Χίμαιρες και κλωσσομηχανές ανθρώπων. Που πάει η ανθρωπότητα...; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Χίμαιρες και κλωσσομηχανές ανθρώπων. Που πάει η ανθρωπότητα...;

  Εντείνεται ο ανταγωνισμός ΗΠΑ – Κίνας στη Γενετική Μηχανική, επιτρέποντας πλέον και στη Δύση τη δημιουργία Χιμαιρων, υβριδίων ανθρώπων-ζώω...

 


Εντείνεται ο ανταγωνισμός ΗΠΑ – Κίνας στη Γενετική Μηχανική, επιτρέποντας πλέον και στη Δύση τη δημιουργία Χιμαιρων, υβριδίων ανθρώπων-ζώων και πλαστικών μητρών...


Βρισκόμαστε στο στάδιο της άτης, όπου οι πολιτικοί σχεδόν όλου του κόσμου, εκτελώντας πανομοιότυπες εντολές που τους παραδίδονται από την κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας, δρουν σαν υπνωτισμένοι, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, όχι μόνο σε σχέση με τα εμβόλια, αλλά και ως προς όλες τις εφαρμογές της επιστήμης και της τεχνολογίας. Ειδικά οι νεώτερες γενιές, μοιάζουν να έχουν πάθει μια μόνιμη αναισθητοποίηση, ένα είδος πνευματικής και ηθικής λοβοτομής, μιας διανοητικής αναπηρίας που τις αναγκάζει να υποτάσσονται άκριτα στις προσταγές των τυράννων, χωρίς καν να μπορούν να αντιληφθούν ότι έχουν μετατραπεί σε κοπάδι που οδεύει κατ’ ευθείαν στο σφαγείο…

 

Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Οσο οι πολίτες όλης της Δύσης απασχολούνται καθημερινά με τα δελτία θανάτων, τα δήθεν κρούσματα και τα τεστ, τα δήθεν υγειονομικά μέτρα και τον διαχωρισμό εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων, την ίδια στιγμή κυρώνονται νομοσχέδια που καταργούν κάθε προηγούμενο φραγμό βιοηθικής, νομιμοποιούν τη δημιουργία τεράτων σε εργαστήρια και εγκαινιάζουν την κύηση μωρών μέσα σε πλαστικές μήτρες. Επείγει λοιπόν όλοι να αναθεωρήσουμε την φαντασίωση που είχαμε μέχρι σήμερα για το μέλλον, και να υλοποιήσουμε τρόπους ανατροπής όσων επιχειρούν τον θάνατο της κοινωνίας και του ανθρώπινου είδους.

Η Χίμαιρα στην ελληνική μυθολογία ήταν ένα φοβερό τέρας που είχε κεφάλι λέοντος, κορμό με δεύτερο κεφάλι κατσίκας, ουρά που κατέληγε σε φίδι ή δράκοντα, ενώ από το στόμα του ξερνούσε φωτιά.

Κατά την Θεογονία του Ησιόδου, η Χίμαιρα ήταν κόρη του υβριδικού οφιοειδούς πλάσματος Τυφώνα και της Έχιδνας. Καρπός της ένωσης της Χίμαιρας με τον αδελφό της Όρθρο, έναν επίσης τερατώδη δικέφαλο σκύλο, ήταν ο Λέων της Νεμέας και η Σφίγγα.

Ωστόσο, και οι μυθολογίες όλων των άλλων λαών περιγράφουν χιμαιρικά πλάσματα τα οποία έζησαν ταυτόχρονα με τους Γίγαντες: Κένταυροι, Σειληνοί, Σφίγγες, Άρπυιες, Στρύγες, Ύδρες, Γοργόνες, Μέδουσες, φτερωτά άλογα, Κύκλωπες, και ένα σωρό άλλα τερατόμορφα πλάσματα.

Η σύγχρονη ερμηνεία της μυθολογίας

Μόνο που με βάση τις σημερινές μεθόδους της γενετικής μηχανικής και της βιοτεχνολογίας, η ύπαρξή τους μπορεί πλέον να προκύψει απ’ αυτές τις μεθόδους, οπότε εκείνα τα πλάσματα ενδέχεται να ήταν πραγματικά και όχι αποδόσεις διάφορων φυσικών φαινομένων από τους αγράμματους και πρωτόγονους φοβισμένους προϊστορικούς ανθρώπους, όπως πιστευόταν μέχρι σήμερα.

Θυμίζουμε ότι ο Πλάτων στους διαλόγους του Τίμαιος και Κριτίας (360 π.Χ.) αναφέρει ότι κάποτε ο σοφός Σόλων (639-559 π.Χ.) επισκέφτηκε την πόλη της Αιγύπτου Σάιδα αναζητώντας πληροφορίες για την ιστορία της αρχέγονης Αθήνας που δεν γνώριζε κανείς στη χώρα του.

Εκεί οι ιερείς ενός ναού του αποκάλυψαν ότι εξ αιτίας περιοδικών προσκρούσεων ουρανίων σωμάτων (μετεωριτών ή κομητών), είχαν γίνει πολλοί κατακλυσμοί και όχι μόνο ένας, όπως νόμιζαν οι Αθηναίοι.

Κάθε φορά η χώρα τους, όπως και πάρα πολλές χώρες στον κόσμο, καταστρεφόταν και επιβίωναν μόνο οι αγράμματοι και οι αμόρφωτοι που επί πολλές γενιές δεν γνώριζαν καν να γράφουν, ωστόσο, η Αίγυπτος παρέμενε αλώβητη από το ουράνιο πυρ.

Έτσι λοιπόν ο Σόλων έμαθε από τους ιερείς που του διάβασαν πανάρχαιους παπύρους με ιερογλυφικά, ότι πολύ πριν από την πτώση του άρματος του Φαέθοντα (δηλ. ενός μετεωρίτη) και τον κατακλυσμό που ακολούθησε (του Ωγύγη), η αρχαία Αθήνα υπήρξε η τέλεια πολιτεία, ο φάρος του πολιτισμού όλης της οικουμένης, χάρη στη μεταλαμπάδευση της σοφίας από την Αθηνά και τον Ήφαιστο, που μετά το μοίρασμα του κόσμου σε κλήρους, τους έλαχε η αττική γη, η εκλεκτότερη όλων, και ότι οι αρχέγονοι Αθηναίοι ήταν υπόδειγμα αρετής.

Ο κλήρος που έλαχε στον Ποσειδώνα ήταν η Ποσειδωνία, γνωστή ως Ατλαντίδα, ένα μεγάλο νησί πέραν των Ηρακλείων Στηλών (στενά Γιβραλτάρ), που βρισκόταν μπροστά από μια μεγάλη ήπειρο.

Η αυτοκρατορία των παιδιών του Ποσειδώνα, των Ατλάντων ή Ατλάντιων, που επιδίδονταν στη λατρεία του ταύρου, ήταν ναυτική, είχε κατασκευάσει θαυμαστά τεχνικά έργα, και είχε φτάσει σε ένα απίστευτο επίπεδο τεχνολογίας και χλιδής.

Οι Ατλάντιοι συντηρούσαν έναν γιγαντιαίο στρατό και στόλο και εξουσίαζαν πολλά νησιά πέριξ της Ατλαντίδας, καθώς και τμήματα της απέναντι ηπείρου (της σημερινής βορείου και νοτίου Αμερικής), αλλά η φύση τους ήταν βάναυση και η τέχνη τους βαρβαρική.

Οι ηγεμόνες τους επεχείρησαν κάποτε να κυριεύσουν την Ευρώπη, τη Λιβύη (Αφρική) και την Ασία, εισβάλλοντας στη Μεσόγειο και υποδουλώνοντας πολλά βασίλεια, με σκοπό να καταλάβουν την Αίγυπτο και κυρίως την αρχαία Αθήνα, τον αντίποδα της βαναυσότητας και υπόδειγμα της τέλειας πολιτείας.

Οι ποσειδώνιοι Ατλάντιοι, παρά την πολεμική συστράτευση πολλών άλλων βασιλείων με τους Αθηναίους εναντίον τους, κατάφεραν να κυριεύσουν πολλά βασίλεια, φτάνοντας μέχρι την Τυρρηνία, βυθίζοντας τους κατοίκους εκείνων των περιοχών στη δουλεία.

Ωστόσο, δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους διότι οι γενναίοι Αθηναίοι μόνοι, χωρίς βοήθεια, τους κατατρόπωσαν σε μία φοβερή μάχη, απελευθερώνοντας όλους τους σκλαβωμένους χωρίς καμμία αξίωση, σώζοντας τον κόσμο εντεύθεν των Ηρακλείων Στηλών, από την βιαιότητα των Ατλάντιων.

Αργότερα όμως, σε μία εποχή που οι ιερείς τοποθέτησαν 9.000 χρόνια πριν από την επίσκεψη του Σόλωνα (δηλαδή περίπου το 9.590 π.Χ.), συνέβησαν φοβεροί σεισμοί και κατακλυσμός (του Ωγύγη), η Ατλαντίδα καταποντίστηκε στο βυθό του ωκεανού σε μια νύχτα, η γη άνοιξε και κατάπιε όλον τον αθηναϊκό στρατό, και όλος ο τότε κόσμος υπέστη τις συνέπειες εκείνου του κατακλυσμού.

Η Αίγυπτος όμως την οποία επίσης είχαν εκπολιτίσει η θεά Αθηνά (Νήιθ στα αιγυπτιακά) και ο Ήφαιστος μετά την αρχαία Αθήνα, παρέμενε άθικτη από τους κατακλυσμούς και οι, επί της ουσίας, Έλληνες ιερείς της (το «ιερατικόν γένος») κρατούσαν αρχεία που χάνονταν στα βάθη του χρόνου.

Μετά τον κατακλυσμό του Ωγύγη, σοφοί των ελληνικών μαντείων κατέφυγαν στην Αίγυπτο, που μάλιστα την ονόμασαν Ωγυγία, χτίζοντας νέους ναούς και μαντεία και συμπληρώνοντας επιμελώς τα πανάρχαια αρχεία.

Απόδειξη ότι η αρχέγονη Αθήνα προϋπήρξε της Αιγύπτου και της Ατλαντίδας μας προσφέρει και ο Ηρόδοτος όπου κατά την επίσκεψή του στις αιγυπτιακές Θήβες («Ιστορίας Απόδειξις», Βιβλίο Β΄), οι ιερείς τού είπαν ότι οι αρχαίοι βασιλείς τους ήταν Έλληνες θεοί του Δωδεκάθεου με πρώτο τον Ήφαιστο, που ο Διογένης ο Λαέρτιος τοποθετεί τη βασιλεία του 48.863 χρόνια πριν από τον Μέγα Αλέξανδρο.

Αν λοιπόν παραλληλίσουμε τις ΗΠΑ με την Ατλαντίδα, και την Κίνα με την άλλη μυθική χαμένη ήπειρο της Ασίας, τη Λεμουρία, αυτομάτως οι επαυξημένοι άνθρωποι, τα υβρίδια ανθρώπων-ζώων και οι χίμαιρες της σημερινής γενετικής μηχανικής αυτών των δύο, μπορούν να ταυτιστούν με τους θεούς, τους ημίθεους, τους ήρωες, τους γίγαντες και τα τερατώδη πλάσματα των μυθολογιών.

Λαμβάνοντας δε υπόψιν ότι σύμφωνα με όλες τις μυθολογίες, αλλά και τις παραδόσεις των θεοσοφιστών, οι Ατλάντιοι είχαν αναπτύξει υπερ-προηγμένη τεχνολογία, αλλά η φύση τους ήταν βάναυση ενώ της Λεμουρίας ερμαφρόδιτη και τερατώδης, και ότι ανέκαθεν οι Αθηναίοι-Έλληνες συμβόλιζαν το πνευματικό φως του κόσμου, ενώ οι Άτλαντες που προέρχονταν από τους Λεμούριους, το πνευματικό σκότος, δεν βιώνουμε παρά μια ανακύκληση της Ιστορίας.

Κοπτοραπτική γονιδίων και χίμαιρες

Στην εποχή μας λοιπόν Χίμαιρες αποκαλούνται τα υβρίδια διαφόρων ζωικών ειδών που έχουν δημιουργηθεί στο εργαστήριο με τεχνική κοπτοραπτικής γονιδιωμάτων CRISPR-Cas9 (Cluster Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats –Αssociated Protein 9/Cas9), όρο που στα ελληνικά θα αποδώσουμε ως Συστοιχία Μικρών και Επαναλαμβανόμενων Αλληλουχιών του DNA σε Συνδυασμό με την Πρωτεΐνη 9/Cas9, μέσω της οποίας παράγονται οργανισμοί με πέραν του ενός γενετικούς κώδικες.


Με την μέθοδο CRISPR–Cas9, μπορούμε να κόψουμε και να επανακολλήσουμε το DNA μας τόσο εύκολα, όπως κόβουμε και μεταφέρουμε μια φράση από ένα σημείο ενός κειμένου σε ένα άλλο (copy-paste) όταν γράφουμε με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Το τι θα προκύψει είναι άλλο ζήτημα…

Μ’ άλλα λόγια, η CRISPR–Cas 9 είναι μια καινοφανής τεχνική ακριβούς κατάτμησης και τροποποίησης του DNA, είτε αυτό ανήκει σε άνθρωπο, είτε σε ζώο, είτε σε βακτήριο, η οποία ανακαλύφθηκε όταν ερευνητές μελετούσαν το ανοσοποιητικό σύστημα κάποιων βακτηρίων.

M’αυτήν την τρομερή ανακάλυψη, όλα ή σχεδόν όλα είναι δυνατά στη βιοχειρουργική, επομένως, και τα πλάσματα που προαναφέρθηκαν.

Οι συνέπειες τέτοιων τροποποιήσεων στα έμβρυα εμβίων όντων και κυρίως στα ανθρώπινα, μπορεί να είναι τρομακτικές, ειδικά σήμερα όπου δεν έχει θεσπιστεί παγκόσμιο, αυστηρό νομοθετικό περιοριστικό πλαίσιο.

Διαβάστε τη συνέχεια του εξαιρετικού άρθρου στο aperopia.fr



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου