Απίστευτο: Η Ελληνική κυβέρνηση εμπλέκεται στον πόλεμο στέλνοντας στην Ουκρανία κατασχεμένα καλάσνικοφ που προοριζόταν για ισλαμιστές τρομοκράτες και ρουκέτες των RM-70 του Ελληνικού Στρατού αφοπλίζοντας τα νησιά... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Απίστευτο: Η Ελληνική κυβέρνηση εμπλέκεται στον πόλεμο στέλνοντας στην Ουκρανία κατασχεμένα καλάσνικοφ που προοριζόταν για ισλαμιστές τρομοκράτες και ρουκέτες των RM-70 του Ελληνικού Στρατού αφοπλίζοντας τα νησιά...

  Η αυτοκτονική κίνηση άμεσης εμπλοκής της Ελλάδας στην ουκρανική κρίση με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιήθηκε δυστυχώς....

 






Η αυτοκτονική κίνηση άμεσης εμπλοκής της Ελλάδας στην ουκρανική κρίση με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιήθηκε δυστυχώς. Ποιος θα μας προστατεύσει τώρα κ. Μητσοτάκη; Το ΝΑΤΟ ή η Ευρώπη;


Αναχώρησαν από την Ελλάδα αργά το απόγευμα της Κυριακής τα C-130 που μετέφεραν μερικές εκατοντάδες ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και αντιαρματικούς εκτοξευτές RPG-18 για την Πολωνία και με αυτόν τον τρόπο η ελληνική κυβέρνηση έκανε πράξη τη πιο εγκληματική απόφαση σε βάρος των εθνικών συμφερόντων που μπορούσε να ληφθεί.


Δεν είναι μόνο η απόφαση που προκαλεί εντύπωση όμως...

Σύμφωνα με ανώτατη πηγή του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στο φορτίο των όπλων και των πυρομαχικών που έστειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον καθεστώς Ζελένσκι στην Ουκρανία για να τα χρησιμοποιήσει κατά των Ρώσων, περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός ρουκετών των 115 ρουκετοβόλων RM-70 που είχε προμηθευτεί η Ελλάδα από την πρώην Ανατολική Γερμανία, είναι ακριβώς αυτά που έχουν αναπτυχθεί στα νησιά και η Τουρκία απαιτεί την απομάκρυνσή τους!

Συγκεκριμένα από τις αποθήκες του Στρατού αφαιρέθηκαν χιλιάδες ρουκέτες των 122 χλστ. οι οποίες εστάλησαν μέσα στα κουτιά τους στην Ουκρανία!

Έτσι με μία κίνηση η κυβέρνηση πετυχαίνει να αφήσει με ελάχιστες ρουκέτες τα RM-70 και να έχει εν συνεχεία δικαιολογία να τα αποσύρει από τα νησιά!

Η αποστολή των ρουκετών ήταν σαφώς προσχεδιασμένη και να πούμε ότι δεν είναι ένα πυρομαχικό που αντικαθίσταται αφού μόνο η Ελλάδα τα χρησιμοποιεί από τις χώρας του ΝΑΤΟ και απαγορεύεται η προμήθειά τους από την Ρωσία λόγω των κυρώσεων.

Στείλαμε και κατασχεμένα καλάσνικοφ που προοριζόταν για ισλαμιστές τρομοκράτες, πίσω στους πωλητές Ουκρανούς

Η δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας Μπιλντ λοιπόν, έχει μία ενδιαφέρουσα είδηση αναφορικά με το θέμα. Δείτε τι ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

«Θυμάστε εκείνη την κατάσχεση 20 χιλιάδων Καλάσνικοφ μέσα σε πλοίο που κατευθυνόταν προς τη Λιβύη;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να πάρουμε από τους υψηλόβαθμους Έλληνες αξιωματούχους  ΑΥΤΑ είναι τα όπλα που στέλνουμε στην Ουκρανία!
Η ειρωνεία: Η UKRINMASH Co ήταν ο ιδιοκτήτης του πλοίου»!

Η συγκεκριμένη εταιρία, σύμφωνα με το Olympia.gr μάλιστα φέρεται να είναι η κρατική εταιρεία της Ουκρανίας, η οποία είχε κατηγορηθεί ότι σε συνεργασία με την Σαουδική Αραβία προμήθευε όπλα στους ισλαμιστές τρομοκράτες.

Με απλά λόγια, εάν η είδηση δεν διαψευστεί, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε την Ελλάδα στην μέση μια εμπόλεμης κατάστασης χωρίς κανένα συμφέρον για την πατρίδα μας, λέγοντας με στόμφο ότι στέλνει στρατιωτικό υλικό, ενώ στην ουσία επιστρέφει τα κατασχεμένα καλάσνικοφ που προοριζόταν για ισλαμιστές τρομοκράτες, πίσω στους πωλητές! Και το μεγάλο ερώτημα φυσικά πλέον είναι ένα! Ποιος θα μας προστατεύσει κ. πολεμοχαρή Πρωθυπουργέ από την όποια αντίδραση της Ρωσίας από την εγκληματική σας κίνηση εμπλοκής στον πόλεμο...;

#EXCLUSIVE Remember that seizure of 20k of Kalashnikovs inside a ship that was heading to Libya?



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου