Steve Kirsch: «Πάνω από 10.000 θάνατοι στη Νότια Κορέα λίγο μετά τον εμβολιασμό...» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Steve Kirsch: «Πάνω από 10.000 θάνατοι στη Νότια Κορέα λίγο μετά τον εμβολιασμό...»

  Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας, όπως όλες οι κυβερνήσεις, δηλώνει ότι δεν ευθύνεται φυσικά το εμβόλιο, αλλά αποζημιώνει τα θύματα σε μερικέ...

 






Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας, όπως όλες οι κυβερνήσεις, δηλώνει ότι δεν ευθύνεται φυσικά το εμβόλιο, αλλά αποζημιώνει τα θύματα σε μερικές σοβαρές περιπτώσεις...!


Ο Steve Kirsch υπολογίζει ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πιο κοντά στους 40.000 ανθρώπους που έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα...

 

Πηγή: stevekirsch.substack

Γράφει ο Steve Kirsch

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η σημερινή ιστορία έρχεται μέσω του φίλου μου Sid Mehta που εργάστηκε για μένα στην Mouse Systems πριν από σχεδόν 40 χρόνια.

Μου έστειλε αυτό το άρθρο του Zerohedge, το οποίο φαίνεται να μην έχει τραβήξει πολύ την προσοχή των mainstream media στις ΗΠΑ για κάποιο λόγο… Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί. Αναφέρει περισσότερους από 10.000 θανάτους λίγο μετά τον εμβολιασμό στη Νότια Κορέα.

Ακολουθεί απόσπασμα του άρθρου:

«Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι δεν είναι οι μόνοι άνθρωποι που εκφράζουν σκεπτικισμό για τα εμβόλια για τον COVID που παράγονται από μια χούφτα φαρμακευτικών κολοσσών, κυρίως την Pfizer και τη Moderna. Καθώς πληθαίνουν οι αναφορές θανάτων και άλλων «ανεπιθύμητων συμβάντων στην υγεία» που υπάρχουν υπόνοιες ότι προκαλούνται από εμβόλια, οι Νοτιοκορεάτες φέρονται να βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την άρνηση των κυβερνήσεών τους να αναγνωρίσουν χιλιάδες θανάτους που πολλοί πιστεύουν ότι προκλήθηκαν από εμβόλια.

Όπως είπαμε παραπάνω, περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει κάτω από σκοτεινές συνθήκες λίγο μετά τον εμβολιασμό στη Νότια Κορέα. Η κυβέρνηση έχει αναφέρει μια σύνδεση μόνο σε λίγες σοβαρές περιπτώσεις. Αλλά έχει επίσης κινηθεί προς την αναγνώριση και την αποζημίωση των θυμάτων: για παράδειγμα, ένας βοηθός νοσηλευτή αναγνωρίστηκε τον Αύγουστο ως θύμα εργατικού ατυχήματος και του απονεμήθηκαν κρατικά επιδόματα μετά από παράλυση μετά το εμβόλιο COVID της AstraZeneca.

Τον Αύγουστο, η κυβέρνηση ερεύνησε τον θάνατο ενός έφηβου χωρίς υποκείμενες παθήσεις μετά από εμβολιασμό με το εμβόλιο Pfizer-BioNTech για τον COVID.

Ωστόσο, ελλείψει πιο συγκεκριμένων απαντήσεων, χιλιάδες Νοτιοκορεάτες βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την εντολή εμβολιασμού σε μια από τις πιο βαριά εμβολιασμένες χώρες του κόσμου.»

Υπάρχουν 52 εκατομμύρια άνθρωποι στη Νότια Κορέα. Η τρίτη ενισχυτική δόση δόθηκε πρόσφατα σε 16 εκατομμύρια άτομα:





Ο Μάθιου Κρόφορντ νωρίτερα προσδιόρισε ένα συντηρητικό ποσοστό θανάτων 411 θανάτων ανά εκατομμύριο δόσεις, άρα 411 θάνατοι/Μ * 100 εκατ. = 41.100 θάνατοι.

Που σημαίνει ότι πιστεύω ότι οι «πάνω από 10.000 θάνατοι» είναι ρεαλιστικοί.

Αν χρησιμοποιήσουμε την «αναφορά» της Νότιας Κορέας με μόλις 10.000 νεκρούς ανά 100 εκατομμύρια δόσεις vax ως «αλήθεια», τότε εξετάζουμε περίπου 100 θανάτους ανά M δόσεις.

Στις ΗΠΑ έχουμε περίπου 500 εκατομμύρια δόσεις που θα ήταν «τουλάχιστον» 50.000 θάνατοι. Αν και δεν είναι τόσο υψηλό όσο η τελευταία μου εκτίμηση για 388.000 Αμερικανούς θανάτους , θέτει ένα χαμηλότερο όριο με το οποίο είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί κανείς… ακόμη και μόλις 50.000 Αμερικανοί θάνατοι είναι σχεδόν 1.000 φορές υψηλότεροι από ό,τι οποιοσδήποτε λογικός επιστήμονας θα θεωρούσε ένα αποδεκτό ποσοστό θνησιμότητας. Το 1976, σταματήσαμε το εμβόλιο H1N1 μετά από μόλις 32 θανάτους.

Περίληψη

Η αναφορά περισσότερων από 10.000 ανθρώπων στη Νότια Κορέα που πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό μου φαίνεται αξιόπιστη. Χρησιμοποιώντας αυτό ως σημείο αναφοράς, υπολογίζουμε τουλάχιστον 50.000 Αμερικανούς που έχουν σκοτωθεί από το εμβόλιο.

Αν και αυτό είναι μικρότερο από την πιο πρόσφατη εκτίμησή μου για 388.000, οι 50.000 είναι απλώς ένα πολύ αξιόπιστο κατώτερο όριο και είναι ένα ακόμη σημείο δεδομένων που δείχνει πόσο απίστευτα ανίκανοι είμαστε στην αξιολόγηση του θανάτου από τα εμβόλια COVID.

Η κλινική δοκιμή της Pfizer έδειξε ότι μπορεί να σώσουμε 1 θάνατο από COVID κάθε 6 μήνες για κάθε 22.000 άτομα που εμβολιάζουμε. Έτσι, μπορεί να έχουμε σώσει περίπου 20.000 θανάτους από COVID κατά τους τελευταίους 12 μήνες.

Έτσι, ακόμη και αν χρησιμοποιήσουμε τον εξαιρετικά συντηρητικό αριθμό θανάτων των 50.000 Αμερικανών που σκοτώθηκαν από το εμβόλιο σε σύγκριση με 20.000 ζωές που σώθηκαν από τον COVID, τα εμβόλια εξακολουθούν να είναι εντελώς ανόητα.

Ίσως γι' αυτό δεν είμαι στην πολιτική.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου