ΙΣΡΑΗΛ - Καθηγητής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας Ehud Qimron: «Υπουργείο Υγείας, ήρθε η ώρα να παραδεχθείτε την αποτυχία! Κάνετε προπαγάνδα εδώ και δύο χρόνια με ΜΟΝΟ σκοπό τον έλεγχο των ανθρώπων» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΙΣΡΑΗΛ - Καθηγητής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας Ehud Qimron: «Υπουργείο Υγείας, ήρθε η ώρα να παραδεχθείτε την αποτυχία! Κάνετε προπαγάνδα εδώ και δύο χρόνια με ΜΟΝΟ σκοπό τον έλεγχο των ανθρώπων»

  Ο Καθηγητής Ehud Qimron (κέντρο) στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ  ( Haaretz ) «Αρνείστε να παραδεχτείτε ότι η ανάρρωση είναι πιο προστατευτι...

 


Ο Καθηγητής Ehud Qimron (κέντρο) στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ (Haaretz)


«Αρνείστε να παραδεχτείτε ότι η ανάρρωση είναι πιο προστατευτική από ένα εμβόλιο, παρά τις προηγούμενες γνώσεις και παρατηρήσεις που δείχνουν ότι οι μη-αναρρώσαντες εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να μολυνθούν από τους αναρρώσαντες ανθρώπους. Αρνείστε να παραδεχτείτε ότι οι εμβολιασμένοι είναι μεταδοτικοί παρά τα ευρήματα. Με βάση αυτό, ελπίζατε να επιτύχετε ανοσία της αγέλης με εμβολιασμό - και αποτύχατε και σε αυτό.»


 «Δεν υπάρχει ιατρική έκτακτη ανάγκη, αλλά καλλιεργείτε μια τέτοια κατάσταση εδώ και δύο χρόνια λόγω της λαγνείας σας για εξουσία, για κρατικούς προϋπολογισμούς και για έλεγχο. Η μόνη έκτακτη ανάγκη τώρα είναι ότι εξακολουθείτε να καθορίζετε πολιτικές και να καταρτίζετε τεράστιους προϋπολογισμούς για προπαγάνδα και συμπεριφορική μηχανική».

 

Πηγή: Swprs.org

Απόδοση: Game theory

Επιμέλεια: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο καθηγητής Ehud Qimron, επικεφαλής του Τμήματος Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ και ένας από τους κορυφαίους Ισραηλινούς ανοσολόγους, έχει γράψει μια ανοιχτή επιστολή επικρίνοντας δριμύτατα την ισραηλινή – και μάλιστα παγκόσμια – διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ακολουθεί η επιστολή:

Υπουργείο Υγείας, ήρθε η ώρα να παραδεχτείς την αποτυχία.

Στο τέλος, η αλήθεια θα αποκαλύπτεται πάντα και η αλήθεια για την πολιτική του κορονοϊού αρχίζει να αποκαλύπτεται. Όταν οι καταστροφικές αντιλήψεις καταρρέουν μία προς μία, δεν έχει μείνει τίποτα άλλο από το να πούμε στους ειδικούς που ηγήθηκαν της διαχείρισης της πανδημίας – σας το είπαμε.

Δύο χρόνια αργότερα, συνειδητοποιείς επιτέλους ότι ένας αναπνευστικός ιός δεν μπορεί να ηττηθεί και ότι κάθε τέτοια προσπάθεια είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Δεν το παραδέχεστε, επειδή δεν έχετε παραδεχτεί σχεδόν κανένα λάθος τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά εκ των υστέρων είναι σαφές ότι έχετε αποτύχει παταγωδώς σε όλες σχεδόν τις ενέργειές σας, και ακόμη και τα μέσα ενημέρωσης δυσκολεύονται ήδη να καλύψουν την ντροπή σας.

Αρνείστε να παραδεχτείτε ότι η μόλυνση έρχεται σε κύματα που μετά ξεθωριάζουν από μόνα τους, παρά τα χρόνια παρατηρήσεων και επιστημονικών γνώσεων. Επιμένατε να πανηγυρίζετε ότι κάθε ύφεση ενός κύματος ιού οφείλονταν αποκλειστικά στις πράξεις σας, και επίσης μέσω της ψευδούς προπαγάνδας του τύπου "ξεπεράσαμε την πανούκλα". Και ότι πάλι τον νικήσατε, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά.

Αρνείστε να παραδεχτείτε ότι τα μαζικά τεστ είναι αναποτελεσματικά, παρά τα δικά σας σχέδια έκτακτης ανάγκης που το δηλώνουν ρητά («Σχέδιο ετοιμότητας του συστήματος υγείας για την πανδημία γρίπης, 2007», σ. 26).

Αρνείστε να παραδεχτείτε ότι η ανάρρωση είναι πιο προστατευτική από ένα εμβόλιο, παρά τις προηγούμενες γνώσεις και παρατηρήσεις που δείχνουν ότι οι μη-αναρρώσαντες εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να μολυνθούν από τους αναρρώσαντες ανθρώπους. Αρνείστε να παραδεχτείτε ότι οι εμβολιασμένοι είναι μεταδοτικοί παρά τα ευρήματα. Με βάση αυτό, ελπίζατε να επιτύχετε ανοσία της αγέλης με εμβολιασμό - και αποτύχατε και σε αυτό.

Επιμείνατε να αγνοείτε το γεγονός ότι η ασθένεια είναι δεκάδες φορές πιο επικίνδυνη για τις ομάδες κινδύνου και τους ηλικιωμένους ενήλικες, από ότι για τους νέους που δεν βρίσκονται στις ομάδες κινδύνου, παρά τη γνώση που ήρθε από την Κίνα ήδη από το 2020.

Αρνηθήκατε να υιοθετήσετε τη "Διακήρυξη του Μπάρινγκτον" (“Barrington Declaration”), υπογεγραμμένη από περισσότερους από 60.000 επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, ή άλλα προγράμματα κοινής λογικής. Επιλέξατε να τους γελοιοποιήσετε, να τους συκοφαντήσετε, να τους διαστρεβλώσετε και να τους δυσφημίσετε. Αντί για τα κατάλληλα προγράμματα και ανθρώπους, έχετε επιλέξει επαγγελματίες που δεν έχουν σχετική εκπαίδευση για τη διαχείριση της πανδημίας (πτυχιούχοι φυσικής ως κύριοι κυβερνητικοί σύμβουλοι, κτηνίατροι, αξιωματούχοι ασφαλείας, προσωπικό μέσων ενημέρωσης κ.λπ.).

Δεν έχετε δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σύστημα για την αναφορά παρενεργειών από τα εμβόλια ενώ οι αναφορές για παρενέργειες έχουν διαγραφεί από τη σελίδα σας στο Facebook. Οι γιατροί αποφεύγουν να συνδέσουν τις παρενέργειες με το εμβόλιο, για να μην τους καταδιώξετε όπως κάνατε σε μερικούς από τους συναδέλφους τους. Έχετε αγνοήσει πολλές αναφορές για αλλαγές στην εμμηνόρροια και τους χρόνους του εμμηνορροϊκού κύκλου. Κρύψατε δεδομένα που επιτρέπουν αντικειμενική και σωστή έρευνα (για παράδειγμα, αφαιρέσατε τα δεδομένα για τους επιβάτες στο αεροδρόμιο Ben Gurion). Αντ' αυτού, επιλέξατε να δημοσιεύσετε μη-αντικειμενικά άρθρα μαζί με ανώτερα στελέχη της Pfizer σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.

Μη αναστρέψιμη ζημιά στην εμπιστοσύνη

Ωστόσο, στο αποκορύφωμα των ύβρεων σας, αγνοήσατε επίσης το γεγονός ότι στο τέλος η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και αρχίζει να αποκαλύπτεται. Η αλήθεια είναι ότι έχετε φέρει την εμπιστοσύνη του κοινού σε εσάς σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα, και έχετε αποσαθρώσει το καθεστώς σας ως πηγή εξουσίας. Η αλήθεια είναι ότι έχετε κάψει εκατοντάδες δισεκατομμύρια σέκελ χωρίς αποτέλεσμα - για τη δημοσίευση εκφοβισμών, για αναποτελεσματικά τεστ, για καταστροφικά lockdowns και για διατάραξη της καθημερινής ρουτίνας της ζωής τα τελευταία δύο χρόνια.

Καταστρέψατε την εκπαίδευση των παιδιών μας και το μέλλον τους. Κάνατε τα παιδιά να αισθάνονται ενοχές, φοβισμένα, να καπνίζουν, να πίνουν, να εθίζονται, να κάνουν απουσίες και να τσακώνονται, όπως βεβαιώνουν οι διευθυντές των σχολείων σε όλη τη χώρα. Έχετε υπονομεύσει τα μέσα διαβίωσης, την οικονομία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ψυχική υγεία και τη σωματική υγεία.

Συκοφαντήσατε συναδέλφους που δεν παραδόθηκαν σε σας, στρέψατε το λαό να είναι ο ένας εναντίον του άλλου, διχάσατε την κοινωνία και πολώσατε το διάλογο. Στιγματίσατε, χωρίς καμία επιστημονική βάση, ανθρώπους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν ως εχθρούς τής κοινωνίας και ως διασκορπιστές ασθενειών. Προωθείτε, με πρωτοφανή τρόπο, μια δρακόντεια πολιτική διακρίσεων, άρνησης των δικαιωμάτων και διαλογής των ανθρώπων - συμπεριλαμβανομένων των παιδιών - για την ιατρική τους επιλογή. Μια επιλογή που στερείται επιδημιολογικής αιτιολόγησης.

Όταν συγκρίνετε τις καταστροφικές πολιτικές που ακολουθείτε με τις λογικές πολιτικές ορισμένων άλλων χωρών — μπορείτε να δείτε καθαρά ότι η καταστροφή που προκαλέσατε έχει προσθέσει επιπλέον θύματα πέρα από τους ευάλωτους στον ιό. Η οικονομία που καταστρέψατε, οι άνεργοι που προκαλέσατε και τα παιδιά των οποίων την εκπαίδευση καταστρέψατε — είναι τα πλεονάζοντα θύματα μόνο ως αποτέλεσμα των δικών σας ενεργειών.

Επί του παρόντος δεν υπάρχει ιατρική έκτακτη ανάγκη, αλλά καλλιεργείτε μια τέτοια κατάσταση εδώ και δύο χρόνια λόγω της λαγνείας σας για εξουσία, για κρατικούς προϋπολογισμούς και για έλεγχο. Η μόνη έκτακτη ανάγκη τώρα είναι ότι εξακολουθείτε να καθορίζετε πολιτικές και να καταρτίζετε τεράστιους προϋπολογισμούς για προπαγάνδα και συμπεριφορική μηχανική, αντί να κατευθύνετε αυτούς τους πόρους στην ενίσχυση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης πρέπει να σταματήσει!

Καθηγητής Udi Qimron, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο τελ Αβίβ



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου