Τα στρατόπεδα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και η εθνική φωνή της Ελλάδος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τα στρατόπεδα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και η εθνική φωνή της Ελλάδος

  Η ελληνόφωνη κυβέρνηση εμπλέκει την Πατρίδα μας στο μάτι τού κυκλώνα ενός σταδιακά επεκτεινόμενου παγκόσμιου πολέμου θέτοντάς μας χωρίς κα...

 







Η ελληνόφωνη κυβέρνηση εμπλέκει την Πατρίδα μας στο μάτι τού κυκλώνα ενός σταδιακά επεκτεινόμενου παγκόσμιου πολέμου θέτοντάς μας χωρίς κανένα λόγο στο στόχαστρο τής Ρωσίας...


Η πολεμική κατάσταση στο ρωσοουκρανικό ζήτημα περιπλέκεται και οι περιοριστικές κινήσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ από τη μια πλευρά και τη Ρωσία από την άλλη εκτραχύνονται.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Η δυτική νεοταξική συμμαχία θέλει να εγκλωβίσει τη Ρωσία στα έως σήμερα σύνορά της με την εγκατάλειψη των Ρώσων τής Κριμαίας και τον αποκλεισμό της από τα Θερμά Νερά έως την Ανατολική Μεσόγειο. Οι Ρώσοι απαντούν με αντίστοιχα μέτρα περιορισμού των αερομεταφορών. Η δε ελληνόφωνη κυβέρνηση εμπλέκει την Πατρίδα μας στο μάτι τού κυκλώνα ενός σταδιακά επεκτεινόμενου παγκόσμιου πολέμου θέτοντάς μας χωρίς κανένα λόγο στο στόχαστρο τής Ρωσίας με την στρατιωτική ενίσχυση τής Ουκρανίας σε οπλισμό.

Τα οικονομικά μέτρα που ανακοινώνονται από τις αντιμαχόμενες πλευρές έρχονται να επιδεινώσουν την ήδη δυσχερή πτωχευτική κατάσταση των λαών εκ των δήθεν υγειονομικών μέτρων κατά τού κορονοϊού. Τώρα λοιπόν έρχονται η ψευτοευρωπαϊκή ένωση μαζί με τις ΗΠΑ και τον Καναδά να ανακοινώσουν ότι θα αποκλείσουν επιλεγμένες ρωσικές τράπεζες από το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων swift, δηλαδή από την παγκόσμια οικονομική αρτηρία για την μεταφορά χρημάτων εκτός συνόρων. Η συμμαχία των παγκοσμιοποιητών θα κλείσει τις τράπεζες για τα ρωσικά κεφάλαια, κάτι που αναμένεται να γίνει και από τις ρωσικές τράπεζες προς τα δυτικά κεφάλαια. Ήδη η Ρωσία κλείνει τον εναέριο χώρο και τα αεροδρόμιά της για τις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες.

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος οδεύει προς την επίσημη και γενικευμένη του μορφή. Τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα έχουν διαμορφωθεί στο τελικό τους στάδιο και προετοιμάζονται για την τελική σύγκρουση εν μέσω τάχα μου διαπραγματεύσεων διπλωματικής λύσης με όρους που δεν είναι διατεθειμένος κανείς να ακολουθήσει. Μήτε η Ρωσία εγκαταλείπει τη ρωσική Κριμαία όπως θα έκανε κάθε ελεύθερο κράτος που λευτερώνει δική του σκλαβωμένη έως χθες Πατρίδα, ακριβώς όπως επιθυμεί να πράξει η Εθνικιστική Ελλάς μας αποτινάσσοντας το ψευτορωμέϊκο, μήτε η Ουκρανία που όντας τμήμα τού Ρωσικού Έθνους βρίσκεται στα χέρια πολιτικών οργάνων που υπηρετούν συνειδητά τούς παγκοσμιοποιητές τυράννους του σιωνιστικού νεοταξισμού ως δήθεν εθνικιστές. Κι έτσι ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν έθεσε τις πυρηνικές του δυνάμεις σε κατάσταση μάχης καθώς διαπιστώνει ως λέγει όχι μόνο εχθρικές ενέργειες στον οικονομικό τομέα αλλά και πολεμικές ενέργειες από τις χώρες τού ΝΑΤΟ. Στον ίδιο βαθμό απάντησε και η αμερικανική στρατιωτική διοίκηση θέτοντας σε ετοιμότητα και τις δικές της πυρηνικές δυνάμεις. Τώρα πλέον μονάχα οι προεδρικές εντολές λείπουν για να πατηθούν τα κουμπιά εκκίνησης των πυρηνικών όπλων.

Η Γερμανία προχωρά σε άμεσο πρόγραμμα επανεξοπλισμού αξίας 100 δις ευρώ. Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σόλτς μιλάει για έναν κόσμο που δεν θα είναι πια ο ίδιος και κατηγορεί την Ρωσία για την καταστροφή όπως λέει τής ευρωπαϊκής δομής ασφάλειας. Οι δε Τούρκοι αποφάσισαν να εφαρμόσουν την Συνθήκη τού Μοντρέ και να κλείσουν τα Στενά τού Βοσπόρου για τα πολεμικά πλοία αφού πλέον η διαφορά Ρωσίας και Ουκρανίας λαμβάνει διαστάσεις γενικού πολέμου, περιορίζοντας ακόμη περισσότερο τις κινήσεις τού ρωσικού στόλου.

Κι ενώ οι Τούρκοι ζητούν ανοικτά την αποστρατικοποίηση και την παράδοση νησιών μας στο Ανατολικό Αιγαίο και την Ελεύθερη Θράκη μας όπου οι πράκτορες τού τουρκικού κράτους ζητούν την αυτονομία της για να την εκτουρκίσουν όπως και την Ανατολική Θράκη μας, ο πρωθυπουργεύων Μητσοτάκης εφαρμόζει τη στρατιωτική συνεργασία που είχε ανακοινώσει με την Ουκρανία. Κι έτσι έρχεται τώρα και αποστέλλει με αεροσκάφη C130 στρατιωτικό εξοπλισμό και πυρομαχικά στα ουκρανικά ενεργούμενα τού ΝΑΤΟ.

Την ίδια στιγμή η Ρωσία ανακοίνωσε επίσημα τα στρατηγικά σημεία που έχει στοχοποιήσει ως επικίνδυνα για την ασφάλειά της και σε αυτά περιλαμβάνεται ως ήταν αναμενόμενο και η αμερικανική βάση τής Αλεξανδρούπολης. Θέτει δηλαδή ο παραλογισμός τής κυβέρνησης και τού ψευτορωμέϊκου την Ελλάδα μας ως στόχο ταυτόχρονα τής Τουρκίας και τής Ρωσίας που ούτως ή άλλως θα βρεθούν μεταξύ τους αντιμέτωποι λόγω των Στενών, ενώ οι Αμερικανοί ενδιαφέρονται για τα στρατηγικά συμφέροντα τής παγκόσμιας τυραννίας πάνω σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη.  

Έλληνες, οφείλουμε να δούμε τις πραγματικές διαστάσεις τού προβλήματος που αντιμετωπίζουμε. Το μέγα ζητούμενο είναι η ανάκτηση τής εθνικής μας κυριαρχίας που έχουν δεσμεύει οι προδότες πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας στα χέρια των νεοταξιτών. Είναι δηλαδή η διαπίστωση ότι η Πατρίδα μας διατρέχει σοβαρό κίνδυνο εθνικής ελευθερίας αλλά και επιβιώσεως. Να διαπιστώσουμε ότι πρέπει να ελευθερωθούμε και τούτο μπορεί να συμβεί μονάχα εφόσον οι Δυνάμεις του Ελληνικού Έθνους λάβουν το κράτος στα χέρια τους. Και οι Δυνάμεις του Ελληνικού Έθνους είμαστε εμείς που πιστεύουμε σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνικό Πολιτισμό, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Στρατό. Ναι, οφείλουμε να ξανακάνουμε ελληνική την Ελλάδα μας. Διότι πολιτικοί και παγκοσμιοποιητές μάς εμπλέκουν σε έναν ξένων συμφερόντων πόλεμο δίχως κανένα όφελος και καμία δίκαιη απαίτηση τού Ελληνισμού.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει ως σκοπό του την εξαθλίωση των λαών ώστε να οδηγηθούν συντετριμμένοι στην δήθεν αναγκαστική λύση των πολιτικών κάτεργων τής παγκοσμιοποίησης άνευ εθνικής και θρησκευτικής ταυτότητος. Ο Ελληνισμός μας και ο Ελληνικός Εθνικισμός μας δεν αποδεχόμαστε καμία καταναγκαστική πολεμική συμμετοχή που δεν διασφαλίζει τα εθνικά μας δίκαια και συμφέροντα. Ακόμη και η παραχώρηση των στρατιωτικών δομών όταν αυτές δίδονται σε μια ξένη υποτίθεται συμμαχική δύναμη πρέπει να συνοδεύεται από την αντίστοιχη παραχώρηση ελληνικής στρατιωτικής δομής σε έδαφος συμμαχικού συμφέροντος, πράγμα που ουδέποτε συνέβη. Από την άλλη πλευρά και στα πλαίσια τής διπλωματίας ανοικτών οριζόντων η Ελλάς έχει κάθε όφελος στην περίπτωση πλέον τού κινδύνου τής εδαφικής μας κυριαρχίας να διασφαλίσει την εθνική και στρατιωτική μας συνεργασία με τη Ρωσία. Οι μέχρι σήμερα συμμαχίες σε ευρωπαϊκό και αμερικανικό επίπεδο ουδόλως μάς έχουν βοηθήσει όπως καταδεικνύουν η μικρασιατική καταστροφή, τα Ίμια και η κατοχή τής μισής Κύπρου μας.

Ο ήδη ερχόμενος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα είναι εξόχως καταστροφικός. Ο στόχος κατάκτησης τής παγκοσμιοποίησης και η χρήση των πυρηνικών οπλοστασίων τα λένε όλα με γλώσσα σκληρή και αμείλικτη. Η Ελλάς οφείλει να αποκτήσει την έως σήμερα υποθηκευμένη εθνική της κυριαρχία που έχει απολέσει από τον καιρό των μνημονίων και των μειοδοτικών διεθνών συμφωνιών. Τα χαρτιά τής υποταγής σχίζονται και πετάγονται στον κάλαθο των αχρήστων. Νόμος και Συμφωνία Ανώτατη είναι το Δίκαιο τού Ελληνικού Έθνους. Οι πολιτικές δυνάμεις τής αστικής δημοκρατίας έχουν μια ενιαία γραμμή αποδοχής των πολιτικών και πολεμικών συμπεριφορών που ακολουθούν οι δυνάμεις τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Η αληθινή αντιπαράθεση σήμερα που λαβαίνει βαθμιαία σάρκα και οστά συμβαίνει ανάμεσα στις Εθνικές και Εθνικοκοινωνικές Δυνάμεις από την μια πλευρά και τις Δυνάμεις τής σατανικής Παγκοσμιοποίησης από την άλλη. Και η Ελλάς δύναται να συμμαχήσει μονάχα στο επίπεδο διασφάλισης τής εθνικής μας ανεξαρτησίας και τής απελευθερώσεως των κατεχομένων ελληνικών εδαφών από τα Αδριατικά Νερά έως τον Πόντο, μέσα σε πνεύμα αμοιβαιότητας πολιτικής και στρατιωτικής συνεργασίας. Μονάχα σε αυτήν την περίπτωση μπορεί ένας πόλεμος να μάς ενδιαφέρει. Είναι η ελευθερία και η κυριαρχία όλων των Ελλήνων στα εδάφη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Σε καμία άλλη περίπτωση. Διότι για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές σκοπός μας είναι να λάβουμε την Ελλάδα στα χέρια μας με ελληνικό εθνικό στρατηγικό σκοπό, με τούς γεωφυσικούς μας πόρους πλήρως στην διάθεση των Ελλήνων και με την Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας εθνικά πλήρως αποκατεστημένη ως Μεγάλη Δύναμη.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου