Πρόεδρος Λευκορωσίας: «O COVID-19 έγινε ένα εργαλείο ελέγχου. Πρώτα σας έκλεισαν στο σπίτι, μετά σας χαπάκωσαν και αντικατέστησαν την πραγματικότητα με μια εικονική» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πρόεδρος Λευκορωσίας: «O COVID-19 έγινε ένα εργαλείο ελέγχου. Πρώτα σας έκλεισαν στο σπίτι, μετά σας χαπάκωσαν και αντικατέστησαν την πραγματικότητα με μια εικονική» (Video)

  Είναι δυνατόν να παραιτηθούν οι τεχνολογικοί γίγαντες και οι φαρμακοβιομηχανίες από τα τρισεκατομμύρια δολάρια κέρδους και από τη δυνατότη...

 







Είναι δυνατόν να παραιτηθούν οι τεχνολογικοί γίγαντες και οι φαρμακοβιομηχανίες από τα τρισεκατομμύρια δολάρια κέρδους και από τη δυνατότητα να ελέγχουν απόλυτα τον πληθυσμό της γης; Το πιστεύεις ακόμα Έλληνα ραγιά;


Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας,  βάλλει ξανά κατά όσων απεργάζονται σχέδια υποδούλωσης με αφορμή τον κορωνοϊό. Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο εξαπέλυσε πυρά κατά της Νέας Τάξης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σε εκατοντάδες  δημοσιογράφους στο Μινσκ.


«O COVID-19 έγινε ένα εργαλείο ελέγχου! Ευνόησε τους δισεκατομμυριούχους, το Φόρουμ στο Νταβός, τις Big Pharma. Το χάσμα μεταξύ των πολύ πλουσίων και του υπόλοιπου πληθυσμού μεγάλωσε. Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι» είπε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας για να συνεχίσει:

«Διέταξαν τους λαούς  να ”μείνουν σπίτι”, αντικατέστησαν την πραγματικότητα με μια άλλη, εικονική και σας χαπάκωσαν. Και πιστεύετε πως αυτή η μαφία θα εγκαταλείψει τα τρις κέρδη;» αναρωτήθηκε.

Μιλώντας ενώπιον εκατοντάδων δημοσιογράφων ο Λουκασένκο είπε:

«O κορωναιός έγινε τώρα ένα εργαλείο παγκόσμιου ελέγχου. Εδώ και 2 χρόνια πρόβλεψα ότι θα φθάναμε εδώ. O COVID ευνόησε τους δισεκατομμυριούχους όλου του κόσμου των οποίων ο πλούτος αυξήθηκε σε τεράστια επίπεδα.

Η ψαλίδα ανάμεσα στους πιο πλούσιους και τους φτωχούς, ακόμη και τη μεσαία τάξη  άνοιξε ακόμη περισσότερο. Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Το Φόρουμ του Νταβός, οι βιομηχανίες πληροφορικής και οι φαρμακοβιομηχανίες αποκόμισαν τα περισσότερα κέρδη. Kαι είναι προς το παρόν διαπλεκόμενες.»

Και ο πρόεδρος της Λευκορωσίας κατέληξε:

«Με άλλα λόγια διέταξαν το λαό να μείνει σπίτι, σας έδωσαν μηχανήματα, αντικατέστησαν την πραγματικότητα με μια εικονική πραγματικότητα και σας υποκίνησαν να χαπακωθείτε. Και τώρα πιστεύετε πως αυτή η μαφία θα εγκαταλείψει τα τρισεκατομμύρια κέρδους; Για αυτό το λόγο η δημιουργία πανικού και οι εμβολιασμοί αποτελούν συστατικό της παγκόσμιας πολιτικής»


 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου