Ο Dr. James Thorp, ειδικός στη μητρική εμβρυϊκή ιατρική, αποκαλύπτει ότι τα τσιμπήματα κατά του COVID-19 προκάλεσαν τεράστια αύξηση αποβολών και θνησιγενειών (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Dr. James Thorp, ειδικός στη μητρική εμβρυϊκή ιατρική, αποκαλύπτει ότι τα τσιμπήματα κατά του COVID-19 προκάλεσαν τεράστια αύξηση αποβολών και θνησιγενειών (Video)

  «Μαζική αύξηση του αριθμού των θανάτων και των απωλειών εγκυμοσύνης που σχετίζονται με τις ενέσεις κατά του COVID σε σύγκριση με τα άλλα ...

 


«Μαζική αύξηση του αριθμού των θανάτων και των απωλειών εγκυμοσύνης που σχετίζονται με τις ενέσεις κατά του COVID σε σύγκριση με τα άλλα εμβόλια.»


Ο γιατρός σημείωσε επίσης τον υψηλό αριθμό εμβρυϊκών δυσμορφιών που σχετίζονται με τον εμβολιασμό κατά του COVID, ο οποίος, όπως είπε, είναι επίσης μαζικός σε σύγκριση με όλους τους άλλους εμβολιασμούς.


Πηγή: The Exposé

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο Thorp σημείωσε ότι υπήρξε μια μαζική αύξηση του αριθμού των θανάτων και των απωλειών εγκυμοσύνης που σχετίζονται με τις ενέσεις COVID σε σύγκριση με τα άλλα εμβόλια. Παρουσίασε έξι διαφάνειες, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS).






"Κοιτάζετε τη μαζική διαφορά στους θανάτους ανά μήνα από όλα αυτά τα διάφορα εμβόλια. Το εμβόλιο COVID έχει πολύ υψηλότερους [θανάτους ανά μήνα] από όλα τα άλλα εμβόλια", δήλωσε ο Thorp. Ο γιατρός που ζει σήμερα στη Φλόριντα σημείωσε επίσης τον υψηλό αριθμό εμβρυϊκών δυσμορφιών που σχετίζονται με τον εμβολιασμό COVID, ο οποίος, όπως είπε, είναι επίσης μαζικός σε σύγκριση με όλους τους άλλους εμβολιασμούς.

Ο Thorpe παρουσίασε επίσης μια διαφάνεια που δείχνει την απώλεια εγκυμοσύνης που σχετίζεται με το εμβόλιο COVID, η οποία περιλαμβάνει αποβολή, θνησιγένεια και θάνατο του εμβρύου. Είπε ότι τα στοιχεία που δείχνουν τον τεράστιο αριθμό απωλειών εγκυμοσύνης από τον εμβολιασμό COVID και την εγκυμοσύνη σε σύγκριση με όλους τους άλλους εμβολιασμούς είναι εντυπωσιακά. (Σχετικό: STUDY: Covid “vaccines” kill nine out of 10 babies in first trimester of pregnancy.).

Δείτε το βίντεο




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου