Ανάλυση Γερμανού καθηγητή: «Χιλιάδες κρυφοί θάνατοι καθημερινά»...Μπορεί να είναι το μεγαλύτερο ιατρικό φιάσκο στην ανθρώπινη ιστορία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ανάλυση Γερμανού καθηγητή: «Χιλιάδες κρυφοί θάνατοι καθημερινά»...Μπορεί να είναι το μεγαλύτερο ιατρικό φιάσκο στην ανθρώπινη ιστορία

  «Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από το εμβόλιο χωρίς καν να το γνωρίζουμε». Συγκλονιστικά στοιχεία θνησιμότητας από Γερμανία, Αυ...

 


«Χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από το εμβόλιο χωρίς καν να το γνωρίζουμε».


Συγκλονιστικά στοιχεία θνησιμότητας από Γερμανία, Αυστρία, Ισραήλ, Αγγλία: Χιλιάδες θάνατοι μετά τον εμβολιασμό, χωρίς Covid, συγκαλύπτονται - κατηγοριοποιούνται λανθασμένα ως μη εμβολιασμένοι θάνατοι...«εξαιρετικά ανησυχητική κατάσταση»!!

 

Πηγή: No Tricks Zone

Γράφει ο P Gosselin

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Regensberg, Christof Kuhbandner αποκάλυψε αυτό που αποκαλεί εξαιρετικά ανησυχητική κατάσταση, όπου χιλιάδες και χιλιάδες θάνατοι από εμβόλια αποκρύπτονται στις στατιστικές.

Η έκθεση της Αγγλίας προκαλεί συναγερμό

Σύμφωνα με αυτό το αυστριακό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το servus.tv, ο καθηγητής Kuhbandner έτυχε να πέσει πάνω σε μια πρόσφατη προτυπωμένη μελέτη στο περιοδικό ResearchGate, όπου οι συγγραφείς εξέτασαν την έκθεση ONS του Ηνωμένου Βασιλείου για την επιτήρηση της θνησιμότητας από εμβόλια.

Αν και με την πρώτη ματιά η συνολική θνησιμότητα φαινόταν πολύ χαμηλότερη στους εμβολιασμένους από ό,τι στους ανεμβολίαστους, με μια πιο προσεκτική εξέταση διαπίστωσαν θεμελιώδεις ασυνέπειες και ανωμαλίες στα δεδομένα και ότι μεταξύ άλλων υπήρξε "συστηματική κακή κατηγοριοποίηση των θανάτων μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών ανεμβολίαστων και εμβολιασμένων".

Για την περίοδο της ημερολογιακής εβδομάδας 1-38, 2021, τα Σχήματα 8 και 9 δείχνουν έντονες αιχμές στη θνησιμότητα από μη-κολοβακτηρίδιο για τις ανεμβολίαστες ηλικιακές ομάδες 60-69 και 70-79 ετών, ενώ η θνησιμότητα μεταξύ των εμβολιασμένων παρέμεινε σταθερή.


Διάγραμμα: ResearchGate: https://www.researchgate.net/publication/356756711_Latest_statistics_on_England_mortality_data_suggest_systematic_mis-categorisation_of_vaccine_status_and_uncertain_effectiveness_of_Covid-19_vaccination


Με μια πρώτη ματιά αυτό θα έδειχνε ότι τα εμβόλια λειτουργούσαν καλά στην Αγγλία και την Ουαλία. Όμως το τέλος δεν είναι ευτυχές.

Ανησυχητικό: Οι κορυφές εμφανίστηκαν την ίδια στιγμή

Ο καθηγητής Kuhbandner παρατήρησε ότι συνέβαινε κάτι πολύ ασυνήθιστο και εξέτασε την τάση και για την ηλικιακή ομάδα 80+ επίσης. Ακολουθούν τα διαγράμματα και για τις τρεις ηλικιακές ομάδες. Οι κορυφές και οι θάνατοι ήταν αντισταθμισμένες.


Διάγραμμα: ResearchGate: https://www.researchgate.net/publication/356756711_Latest_statistics_on_England_mortality_data_suggest_systematic_mis-categorisation_of_vaccine_status_and_uncertain_effectiveness_of_Covid-19_vaccination


Επιπλέον, οι συγγραφείς της εργασίας σχολίασαν επίσης:

Τα προηγούμενα χρόνια, καθεμία από τις ομάδες 60-69, 70-79 και 80+ είχε κορυφές θνησιμότητας ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια του έτους (συμπεριλαμβανομένου του 2020 όταν όλες υπέστησαν την κορύφωση του Απριλίου Covid την ίδια στιγμή). Ωστόσο, το 2021, κάθε ηλικιακή ομάδα έχει κορυφές θνησιμότητας χωρίς Covid για τους μη εμβολιασμένους, σε διαφορετική χρονική στιγμή, δηλαδή τη στιγμή που τα προγράμματα εισαγωγής εμβολιασμών για αυτές τις κοόρτες φτάνουν στο αποκορύφωμά τους».

Με άλλα λόγια, τα εμβόλια κυκλοφόρησαν σταδιακά, πρώτα χορηγήθηκαν στους πιο ηλικιωμένους (80+ ετών) και στη συνέχεια στην επόμενη ομάδα (70-79) και στη συνέχεια στην ομάδα 60-69 μερικές εβδομάδες αργότερα. Οι αιχμές θανάτου ακολούθησαν στη συνέχεια τα στάδια εμβολιασμού.

Γιατί λοιπόν οι άνθρωποι που ΔΕΝ έκαναν το εμβόλιο να είναι αυτοί που πέθαναν σε τεράστιο αριθμό και όχι αυτοί που έκαναν το εμβόλιο;

Αυτό συμβαίνει επειδή στην Ευρώπη η ιδιότητα του "εμβολιασμένου" αποδίδεται για πρώτη φορά 14 ημέρες μετά τη λήψη του τελευταίου εμβολίου. Έτσι, κάθε θάνατος που συμβαίνει πριν από αυτό, καταλήγει να υπολογίζεται ως "μη εμβολιασμένος θάνατος"! Έτσι, εάν ένας ασθενής που έκανε το εμβόλιο πεθάνει λιγότερο από 14 ημέρες αργότερα, υπολογίζεται ως μη εμβολιασμένος θάνατος. Με αυτόν τον τρόπο αποκρύπτονται οι θάνατοι από εμβόλια. Και υπάρχουν πολλές χιλιάδες.

Όπως δείχνουν τα παραπάνω Σχήματα 5-7, χιλιάδες θάνατοι συνέβησαν λίγο μετά τη χορήγηση των εμβολίων, και πολλοί από αυτούς πιθανότατα συνδέονται με το ίδιο το εμβόλιο. Αν αυτό ισχύει σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι μόνο στη Βρετανία, τότε ο αριθμός των θανάτων από εμβόλια μπορεί να είναι σημαντικότατος. Ο εφιάλτης φαίνεται να είναι αληθινός, δείχνει ο καθηγητής Kuhbandner.

Το ίδιο μοτίβο και στη Γερμανία

Ο καθηγητής Kuhbandner εξέτασε στη συνέχεια τα δεδομένα θνησιμότητας για τη Γερμανία και διαπίστωσε το ίδιο ακριβώς μοτίβο: μεγάλα άλματα στη θνησιμότητα αμέσως μετά τις εκστρατείες εμβολιασμού. Αυτοί οι θάνατοι φαίνεται να είναι άμεσα αποτέλεσμα των εμβολιασμών. Είναι απλά πολύ συμπτωματικό για να απορριφθεί.

Σφαγή που ισοδυναμεί με δύο εμπορικά αεροσκάφη που συντρίβονται κάθε μέρα

"Όταν το εκφράζετε αυτό σε αριθμούς, μεταφράζεται σε 700 περισσότερους θανάτους την ημέρα κατά μέσο όρο", λέει ο Kuhbandner στο servus.tv, εξετάζοντας μόνο τους γερμανικούς αριθμούς. "Θα ήταν σαν να πέφτουν δύο εμπορικά αεροπλάνα γεμάτα ανθρώπους κάθε μέρα".

Ο Kuhbandner διαπίστωσε επίσης το ίδιο μοτίβο θανάτου μετά τον εμβολιασμό στο Ισραήλ.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ρέγκενσμπουργκ επικοινώνησε τόσο με το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) όσο και με το Ινστιτούτο Paul Ehrlich για να παρουσιάσει τα ευρήματά του, αλλά μέχρι στιγμής τα αγνοούν. Το RKI έγραψε ότι "δεν έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τις υποψίες κάθε ατόμου".

«Εξαιρετικά ανησυχητική κατάσταση»

Όπως έχει η κατάσταση, κανείς δεν ξέρει πότε αυτά τα εξαιρετικά ανησυχητικά ευρήματα θα ληφθούν σοβαρά υπόψη από τις αρμόδιες αρχές. Μέχρι να το κάνουν, ωστόσο, πολλές χιλιάδες άλλοι θα πεθαίνουν κάθε μέρα.

«Αν αποδειχθεί ότι υπάρχει αιτιώδης επίδραση με τους εμβολιασμούς, τότε έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετικά ανησυχητική κατάσταση", λέει ο Kuhbandner. "Τότε έχουμε εδώ μια περίπτωση όπου χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από το εμβόλιο χωρίς καν να το γνωρίζουμε».



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. Εκτός από το m(RNA) αυτό που ενδιαφέρει τη Μαφία είναι ο έλεγχος του εγκεφάλου, ο οποίος επιτυγχάνεται με το 5G και με τα οξείδια του γραφενίου. Οι ψεκασμοί το 2020 με οξείδια του γραφενίου προεκάλεσαν βακτηριακή λοίμωξη των πνευμόνων γι΄ αυτό ορισμένοι στρατιωτικοί γιατροί αντιμετώπισαν επιτυχώς με συνδυασμό αντιβιώσεων όλα τα περιστατικά. Όταν ήλθαν τα εμβόλια αυτά είχαν ένα ιό του Sars 2 και οξείδια του Γραφενίου (. Τα εμβόλια της Pfizer είχαν και οξείδια του Γραφενίου και προκειμένου αυτά να μην ενεργοποιηθούν πριν από τον εμβολιασμό τα είχαν σε πολύ μικρές θερμοκρασίες. Ο λόγος που τα εμβόλια της Pfizer εγένοντο σε δύο δόσεις ήταν η συμπλήρωση του εγκεφάλου με οξείδιο του Γραφενίου. Οι ψεκασμοί συνεχίζονται και οι αναμνηστικές δόσεις συνεχίζονται. Η λύση που προτείνεται είναι να αποχωρήσουν τα κόμματα εξουσίας και όσοι πολιτικοί υπεστήριξαν τα εμβόλια. Μία κυβερνηση Εθνικής Σωτηρίας να συγκροτηθεί από προσωπικότητες που θα αναλάβει την επαναλειτουργία της Δικαστικής Εξουσίας και την Ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου