Sucharit Bhakdi και Arne Burkhardt: «Τα αποτελέσματα της παθολογικής διερεύνησης δείχνουν ότι το 93% των ανθρώπων που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό, σκοτώθηκαν από το “τσίμπημα”...!» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Sucharit Bhakdi και Arne Burkhardt: «Τα αποτελέσματα της παθολογικής διερεύνησης δείχνουν ότι το 93% των ανθρώπων που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό, σκοτώθηκαν από το “τσίμπημα”...!»

  Το εμβόλιο ενεπλάκη στο 93% των θανάτων των ασθενών που εξέτασαν. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι ότι ο ιατροδικαστής δεν ενέπλεξε το εμβ...

 


Το εμβόλιο ενεπλάκη στο 93% των θανάτων των ασθενών που εξέτασαν. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι ότι ο ιατροδικαστής δεν ενέπλεξε το εμβόλιο σε κανέναν από αυτούς τους θανάτους.


Εξετάστηκαν 15 πτώματα (όλοι πέθαναν από 7 ημέρες έως 6 μήνες μετά τον εμβολιασμό, ηλικίες 28 έως 95 ετών). Ο ιατροδικαστής ή ο εισαγγελέας δεν συσχέτισε το εμβόλιο ως αιτία θανάτου σε καμία από τις περιπτώσεις. Ωστόσο, περαιτέρω εξέταση αποκάλυψε ότι το εμβόλιο εμπλέκεται στους θανάτους 14 από τις 15 περιπτώσεις. 

 

Πηγή: stevekirsch.substack.com

Άρθρο του Steve Kirsch

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Το όργανο που προσβλήθηκε περισσότερο ήταν η καρδιά (σε όλους τους ανθρώπους που πέθαναν), αλλά και άλλα όργανα δέχθηκαν επίθεση επίσης. Οι συνέπειες είναι δυνητικά τεράστιες με αποτέλεσμα εκατομμύρια θανάτους. Τα εμβόλια πρέπει να σταματήσουν αμέσως.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Είναι αμφίβολο ότι θα συμβεί κάτι επειδή η εργασία δεν δημοσιεύτηκε σε περιοδικό με κριτές και έτσι θα αγνοηθεί από την επιστημονική κοινότητα. Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που λειτουργεί.

Το έγγραφο

Έλαβα ένα email πρόσφατα από τον Mike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer, ο οποίος με παρότρυνε να δω αυτό το βίντεο . (Εμείς το παραθέτουμε με ελληνικούς υποτίτλους). 


Μου έγραψε αυτό το email στις 24/12/21:

https://www.bitchute.com/video/fHIT55iM4Zv9/

Steve,

Πρόκειται για τα χειρότερα 15 λεπτά που έχω δει ποτέ.

Ο μαζικός εμβολιασμός κατά του Covid19 οδηγεί σε μαζικές δολοφονίες.

Mike

Το βίντεο αναφέρεται σε αυτό το έγγραφο, που δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2021, Σχετικά με τα εμβόλια COVID: γιατί δεν μπορούν να λειτουργήσουν και αδιάψευστα στοιχεία για τον αιτιολογικό τους ρόλο στους θανάτους μετά τον εμβολιασμό από τον Sucharit Bhakdi, MD και τον Arne Burkhardt, MD. Τραβάει πολύ την προσοχή τον τελευταίο καιρό.

Δείτε τον αριθμό των like και των retweet… μόλις τις πρώτες 3 ώρες!!!!






Οι συγγραφείς έκαναν αυτοψία σε 15 ασθενείς που πέθαναν (από 7 ημέρες έως 6 μήνες) μετά τη λήψη του εμβολίου για τον COVID. Αυτές ήταν όλες οι περιπτώσεις όπου ο ιατροδικαστής έκρινε ότι ΔΕΝ προκλήθηκαν από το εμβόλιο.

Ανακάλυψαν ότι σε 14 από τους 15 ασθενείς υπήρχαν ευρέως διαδεδομένες ενδείξεις ότι το σώμα επιτέθηκε στον εαυτό του, κάτι που δεν έχει ξαναδεί. Η καρδιακή προσβολή και στις 14 περιπτώσεις.

Σε όλους τους προσβεβλημένους ιστούς όλων των περιπτώσεων κυριαρχούν ορισμένες σημαντικές πτυχές:

  1. φλεγμονώδη συμβάντα σε μικρά αιμοφόρα αγγεία (ενδοθηλιίτιδα), που χαρακτηρίζονται από αφθονία Τ-λεμφοκυττάρων και απομονωμένα, νεκρά ενδοθηλιακά κύτταρα εντός του αυλού του αγγείου.
  2. η εκτεταμένη περιαγγειακή συσσώρευση Τ-λεμφοκυττάρων.
  3. μια μαζική λεμφοκυτταρική διήθηση γύρω μη λεμφικών οργάνων ή ιστών με Τ-λεμφοκύτταρα.

Η λεμφοκυτταρική διήθηση εμφανίστηκε περιστασιακά σε συνδυασμό με έντονη λεμφοκυτταρική ενεργοποίηση και σχηματισμό ωοθυλακίων. Όπου υπήρχαν αυτά, συνήθως συνοδεύονταν από καταστροφή ιστών.

Το VAERS καθώς και άλλες ανεξάρτητες μελέτες (π.χ. βλ. αυτό το χαρτί για τις παρενέργειες εμβολίων ) δείχνουν ότι τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους και ότι τα καρδιακά συμβάντα ήταν πολύ αυξημένα. Αυτή η μελέτη είναι συνεπής με αυτά τα αποτελέσματα.

Αυτή η εργασία επικυρώνει ανεξάρτητα την ανάλυση του Peter Schimacher, ο οποίος έδειξε ότι τουλάχιστον το 30% έως 40% των θανάτων μετά το εμβόλιο προκλήθηκαν από το εμβόλιο.

Αντιδράσεις από έναν επιστήμονα με ταπεινό μυαλό (το όνομα δεν δόθηκε για να προστατευτεί από επίθεση)

Εάν τα ευρήματα της αυτοψίας επιβεβαιωθούν από άλλους παθολόγους με πρόσθετα δείγματα και εάν συνδυαστούν με τα ευρήματα του Δρ. μετά τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένης της εικοσαπλάσιας αύξησης του καρκίνου της μήτρας), βλέπουμε μια καταστροφή ασύλληπτων διαστάσεων . Το συμπέρασμα (αν υποστηρίζεται από περαιτέρω δεδομένα) είναι ότι ουσιαστικά ΚΑΘΕ λήπτης ενοφθαλμισμού υφίσταται ζημιά, με μεγαλύτερη ζημιά μετά από κάθε βολή.   Δεδομένης της σοβαρότητας των τύπων βλάβης (αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνος, επανεμφανιζόμενες λανθάνουσες λοιμώξεις, θρόμβοι/εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές βλάβες κ.λπ.), αυτές οι επιπτώσεις θα μεταφραστούν σε μείωση της διάρκειας ζωής, η οποία θα πρέπει να υπολογίζεται ως θάνατοι από τους εμβολιασμούς. Έτσι, στις ΗΠΑ, όπου ~200 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί πλήρως, ο αριθμός των θανάτων δεν θα είναι οι 10.000 περίπου που αναφέρονται στο VAERS ή οι 150.000+ κλιμακωτοί θάνατοι από το VAERS, αλλά θα μπορούσε να είναι πιο κοντά σε δεκάδες εκατομμύρια όταν παίζουν τα φαινόμενα εμβολιασμού!

Αυτό που δείχνουν τα παραπάνω τρία ευρήματα (Burkhart, Hoffe, Cole, και υποψιάζομαι ότι πολλοί άλλοι που δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί) είναι ότι τα αποτελέσματα μετά τον εμβολιασμό δεν είναι σπάνια γεγονότα (όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης), αλλά στην πραγματικότητα συχνές εκδηλώσεις. Μπορεί να είναι, στην πραγματικότητα, καθολικές, με τη σοβαρότητα και τη ζημιά διαφορετική για κάθε παραλήπτη . 

Το ερώτημα στο μυαλό μου είναι εάν είναι δυνατόν να αντιστραφούν αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες που βασίζονται στον εμβολιασμό. Μπορεί το έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα να αποκατασταθεί πλήρως; Μπορεί να αντιστραφεί η μικροπήξη; Μπορεί το αυτοάνοσο να αντιστραφεί;  Έχω δει ένα ευρύ φάσμα απόψεων σχετικά με το αν αυτό είναι δυνατό, καμία από τις οποίες δεν είναι υπερβολικά πειστική. 

Οδεύουμε προς την κατάσταση όπου το ~ 30% των αμεταχείριστων θα αφιερώσει τη ζωή του για να λειτουργήσει ό,τι έχει απομείνει από την οικονομική υποδομή και να υπηρετήσει ως φροντιστές για τους παραποιημένους;

Αντιλαμβάνομαι ότι τα παραπάνω ακούγονται ακραία και ίσως όταν συλλέγονται περισσότερα δεδομένα από μυριάδες αξιόπιστες πηγές, τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα μπορεί να αλλάξουν, αλλά αυτή τη στιγμή τα παραπάνω δεδομένα φαίνεται να συγχρονίζονται με τους αποδεδειγμένους υποκείμενους μηχανισμούς βλάβης. Επιπλέον, φαίνεται να διπλασιάζουμε τους εμβολιασμούς, με τον τέταρτο ενισχυτή να προτείνεται για το Ισραήλ και το ΗΒ να προτείνει τριμηνιαίες ενισχυτές.

Η αντίδραση του γιατρού Ράιαν Κόουλ


Ιστορικό δύο από τους επιστήμονες πίσω από τη μελέτη

Ο Δρ Bhakdi πέρασε τη ζωή του ασκώντας, διδάσκοντας και ερευνώντας την ιατρική μικροβιολογία και τις μολυσματικές ασθένειες. Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg του Mainz, Γερμανία, από το 1990 έως τη συνταξιοδότησή του το 2012. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 300 ερευνητικά άρθρα στους τομείς της ανοσολογίας, βακτηριολογίας, ιολογίας και παρασιτολογίας και υπηρέτησε από το 1990 έως το 2012 ως Αρχισυντάκτης Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας, ενός από τα πρώτα επιστημονικά περιοδικά αυτού του τομέα που ιδρύθηκε από τον Robert Koch το 1887.

Ο Δρ. Arne Burkhardt είναι παθολόγος που έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια του Αμβούργου, της Βέρνης και του Tübingen. Προσκλήθηκε για επισκέψεις καθηγητές/σπουδαστικές επισκέψεις στην Ιαπωνία (Πανεπιστήμιο Nihon), τις Ηνωμένες Πολιτείες (Εθνικό Ινστιτούτο Brookhaven), την Κορέα, τη Σουηδία, τη Μαλαισία και την Τουρκία. Διηύθυνε το Ινστιτούτο Παθολογίας στο Reutlingen για 18 χρόνια. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως ανεξάρτητος παθολόγος με συμβάσεις συμβούλων με εργαστήρια στις ΗΠΑ. Ο Burkhardt έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 150 επιστημονικά άρθρα σε γερμανικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά καθώς και συνεισφορές σε εγχειρίδια στα γερμανικά, αγγλικά και ιαπωνικά. Επί πολλά χρόνια έχει ελεγχθεί και πιστοποιήσει παθολογικά ινστιτούτα στη Γερμανία.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου