Άδωνις Γεωργιάδης: Ο αγαπημένος των Συστημικών καναλιών... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο αγαπημένος των Συστημικών καναλιών...

  Ο κ. Χατζηνικολάου ως «κυβερνητικό πλυντήριο» του Πρωθυπουργού και του κ. Αντιπροέδρου... Ο αντισυστημικός, ο πατριώτης, ο πολέμιος της ...

 






Ο κ. Χατζηνικολάου ως «κυβερνητικό πλυντήριο» του Πρωθυπουργού και του κ. Αντιπροέδρου...


Ο αντισυστημικός, ο πατριώτης, ο πολέμιος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης του ΛΑΟΣ μεταβλήθηκε σε πολέμιο του πατριωτισμού των Ελλήνων, στον απόλυτο υπηρέτη του Συστήματος, στο χρήσιμο εργαλείο προάσπισης επιχειρηματικών συμφερόντων και για τον λόγο αυτό κάθε μέρα βρίσκεται στο πάνελ κάποιου από τα πέντε Συστημικά Πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια!

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Ο πολιτικός που έχει κάνει επάγγελμα την πολιτική και ιδεολογική κωλοτούμπα ήταν για μια φορά ακόμα καλεσμένος στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης!

Όπου έγινε ο κακός χαμός σε συζήτηση για την ΔΕΗ με την παρουσία του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη και των όσων ισχυρίστηκε και τα οποία δεν άρεσαν καθόλου στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ!

Έτσι με οργίλο ύφος – κάτι που συνηθίζει πάντα επειδή νομίζει πως αυτό πουλάει - και η υπό την απόλυτη σιωπή και ανεκτικότητα του δημοσιογράφου – γιατί υπάρχει προφανώς εντολή να μην διακόπτεται ο κ. Αντιπρόεδρος της ΝΔ – ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ είπε μεταξύ των άλλων:

«…Είναι γνωστή η αποστροφή μου στον κακό συνδικαλισμό που σιχαίνομαι σαν εσάς, παραδείγματος χάρη. Δεν θα τρελάνετε εσείς τον ελληνικό λαό, εσείς οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ φέρατε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και έχετε και τα μούτρα να βγαίνετε στην τηλεόραση. Εσάς δεν σας σέβομαι καθόλου και που σας βλέπω, σας αποστρέφομαι…»!

Ωστόσο η απάντηση του κ. Γιώργου Αδαμίδη ήλθε μέσω ανάρτησής του στο Facebook:

«Στην χθεσινή εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, επιβεβαίωσε γι’ ακόμη μια φορά, τρία γνώριμα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν σχεδόν πάντα, το δημόσιο λόγο του και πολλές από τις γραπτές τοποθετήσεις του. Αγενής, προσβλητικός και λαϊκιστής προσπάθησε – και το κατάφερε – να μετατρέψει μια σοβαρή συζήτηση σ’ ένα κακό show από εκείνα που ξέρει να “στήνει” καλά ο ίδιος. Με εκφράσεις του τύπου, “σιχαίνομαι τον κακό συνδικαλισμό σαν κι εσάς” ή ότι αποστρέφεται ακόμη και να με βλέπει, θύμισε άλλες εποχές. Η έλλειψη ψυχραιμίας που επέδειξε, απέδειξε, με τον πιο περίτρανο τρόπο τις ευθύνες που φέρει τόσο ο ίδιος όσο κι η κυβέρνησή του, στο θέμα της βίαιης απολιγνιτοποίησης και της λανθασμένης ενεργειακής στρατηγικής που ακολουθεί η χώρα μας. Σε αντίθεση με εκείνον, προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ να τον βλέπω. Μου θυμίζει τις απίστευτες στιγμές γέλιου που χάρισε τόσο σ’ εμένα, όσο και σε όλους τους Έλληνες, με τις υπέροχες “κυβιστήσεις” του, για τον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία, “κυβιστήσεις” που τον κατέστησαν σ’ έναν από τους σημαντικότερους γελωτοποιούς της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ενδεχομένως και της παγκόσμιας.»!

Όσον αφορά τον κ. Νίκο Χατζηνικολάου, ισχύουν όσα έγραψα στις 13 Ιανουαρίου 2022 μετά τη συνέντευξη που πήρε στην ίδια εκπομπή του από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

Ο πάμπλουτος Συστημικός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, ο εξουσιολάγνος δημοσιογράφος της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, αρεστός στο εκάστοτε καστ Εξουσίας, στεναχωρήθηκε πολύ εσχάτως, επειδή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υβρίζεται σκαιότατα από μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού!

Επειδή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης “κατάφερε” μέσα σε δυόμιση χρόνια, όσα δεν κατάφεραν όλοι οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί της Μεταπολίτευσης, διεκδικώντας (ο Πρωθυπουργός) το Όσκαρ του χρυσού βατόμουρου της πολιτικής (Χρυσό βατόμουρο είναι το αντιβραβείο   των Όσκαρ και τα οποία “βραβεύουν” τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς στις ΗΠΑ)!

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αυτό το χρονικό διάστημα (Ιούλιος 2019 – Ιανουάριος 2022) “κατάφερε” να αποκλείσει τον πιστό ελληνικό λαό από την συμμετοχή του στην τέλεση των Θείων Μυστηρίων στους Ιερούς Ναούς, την συμμετοχή του στο Θείο Δράμα της Μεγάλης Εβδομάδας, ακόμη και στην Ανάσταση του Κυρίου Ιησού Χριστού!

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταρράκωσε την οικονομική δραστηριότητα, με τα συνεχή αλλοπρόσαλλά κυβερνητικά μέτρα, οδηγώντας την επιχειρηματικότητα στα τάρταρα και χιλιάδες εργαζόμενους σε αυτήν, στην ανεργία και την ανέχεια!

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαγόρεψε στον ελληνικό λαό την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, οδηγώντας τον σε συνεχή κατάθλιψη, μέσα και από τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, που καθημερινώς σπέρνουν τον φόβο στον ελληνικό λαό, προπαγανδίζοντας το κυβερνητικό αφήγημα!

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίχασε την Ελληνική Κοινωνία, διαχωρίζοντάς την σε εμβολιασμένους και μη, υποχρεώνοντάς την στην λήψη ενός εμβολίου, που δεν είναι εμβόλιο, που σύμφωνα με την κυβέρνηση “είναι προαιρετικό, αλλά απαραίτητο για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας”!

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατήργησε τα δημοκρατικά και συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων και στοχοποίησε τα πανανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών αυτής της χώρας!

Επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βωμό της πολυπολιτισμικότητας του ισλαμοποιεί την Ελλάδα, θεωρώντας πως με τους παράνομους μετανάστες θα λύσει το δημογραφικό της πρόβλημα!

Ωστόσο ο Συστημικός Νίκος Χατζηνικολάου δεν είδαμε για όλα τα παραπάνω να χύνει δάκρυα και να προσπαθήσει να βελτιώσει κάτι από αυτά! Αντίθετα για όλα τα παραπάνω είναι εκ των δημοσιογράφων εκείνων που καθημερινώς προπαγανδίζουν τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και οι οποίες έχουν φέρει στα κάγκελα τον λαό μας!

Αλήθεια ποιος ο αγώνας του κατά των Μνημονίων που δυστύχησαν την Πατρίδα; Ποιος ο αγώνας του κατά της ενδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών;

Για όλους αυτούς τους λόγους ενήργησε ο κ. Χατζηνικολάου ως “κυβερνητικό πλυντήριο” του Πρωθυπουργού και προχθές του κ. Αντιπροέδρου;;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου