«Βόμβες» Κύρτσου κατά Μητσοτάκη & Γεωργιάδη: «Ο Μητσοτάκης επέλεξε το χειρότερο λόγο να με διαγράψει. Θα πάει τον εξευτελισμό του μέχρι τέλους. Ο Γεωργιάδης ας ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τους καταναλωτές - Τα έχει χαμένα» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Βόμβες» Κύρτσου κατά Μητσοτάκη & Γεωργιάδη: «Ο Μητσοτάκης επέλεξε το χειρότερο λόγο να με διαγράψει. Θα πάει τον εξευτελισμό του μέχρι τέλους. Ο Γεωργιάδης ας ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τους καταναλωτές - Τα έχει χαμένα» (Video)

  Καταιγιστικός ο Γιώργος Κύρτσος στην εκπομπή της Αναστασιας Γιαμαλη στο kontra . Οι δηλώσεις του είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσουν πολιτικ...

 







Καταιγιστικός ο Γιώργος Κύρτσος στην εκπομπή της Αναστασιας Γιαμαλη στο kontra. Οι δηλώσεις του είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσουν πολιτικούς τριγμούς.


Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Επέλεξε το χειρότερο λόγο να με διαγράψει...είναι αποφασισμένος, να πάει τον εξευτελισμό του, τον Ευρωπαϊκό με την Novartis μέχρι το τέλος»

«Κι έμενα μου έκανε εντύπωση ότι ενώ θα μπορούσε να με διαγράψει για τον άλφα ή βήτα ή γάμμα λόγο, τελικά επέλεξε τον γάμμα, ο οποίος είναι και χειρότερο γι αυτόν, όχι για εμένα. Διότι έχει αρχίσει ένας αναβρασμός σε επίπεδο θεσμών, ότι "Ουγγαρία, Πολωνία... τι γίνεται και στην Ελλάδα;" . Εντάξει, δεν είμαστε βέβαια σε αυτό το επίπεδο στην αντίληψη των Ευρωπαίων. Έχουν αρχίσει τα διεθνή μίντια, το Arte έχει ένα φοβερό ρεπορτάζ, που είναι το γαλλογερμανικό κανάλι, το ποιοτικό κανάλι. Επομένως, εκεί που έχει πρόβλημα ο κ. Μητσοτάκης, πετάει και έξω κι έναν Ευρωβουλευτή, για να υπογραμμίσει ότι όντως έχει πρόβλημα. Δηλαδή ότι δεν αντέχει την κριτική στο θέμα της Novartis, ούτε την κριτική στο θέμα των διώξεων των δημοσιογράφων και της δικαστικής λειτουργού. Απορώ. Δηλαδή φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος, να πάει τον εξευτελισμό του, τον Ευρωπαϊκό με την Novartis μέχρι το τέλος. Από αυτή την άποψη με λύτρωσε, διότι ειλικρινά εγώ αγωνίστηκα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και κατά αυτού που θεωρούσα συνωμοσία της Novartis και μάλιστα μου χρωστάνε όλοι αυτοί που την βγάλανε όρθιοι την δοκιμασία διότι τους υποστήριξα επικοινωνιακά και πολιτικά με εξαιρετικά δυναμικό τρόπο.»

Για Άδωνι Γεωργιάδη: «Ας ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τους καταναλωτές - Τα έχει χαμένα»

Ο Γεωργιαδης τα εχει χαμένα, σε οτι αφορά την οικονομική διαχείρηση, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και μπαίνει σε μια μαύρη τρύπα. Βγαίνει μέρα παρα μέρα στο Σκαι, μιλάει μισή ωρα με κάποιον που δεν του φέρνει καμία αντίρρηση και νομίζει οτι ετσι γοητεύει την ευρύτερη κοινή γνώμη


 Σφοδρό χτυπημα από τον Κυρτσο στο ιερό τοτέμ του Μαξίμου

Εδειξε τον ανηψιο Δημητριαδη,Γεραπετριτη και Σκέρτσο ως τους ανθρώπους που διοικούν στο παρασκήνιο την Ελλάδα και μοιράζουν τις δουλειες.

Ο Γιώργος Κύρτσος διαγράφηκε χθες το μεσημέρι με ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα:

«Mε απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλου Μαρινάκη, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Κύρτσος, ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, με εντολή από τους ψηφοφόρους να προωθεί τις ελληνικές θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο, με τις αναρτήσεις του κάνει εντελώς το αντίθετο. Δυσφημεί διεθνώς τη χώρα αμφισβητώντας την ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης και συγκρίνοντας την Ελλάδα με κράτη που παραβιάζουν τους κανόνες του κράτους δικαίου. Με τη στάση του προσβάλλει όλους εκείνους που τον εμπιστεύθηκαν να τους εκπροσωπεί. Μέχρι σήμερα έγινε ανεκτή η όποια κριτική του στην κυβέρνηση, ακόμη κι αν ξεπερνούσε τα όρια. Ανοχή όμως στη δυσφήμιση της χώρας δεν μπορεί να υπάρξει.

Σύμφωνα με το κόμμα η απόφαση ελήφθη κατ' εφαρμογήν του άρθρου 5 §1.2 του καταστικού της Νέας Δημοκρατίας «σύμφωνα με το οποίο η απώλεια της ιδιότητας του μέλους επέρχεται 'με την αυτόβουλη απομάκρυνσή του από το κόμμα, η οποία εκδηλώνεται με λόγο ή πράξη και προκύπτει κατάδηλα, ενδεικτικά με την εγγραφή του σε άλλο πολιτικό κόμμα, ή με δημόσιες εκδηλώσεις του που αντιστρατεύονται έντονα τις ιδεολογικές και πολιτικές αρχές του κόμματος ή προωθούν το ρατσισμό, το μίσος και τη βία ή αμφισβητούν το κράτος δικαίου και το δημοκρατικό κοινοβουλευτικό πολίτευμα της χώρας».

 Οι τελευταίες αναρτήσεις του Γιώργου Κύρτσου πριν την διαγραφή του:

Με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter λίγο πριν από τη διαγραφή του ο κ. Κύρτσος ασκούσε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση σε πολλαπλά μέτωπα. Μεταξύ άλλων ο κ. Κύρτσος χαρακτήριζε «πολιτικό και εθνικό σκάνδαλο» τη «χαλάρωση έως κατάργηση των μέτρων» την ώρα που ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία βρίσκεται σε υψηλά επίιπεδα. «Η κυβέρνηση επείγεται να στείλει τον κόσμο στα γήπεδα και τα νυχτερινά κέντρα ενώ έχει υποχρέωση να προστατεύσει τη δημόσια υγεία και την ίδια τη ζωή των πολιτών» έγραφε μεταξύ άλλων.

«Το ασφαλιστικό μαύρη τρύπα για κυβέρνηση, οικονομία. Το έλλειμμα μεγαλώνει σαν ποσοστό του ΑΕΠ. Οι αρμόδιοι δεν ενημερώνουν. Μπήκαμε σε λούκι αναδρομικών χωρίς λεφτά. Τεράστια η ουρά όσων περιμένουν σύνταξη. Οι οργανωτικές αλλαγές δαπανηρή αποτυχία. Οι θεσμοί αρκετά ανήσυχοι» σημείωσε σε άλλο tweet του.

Στο στόχαστρο του κ. Κύρτσου είχε βρεθεί και το θέμα της ακρίβειας και του ενεργειακού κόστους: «Το επιτελικό κράτος στηρίζεται συνήθως στην προεξόφληση θετικών σεναρίων, τα οποία δεν πραγματοποιούνται. Προϋπολογισμός 2022 με πρόγνωση πληθωρισμού 0,8%. Εξάρτηση από 'φθηνό' φυσικό αέριο που όμως είναι πανάκριβο. Προσωρινή ακρίβεια που γίνεται μόνιμη. Και άλλα πολλά».

Σε άλλη ανάρτησή του σημείωνε: «Ορισμένοι νομίζουν ότι έχουμε από τις λιγότερο ακριβές τιμές στο ηλεκτρικό στην ΕΕ. Η ελληνική οικονομία έχει υψηλό ενεργειακό κόστος. Οι αυξήσεις στην Ελλάδα εξαιτίας της κρίσης είναι από τις μεγαλύτερες. Τα νοικοκυριά έχουν τεράστια επιβάρυνση σε σχέση με το εισόδημά τους».

Ο κ. Κύρτσος είχε χαρακτηρίσει ακόμη «παγίδα για κυβέρνηση και την Ελλάδα τη δίωξη δημοσιογράφων και της Ελ. Τουλουπάκη». «Η κόντρα Βρυξελλών-Ουγγαρίας, Πολωνίας για κράτος Δικαίου στο ζενίθ. Το Ευρ. Δικαστήριο δέχθηκε σύνδεση κονδυλίων με σεβασμό δικαιωμάτων. Η κριτική από έγκυρα ΜΜΕ, όπως ARTE, σκληραίνει. Το Μαξίμου θεατής των εξελίξεων» σχολίαζε.




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου