Η Μεγάλη επανεκκίνηση της ελληνικής ιδέας κατά της παγκοσμιοποίησης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Μεγάλη επανεκκίνηση της ελληνικής ιδέας κατά της παγκοσμιοποίησης

  Το ψευτορωμέϊκο φέρει καταχρηστικά την ιδιότητα τού κράτους όταν έχει προ πολλού αποποιηθεί την εθνική κυριαρχία και εκτελεί συνειδητά χρέ...

 







Το ψευτορωμέϊκο φέρει καταχρηστικά την ιδιότητα τού κράτους όταν έχει προ πολλού αποποιηθεί την εθνική κυριαρχία και εκτελεί συνειδητά χρέη κατοχικής διοίκησης για λογαριασμό των τυράννων τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.


Είναι συνειδητός συνεργάτης τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης που επιχειρεί ξεκάθαρα στο τελικό στάδιο την πτώση τής χριστιανικής πίστης και την κατάργηση τής εθνικής κοινότητος.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

 

Η προνομιακή και κρατικά ενισχυμένη εισβολή και ενσωμάτωση των ισλαμιστών λαθροεισβολέων και η προσβολή των ιερών προσώπων τής Ορθοδοξίας μας από ελληνόφωνους διεθνιστές καταμαρτυρούν μια ακόμη επιχείρηση σύγχρονης άλωσης τής Ιερής Ελλάδος μας.

Η φιλελεύθερη κυβέρνηση με τούς γυρολόγους συνεργάτες της, πρώην «πατριώτες» και διεθνιστές συνωστισμένους αλλήλως, και τα λοιπά πολιτικά κόμματα τής αστικής δημοκρατίας έχουν διακηρύξει σε όλους τούς τόνους ότι δεν αποδέχονται τον νατιβισμό, δηλαδή δεν αποδέχονται ότι το κράτος ανήκει και πρέπει να κατοικείται αποκλειστικά από τις δυνάμεις τού γενεσιουργού Έθνους. Οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί αρνούνται το συγκροτημένο Ελληνικό Έθνος και την Ζώσα Ελληνική Φυλή και προβαίνουν στην αντικατάσταση των Ελλήνων από τούς λαθροεισβολείς που κινούνται εν μέσω τής υποτιθέμενης πανδημίας άνευ τήρησης των μέτρων στερήσεως ελευθεριών και αποκλεισμού κινήσεων. Τα δε οδυνηρά εμβολιαστικά χαράγματα τού κορονοϊού δεν ισχύουν για τα ενεργούμενα τού νεοταξισμού. Κι έτσι είδαμε λαθρομετανάστες πακιστανικής προελεύσεως να καταλαμβάνουν την πλατεία Συντάγματος το βράδυ υποδοχής τής Πρωτοχρονιάς με το εθνικό τους σύμβολο και με συνθήματα κατακτητή που πανηγύριζε την κατάληψη τής Πατρίδος μας. Και φυσικά οι Πακιστανοί, όπως και αρκετές άλλες χώρες γυρολόγων, έχουν διακηρύξει από το παρελθόν και διαχρονικά ότι σε περίπτωση σύγκρουσης τής Ελλάδος με την Τουρκία, η χώρα τους θα υποστηρίξει την Τουρκία με την οποία έχει κάνει άπειρες φορές κοινές στρατιωτικές ασκήσεις.   

Τα μέτρα τήρησης τής εθνικής ασφάλειας και αποτροπής τού φαινομένου τού λαθροεποικισμού εκ μέρους τού ψευτορωμέϊκου απουσιάζουν παντελώς. Η παραβίαση των όρων μετανάστευση και προσφυγιά σε σχέση με το εθνικό και το διεθνές δίκαιο είναι ξεκάθαρη. Μετανάστης είναι αυτός ο πολίτης που αντιμετωπίζει προσωρινό πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης στον τόπο καταγωγής του και προσφεύγει σε κράτος που δύναται να τον υποδεχθεί και πρόσφυγας είναι εκείνος που κινδυνεύει η ζωή του από βίαιες εσωτερικές και πολεμικές καταστάσεις στην πατρίδα του. Στην περίπτωση των παρανόμως εισερχομένων ξένων στην Πατρίδα μας, αυτοί εισέρχονται κυρίως από την Τουρκία που τούς υποστηρίζει για λόγους καταλήψεως ελληνικού εδάφους και με την υποστήριξη νεοταξικών ΜΚΟ. Μιλάμε επομένως για ξεκάθαρη εισβολή την ώρα που ο ελληνικός πληθυσμός μειώνεται δραματικά λόγω υπογεννητικότητας και νεομετανάστευσης των Ελλήνων. Στις νεαρές ηλικίες κοντεύουμε να γίνουμε μειονότητα και σε πολλές περιοχές αυτό ήδη συμβαίνει, όπως στο κέντρο των Αθηνών και όχι μόνο.

Από την άλλη πλευρά, στο ζήτημα τού κορονοϊού οι προσβολές των ψευτορωμιών σε βάρος τής ελευθερίας των αυθαιρέτως διχασμένων Ελλήνων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους βαθαίνουν σε μέτρα αλλά και επεκτείνονται σε βάρος τής Ορθοδοξίας μας κατά τρόπο χυδαίο και προκλητικό. Οι κατοχικές αρχές λοιπόν στα πλαίσια των διεθνών εντολών που λαμβάνουν τα δήθεν ελεύθερα έθνη ετοιμάζουν το έδαφος μέσω των υποτιθέμενων κρουσμάτων προκειμένου να προχωρήσουν στον γενικό εμβολιασμό όλων των ηλικιών. Την ίδια στιγμή διαρροές κάνουν λόγο για την έλευση όχι απλώς μεταλλάξεων τού κορονοϊού αλλά μιας παραλλαγής ενός νέου ιού. Το δε βιοτσίπ ως ψηφιακό πιστοποιητικό τού εμβολιαστικού χαράγματος εντός τού ανθρώπινου οργανισμού πλέον προτάσσεται και μεθοδεύεται από όλους τούς εμπλεκόμενους παράγοντες σε διεθνές επίπεδο ανοικτά και ξεκάθαρα.

Ο εβραϊκής όπως λέγεται καταγωγής Μόσιαλος προέβη σε απαράδεκτη ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο που αμφισβητούσε την Θεοτοκία Τής Μάνας μας Παναγιάς, λοιδορώντας την Θεία Αλήθεια και μειώνοντας τούς Πιστούς Έλληνες. Παράλληλα ο Μακαριστός Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς που ασθενούσε από κορονοϊό και είχε υποστεί ενδονοσοκομειακή λοίμωξη ως ένα ακόμη θύμα τού σκοπίμως διαλυμένου συστήματος υγείας, εγκατέλειψε τα εγκόσμια. Ο μακαριστός μητροπολίτης ήταν ανεμβολίαστος και είχε αρνηθεί τα υποτελή μέτρα υποταγής που είχε αποδεχτεί η Διοικούσα Εκκλησία. Ήταν αγαπητός στους Πιστούς και Δίκαιος. Ο Θεός να τον αναπαύσει εν σκηναίς Δικαίων. Ο δε πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος σε επιστολή του προς την Διαρκή Ιερά Σύνοδο κατονόμασε περίπτωση στο Ιερό Προσκύνημα τού Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι όπου νεαρή δαιμονισμένη με αντρική φωνή στις 28 Δεκεμβρίου είχε αναφωνήσει εν μέσω προσκυνητών ότι το εμβόλιο είναι τού σατανά και όσοι εμβολιάζονται είναι δικοί του.

Ο αιώνιος εχθρός τού Ελληνικού Έθνους λέγεται αντίχριστη και σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Και οι πιστοί υπερασπιστές τού Αιώνιου Ελληνισμού είμαστε εμείς οι Εθνικιστές Μαχητές τής Φυλής μας. Έχουμε αποδείξει μέσα από τεκμηριωμένες αναφορές τής ιστορικής διαδρομής και τής ζώσας καθημερινότητας των ημερών μας ότι οι προδότες τής πολιτικής και η βάρβαρη ξενοκρατία που πατούν το ποδάρι τους στα αιματοβαμμένα χώματά μας είναι ενεργούμενα τού αιώνιου εχθρού Θεού και Ανθρώπου. Κι αφού κάποιοι μιλάνε για μεγάλη επανεκκίνηση τής ανθρωπότητας όπως την λέγουν, εμείς δηλώνουμε ευθαρσώς ως Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ότι επιθυμούμε να επιτύχουμε και επομένως θα πράξουμε οπωσδήποτε την Μεγάλη Επανεκκίνηση τής Ελληνικής Ιδέας τής Πίστης, τού Πολιτισμού και τής Ελευθερίας που θα συντρίψει την παγκοσμιοποίηση. Διότι το Ελληνικό Φως τής Ορθοδοξίας και τής Ελληνικής Ισχύος Αληθείας και Δικαίου θα σβήσουν δια παντός το νεοταξικό σκότος. Όπλο μας μέγα μαζί με την Πίστη είναι η Ενότητα των Πιστών και Μαχόμενων Ελλήνων με την εξάλειψη κάθε είδους διαχωρισμού. Καμία πάλη των τάξεων και καμία εσωτερική αντιπαλότητα. Όλοι μαζί για την Ελλάδα τής καρδιάς μας.

Κάθε ελεύθερο Κράτος ανήκει στην Εθνική και Φυλετική του Κοινότητα. Τούτο δηλώνουμε σαφέστατα ως βάση διατήρησης τής Θείας Νομοτέλειας εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές. Η υγεία τού λαού είναι ζήτημα εσωτερικό που συνδέεται με την προσήλωση και την αγάπη τού λαού προς το αίμα που τον γέννησε. Πρέπει να αγαπάς τον άνθρωπο μαζί με την γνώση και την επιστήμη ώστε να τον προστατέψεις και να διαφυλάξεις την υγεία του. Η δε διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής επιτυγχάνεται από εκείνους που ως ευσυνείδητα γεννήματα αυτής την υπερασπίζονται ενάντια σε κείνους που την αμφισβητούν και την πολεμούν.

Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς διαθέτει πληθώρα Μαρτύρων και Ηρώων. Πίστη μας είναι η Ορθοδοξία και Βασιλέας μας ο Θεός και Δημιουργός τού σύμπαντος κόσμου, τής μοναδικότητας των Εθνών και τής γνώσης. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, το Αίμα και τη Συνείδηση. Η Πίστη τρανώνει την ψυχή και κινεί το σώμα για να δαμάσει τα εμπόδια, απελευθερώνοντας τα προσκυνήματα και τις αρχέγονες ελληνικές πατρίδες. Το Ελληνικό Αίμα συνδέει παρελθόν, παρόν και μέλλον τής Φυλής, ότι ιερό χρέος μας είναι να δώσουμε μια ευρέως αναπτυγμένη, ακμάζουσα και εθνικά κυρίαρχη Πατρίδα στα παιδιά μας. Η Εθνική Συνείδηση απεικονίζει την ταύτιση τής σκέψης και τής πράξης όταν οι ιδέες σου γίνονται απτές πράξεις. Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός!



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου