Κ. Βελόπουλος: «Χημικό ευνουχισμό και ισόβια στους βιαστές…» - «Τυχαίο ότι όλες οι μεγάλες πλούσιες οικογένειες στην Ελλάδα έχουν ιδρύματα που εμπλέκονται με πολιτισμικούς φορείς και είναι κολλητοί της Υπουργού;» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κ. Βελόπουλος: «Χημικό ευνουχισμό και ισόβια στους βιαστές…» - «Τυχαίο ότι όλες οι μεγάλες πλούσιες οικογένειες στην Ελλάδα έχουν ιδρύματα που εμπλέκονται με πολιτισμικούς φορείς και είναι κολλητοί της Υπουργού;»

  «Είναι τυχαίο ότι όλες οι μεγάλες πλούσιες οικογένειες στην Ελλάδα έχουν φτιάξει ιδρύματα; Είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα ιδρύματα εμπλέκοντ...

 







«Είναι τυχαίο ότι όλες οι μεγάλες πλούσιες οικογένειες στην Ελλάδα έχουν φτιάξει ιδρύματα; Είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα ιδρύματα εμπλέκονται με πολιτισμικούς φορείς; Είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι εκ των πλουσίων έχουν αρχαιολογικές συλλογές; Είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί οι κύριοι είναι κολλητοί της Υπουργού, της κας Μενδώνη, που επί 20 χρόνια κανείς δεν την κουνάει από το Υπουργείο Πολιτισμού;»


Στις σχέσεις που έχουν επιχειρηματικές οικογένειες μέσω ιδρυμάτων που τους ανήκουν με αρχαιολογικούς χώρους, υπο την μορφή χορηγιών και με την απόκτηση αρχαίων αντικειμένων, αναφέρθηκε μιλώντας στον Focus FM ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, με αφορμή την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη από γόνους γνωστών οικογενειών οι οποίοι φέρονται να είναι οι δράστες.


«...Θέλω να μπούμε βαθιά στην υπόθεση του βιασμού και  να δούμε τους εμπλεκομένους...! Είναι τυχαίο ότι όλες οι μεγάλες πλούσιες οικογένειες στην Ελλάδα έχουν φτιάξει ιδρύματα; Είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα ιδρύματα εμπλέκονται με πολιτισμικούς φορείς; Είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι εκ των πλουσίων έχουν αρχαιολογικές συλλογές; Είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί οι κύριοι είναι κολλητοί της Υπουργού, της κας Μενδώνη, που επί 20 χρόνια κανείς δεν την κουνάει από το Υπουργείο Πολιτισμού; Είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα μικρά ιδρύματα εμπλαίκονται ακόμα και σε αρχιολογικά μουσεία για να βάλουν τη ταμπέλα και να απαλαγούν απο το Φ.Π.Α;...»

Στις σχέσεις που έχουν επιχειρηματικές οικογένειες μέσω ιδρυμάτων που τους ανήκουν με αρχαιολογικούς χώρους, υπο την μορφή χορηγιών και με την απόκτηση αρχαίων αντικειμένων, αναφέρθηκε μιλώντας στον Focus FM ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, με αφορμή την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη από γόνους γνωστών οικογενειών οι οποίοι φέρονται να είναι οι δράστες.

Καυτηρίασε επίσης και το ρόλο της αστυνομίας στην υπόθεση βιασμού καθώς δεν ενήργησε γρήγορα έτσι ώστε να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες εξετάσεις στην 24χρονη κοπέλα, εξετάσεις που θα αποδείκνυαν πολλά.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στην υπόθεση βιασμού ανήλικης, δράστης της οποίας φέρεται να είναι ιερέας, εκφράζοντας την απορία του πως δεν γίνονται αντιληπτά τέτοια φαινόμενα από τους Μητροπολίτες.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου στο ηχητικό που ακολουθεί:




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου