Θέλουν να αρνηθούμε οτιδήποτε αφορά ΕΣΕΝΑ μάνα Ελλάς… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Θέλουν να αρνηθούμε οτιδήποτε αφορά ΕΣΕΝΑ μάνα Ελλάς…

  Χαίρε αιωνία Ελλάς... ΕΛΛΑΔΑ μου, μας απαγορεύουν κάθε τι ελληνικό, μας τυραννούν και μας κάνουν τον βίο αβίωτο, δεν μπορούμε  πια να ζή...

 


Χαίρε αιωνία Ελλάς...


ΕΛΛΑΔΑ μου, μας απαγορεύουν κάθε τι ελληνικό, μας τυραννούν και μας κάνουν τον βίο αβίωτο, δεν μπορούμε  πια να ζήσουμε ελεύθεροι και ΕΛΛΗΝΕΣ... θέλουν να αρνηθούμε οτιδήποτε αφορά ΕΣΕΝΑ μάνα Ελλάς!

 

Γράφει ο GEWKWN

 

Μας έχουν πάρει τα πάντα, ακόμη και την αξιοπρέπεια μας,  σε ξεπουλάνε μπροστά στα μάτια των παιδιών σου σε πονάνε και σε διαμελίζουν χωρίς να μας δίνουν λόγο, μας αγνοούν.. δεν μας ρωτούν για τίποτα, αποφασίζουν ερήμην μας για τον ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ!

Μάνα Ελλάς, μαζί σου πονάμε  και αιμορραγούμε  και εμείς τα παιδιά σου... Και χανόμαστε μέρα με τη μέρα…Μας κλέβουν κάθε δικαίωμα ζωής και ανθρωπιάς……..Δεν θέλουν να σηκώσουμε  κεφάλι,  δεν θέλουν να σε προστατέψουμε.

Θέλουν να σιωπήσουμε και να σε παραδώσουμε,  θέλουν να σε ξεχάσουμε, θέλουν να τους δώσουμε την ψυχή μας και μαζί κι εσένα,  θέλουν να σε ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ

Πάνε να σε αρπάξουν μέσα απ’ τα χέρια μας την ίδια μας την ψυχή, πάνε να μας σκοτώσουν, να μας αφανίσουν, πάνε να εξαφανίσουν κάθε ίχνος Ελληνικό από αυτήν την Γη!

Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε  και να φωνάξουμε  ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ… πρέπει να αμυνθούμε, πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας, την καρδιά και την ανάσα μας για να υπάρχεις ΕΣΥ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ στο μέλλον, για να ζήσουν και τα παιδιά μας ελεύθερα και ευτυχισμένα σε μια ειρηνική γη.

 Μια ζωή αγωνιζόμαστε με νύχια και με δόντια, για να κρατήσουμε τη χώρα μας, τα ήθη και έθιμα μας, την γλώσσα μας και την ιστορία μας….

ΕΛΛΑΔΑ μας, δεν είσαι μόνη, εδώ είμαστε τα παιδιά σου, δεν είμαστε πολλοί.. αλλά είμαστε όσοι πρέπει, 300 και πάλι…παρόντες και έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη!!

Εμείς οι 300 θα σε φροντίσουμε και θα σε διατηρήσουμε ακέραιη, μέχρι το τέλος

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ: Η Ελλάδα είναι Ουράνια γη, είναι το πραγματικό Φως του Φωτός……… ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΩΣ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ, ΩΣ ΠΙΣΤΙΣ !

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. Ε! ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ…………….ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ……..ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Η Ελλάδα και η Κύπρος θα πλημυρίσουν από Άγιο Φως…. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΝ οι άλλοι δεν θα γνωρίζουν που θα είναι οι Ηγέτες τους.

Με γρήγορους θανάτους και με καλπάζοντα πόλεμο, θα φτάσουν ως το χάος, από εκεί και πέρα βάλτε εσείς την φαντασία σας να δουλέψει για το τι θα δείτε, γι’αυτά τα κράτη……..

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ : ‘’ Παιδιά μου, μην στενοχωρείστε , θα σας σκεπάσω όλους σας όπως εσείς σκεπάζετε με την αγάπη σας την πίστη προς Τον Θεό Πατέρα .

Mην φοβηθείτε με ότι και εάν δείτε, από εδώ και πέρα, δώστε κουράγιο σε όλους , δεν θα σας εγκαταλείψω, εφαρμόστε με θερμή παράκληση της ψυχής μου προς τις ψυχές σας τα Λόγια Του Θεού…… εφαρμόστε την βούληση Του, εφαρμόστε κατά γράμμα τα Άγια γραφόμενα.’’



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου