68.000% αύξηση στα εγκεφαλικά καθώς ο FDA και το NIH μελετούν αναφορές νευρολογικών παρενεργειών μετά από «τσιμπήματα» κατά του COVID-19 - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

68.000% αύξηση στα εγκεφαλικά καθώς ο FDA και το NIH μελετούν αναφορές νευρολογικών παρενεργειών μετά από «τσιμπήματα» κατά του COVID-19

  Τα πειραματικά εμβόλια COVID-19, στα οποία δόθηκε παράνομα άδεια επείγουσας χρήσης, θα έπρεπε να είχαν αποσυρθεί αμέσως από την αγορά τουλ...

 






Τα πειραματικά εμβόλια COVID-19, στα οποία δόθηκε παράνομα άδεια επείγουσας χρήσης, θα έπρεπε να είχαν αποσυρθεί αμέσως από την αγορά τουλάχιστον πριν από ένα χρόνο.


Μήπως ο FDA και το NIH, που γνωρίζουμε ότι ελέγχονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες, ερευνούν αυτές τις νευρολογικές βλάβες μετά από εμβόλια COVID-19 προκειμένου να αναπτύξουν νέα φάρμακα για τη θεραπεία αυτών των ασθενειών και όχι για να προειδοποιήσουν το κοινό, γεγονός που θα είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν τα εμβόλια λιγότεροι άνθρωποι;

 

Πηγή: Health Impact News

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η εφημερίδα Epoch Times δημοσίευσε ένα σοκαριστικό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο έλαβαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φέρεται να δείχνουν ότι ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) μελετούσαν σιωπηλά νευρολογικά προβλήματα που εμφανίστηκαν σε ανθρώπους αφού έκαναν το εμβόλιο COVID-19.

Η έκθεση αναφέρει:

Δύο αμερικανικοί οργανισμοί μελετούν σιωπηλά νευρολογικά προβλήματα που εμφανίστηκαν σε ανθρώπους που έκαναν εμβόλια COVID-19, διαπίστωσαν οι Epoch Times.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) διεξάγουν ξεχωριστά ερευνητικά προγράμματα σχετικά με τα νευρολογικά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό, τα οποία έχουν εκδηλωθεί με συμπτώματα όπως παράλυση του προσώπου και εγκεφαλική ομίχλη και έχουν συνδεθεί σε ορισμένες περιπτώσεις με τα εμβόλια, σύμφωνα με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εξέτασε η Epoch Times.

Μια προσπάθεια να γίνει κατανοητό ένα πρόβλημα που οι ειδικοί σε όλο τον κόσμο πασχίζουν να κατανοήσουν πραγματοποιείται από τη δρα Janet Woodcock, η οποία εκτελούσε χρέη επιτρόπου του FDA μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου.
Η Woodcock, που τώρα είναι η κύρια αναπληρώτρια διευθύντρια του FDA, αξιολογεί προσωπικά τις νευρολογικές παρενέργειες από τα εμβόλια COVID-19 τουλάχιστον από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021, σύμφωνα με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πολλά από τα οποία δεν έχουν αναφερθεί προηγουμένως. Οι επιδημιολόγοι του FDA συγκεντρώνουν επίσης δεδομένα για να εξετάσουν τα ζητήματα, σύμφωνα με τα μηνύματα του Dr. Peter Marks, ενός άλλου κορυφαίου αξιωματούχου του FDA.
Μια ομάδα στο Εθνικό Ινστιτούτο Νευρολογικών Διαταραχών και Εγκεφαλικού Επεισοδίου (NINDS) του NIH, εν τω μεταξύ, άρχισε να βλέπει ασθενείς που ανέφεραν τραυματισμούς από τα εμβόλια για μια μελέτη στις αρχές του 2021, αφού έλαβε καταγγελίες λίγο μετά τη διάθεση των εμβολίων. Ένα μέρος των ασθενών εξετάστηκε αυτοπροσώπως στις εγκαταστάσεις της Μπεθέσντα, στο Μέριλαντ.

Καμία από τις αναθεωρήσεις ή τις μελέτες δεν φαίνεται να έχει ανακοινωθεί και οι αξιωματούχοι της υγείας έχουν πει ελάχιστα γι' αυτές δημόσια, παρά την αυξανόμενη αναγνώριση μεταξύ των ειδικών ότι τουλάχιστον ορισμένα προβλήματα είναι πιθανό να συνδέονται με τα εμβόλια. (Ολόκληρο το άρθρο εδώ. Αντιγραφή εδώ χωρίς paywall.)

Μια εξέταση του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) του FDA και του CDC επιβεβαιώνει ότι οι θάνατοι και οι τραυματισμοί λόγω νευρολογικών προβλημάτων μετά από ενέσεις COVID-19 έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, σε σύγκριση με τις ίδιες ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν μετά από όλα τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια για τα προηγούμενα 30 χρόνια.

Και ενώ κανένας από τους Οργανισμούς Υγείας των ΗΠΑ δεν έχει δημοσιεύσει ή δημοσιοποιήσει την έρευνά του σχετικά με αυτές τις νευρολογικές βλάβες μετά από εμβόλια, πολλά ιατρικά περιοδικά το έχουν κάνει.

Τα πειραματικά εμβόλια COVID-19, στα οποία δόθηκε παράνομα άδεια επείγουσας χρήσης, θα έπρεπε να είχαν αποσυρθεί αμέσως από την αγορά τουλάχιστον πριν από ένα χρόνο.

Θα αντιμετωπίσουν ποτέ αυτοί οι εγκληματίες της φαρμακοβιομηχανίας που πληρώνουν δισεκατομμύρια δολάρια για να εγκριθούν τα προϊόντα τους από τον FDA τη δικαιοσύνη για τη μαζική δολοφονία που προκάλεσαν;

Σχεδόν 3.000 τοις εκατό αύξηση των νευρολογικών τραυματισμών μετά τα εμβόλια COVID-19

Σύμφωνα με την Κλινική Cleveland, η "νευροπάθεια" είναι:

βλάβη ή δυσλειτουργία ενός ή περισσότερων νεύρων που συνήθως έχει ως αποτέλεσμα μούδιασμα, μυρμήγκιασμα, μυϊκή αδυναμία και πόνο στην πληγείσα περιοχή. Οι νευροπάθειες συχνά ξεκινούν από τα χέρια και τα πόδια σας, αλλά μπορεί να επηρεαστούν και άλλα μέρη του σώματός σας.
Η νευροπάθεια, που συχνά αποκαλείται περιφερική νευροπάθεια, υποδηλώνει ένα πρόβλημα εντός του περιφερικού νευρικού συστήματος. Το περιφερικό νευρικό σας σύστημα είναι το δίκτυο νεύρων έξω από τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό σας. Ο εγκέφαλος και ο νωτιαίος μυελός σας αποτελούν το κεντρικό νευρικό σας σύστημα. Σκεφτείτε ότι τα δύο συστήματα συνεργάζονται με αυτόν τον τρόπο: Το κεντρικό νευρικό σας σύστημα είναι ο κεντρικός σταθμός. Είναι το κέντρο ελέγχου, ο κόμβος από τον οποίο έρχονται και φεύγουν όλα τα τρένα. Το περιφερειακό νευρικό σας σύστημα είναι οι ράγες που συνδέονται με τον κεντρικό σταθμό. Οι ράγες (το δίκτυο των νεύρων) επιτρέπουν στα τρένα (σήματα πληροφοριών) να ταξιδεύουν από και προς τον κεντρικό σταθμό (τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό σας).

Η νευροπάθεια προκύπτει όταν τα νευρικά κύτταρα, που ονομάζονται νευρώνες, καταστρέφονται ή βλάπτονται. Αυτό διαταράσσει τον τρόπο με τον οποίο οι νευρώνες επικοινωνούν μεταξύ τους και με τον εγκέφαλο. Η νευροπάθεια μπορεί να επηρεάσει ένα νεύρο (μονονευροπάθεια) ή τύπο νεύρου, έναν συνδυασμό νεύρων σε μια περιορισμένη περιοχή (πολυεστιακή νευροπάθεια) ή πολλά περιφερικά νεύρα σε όλο το σώμα (πολυνευροπάθεια). (Πηγή.)

Για να προσδιορίσουμε τον αριθμό των νευρολογικών τραυματισμών και θανάτων που συμβαίνουν μετά τα εμβόλια COVID-19 και στη συνέχεια να τα συγκρίνουμε με τα ιστορικά δεδομένα των προηγούμενων 30 ετών μετά από όλα τα άλλα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια, πρέπει να πραγματοποιήσουμε διάφορες αναζητήσεις στο VAERS.

Έτσι, ξεκίνησα με την αναζήτηση όλων των συμπτωμάτων στο VAERS που περιείχαν "neuro" μετά από εμβόλια COVID-19, και επέστρεψε 9.799 περιπτώσεις από την τελευταία απόρριψη δεδομένων στο VAERS την περασμένη Παρασκευή, η οποία διαρκεί μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2022.

Όπως μπορείτε να δείτε από τον παραπάνω πίνακα, σε 14 μήνες από την έγκριση επείγουσας χρήσης των εμβολίων COVID-19, από τα 9.799 αναφερόμενα περιστατικά, υπήρξαν 150 θάνατοι, 1.521 μόνιμες αναπηρίες, 2.463 επισκέψεις στα επείγοντα και 3.359 νοσηλείες. (Πηγή.)

Για λόγους σύγκρισης, για τα προηγούμενα 30+ χρόνια, αρχής γενομένης από το 1990, όταν ιδρύθηκε το VAERS, χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς αναζήτηση για κάθε σύμπτωμα που περιέχει "neuro", έχουμε ένα αποτέλεσμα 8.492 περιπτώσεων για ΟΛΑ τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια για τα τελευταία 30+ χρόνια μαζί. (Πηγή.)

Οι ετήσιοι μέσοι όροι τότε έχουν ως εξής:

  • 8.399 περιπτώσεις νευρολογικών τραυματισμών ανά έτος μετά τα εμβόλια COVID-19
  • 283 περιπτώσεις νευρολογικών τραυματισμών ανά έτος μετά από όλα τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια μαζί

Αυτό σημαίνει αύξηση κατά 2.867% των νευρολογικών τραυματισμών μετά τα εμβόλια COVID-19 σε σύγκριση με όλα τα άλλα εμβόλια που έχουν εγκριθεί από τον FDA.

Πάνω από 3.000 τοις εκατό αύξηση των περιπτώσεων παράλυσης μετά τα εμβόλια COVID-19

Υπάρχουν, βέβαια, και άλλα συμπτώματα που θεωρούνται νευρολογικές παθήσεις, τα οποία δεν περιέχουν τη λέξη "neuro" στην ονομασία της νόσου.

Η παράλυση του Bell, η παράλυση του προσώπου, είναι ένα από αυτά που έχουν αναφερθεί συχνά μετά τα εμβόλια COVID-19 και θεωρείται "νευρολογική" βλάβη.

Έτσι έψαξα στο VAERS για όλες τις περιπτώσεις κάθε είδους "παράλυσης" μετά από εμβόλια COVID-19 και μου επέστρεψε ένα αποτέλεσμα 6.717 περιπτώσεων.





Όπως μπορείτε να δείτε από τον παραπάνω πίνακα, σε 14 μήνες από την έγκριση επείγουσας χρήσης των εμβολίων COVID-19, από τις 6.717 αναφερθείσες περιπτώσεις, υπήρξαν 21 θάνατοι, 645 μόνιμες αναπηρίες, 2.188 επισκέψεις στα επείγοντα και 779 νοσηλείες. (Πηγή.)

Για λόγους σύγκρισης, για τα προηγούμενα 30+ χρόνια, αρχής γενομένης από το 1990, όταν ιδρύθηκε το VAERS, χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς αναζήτηση για κάθε σύμπτωμα που περιέχει "παράλυση", έχουμε ένα αποτέλεσμα 4.973 περιπτώσεων για ΟΛΑ τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια για τα τελευταία 30+ χρόνια μαζί. (Πηγή.)
Οι ετήσιοι μέσοι όροι τότε έχουν ως εξής:

  • 5.757 περιπτώσεις "παράλυσης" ανά έτος μετά τα εμβόλια COVID-19
  • 166 περιπτώσεις "παράλυσης" ανά έτος μετά από όλα τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια μαζί

Αυτό σημαίνει αύξηση κατά 3.368% των περιπτώσεων παράλυσης μετά τα εμβόλια COVID-19 σε σύγκριση με όλα τα άλλα εμβόλια που έχουν εγκριθεί από τον FDA.

Πάνω από 2.000 τοις εκατό αύξηση των περιπτώσεων σκλήρυνσης μετά τα εμβόλια COVID-19

Μια άλλη νευρολογική βλάβη που έχει αναφερθεί μετά από ενέσεις COVID-19 είναι η σκλήρυνση κατά πλάκας (σκλήρυνση κατά πλάκας).

Έτσι έψαξα στο VAERS για όλες τις περιπτώσεις οποιουδήποτε είδους "σκλήρυνσης" μετά από εμβόλια COVID-19 και μου επέστρεψε ένα αποτέλεσμα 1.836 περιπτώσεων.





Όπως μπορείτε να δείτε από τον παραπάνω πίνακα, σε 14 μήνες από την έγκριση επείγουσας χρήσης των εμβολίων COVID-19, από τις 1.836 περιπτώσεις σκλήρυνσης, υπήρξαν 129 θάνατοι, 242 μόνιμες αναπηρίες, 377 επισκέψεις στα επείγοντα και 801 νοσηλείες. (Πηγή.)

Για λόγους σύγκρισης, για τα προηγούμενα 30+ χρόνια, αρχής γενομένης από το 1990, όταν ιδρύθηκε το VAERS, χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς αναζήτηση για κάθε σύμπτωμα που περιέχει "σκλήρυνση", έχουμε ένα αποτέλεσμα 1.842 περιπτώσεων για ΟΛΑ τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια για τα τελευταία 30+ χρόνια μαζί. (Πηγή.)

Οι ετήσιοι μέσοι όροι έχουν τότε την εξής μορφή:

  • 1.574 περιπτώσεις σκλήρυνσης ανά έτος μετά τα εμβόλια COVID-19
  • 61 περιπτώσεις σκλήρυνσης ανά έτος μετά από όλα τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια μαζί

Αυτή είναι μια αύξηση κατά 2.480 τοις εκατό των περιπτώσεων σκλήρυνσης μετά τα εμβόλια COVID-19.

68.000 τοις εκατό αύξηση των εγκεφαλικών επεισοδίων μετά τα εμβόλια COVID-19

Τίποτα, ωστόσο, δεν συγκρίνεται με τη δραματική αύξηση των αναφερόμενων τραυματισμών μετά τα εμβόλια COVID-19 από τα εγκεφαλικά επεισόδια. Ενώ είναι πιθανώς αλήθεια ότι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν όλα τα εγκεφαλικά επεισόδια ως "νευρολογικές" κακώσεις, η αύξηση είναι ωστόσο εντυπωσιακή.

Έκανα αναζήτηση στο VAERS για όλα τα συμπτώματα που περιέχουν "εγκεφαλικό επεισόδιο" μετά τα εμβόλια COVID-19 και μου επέστρεψε ένα αποτέλεσμα 2.783 περιπτώσεων. (Πηγή.)

Για λόγους σύγκρισης, για τα προηγούμενα 30+ χρόνια, αρχής γενομένης από το 1990, όταν ιδρύθηκε το VAERS, χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς αναζήτηση για κάθε σύμπτωμα που περιέχει "εγκεφαλικό επεισόδιο", λαμβάνουμε ένα αποτέλεσμα μόλις 104 περιπτώσεων για ΟΛΑ τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια για τα τελευταία 30+ χρόνια μαζί. (Πηγή:)

Οι ετήσιοι μέσοι όροι τότε έχουν ως εξής:

  • 2.385 περιπτώσεις εγκεφαλικού επεισοδίου ανά έτος μετά τα εμβόλια COVID-19
  • 3,5 περιπτώσεις εγκεφαλικού επεισοδίου ανά έτος μετά από όλα τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια μαζί

Αυτή είναι μια εκπληκτική αύξηση κατά 68.043% των περιπτώσεων εγκεφαλικού επεισοδίου μετά τα εμβόλια COVID-19!




Έκανα αυτή την έρευνα και έλεγξα τους αριθμούς μου αρκετές φορές, καθώς δεν φαινόταν δυνατό να υπάρχει τόσο μεγάλη αύξηση των εγκεφαλικών επεισοδίων.

Έτσι, χρησιμοποίησα έναν διαφορετικό όρο αναζήτησης, τον "ισχαιμικό", καθώς πρόκειται για έναν κοινό ιατρικό όρο που σχετίζεται με τα εγκεφαλικά επεισόδια, για να δω αν ίσως οι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν διαφορετικούς όρους από τότε που ξεκίνησαν τα εμβόλια COVID-19, που θα μπορούσαν να εξηγήσουν αυτή τη δραματική αύξηση.

Όχι.

Εδώ είναι τα αποτελέσματα:

4.575 περιπτώσεις όπου το εμβόλιο είναι COVID-19 και το σύμπτωμα είναι "ισχαιμικό". (Πηγή.)

351 περιπτώσεις για όλα τα εμβόλια των τελευταίων 30+ ετών όπου το σύμπτωμα είναι "ισχαιμικό". (Πηγή.)

Οι ετήσιοι μέσοι όροι:

  • 3.921 περιπτώσεις ανά έτος μετά τα εμβόλια COVID-19
  • 11,7 περιπτώσεις ανά έτος μετά από όλα τα εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια μαζί

Αυτή είναι επίσης μια εκπληκτική αύξηση κατά 33.413% για τις ισχαιμικές βλάβες μετά τα εμβόλια COVID-19.

Τι δεν λένε στο κοινό ο FDA και το NIH και τι λένε άλλοι

Όπως μπορεί κανείς να φανταστεί, ο τεράστιος όγκος αυτών των τραυματισμών δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος, και χάρη στο σημερινό άρθρο των EPOCH TIMES, γνωρίζουμε πλέον ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνωρίζει αυτούς τους αριθμούς και τους μελετά κρυφά χωρίς να το λέει στο κοινό.

Αλλά εδώ είναι μερικοί άλλοι που έχουν δημοσιεύσει κάποιες μελέτες σχετικά με νευρολογικές βλάβες μετά από εμβόλια COVID-19. Πρόκειται για μελέτες που έχουν δημοσιευτεί σε ιατρικά περιοδικά και αναφέρονται στην Εθνική Ιατρική Βιβλιοθήκη της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

  • Αρχική κλινική εκδήλωση σκλήρυνσης κατά πλάκας μετά από ανοσοποίηση με το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer-BioNTech - Journal of Neuroimmunology
  • Πολλαπλές παραλύσεις κρανιακών νεύρων μετά από εμβολιασμό με COVID-19-αναφορά περιστατικού - Acta Neurologica Scandinavica
  • Μια σπάνια παρουσίαση μη διαγνωσμένης σκλήρυνσης κατά πλάκας μετά το εμβόλιο COVID-19 - Journal of Community Hospital Internal Medical Perspectives
  • Αναφορά περιστατικού: Σκλήρυνση κατά πλάκας υποτροπιάζει μετά τον εμβολιασμό κατά του SARS-CoV2: Μια σειρά κλινικών περιπτώσεων - Frontiers in Neurology
  • Αναζωπύρωση ανοσοδιαμεσολαβούμενης νόσου ή νεοεμφανιζόμενη νόσος σε 27 άτομα μετά από εμβολιασμό με mRNA/DNA SARS-CoV-2 - Journal Vaccines
  • Οξεία αμφοτερόπλευρη οπτική/χιασματική νευρίτιδα με επιμήκη εκτεταμένη εγκάρσια μυελίτιδα σε μακροχρόνια σταθερή σκλήρυνση κατά πλάκας μετά από εμβολιασμό με φορέα κατά του SARS-CoV-2 - Journal of Neurology

Αυτός είναι απλώς ένας δειγματικός κατάλογος και σε καμία περίπτωση δεν είναι εξαντλητικός.

Μήπως ο FDA και το NIH, που γνωρίζουμε ότι ελέγχονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες, ερευνούν αυτές τις νευρολογικές βλάβες μετά από εμβόλια COVID-19 προκειμένου να αναπτύξουν νέα φάρμακα για τη θεραπεία αυτών των ασθενειών και όχι για να προειδοποιήσουν το κοινό, γεγονός που θα είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν τα εμβόλια λιγότεροι άνθρωποι;

Ακολουθεί μια έκθεση που γράφτηκε και δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο Fierce Pharma και η οποία μπορεί να δώσει ένα στοιχείο για την απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Η Azurity παίρνει έγκριση από τον FDA για το φάρμακο κατά της σκλήρυνσης κατά πλάκας με γεύση σταφυλιού

Η αγορά για τα νέα σκευάσματα της βακλοφαίνης θερμαίνεται. Εβδομάδες αφότου η Saol Therapeutics κέρδισε την έγκριση για τα από του στόματος χορηγούμενα κοκκία με γεύση φράουλα, η Azurity Pharmaceuticals έλαβε άδεια από τον FDA για ένα από του στόματος εναιώρημα που στοχεύει στο ίδιο κομμάτι της αγοράς.

Οι γιατροί συνταγογραφούν τη βακλοφαίνη για τη θεραπεία των μυϊκών σπασμών και της δυσκαμψίας σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας και τραυματισμούς του νωτιαίου μυελού. Ωστόσο, τα καθιερωμένα σκευάσματα χορήγησης στον νωτιαίο σωλήνα και τα δισκία έχουν ορισμένους περιορισμούς. Τα δισκία είναι ακατάλληλα για άτομα που δυσκολεύονται να καταπιούν και οι ενέσεις, ενώ η μεταφορά μεγαλύτερης ποσότητας του φαρμάκου στα σημεία-στόχους και η αντιμετώπιση ορισμένων παρενεργειών, μπορεί να είναι επώδυνη.

Τους τελευταίους δύο μήνες, δύο νέες επιλογές κέρδισαν έγκριση στις Η.Π.Α. Το Azurity είναι ο τελευταίος εισερχόμενος στην αγορά, κερδίζοντας την έγκριση του FDA για ένα σκεύασμα από του στόματος εναιώρημα βακλοφαίνης με γεύση σταφυλιού για χρήση στη θεραπεία της σπαστικότητας που προκύπτει από την πολλαπλή σκλήρυνση.

Το προϊόν, με την εμπορική ονομασία Fleqsuvy, διατίθεται σε φιάλες των 120 ml ή 300 ml σε συγκέντρωση 5 mg ανά ml. Η Azurity διαθέτει το Fleqsuvy ως το πιο συμπυκνωμένο από του στόματος υγρό σκεύασμα βακλοφαίνης εγκεκριμένο από τον FDA. Όπως βλέπει η Azurity, η συγκέντρωση του Fleqsuvy είναι επωφελής κατά τη θεραπεία ασθενών που δυσκολεύονται να καταπιούν, καθώς επιτρέπει τη συνταγογράφηση του χαμηλότερου όγκου στους ασθενείς.

Η έγκριση έρχεται δύο μήνες αφότου ο FDA ενέκρινε τους κόκκους από του στόματος βακλοφαίνης της Saol με γεύση φράουλα. Οι κόκκοι της Saol, τους οποίους πωλεί ως Lyvispah, διατίθενται σε συσκευασίες των 5 mg, 10 mg και 20 mg και έχουν εγκριθεί για χορήγηση με ή χωρίς νερό, με μαλακές τροφές και με σωλήνες εντερικής σίτισης. (Πηγή.)

Το λυπηρό εδώ είναι ότι τα φάρμακα με γεύση φρούτων συχνά απευθύνονται σε παιδιά, ιδίως στην παιδιατρική ηλικιακή ομάδα. Με την ένεση COVID-19 της Pfizer να αναμένεται ακόμη να εγκριθεί για βρέφη και νήπια και τα παιδιά 5 έως 11 ετών να έχουν εγκριθεί πρόσφατα, είναι αυτό ένα μήνυμα για το τι αναμένεται να έρθει στο εγγύς μέλλον;



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου