Η Αυστρία προσλαμβάνει στρατό «επιθεωρητών» για να εντοπίσει τους «αρνητές του εμβολίου» του Covid-19. Δεν είναι μακριά η Ελλάδα από αυτό... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Αυστρία προσλαμβάνει στρατό «επιθεωρητών» για να εντοπίσει τους «αρνητές του εμβολίου» του Covid-19. Δεν είναι μακριά η Ελλάδα από αυτό...

  Τόσο πολύ υπολήπτεται και υπολογίζει την Ελευθερία της Επιλογής σύσσωμο ΚΑΙ το πολιτικό σύστημα της Αυστρίας... Ο ρόλος αυτός πληρώνεται...

 







Τόσο πολύ υπολήπτεται και υπολογίζει την Ελευθερία της Επιλογής σύσσωμο ΚΑΙ το πολιτικό σύστημα της Αυστρίας...


Ο ρόλος αυτός πληρώνεται καλά για όσους είναι πρόθυμοι να στραφούν εναντίον των γειτόνων τους και της αστυνομίας για λογαριασμό της κυβέρνησης, καθώς οι επιθεωρητές θα αμείβονται με μισθό 2.774 ευρώ (2.348 λίρες) 14 φορές το χρόνο. Συνολικά, το ποσό αυτό ανέρχεται σε 38.836 ευρώ (32.872 λίρες) ετησίως. Αν γίνει στην Ελλάδα, δεν θα είναι δύσκολο να βρουν πάντως χαφιέδ.....επιθεωρητές!!

 

Πηγή: Daily Expose

Γράφει ο Captaindaretofly

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Για να διασφαλίσει ότι οι πολίτες της παραμένουν «ασφαλείς» εν μέσω της «πανδημίας» του Covid-19, η κυβέρνηση της Αυστρίας προσλαμβάνει «εκτελεστές» για να «κυνηγήσουν τους αρνητές του εμβολίου».

Τόσο πολύ υπολήπτεται και υπολογίζει την Ελευθερία της Επιλογής σύσσωμο και το πολιτικό σύστημα της Αυστρίας: Ο στρατός των "επιθεωρητών", όπως τους έχει χαρακτηρίσει ο αυστριακός Τύπος, θα αναλάβει να επιβάλει τη νέα πολιτική υποχρεωτικών εμβολίων της χώρας. Όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν θα αντιμετωπίζουν βαριά πρόστιμα.

Η πόλη του Linz, η οποία έχει πληθυσμό 200.000 κατοίκων, φέρεται να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του τυραννικού σχεδίου, καθώς σήμερα έχει ποσοστό εμβολιασμού περίπου 63%, το οποίο θεωρείται "χαμηλό".

Το Blick ανέφερε: «Το Linz θέλει τώρα να προσλάβει ανθρώπους που υποτίθεται ότι θα κυνηγούν τους αρνητές του εμβολίου».

Οι επιθεωρητές θα προσληφθούν για να ελέγξουν «αν όσοι δεν εμβολιάζονται πραγματικά πληρώνουν για το εμβόλιο». Αυτό σημαίνει ότι θα ελέγχουν αν οι ανεμβολίαστοι πληρώνουν πράγματι τα πρόστιμα που τους επιβάλλονται επειδή δεν εμβολιάζονται.

Ο ρόλος αυτός πληρώνεται καλά για όσους είναι πρόθυμοι να στραφούν εναντίον των γειτόνων τους και της αστυνομίας για λογαριασμό της κυβέρνησης, καθώς οι επιθεωρητές θα αμείβονται με μισθό 2.774 ευρώ (2.348 λίρες) 14 φορές το χρόνο. Συνολικά, το ποσό αυτό ανέρχεται σε 38.836 ευρώ (32.872 λίρες) ετησίως.

«Η εργασία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ποινικών διαταγμάτων καθώς και τη διεκπεραίωση προσφυγών», εξηγούν τα δημοσιεύματα, προσθέτοντας ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι «ανθεκτικοί» και να συμφωνήσουν να εργάζονται πολλές υπερωρίες.

Οι Αυστριακοί πολίτες είναι οι μόνοι που πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτές τις θέσεις εργασίας και όλοι τους πρέπει είτε να είναι πλήρως εμβολιασμένοι είτε να έχουν "αναρρώσει πλήρως" από μια λοίμωξη Covid-19 προκειμένου να πληρωθούν.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου