Μελέτη, ξεμπροστιάζει τους «ειδικούς»: Αποδεικνύει ότι η χρήση υδροξυχλωροκίνης (HCQ), ψευδαργύρου, αζιθρομυκίνης και βιταμίνης D οδηγούν σε πλήρη ανάρρωση από τον κορωνοϊό σε ποσοστό 99,6%!! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μελέτη, ξεμπροστιάζει τους «ειδικούς»: Αποδεικνύει ότι η χρήση υδροξυχλωροκίνης (HCQ), ψευδαργύρου, αζιθρομυκίνης και βιταμίνης D οδηγούν σε πλήρη ανάρρωση από τον κορωνοϊό σε ποσοστό 99,6%!!

  Αυτή η μελέτη με κριτές ομότιμους , η οποία χρησιμοποιεί ακόμη και τον όρο «Πρωτόκολλο Zelenko*», διαπίστωσε ότι 236 από 237 ασθενείς με η...

 Αυτή η μελέτη με κριτές ομότιμους , η οποία χρησιμοποιεί ακόμη και τον όρο «Πρωτόκολλο Zelenko*», διαπίστωσε ότι 236 από 237 ασθενείς με ηλικία από 22 έως 99, που υποβλήθηκαν σε θεραπεία σε 7 διαφορετικά νοσοκομεία, ανάρρωσαν ΠΛΗΡΩΣ. Δεν υπάρχει ούτε μία μελέτη με αξιολόγηση από ομοτίμους που να δείχνει την αποτελεσματικότητα των εμβόλων mRNA.


Και όμως...οι προπαγανδιστές «ειδικοί» στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο μας λένε ότι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά, ενώ η υδροξυχλωροκίνη (HCQ) και η αζιθρομυκίνη (AZM) ακατάλληλα για την αντιμετώπιση του Covid-19. Το ερώτημα είναι...γιατί;;

 

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η θεραπεία με υδροξυχλωροκίνη (HCQ), ψευδάργυρο και αζιθρομυκίνη (AZM), επίσης γνωστή ως πρωτόκολλο Zelenko, και θεραπεία με ενδοφλέβια (IV) βιταμίνη C (IVC) έχουν δείξει ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε μεγάλο αριθμό δοκιμών παγκοσμίως. Επιπλέον, τα επίπεδα βιταμίνης D είναι ένας σημαντικός δείκτης της σοβαρότητας των συμπτωμάτων σε ασθενείς με COVID-19. Θυμάστε τις εκπομπές του Ευαγγελάτου στις οποίες βαφτίστηκαν ακατάλληλα πολλά από αυτά τα φάρμακα; Ας δούμε πρώτα τη μελέτη...

Στόχοι

Η πολυκεντρική, τυχαιοποιημένη, ανοιχτής ετικέτας μελέτη (Δείτε την εδώ) είχε ως στόχο, όπως εξηγούν οι ερευνητές, να αξιολογήσει την αποτελεσματικότητα των HCQ, AZM και ψευδαργύρου με ή χωρίς IVC σε νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19 στη μείωση της σοβαρότητας και της διάρκειας των συμπτωμάτων και στην πρόληψη του θανάτου.

Μέθοδοι

Οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με COVID-19 σε επτά συμμετέχοντα νοσοκομεία στην Τουρκία ελέγχθηκαν ως προς την καταλληλότητα και κατανεμήθηκαν τυχαία για να λάβουν θεραπεία είτε με HCQ, AZM και ψευδάργυρο (ομάδα 1) είτε HCQ, AZM, ψευδάργυρο συν IV βιταμίνη C (ομάδα 2) για 14 ημέρες . Οι ασθενείς έλαβαν επίσης μη θεραπευτικά επίπεδα βιταμίνης D3.

Η δοκιμή είναι καταχωρισμένη στο Μητρώο Κλινικών Δοκιμών της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας ACTRN12620000557932 και έχει εγκριθεί από την Αυστραλιανή Υπηρεσία Θεραπευτικών Προϊόντων (TGA).

Αποτελέσματα

Συνολικά 237 νοσηλευόμενοι ασθενείς με COVID-19 ηλικίας 22-99 ετών (μέσος όρος: 63,3 ± 15,7 έτη) εντάχθηκαν στη μελέτη. Σχεδόν όλοι οι ασθενείς είχαν έλλειψη βιταμίνης D (97%), το 55% είχε σοβαρή ανεπάρκεια βιταμίνης D (<25 nmol/L) και το 42% είχαν έλλειψη βιταμίνης D (<50 nmol/L). Το 3% είχε ανεπαρκή επίπεδα βιταμίνης D (<75 nmol/L) και κανένα δεν είχε τα βέλτιστα επίπεδα βιταμίνης D.

Από τους ασθενείς, το 73% είχε συννοσηρότητες, όπως διαβήτη (35%), καρδιακές παθήσεις (36%) και πνευμονική νόσο (34%).

Όλοι οι ασθενείς εκτός από έναν (99,6%· n = 236/237) που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με HCQ, AZM και ψευδάργυρο με ή χωρίς υψηλή δόση IV βιταμίνης C (IVC) ανέρρωσαν πλήρως. Η πρόσθετη θεραπεία με IVC συνέβαλε σημαντικά στην ταχύτερη ανάρρωση (15 ημέρες έναντι 45 ημερών έως την έξοδο, p = 0,0069).

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες όπως διάρροια, ναυτία και έμετος, που αναφέρθηκαν από το 15%-27% των ασθενών, ήταν ήπιες έως μέτριες και παροδικές. Δεν παρατηρήθηκαν καρδιακές παρενέργειες.

Τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D συσχετίστηκαν σημαντικά με μεγαλύτερη πιθανότητα εισαγωγής στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) και μεγαλύτερη παραμονή στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, μια 70χρονη γυναίκα ασθενής με καρδιακή και πνευμονοπάθεια πέθανε μετά από 17 ημέρες στη ΜΕΘ και 22 ημέρες στο νοσοκομείο. Το επίπεδό της σε βιταμίνη D ήταν 6 nmol/L κατά την εισαγωγή (δηλ. σοβαρή έλλειψη).

Συμπεράσματα

Η μελέτη μας απέδειξε και προτείνει ότι το πρωτόκολλο θεραπείας HCQ, AZM και ψευδάργυρου με ή χωρίς βιταμίνη C είναι ασφαλές και αποτελεσματικό στη θεραπεία του COVID-19, με υψηλή δόση IV βιταμίνης C που οδηγεί σε σημαντικά ταχύτερη ανάρρωση.

Συνοπτικά, η μελέτη βρήκε ότι η ανεπάρκεια βιταμίνης D είναι ένας παράγοντας υψηλού κινδύνου για σοβαρή νόσο COVID-19 και νοσηλεία, με το 97% των ασθενών της μελέτης μας να έχουν έλλειψη βιταμίνης D, εκ των οποίων το 55% είχε σοβαρή ανεπάρκεια βιταμίνης D και κανένα είχε τα βέλτιστα επίπεδα. Επιπλέον, τα επίπεδα βιταμίνης D συσχετίστηκαν σημαντικά με την εισαγωγή στη ΜΕΘ και τη μεγαλύτερη παραμονή στο νοσοκομείο.

*Ο Vladimir Zelenko, MD είναι γιατρός της Πολιτείας της Νέας Υόρκης που έχει περιθάλψει περισσότερους από 1.450 ασθενείς με κορωνοϊό χρησιμοποιώντας υδροξυχλωροκίνη, αζιθρομυκίνη και θειικό ψευδάργυρο με ποσοστό επιτυχίας 99,9% (2 θάνατοι). 

Η καταστολή των αποτελεσματικών θεραπειών έχει μετατρέψει τα νοσοκομεία σε σύγχρονους θαλάμους αερίων. Το μαζικό έγκλημα είναι οργανωμένο ή δημιουργήθηκε από λάθος...;

Το Φεβρουάριο του 2020 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε τη «πανδημία» και όλα τα βλέμματα έκτοτε ήταν στραμμένα στην ικανότητα των νοσοκομείων να φέρουν εις πέρας ένα δυσβάσταχτο έργο. Στην Ελλάδα υπήρξαν νοσοκομειακά ιδρύματα κυρίως στην Αθήνα που είδαν αυξανόμενα ποσοστά θνητότητας λόγω...κορωνοϊού. 

Φοβούμενοι την εξάπλωση ενός άγνωστου στελέχους σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου, τα νοσοκομεία έλαβαν κίνητρα να διαγνώσουν έγκαιρα και συχνά τον Covid-19, ακόμη και όταν υπήρχε απλώς υποψία. Τα δόλια δοκιμαστικά τέστ PCR-Rapid-self κυκλοφόρησαν και χρησιμοποιήθηκαν μαζικά, παρόλο που δεν σχεδιάστηκαν ποτέ για τον εντοπισμό και τη σωστή διάγνωση μιας συγκεκριμένης μολυσματικής νόσου. Χιλιάδες νοσηλευόμενοι ασθενείς  μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε ένα σύστημα κλειστού βρόχου, γνωστό και ως αναπνευστήρες, για να σταματήσουν να «εξαπλώνονται» ή να αναπνέουν στον περιβάλλοντα αέρα. Αυτές οι συσκευές θανάτου κατέστρεψαν τους πνεύμονες, όπως φώναζε και ο Βουέυτής κ. Κουρουπλής, προκάλεσαν οξειδωτική βλάβη, προκάλεσαν νοσοκομειακές λοιμώξεις και καταιγίδες κυτοκινών, οδηγώντας σε φρικτά ποσοστά θνησιμότητας. Κάτω από αυτό το σύστημα τρόμου και ιατρογενούς λάθους, τα νοσοκομειακά συστήματα εκτέθηκαν ως σύγχρονοι θάλαμοι αερίων...!

Για ποιο λόγο ένα παγκόσμιο σύστημα βγάζει ακατάλληλα τα αποδεδειγμένα θεραπευτικά σχήματα...;

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ ήταν κατηγορηματικός τον Μάϊο του 2020. «Η υδροξυχλωροκίνη, δεν είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού».

Το συγκεκριμένο φάρμακο ήταν το πρώτο που έγινε γνωστό στην κούρσα για το εμβόλιο και τη φαρμακευτική αγωγή κατά του κορωνοϊου. 

Μάλιστα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε υποστηρίξει ότι το λάμβανε προληπτικά καθημερινά, γεγονός που τότε είχε δημιουργήσει σύγχιση στους προπαγανδιστές «ειδικούς» και τα παπαγαλάκια «ΜΜΕ» του συστήματος..και έτσι ΟΛΟΙ μαζί απφάνθηκαν ότι η υδροξυχλώροκίνη ήταν ακατάλληλη.

Εδώ ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή του κ. Ευαγγελάτου, στο οποίο μάλιστα τότε μάθαμε ότι ο Π.Ο.Υ είχε δηλώσει ότι η χλωροκίνη ίσως αυξάνει κιόλας τη θνησιμότητα...!


Η υδροξυχλωροκίνη και η χλωροκίνη, χορηγούνται για τη θεραπεία της ελονοσίας. Η πρώτη αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ως εναλλακτική λύση με λιγότερες παρενέργειες, ενώ η χλωροκίνη είχε ανακαλυφθεί το 1934. Στην πορεία, τα δύο φάρμακα έλαβαν και άλλες ενδείξεις πέραν της ελονοσίας, όπως για τον συστηματικό ερυθηματώδη λύκο και τη ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Τα ίδια παπαγαλάκια έβγαλαν ακατάλληλη και την αζιθρομυκίνη

Εντύπωση μας είχε προκαλέσει, μόλις λίγες ημέρες πριν, ε΄να περίεργο ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής του κ. Ευαγγελάτου, στο οποίο εμφανίστηκαν κάποιοι «ειδικοί» να μας λένε ότι «το εν λόγω αντιβιοτικό όχι μόνο δε βοηθά τους ασθενείς με κορωνοϊό, αλλά πρέπει και να αποφεύγεται.»

Μάλιστα το ρεπορτάζ της εκπομπής συνέχιζε:

«Δε χορηγείται αζιθρομικύνη σε εξωνοσοκομειακούς ασθενείς. Ούτε σε ενδονοσοκομειακούς ασθενείς υπάρχει ένδειξη για τη χορήγησή της».

Μάλιστα η άσκοπη χρήση της μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από παρενέργειες σε ήδη νοσούντες με κορωνοϊό.

«Διάρροιες, ναυτίες, ζαλάδα, έμετοι, κοιλιακοί πόνοι».

Μέχρι και επικίνδυνη καρδιακή αρρυθμία μπορεί να προκαλέσει η αλόγιστη κατάποση της αζιθρομυκίνης.

«Μπορεί να κάνει αρρυθμία και σπάνια και θανατηφόρο σύνδρομο που προέρχεται από αυτήν την αρρυθμία», λέει ο Διαμαντής Κλημεντίδης, φαρμακοποιός.

Για την επικίνδυνη αυτή καρδιακή αρρυθμία έχει προειδοποιήσει με ανακοίνωση του και ο FDA από τον περασμένο Μάιο.

Γιατί συνταγογραφούν αντιβιοτικό που δε θεραπεύει τον κορωνοϊό;

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι φαρμακοποιοί που βλέπουν ιδιώτες παθολόγους να συνταγογραφούν ανεξέλεγκτα σε ασθενείς Covid την αζιθρομυκίνη, η οποία μάλιστα έχει αφαιρεθεί από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ εδώ και έναν χρόνο.

«Συνταγογράφηση από συνήθεια. Το κάνει ο συνάδελφος να το γράψω κι εγώ. Και μια κουλτούρα γενικευμένη επαγγελματιών του κλάδου να μην διαβάζουν, να μην ενημερώνονται για τις εξελίξεις».


Εάν τα νοσοκομεία χρησιμοποιούσαν το πρωτόκολλο Zelenko, τότε οι θάνατοι που σχετίζονται με τον Covid-19 θα ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι. Αλλά, τα νοσοκομεία δεν έχουν οικονομικά κίνητρα για τη σωστή αντιμετώπιση των μολυσματικών ασθενειών...

Τα νοσοκομειακά συστήματα αγνόησαν όλα τα αποτελεσματικά πρωτόκολλα θεραπείας που χρησιμοποιούνταν με επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Τα αποτελεσματικά θεραπευτικά πρωτόκολλα  από ανεξάρτητες κλινικές των ΗΠΑ  αγνοήθηκαν επίσης και λογοκρίθηκαν. Το πρωτόκολλο Zelenko χρησιμοποίησε υδροξυχλωροκίνη (HCQ), ψευδάργυρο και αζιθρομυκίνη από νωρίς για τη θεραπεία με επιτυχία χιλιάδων ασθενών. Αλλά οι ασφαλιστικές εταιρείες και η φαρμακευτική βιομηχανία κυριαρχούν στο ιατρικό επάγγελμα, χρησιμοποιώντας ρυθμιστικούς φορείς όπως ο FDA για να επιβάλουν τη λεγόμενη επιστήμη τους στους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου. Ο Fauci έσπευσε να κλείσει το πρωτόκολλο Zelenko στις ΗΠΑ, αλλά πίεσε για την ευρεία χρήση του  εξαιρετικά επικερδούς Remdesivir , το οποίο συμβάλλει μόνο στη νεφρική ανεπάρκεια, το ιατρογενές σφάλμα και την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας.

Προκειμένου να εγκριθεί νόμιμα ένα «εμβόλιο» με την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης του FDA, δεν μπορούν να υπάρχουν αποτελεσματικά πρωτόκολλα θεραπείας. Το πείραμα με το εμβόλιο mRNA που συνέβαλε σε περαιτέρω ιατρικό λάθος και πρόωρο θάνατο, επιβλήθηκε στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο απλώς αποκρύπτοντας πολύτιμες πληροφορίες για βιώσιμες θεραπείες και καταστέλλοντας τη χρήση θρεπτικών, αντιικών,  φυτικών φαρμάκων , βρογχοδιασταλτικών , ανοσορυθμιστές και αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Μετά από δύο χρόνια παρακολούθησης μαζί με αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πολλοί επαγγελματίες γιατροί μοιάζουν ξεκάθαρα με μαριονέτες του Μένγκελε τώρα, που πιέζουν την προπαγάνδα και αποκρύπτουν θεραπείες που λειτουργούν.

Εάν τα νοσοκομεία χρησιμοποιούσαν υδροξυχλωροκίνη (HCQ), ψευδάργυρο και αζιθρομυκίνη (το πρωτόκολλο Zelenko), μαζί με ενδοφλέβια βιταμίνη C, βιταμίνη D, θρεπτικούς χυμούς, ιβερμεκτίνη και φυτικά αντιικά, τότε οι θάνατοι που σχετίζονται με τον Covid-19 θα ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι. Αυτά τα πρωτόκολλα θεραπείας ήταν κοινά γνωστά πολύ πριν από το 2020, αλλά τα νοσοκομεία δεν έχουν οικονομικά κίνητρα για τη σωστή αντιμετώπιση των μολυσματικών ασθενειών. Για την ακρίβεια, όπως αποκάλυψε διευθυντής Νοσοκομειου στη Ρώμη της Ιταλίας...Τα νοσοκομεία βγάζουν χρήματα με τους ψεύτικους ασθενείς του Covid..που έχει μετατραπεί σε επιχείρηση. Αυτοί οι θεσμοί θανάτου έχουν δημιουργηθεί για να επωφεληθούν από τα δεινά των ανθρώπων. Ακόμα πιο λυπηρό: οι επαγγελματίες υγείας εκτός αυτού του «συστήματος» αναγκάζονται να εργάζονται σε αυτό το καταναγκαστικό περιβάλλον απόγνωσης, παρασυρόμενοι σε μια διχαστική, καταχρηστική κουλτούρα όπου δεν έχουν πια εξουσία πάνω στη συνείδησή τους ή την αυτονομία του σώματος.
Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου