όταν κήρυξε την πανδημία του COVID. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε κλαμπ των νινίπιν, το πλέον επίσημο επιστημονικό συμβουλευτικό συμβούλιο της Ελβετικής Κυβέρνησης μέσω της υποτιθέμενης μεγαλύτερης κρίσης της Ελβετίας από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο δεν διατηρεί κανένα αρχείο των δραστηριοτήτων του.

Στις 16 Μαρτίου, το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο κηρύσσει την «εξαιρετική κατάσταση», το υψηλότερο επίπεδο κινδύνου του νόμου για την επιδημία, με βάση ακριβώς μηδενικά επιστημονικά στοιχεία.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του ελβετικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα SRG, αναλαμβάνουν το τρίτο μέρος σε αυτόν τον όμιλο αμοιβαίας κλιμάκωσης της άγνοιας, της αλαζονείας, της ανικανότητας και της οργανωμένης ανευθυνότητας. Ανεγκέφαλοι και άκαρδοι οι ίδιοι, χτυπούν στο κεφάλι μας όλο το εικοσιτετράωρο:

Υπάρχει μια πανδημία ενός εξαιρετικά μεταδοτικού και ακόμη και επιδημιολογικά σχετικού ασυμπτωματικά μεταδιδόμενου ιού κορονοϊού. Κάθε φαινομενικά σατανικός και εγκάρδιος συνάνθρωπός σας μπορεί να είναι ο άγγελος του θανάτου σας!

Σε αντίθεση με το 2009, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λογοκρίνουν, δυσφημούν και δυσφημούν ανακρινόμενους γιατρούς και επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων προσωπικοτήτων όπως ο Τζον Ιωαννίδης, Καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, έναν από τους πιο γνωστούς και πιο δημοφιλείς επιστήμονες στον κόσμο. ειδικευμένος στην επιστημονική απάτη, ο Καθ. Sucharit Bhakdi και ο Δρ. Wolfgang Wodarg . Το Πάσχα του 2020, αφού είχα συκοφαντηθεί, συμπεριλαμβανομένης μιας υποτιθέμενης απειλής για τους πολιτικούς και την οικογένειά μου, από έναν ιδιώτη πολύ γνωστό μου, ο ίδιος, συνελήφθη βάναυσα από μια αντιτρομοκρατική ομάδα στο ιατρείο μου και, αφού αποδείχθηκε αμέσως ότι δεν είχα απειλήσει κανέναν, απλώς την κοσμοθεωρία των τρελών, με έστειλαν σε κλειστό ψυχιατρείο για έξι ημέρες λόγω«αυτο-κίνδυνος ενόσω βρίσκεσαι σε παραφροσύνη COVID».

Οι κυβερνήσεις όλων σχεδόν των χωρών φαίνεται να έχουν ξεχάσει τα επιδημικά τους σχέδια, που σοφά λυπούνται τα άτομα, την κοινωνία και την οικονομία. Σε τυφλή υπακοή στον ΠΟΥ και στους λομπίστες, που ονομάζονται ειδικοί, θεσπίζουν αυτοκαταστροφικές μη φαρμακολογικές παρεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένων των lockdown που δεν είχαν σκεφτεί ποτέ πριν, ακολουθώντας το αυταρχικό κινεζικό πρότυπο. Το κάνουν αυτό σχεδόν παγκοσμίως, σταδιακά.

Χωρίς να συμβουλευτούν τον πληθυσμό, προμηθεύονται δισεκατομμύρια δόσεις επειγουσών ενέσεων mRNA και DNA, οι οποίες εγκρίνονται έστω και προσωρινά από την Swissmedic. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται ευρέως στον άνθρωπο για πρώτη φορά. Σχεδόν παγκοσμίως, το σύνταγμα, το κράτος δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι πολιτικές ελευθερίες, η ηθική, η επιστήμη και η κοινή λογική θυσιάζονται υπέρ ενός σχεδόν παγκόσμιου αυταρχικού καθεστώτος υπό τον έλεγχο του ΠΟΥ.

Όποιος ελέγχει τον ΠΟΥ, ελέγχει τον κόσμο!

Η επικρατούσα αφήγηση του κορωνοϊού είναι η εξής: Από τις αρχές του 2020, υπάρχει μια πανδημία ενός πολυετούς δολοφονικού ιού, που πρέπει να αναζητηθεί με το τεστ Corman-Drosten RT-PCR σε όλους, που εξαπλώνεται ακόμη και επιδημιολογικά σχετικά ασυμπτωματικά, έναντι του οποίου υπάρχει καμία βασική ή διασταυρούμενη ανοσία, της οποίας η προκληθείσα νόσος, η COVID-19, είναι μόλις θεραπεύσιμη, η οποία γίνεται ολοένα και πιο μολυσματική και επικίνδυνη λόγω ακανόνιστες μεταλλάξεις και η οποία μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με μη φαρμακολογικά μέτρα που δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ πριν, όπως ως αντικοινωνική αποστασιοποίηση, μάσκες στη δημόσια σφαίρα, εντοπισμός επαφών, απομόνωση, καραντίνα, κλείσιμο σχολείων και απαγόρευση κυκλοφορίας, που σήμερα ονομάζονται lockdown, ακόμη και για ασυμπτωματικούς, που προηγουμένως ονομάζονταν υγιείς, και με σειριακό εμβολιασμό όλου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Όλοι οι μύθοι της επικρατούσας αφήγησης για το κορώνα αποτελούνται από ένα κενό χωρίς γεγονότα

Με βάση την τρέχουσα κατάσταση της επιστήμης, αυτά είναι τα κορυφαία 10 μου.

1. Δεν υπήρξε επιδημία COVID -19 εθνικής εμβέλειας σε καμία χώρα, καμία πανδημία διεθνώς , γιατί ο γενικός πληθυσμός SARS - CoV-2 δεν είναι ένας φονικός ιός και είναι το ίδιο σε κάθε χώρα .

Σε πολλές χώρες, για παράδειγμα στην Ελβετία, δεν υπήρξε έκτακτη υπερβολική θνησιμότητα όταν προσαρμόστηκε στα μεταβαλλόμενα δημογραφικά στοιχεία. Η υπερβολική θνησιμότητα σε άλλες χώρες είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο πραγματικός δολοφόνος δεν είναι ο ιός, αλλά η παράδοξη απάντησή μας σε αυτόν, η οποία διαφέρει από χώρα σε χώρα και από δικαιοδοσία σε δικαιοδοσία. Επίσης, η πληρότητα των μονάδων εντατικής θεραπείας, των οποίων οι χωρητικότητες έχουν μειωθεί μαζικά στην πορεία της υποτιθέμενης πανδημίας, δεν ήταν ποτέ ασυνήθιστα υψηλή.

Εάν τα αίτια θανάτου διαπιστωθούν σωστά αντικαθιστώντας τον αριθμό των θανάτων από οποιαδήποτε αιτία εντός 28 ημερών μετά από ένα θετικό τεστ RT-PCR με τον αριθμό των θανάτων από COVID-19, το ποσοστό θνησιμότητας από μόλυνση, IFR , είναι χαμηλότερο από αυτό των ιών της γρίπης , τα οποία είναι θανατηφόρα για ορισμένους ανθρώπους, φυσικά, και, σε αντίθεση με τον SARS-CoV-2, μερικές φορές είναι επίσης θανατηφόρα για τα παιδιά. 

2. Η ένδειξη δοκιμής , δηλαδή όχι μόνο ασθενών που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση με ανάγκη ειδικής αντιϊκής θεραπείας, στο σύστημα επιτήρησης για λοιμώξεις του αναπνευστικού και σε μια ομάδα επιδημιολογικής μελέτης, αλλά και για έλεγχο ακόμη και ασυμπτωματικών ατόμων και, επιπλέον, για εξέταση μόνο για έναν από όλους τους αναπνευστικούς ιούς που πρέπει να ληφθούν υπόψη στη διαφορική διάγνωση των λοιμώξεων του αναπνευστικού, είναι λάθος .

3. Το τεστ Corman-Drosten RT-PCR δεν είναι ούτε διαγνωστικό για λοίμωξη από SARS-CoV-2 ούτε για ασθένεια ή θάνατο από COVID -19 . Στις 27 Νοεμβρίου 2020, μια διεθνής ομάδα 22 επιστημόνων της ζωής, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, δημοσίευσε μια «Εξωτερική κριτική από ομοτίμους του βιβλίου Corman-Drosten». , τη συνταγή με την οποία τα εργαστήρια ανέπτυξαν το τεστ RT-PCR για τον SARS-CoV-2. Σε αυτό, δηλώσαμε ότι υπήρχαν συγκρούσεις συμφερόντων, ότι η υποτιθέμενη αξιολόγηση από ομοτίμους εντός 24 ωρών ήταν παράλογη και δέκα θεμελιώδεις επιστημονικές ατέλειες. Αυτή η πιο βαρυσήμαντη ιατρική δημοσίευση του 2020, η οποία δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί από την άποψη της έλλειψης επιστημονικότητας, δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε δημοσιευτεί.

Το πρωτόκολλο δοκιμής Corman-Drosten RT-PCR έχει κατασκευαστεί κακώς και αόριστα, χωρίς επικύρωση και τυποποίηση. Από εργαστηριακή έρευνα που διεξήχθη στη Γερμανία, γνωρίζουμε ότι λόγω της διασταυρούμενης αντίδρασης με άλλους βήτα κορωνοϊούς η ειδικότητά του περίπου 98,6%, που αντιστοιχεί σε 1,4% ψευδώς θετικά, που είναι ήδη χαμηλή απουσία οποιουδήποτε ιού, μειώνεται περαιτέρω σε έως και 92,4%, που αντιστοιχεί σε 7,6% ψευδώς θετικά, κατά την περίοδο της γρίπης. Αυτά τα ποσοστά ψευδώς θετικών τεστ μπορεί να φαίνονται χαμηλά σε πολλούς λαϊκούς και φέρεται ότι ακόμη και σε πολλούς «ειδικούς», επειδή δεν αντιλαμβάνονται ότι στην ουσιαστική απουσία του ιού μεταξύ των εποχών της γρίπης, σε επιπολασμό κοντά στο 0, σχεδόν όλες οι θετικές RT-PCR τα τεστ είναι ψευδώς θετικά. Λάβετε υπόψη ότι εάν εξετάσουμε 1000 άνδρες με 99% συγκεκριμένο τεστ εγκυμοσύνης, το 1%, 10 τεστ θα είναι θετικά και λόγω του επιπολασμού 0 της εγκυμοσύνης στους άνδρες, αυτά τα θετικά τεστ εγκυμοσύνης είναι όλα ψευδώς θετικά. Παντού,

Αν και μελέτες έχουν δείξει ότι δεν υπάρχουν καλλιεργήσιμοι ιοί σε δείγματα με τιμή Ct πάνω από 28, οι δοκιμές εξακολουθούν να διεξάγονται με τιμές κατωφλίου κύκλου πάνω από 35. Τα αποτελέσματά τους αναφέρονται χωρίς αναφορά σε κλινικά συμπτώματα και ευρήματα, παγκοσμίως. Το τεστ Corman-Drosten RT-PCR είναι επιστημονικά εσφαλμένο και χρησιμεύει κυρίως στη δημιουργία μιας επιδημίας αριθμών κρουσμάτων, μιας πανδημίας δοκιμών.

4. Δεν υπάρχει επιδημιολογικά σχετική ασυμπτωματική μετάδοση ιών του αναπνευστικού . Αυτό που μάθαμε στην ιατρική σχολή έχει επιβεβαιωθεί επίσης για τον SARS-CoV-2 από πολυάριθμες μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους . Η «ασυμπτωματική επαφή» που εφευρέθηκε από τον καθηγητή Drosten στην Επιστολή προς τον Εκδότη της 30ης Ιανουαρίου 2020 ήταν πολύ συμπτωματική: η ασθενής είχε καταστείλει τα συμπτώματά της με φαρμακευτική αγωγή.

Επομένως, όλες οι μη φαρμακολογικές παρεμβάσεις για ασυμπτωματικούς, που παλαιότερα ονομάζονταν υγιείς, άτομα πέρα ​​από τα αποδεδειγμένα αποτελεσματικά μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης των αναπνευστικών ιών, δηλαδή την υγιεινή και την αυτοαπομόνωση ασθενών, είναι επιβλαβείς και αναποτελεσματικές και κατά του SARS-CoV-2.

5. Υπάρχει αποτελεσματική προφύλαξη, για παράδειγμα, υγιεινός τρόπος ζωής, πολλές κοινωνικές επαφές και βιταμίνη D3, και υπάρχει αποτελεσματική, καλά ανεκτή , χαμηλού κόστους θεραπεία του COVID-19 , για παράδειγμα, αντιφλεγμονώδη φάρμακα, τοπική βουδεσονίδη, υδροξυχλωροκίνη , ιβερμεκτίνη και αντιπηκτικά. 

6. Σε αντίθεση με τους ιούς της γρίπης, ο SARS-CoV-2 δεν μεταλλάσσεται ακανόνιστα, αλλά αργά και μόνιμα . Μόνο για αυτόν τον λόγο, ακόμη και τα πιο αποτελεσματικά εμβόλια υστερούν πάντα σε σχέση με τις νέες παραλλαγές του. 

7. Ο SARS-CoV-2 δεν γίνεται ολοένα και πιο μεταδοτικός ΚΑΙ όλο και πιο επικίνδυνος. Όπως όλοι οι άλλοι ιοί του αναπνευστικού, υπακούει στους νόμους της εξέλιξης. Χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση επικρατεί η παραλλαγή που εξαπλώνεται πιο εύκολα. Γι' αυτό γίνεται πράγματι όλο και πιο μεταδοτικό , αλλά φυσικά όλο και λιγότερο επικίνδυνο .

8. Ο SARS-CoV-2 , όπως όλα τα ιικά παθογόνα των οξειών αναπνευστικών λοιμώξεων, δεν εμφανίζεται μόνιμα , αλλά εποχιακά , στα μεσαία βόρεια γεωγραφικά πλάτη μας από τον Νοέμβριο έως τον Απρίλιο. 

Αυτό που οι «ειδικοί» αποκαλούν ηρωική υπέρβαση της πανδημίας ενός φονικού ιού με μη φαρμακολογικές παρεμβάσεις και εμβολιασμό όλου του πληθυσμού, εμείς οι γιατροί ονομάζουμε, τέλος της περιόδου της γρίπης. 

9. Λόγω της βασικής και της διασταυρούμενης ανοσίας, κατά τη διάρκεια κάθε εποχής γρίπης μόνο το 10-20% περίπου του πληθυσμού προσβάλλεται από τον εποχικό βήτα κορώνα και τους ιούς της γρίπης . Αυτό ισχύει και για τον SARS-CoV-2.

Ένα «nο κύμα ενός αναπνευστικού ιού» είναι μια βιολογική αδυναμία.

Μάλλον, την εποχή της Corona-19 ακολουθείται από αυτή της Corona-20 και τώρα από αυτή της Corona-21, στην οποία οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μερικώς διασταυρωμένοι, τουλάχιστον.

10. Η υποτιθέμενη πανδημία του υποτιθέμενου δολοφονικού ιού SARS- CoV -2 δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τον εμβολιασμό ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού , συμπεριλαμβανομένων των ανοσοποιητικών ή ανάρρωστων. Οι σειριακές πειραματικές ενέσεις mRNA και DNA δεν είναι απαραίτητες επειδή το IFR είναι 0,15%, για ηλικιωμένους κάτω των 70 ετών κάτω από 0,05%, για παιδιά 0,00% και ακόμη πολύ χαμηλότερο εάν τα αίτια του θανάτου έχουν καθοριστεί σωστά, άρα κάτω από αυτό του εποχική γρίπη. Επιπλέον, ο SARS-CoV-2 μεταλλάσσεται μόνιμα και πάντα με την έννοια ότι γίνεται πιο μολυσματικός ενώ γίνεται λιγότερο επικίνδυνος. Οι πειραματικές ενέσεις ξένου γονιδίου είναι αναποτελεσματικές.

Το ξέραμε ήδη από τις μελέτες εγγραφής, που δεν αξίζουν το χαρτί στο οποίο είναι γραμμένες. Για παράδειγμα, οι ενέσεις mRNA μείωσαν τον κίνδυνο ήπιας νόσου COVID-19 απολύτως λιγότερο από 1%. Δεν υπήρχαν στοιχεία για σοβαρές πορείες, για μετάδοση της νόσου και για ασθενείς άνω των 75 ετών. Η αναποτελεσματικότητά τους έχει επίσης αποδειχθεί στον πραγματικό κόσμο.

Τέλος, οι ενέσεις γονιδίων δεν είναι ασφαλείς. Μπορούν να προκαλέσουν αναφυλακτικές αντιδράσεις, θρομβοεμβολή, θρομβοπενία, διάχυτη ενδαγγειακή πήξη και μυοκαρδίτιδα βραχυπρόθεσμα. Υπάρχει πιθανή ανοσοκαταστολή και εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση, ADE, μεσοπρόθεσμα. Και μακροπρόθεσμα υπάρχουν πιθανά αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνος και στειρότητα, κίνδυνοι που δεν έχουν ακόμη αποκλειστεί.

Επιπλέον, ο φυσικός εμβολιασμός είναι ισχυρότερος και πιο βιώσιμος από το καλύτερο εμβόλιο, και τα άνοσα άτομα ή τα άτομα που έχουν αναρρώσει δεν χρειάζονται ούτε βασικό εμβόλιο ούτε ενισχυτικό. Ή, εάν είχατε περάσει από ιλαρά, παρωτίτιδα και ερυθρά ως παιδί ή είχατε λάβει το βασικό εμβόλιο MMR, συνέστησε κανείς ποτέ να εμβολιαστείτε κατά της ιλαράς, της παρωτίτιδας και της ερυθράς για πρώτη φορά ή ξανά; Η κυρίως πανδημία δοκιμών που υπάρχει από το τέλος της περιόδου γρίπης του 2020, τουλάχιστον, μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με τον τερματισμό των αντιεπιστημονικών δοκιμών ακόμη και σε ασυμπτωματικούς ανθρώπους. 

Αυτοί είναι οι κύριοι μύθοι της επικρατούσας αφήγησης για το κορώνα . Εμείς οι γιατροί και οι επιστήμονες δεν επιτρέπεται να τους απομυθοποιήσουμε δημόσια για περισσότερο από ενάμιση χρόνο . _ Εάν τολμήσουμε να εκπληρώσουμε το ηθικό μας καθήκον, αγνοούμαστε και λογοκρινόμαστε στην καλύτερη περίπτωση, συκοφαντούμε , απαγορεύουμε  ή βίαια κρατείται ψυχιατρικά, στη χειρότερη.

Ωστόσο, στο δεύτερο έτος, ως φοιτητές ιατρικής έπρεπε να σπουδάσουμε βασική επιδημιολογία. Εκεί μάθαμε ότι σε περίπτωση πιθανής επιδημίας εθνικής εμβέλειας πρέπει να σχηματιστεί άμεσα μια ομάδα μελέτης αντιπροσωπευτική του πληθυσμού. Σκοπός του είναι να παρακολουθεί τον επιπολασμό, τη συχνότητα εμφάνισης και τη σοβαρότητα της νόσου και την κατάσταση της ανοσίας, εδώ μέσω δοκιμών για αντισώματα ΚΑΙ ανοσία Τ-κυττάρων. Έτσι, τον Απρίλιο του 2020 θα είχαμε ήδη συνειδητοποιήσει ότι δεν υπήρχε επιδημία εθνικής εμβέλειας, προφανώς ότι σχεδόν όλοι ήταν ήδη σε μεγάλο βαθμό άνοσα και ότι υπήρχαν ακριβώς 0 επιστημονικά στοιχεία για επώδυνες και δαπανηρές ανούσιες παρεμβάσεις, για τη θέσπιση νόμων για την επιδημία. τη σύνταξη νόμων για τον COVID και για τα ψηφιακά πιστοποιητικά COVID.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, κανείς στο Ελβετικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Δημόσιας Υγείας (FOPH) και στη συνδεδεμένη με αυτό Ελβετική Εθνική Επιστημονική Ομάδα COVID-19 δεν έχει τις γνώσεις ενός δευτεροετούς φοιτητή ιατρικής. Διότι, αν και έχουν περάσει 20 μήνες από τότε που ο ΠΟΥ κήρυξε την πανδημία του COVID, δεν υπάρχει τέτοια αντιπροσωπευτική ομάδα επιδημιολογικής επιτήρησης. Ακόμη χειρότερα, από την εβδομάδα 13 έως 44/2020 το FOPH είχε επίσης διακόψει το σύστημα επιτήρησης των ιογενών αναπνευστικών λοιμώξεων με βάση αντιπροσωπευτικές ιατρικές πρακτικές, ολοκληρώνοντας έτσι την τυφλή πτήση υπέρ της απόλυτης ερμηνευτικής κυριαρχίας των αυθαίρετα χειραγώγιμων άχρηστων αριθμών περιπτώσεων δοκιμής RT-PCR '. Μη χαιρόμαστε. Είναι η ίδια ντροπή στη χώρα σας.

Είναι λάθος να δοκιμάζουμε άτομα με συμπτώματα μόνο για έναν από όλους τους ιούς του αναπνευστικού.

Είναι τρελό να το κάνετε αυτό μόνο με μια υπερευαίσθητη, μη ειδική δοκιμή RT-PCR με ουδό κύκλου πάνω από 35, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο αριθμός των κύκλων, η συμπτωματολογία και το κλινικό πλαίσιο. Είναι ακόμα πιο τρελό να _ μαζική δοκιμή επίση  ασυμπτωματικά, που προηγουμένως ονομάζονταν υγιείς, άτομα με αυτόν τον τρόπο. Και είναι η κορωνίδα της παραφροσύνης να χορηγούνται σειριακά περιττές, αναποτελεσματικές, μη ασφαλείς πειραματικές ενέσεις mRNA και DNA σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό, επιπλέον , χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ανοσολογική τους κατάσταση .

Εάν αυτό το κείμενο σας φαίνεται πολύ μεγάλο ή πολύ περίπλοκο, ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε αυτήν την εικόνα. τουλάχιστον: Ζωγραφίζει χίλιες λέξεις.


Μια ματιά και μόνο στην παρακολούθηση σχεδόν σε πραγματικό χρόνο της κατάληψης της εντατικής θεραπείας από το ETH Zurich , πολιτεία της 26ης Νοεμβρίου 2021, αποκαλύπτει τη θεμελιώδη απάτη της επικρατούσας αφήγησης του κορωνοϊού .

Κατά τη διάρκεια κάθε υποτιθέμενου κύματος συμβαίνει το ίδιο. Εντελώς συγχρονισμένα και σχεδόν στον ίδιο βαθμό με τον αριθμό των ασθενών με COVID, η κίτρινη καμπύλη, αυξάνεται, ο αριθμός των ασθενών χωρίς COVID, η πράσινη καμπύλη, μειώνεται, αν και υπάρχουν υψηλά αποθέματα κλινών εντατικής θεραπείας, διακεκομμένη καμπύλη, σε όλη την σε όλη τη διάρκεια της υποτιθέμενης επιδημίας. Στο τέλος κάθε υποτιθέμενου κύματος, το ίδιο συμβαίνει προς τις αντίθετες κατευθύνσεις.

Είτε, πιστεύουμε ότι τη στιγμή που ένας ασθενής με COVID εισέρχεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας , μια υπερφυσική οντότητα αναβάλλει μια μη επείγουσα σοβαρή χειρουργική επέμβαση, μια άλλη ιογενή πνευμονία, μια βακτηριακή ή μυκητιακή πνευμονία, ένα έμφραγμα του μυοκαρδίου, μια κεντρική πνευμονική εμβολή, ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, ή ένα μεγάλο τροχαίο ατύχημα με πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς.

Ή, κατά την εισαγωγή στο νοσοκομείο , κάθε ασθενής ελέγχεται για SARS-CoV-2 χρησιμοποιώντας το τεστ RT-PCR , το οποίο είναι ακατάλληλο για διαγνωστικούς σκοπούς – η ρίψη ενός ζαριού θα ήταν φθηνότερη.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της δοκιμής , αυτός ή αυτή ανατίθεται στους πράσινους ασθενείς, μη-COVID , ή στην κίτρινη , καμπύλη ασθενών με COVID , εν συντομία: άλλες διαγνώσεις συχνά επισημαίνονται εσφαλμένα ως COVID-19. Αυτή η απάτη δεν συμβαίνει τόσο στις ίδιες τις μονάδες εντατικής θεραπείας, όσο στην απευθείας αναφορά από τα εργαστήρια στο FOPH, το οποίο αναφέρει αυτούς και όλους τους άλλους ανούσιους «αριθμούς υποθέσεων» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία στη συνέχεια μας βομβαρδίζουν με αυτά γύρω από το ρολόι.

Από τον Απρίλιο του 2020, τουλάχιστον, ο συνολικός αριθμός των ασθενών ΜΕΘ, μαύρη καμπύλη, αλλάζει ελάχιστα λόγω αυτής της θεμελιώδης απάτης στην επικρατούσα αφήγηση του κορωνοϊού. Εξηγεί επίσης γιατί οι μονάδες εντατικής θεραπείας δεν ήταν υπερφορτωμένες σε καμία χώρα, ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν σχεδόν τριπλάσιες κατά κεφαλήν κλίνες ΜΕΘ, για παράδειγμα στη Γερμανία, ή μόνο περίπου οι μισές, για παράδειγμα στη Σουηδία, σε σύγκριση με την Ελβετία. .

Αυτό πρέπει να το γνώριζαν οι υπεύθυνοι . Διαφορετικά δεν θα είχαν μειώσει τη χωρητικότητα της ΜΕΘ παγκοσμίως από τον Απρίλιο του 2020, στην Ελβετία από πάνω από 1500 σε κάτω από 900, αλλά θα είχαν αυξήσει περισσότερο . Αντί να αναδιανείμω τα 100 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα των φορολογουμένων από τα κάτω και τα μέσα προς τα πάνω, θα συνιστούσα στην κυβέρνησή μου να επενδύσει ένα κλάσμα από αυτά στην πρόσληψη συνταξιούχων και στην αύξηση του φόρτου εργασίας του προσωπικού ΜΕΘ μερικής απασχόλησης. 

Υποθέτω ότι το επερχόμενο λεγόμενο 5ο κύμα θα είναι πολύ παρόμοιο με το λεγόμενο 2ο κύμα κατά την τελευταία περίοδο γρίπης με τη συνήθη καμπύλη στον συνολικό αριθμό των ασθενών ΜΕΘ, μαύρη καμπύλη, λόγω συχνότερων σοβαρών οξειών αναπνευστικών λοιμώξεων κατά τη διάρκεια κάθε εποχή γρίπης.

Εύχομαι η υποτιθέμενη «δολοφονική παραλλαγή» Omicron να είναι φυσική και επομένως να είναι πιο μεταδοτική, αλλά λιγότερο επικίνδυνη από την υποτιθέμενη «δολοφονική παραλλαγή» Delta, και να μην υπάρχουν πολλά πολύ σοβαρά κρούσματα COVID λόγω ADE και όχι πάρα πολλά πολύ σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες των πειραματικών ενέσεων mRNA και DNA.

Εάν έχετε μια καλύτερη εξήγηση για τη σχεδόν τέλεια συμμετρία των κίτρινων και πράσινων καμπυλών με έναν φανταστικό άξονα καθρέφτη που βρίσκεται μεταξύ των δύο, θα είμαι ο πρώτος που θα το εξετάσω προσεκτικά και θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη για τα τότε fake νέα μου. 

Ο SARS-CoV-2 δεν είναι εξωγήινος, αλλά ένα πρόσφατα ανακαλυφθέν μέλος της γνωστής οικογένειας του ιού βήτα κορωνοϊού . Από την άποψη του δήθεν τρελαμένου καρδιολόγου μου, αυτή είναι η κυρίαρχη ανοησία της κορώνας. 

Ένα ενδημικό ενός εποχιακού ιού του κρυολογήματος βήτα κορωνοϊού, που μπορεί να σκοτώσει μερικούς ανθρώπους , φυσικά , και γίνεται ολοένα και πιο ακίνδυνο μέσω μόνιμης αργής μετάλλαξης , έχει διογκωθεί σε μια πανδημία ενός πολυετούς δολοφονικού ιού , ο οποίος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος μέσω ασταθών μεταλλάξεων . με PR, PCR, τρομακτικές μάσκες και ο μύθος της επιδημιολογικά σχετικής ασυμπτωματικής μετάδοσης, που μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με άσκοπες, επιβλαβείς μη φαρμακολογικές παρεμβάσεις ακόμη και για ασυμπτωματικούς , παλαιότερα αποκαλούμενους υγιείς, ανθρώπους και με σειριακές περιττές, αναποτελεσματικές, ανασφαλείς πειραματικές ενέσεις mRNA και DNA ολόκληρου του κόσμος πληθυσμός. 

Αν πάλι δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι, συγγνώμη, απόλυτη ανοησία, από το Α για επιδημιολογικά σχετική Ασυμπτωματική μετάδοση στο Ω για Zero COVID, φοβάμαι ότι δεν μπορώ να σας βοηθήσω και μου έρχεται στο μυαλό αυτή η γερμανική παροιμία, μεταφρασμένη στα αγγλικά : 

Όσο μεγαλύτερη είναι η ζημιά της οροφής, τόσο πιο όμορφη είναι η θέα των αστεριών! 

Η ανοησία της κορωνοϊού που εξακολουθεί να επικρατεί δικαιολογεί την παγκόσμια κυριαρχούσα αντιεπιστημονική, απάνθρωπη τρέλα. Παρεμπιπτόντως, αυτό μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε αναπνευστικό ιό: εάν δεν δοκιμάζουμε πλέον όλους με μια υπερευαίσθητη, χαμηλής ειδικής δοκιμής RT-PCR, που διασταυρώνεται με άλλους ιούς, για θεωρητικά ένα θραύσμα RNA του SARS-CoV-2 , αλλά για έναν από, ας πούμε, ιούς γρίπης ή μεταπνεύμονα, έχουμε αμέσως μια πανδημία δοκιμής ιού γρίπης ή μεταπνεύμονος.

Η υποτιθέμενη πανδημία είναι κυρίως μια εξωπραγματική πανδημία δοκιμών PCR, αλλά τα ολοκληρωτικά κατασταλτικά μέτρα που έχει γεννήσει είναι αληθινά: απειλούν την ελευθερία μας, τα προς το ζην, ακόμη και τις ζωές μας.

Αγαπητοί υπεύθυνοι συνάδελφοι! 

Θυμηθείτε τον όρκο του Ιπποκράτη , «Primum non nocere , secundum cavere, tertium sanare». « Πρώτον μην κάνεις κακό, δεύτερον πρόσεχε, τρίτον θεραπεύστε», και η Διακήρυξη της Γενεύης της Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης , ειδικά «Δεν θα χρησιμοποιήσω τις ιατρικές μου γνώσεις για να παραβιάσω τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες, ακόμη και υπό απειλή!

Τέλος, βοηθήστε να τερματιστεί αυτή η πλήρης παραφροσύνη, πρώτα και κύρια με το να μην εφαρμόζετε πλέον περιττές, αναποτελεσματικές, μη ασφαλείς πειραματικές ενέσεις mRNA και DNA και αναφέροντας όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες τους. Τότε το κορώνα σπίτι των ανοησίων καρτών θα καταρρεύσει αμέσως.

Αγαπητοί υπεύθυνοι Ελβετοί!

Ξυπνήστε, σηκωθείτε και ψηφίστε ενάντια στον αντιεπιστημονικό, αντισυνταγματικό, παράνομο, απάνθρωπο, παράφρονα νόμο COVID, για εσάς, για τους αγαπημένους σας και για ολόκληρη την ανθρώπινη οικογένεια, σήμερα!

Αγαπητοί υπεύθυνοι συνάνθρωποι!

Ξυπνήστε, σηκωθείτε και πολεμήστε, ειρηνικά αλλά σταθερά. αν όχι για εσάς, τότε για το μέλλον των παιδιών σας και των εγγονιών σας, τώρα!

Σημείωση για τους αναγνώστες : Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω. Ακολουθήστε μας στο Instagram, @crg_globalresearch. Προωθήστε αυτό το άρθρο στις λίστες email σας. Crosspost στον ιστότοπο του ιστολογίου σας, φόρουμ στο Διαδίκτυο. και τα λοιπά.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στον ιστότοπο ιστολογίου του συγγραφέα, Humanismus 2020 .

Ο Δρ. Thomas Binder είναι Ελβετός καρδιολόγος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Doctors for Covid Ethics , Aletheia – Medicine and Science for Proportionality και μέλος της Corman-Drosten Review Report .

 


Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου