Οι Έλληνες ομογενείς στην Ουκρανία δολοφονήθηκαν λόγω φιλορωσικών αισθημάτων από το ναζιστικό τάγμα «AZOV» του ουκρανικού στρατού. Ούτε διάβημα δεν έκανε η Ελληνική κυβέρνηση... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι Έλληνες ομογενείς στην Ουκρανία δολοφονήθηκαν λόγω φιλορωσικών αισθημάτων από το ναζιστικό τάγμα «AZOV» του ουκρανικού στρατού. Ούτε διάβημα δεν έκανε η Ελληνική κυβέρνηση...

  Η δολοφονία των δύο Ελλήνων στην Ουκρανία έγινε με σκοπό να τρομοκρατηθούν οι περίπου 120.000 ομογενείς μας και να εγκαταλείψουν τη χώρα. ...

 


Η δολοφονία των δύο Ελλήνων στην Ουκρανία έγινε με σκοπό να τρομοκρατηθούν οι περίπου 120.000 ομογενείς μας και να εγκαταλείψουν τη χώρα. Συνένοχη του εγκλήματος η κυβέρνηση Μητσοτάκη που υποστηρίζει τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και το κράτος των δολοφόνων των Ελλήνων!


Το ναζιστικό τάγμα «AZOV» του ουκρανικού στρατού, δολοφόνησε τους Έλληνες της Μαριούπολης! Έκαναν «παιδομάζωμα» στην περιοχή! Πρόκειται για ένα αδιαμφισβήτητο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το οποίο πρέπει να αφυπνίσει την χώρα μας αλλά και την διεθνή κοινότητα.

 

Με λύπη μας διαβάσαμε τη χλιαρή ανακοίνωση του ΥπΕξ για τη δολοφονία Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία από Ουκρανούς στρατιώτες.  Η Ελληνική κυβέρνηση δεν έκανε ουτε καν διάβημα διαμαρτυρίας στην Ουκρανία για την ωμή δολοφονία - εκτέλεση δυο Ελλήνων της περιοχής απο Ουκρανους ΣΤΡΑΤΡΙΩΤΕΣ! Το Σύνταγμά μας επιβάλλει τη μέριμνα για τη Διασπορά μας.

Αν η Ελληνική κυβέρνηση είχε το απαραίτητο σθένος, θα είχε ήδη ανακαλέσει τον Πρέσβη της Ελλάδος από το Κίεβο, ως αντίδραση στη δολοφονία των 2 Ελλήνων στην Ουκρανία από ουκρανικά πυρά.

Τα φιλορωσικά αισθήματα των Ελλήνων ομογενών η αιτία της δολοφονίας των δύο ελληνικής καταγωγής θυμάτων

Τα φιλορωσικά αισθήματα των Ελλήνων ομογενών της Ουκρανίας είναι η αιτία της δολοφονίας των δύο ελληνικής καταγωγής θυμάτων στο χωριό Γράνιτνα, το οποίο βρίσκεται πλησίον της γραμμής επαφής στην Ανατολική Ουκρανία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η δολοφονία έλαβε χώρα σε καφετέρια της περιοχής το απόγευμα της Κυριακής, με τους Ουκρανούς στρατιώτες να ανοίγουν πυρ κατά των Ελλήνων ομογενών. 


Οι Έλληνες ομογενείς της περιοχής τάσσονται υπέρ των ρωσικών θέσεων απέναντι στο Κίεβο, κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν και η αιτία που ξέσπασε άγριος καυγάς. 

Δηλαδή υπερασπίστηκαν την επανένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία και στήριξαν την επανάσταση στην νότιο ανατολική Ουκρανία που οδήγησε στην ανεξαρτητοποίηση του Λουγκάνσκ και το Ντόνετσκ. 

Γι' αυτό και οι Ουκρανοί επιθυμούν την εξόντωσή τους.

Επίσης, να σημειωθεί ότι στάθηκαν απέναντι στην απόφαση του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης για αναγνώριση του αυτοκέφαλου της ουκρανικής Εκκλησίας τασσόμενη υπέρ των θέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ουκρανοί επιτίθενται κατά Ελλήνων ομογενών με δολοφονικά αποτελέσματα καθώς το 2014 πραγματοποίησαν επίθεση με ρουκέτα στο χωριό Σαρτανά στη Μαριούπολη, την ώρα που πραγματοποιούνταν  κηδεία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 7 Έλληνες και να τραυματιστούν άλλοι 17.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στην περιοχή της δολοφονίας δρουν νεοναζιστικές ομάδες όπως το «Τάγμα του Αζόφ», το Ένοπλο τμήμα του «Δεξιού Τομέα», οι οπαδοί του Ουκρανού ναζιστή ηγέτη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Στεπάν Μπαντέρα κτλ. 

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν Έλληνες ομογενείς στην Ανατολική Ουκρανία με αποτέλεσμα δύο να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι δύο να τραυματιστούν σοβαρά.

Στο παρακάτω βίντεο μάλιστα διακρίνεται και ένα από τα θύματα να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο: 


Το ναζιστικό τάγμα «AZOV» του ουκρανικού στρατού, δολοφόνησε τους Έλληνες της Μαριούπολης!

Έκαναν «παιδομάζωμα» στην περιοχή!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbreak.gr οι δράστες της δολοφονίας των Ελλήνων αμάχων σε χωριό κοντά στην Μαριούπολη, είναι το ναζιστικό τάγμα του ουκρανικού στρατού, «AZOV».

Πρόκειται για ένα αδιαμφισβήτητο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το οποίο πρέπει να αφυπνίσει την χώρα μας αλλά και την διεθνή κοινότητα. Οι δικαιολογίες περί «μεθυσμένων σε ταβέρνα» και επέμβασης του ουκρανικού στρατού, είναι μία άθλια προπαγάνδα!


Από πότε ο στρατός παρεμβαίνει για να αντιμετωπίσει «μεθυσμένους σε ταβέρνες»;

Το συγκεκριμένο τάγμα λοιπόν διενεργεί εδώ και κάποιες ημέρες παιδομάζωμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαριούπολης, με την κάλυψη δυτικών ΜΜΕ που τους παρουσιάζουν περίπου ως «ήρωες»






Το προπαγανδιστικό πρωτοσέλιδο που παρουσιάζει τους Ουκρανούς νεοναζί ως εκπαιδευτές αμάχων

Το συγκεκριμένο μάλιστα θέμα προβλήθηκε και ως αφιέρωμα σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα. Όπως στο ABC και το euronews. Ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, αφού το συγκεκριμένο τάγμα αποτελεί συνέχεια των ουκρανών συνεργατών του Χίμλερ που διέπραξαν απίστευτες θηριωδίες και συμμετείχαν ενεργά στο Ολοκαύτωμα.

Δείτε χαρακτηριστικό βίντεο


Οι συγκεκριμένοι δολοφόνοι λοιπόν διεξήγαγαν υποχρεωτική στρατολόγηση στην περιοχή και οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτός είναι και ο λόγος της δολοφονίας των δύο Ελλήνων αμάχων και του σοβαρού τραυματισμού άλλων δύο που χαροπαλεύουν.


Ουκρανοί ναζί πίσω από την εκπαίδευση της γριάς που έγινε viral

Πλήθος επίσης πληροφοριών θέλουν τους Ουκρανούς ναζί να συνεργάζονται ανοιχτά με τους τούρκους και τους ισλαμιστές τρομοκράτες που έχουν μεταβεί στην περιοχή με σκοπό να διαπράξουν εγκλήματα κατά του τοπικού πληθυσμού.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η εκπληκτική έρευνα που έκανε ο αναλυτής Ανδρέας Μουντζουρούλιας, πριν ακόμα το φρικτό έγκλημα κατά των Ελλήνων.

Πολεμική κινητικότητα από τους Ουκρανούς: Νεοναζί ετοιμάζουν επιθέσεις κατά ρωσόφωνων!

Ρωσικά μαχητικά ελικόπτερα κοντά στα ουκρανικά σύνορα

Πολεμική κινητικότητα έχουμε από τους Ουκρανούς. Σύμφωνα με το Ρωσικό ΜΜΕ Russkaya Vesna, «η Ουκρανία ετοιμάζεται να ξεκινήσει μάχες στο Ντονμπάς, ενώ ταυτόχρονα νεοναζί ετοιμάζουν σαμποτάζ.»


Μέλη του ναζιστικού τάγματος υψώνουν την σημαία με την σβάστικα

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR:

«Η κατάσταση στη γραμμή επαφής παραμένει τεταμένη, συνεχίζουμε να λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με τις προετοιμασίες του εχθρού

κοντά στο χωριό Dmitrovka, Βρετανοί εκπαιδευτές πραγματοποιούν ασκήσεις με το προσωπικό της Ουκρανικής 79ης Ταξιαρχίας Αεροπορικής Εφόδου.

στην περιοχή Novotoshkovskoye καταγράψαμε την παρουσία της 17ης Ταξιαρχίας αρμάτων μάχης.

στον οικισμό Kramatorsk  μονάδες της 81ης Αεροπορικής Ταξιαρχίας πραγματοποιούν ασκήσεις για τη διεξαγωγή πολεμικών επιχειρήσεων σε αστικές συνθήκες τη νύχτα.

Στις 11 και 12 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Χάρκοβο κλειστή συνεδρίαση της ηγεσίας ναζιστικών πυρήνων, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δεξιού Τομέα, του Svoboda, του Dignity of the Nation και του Εθνικού Σώματος. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας «κλειστού δικτύου σαμποτάζ».

Το κύριο καθήκον των ομάδων δολιοφθοράς θα είναι να διεξάγουν μυστικές εργασίες σε συνεργασία με την SBU (ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες), να πραγματοποιούν ενέργειες δολιοφθοράς σε εγκαταστάσεις υποδομής και τρομοκρατικές ενέργειες.

Επί του παρόντος, ναζιστικά στρατόπεδα εκπαίδευσης βρίσκονται σε 13 περιοχές της Ουκρανίας, στα οποία εκπαιδεύονται περισσότερα από 1.000 άτομα. Οι ειδικοί της Πολωνικής PMC European Security Academy (ESA) τους εκπαιδεύουν σε διάφορες δραστηριότητες.

Ρωσικά μαχητικά ελικόπτερα έχουν εντοπιστεί κοντά στα ουκρανικά σύνορα

Ρωσικά μαχητικά ελικόπτερα εντοπίστηκαν μόλις 30 χιλιόμετρα από τα ουκρανικά σύνορα. Οι λόγοι για την εμφάνιση ενός τόσο μεγάλου αριθμού ελικοπτέρων, δείχνει ότι η Ρωσία έχει κάποιες πληροφορίες για την έναρξη μιας πιθανής σύγκρουσης.

Σύμφωνα με το κανάλι Telegram Notes of a Hunter, τα ελικόπτερα εντοπίστηκαν στο έδαφος της περιοχής Belgorod, περίπου 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία.

 

Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου