Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS): «Οι Κεντρικές Τράπεζες θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο των συναλλαγών του CBDC - ψηφιακού νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS): «Οι Κεντρικές Τράπεζες θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο των συναλλαγών του CBDC - ψηφιακού νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας»

  Οι Κεντρικές Τράπεζες θα έχουν πλήρη έλεγχο των λιανικών συναλλαγών CBDC, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να μπλοκάρουν μεμονωμένες συ...

 





Οι Κεντρικές Τράπεζες θα έχουν πλήρη έλεγχο των λιανικών συναλλαγών CBDC, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να μπλοκάρουν μεμονωμένες συναλλαγές. Μπορείτε να φανταστείτε σε ποιους ανθρώπους και σε ποιες περιπτώσεις θα μπλοκάρουν τις συναλλαγές...; Μα φυσικά στους....«απείθαρχους» και «ανεύθυνους»...πολίτες!


Η «πανδημία» του Covid ήταν, και είναι, ένα τεράστιο θεατρικό οικοδόμημα που αποσκοπεί στην απόσπαση της προσοχής του λαού από το γεγονός ότι οι εγκληματίες τραπεζίτες που διοικούν το νομισματικό σύστημα κάνουν μια συντονισμένη ώθηση προς τον πλήρη ολοκληρωτισμό μέσω του νομισματικού και χρηματοπιστωτικού ελέγχου.

 

Πηγή: The Exposé

Άρθρο από RHODA WILSON

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Σε μια Σύνοδο Κορυφής του ΔΝΤ το 2020 ο Agustin Carstens εξήγησε ότι για τη γενική χρήση των ψηφιακών νομισμάτων της Κεντρικής Τράπεζας ("CBDCs")

«τείνουμε να καθιερώσουμε την ισοδυναμία με τα μετρητά και υπάρχει μια τεράστια διαφορά ... στα μετρητά δεν ξέρουμε, για παράδειγμα, ποιος χρησιμοποιεί ένα χαρτονόμισμα του δολαρίου σήμερα ... μια βασική διαφορά με τα CBDCs είναι ότι η κεντρική τράπεζα θα έχει τον απόλυτο έλεγχο των κανόνων και των κανονισμών που θα καθορίζουν τη χρήση ... και επίσης, θα έχουμε την τεχνολογία για να τα επιβάλουμε».


Σύνοδος Κορυφής του ΔΝΤ- Διασυνοριακές πληρωμές-Όραμα για το μέλλον, 19 Οκτωβρίου 2020 (22:52 λεπτά)


Ο Agustin Carstens είναι γενικός διευθυντής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών ("BIS"). Με έδρα την Ελβετία, η BIS είναι η Κεντρική Τράπεζα των Κεντρικών Τραπεζών. Ο Carstens είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ("FSB") και της Ομάδας των Τριάντα ("G30"). 

Όπως ανέφερε η Telegraph το 2009, "η δημιουργία ενός Συμβουλίου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας μοιάζει με το πρώτο βήμα προς μια παγκόσμια χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή", ή, με άλλα λόγια, μια Παγκόσμια Κεντρική Τράπεζα. Και, με απλά λόγια, έγραψε ο Andrew Marshall, η G30 μπορεί να θεωρηθεί πάνω απ' όλα ως μια αποκλειστική λέσχη των βασιλιάδων της χρηματοπιστωτικής κρίσης.

Αργότερα, στην ίδια Σύνοδο Κορυφής του ΔΝΤ, ο Carstens εξήγησε με ενθουσιασμό ότι οι Κεντρικές Τράπεζες θα έχουν πλήρη έλεγχο των λιανικών συναλλαγών CBDC, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να μπλοκάρουν μεμονωμένες συναλλαγές.

"Εάν μια προηγμένη οικονομία εκδώσει ένα CBDC και κάποιος σε μια τρίτη χώρα θέλει να το χρησιμοποιήσει, θα απαιτείται η συγκατάθεση της κεντρικής τράπεζας της κατοικίας του εν λόγω προσώπου. Επομένως, ο βαθμός ελέγχου θα είναι πολύ μεγαλύτερος", δήλωσε ο Carsten.


Σύνοδος Κορυφής του ΔΝΤ= Διασυνοριακές πληρωμές-Όραμα για το μέλλον, 19 Οκτωβρίου 2020 (25:37 λεπτά)


Η εξαιρετική πανδημία των Larry & Carstens

"Πριν από πέντε χρόνια, εξήγησα ότι υπήρξε ένα πραξικόπημα από εγκληματίες τραπεζίτες που δεν ερευνούνταν καθόλου από το υπουργείο Δικαιοσύνης στις ΗΠΑ μετά την οικονομική κρίση", δήλωσε ο John Titus σε ένα βίντεο του Αυγούστου 2021," και τα δύο βίντεο που πραγματικά μεταφέρουν το μήνυμα εκεί ήταν- The Veneer of Justice in a Kingdom of Crime- και, All the Plenary's Men.

Στο παρακάτω βίντεο ο John Titus εξηγεί πώς οι τραπεζίτες άρχισαν να εφαρμόζουν ολοκληρωτικό έλεγχο σε όλο τον κόσμο υπό την κάλυψη μιας "πανδημίας". Όχι της "πανδημίας του Covid", αλλά της πραγματικής πανδημίας - της πανδημίας του κορεσμού 24/7: της ειδησεογραφικής κάλυψης- της ιστορίας τρόμου- της πορνογραφίας του φόβου και ούτω καθεξής.

«Οι τραπεζίτες δεν ενδιαφέρονται για κανενός είδους επιστημονικό γεγονός. Δεν τους ενδιαφέρει η υγεία σας. Ενδιαφέρονται, ωστόσο, για την ολοήμερη καθημερινή πορνοδημοσιογραφία φόβου και την ειδησεογραφική κάλυψη, επειδή μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές και αυτό ακριβώς επιδιώκουν. Οι άνθρωποι που διοικούν το νομισματικό μας σύστημα τώρα είναι στην πραγματικότητα αρκετά ανοιχτοί και θρασύτατοι σχετικά με την επιθυμία τους για ολοκληρωτισμό και για πλήρη οικονομικό έλεγχο της ζωής του καθενός ... και σε αυτό το πνεύμα θέλω να σας δείξω δύο παραδείγματα πολύ υψηλόβαθμων τραπεζιτών που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην οικοδόμηση του νομισματικού γκουλάγκ που ομολογουμένως ονειρεύονται, αναλογίζονται οράματα ολοκληρωτισμού για εσάς και εμένα ... Ο Larry Fink, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Blackrock ... [και] ο Agustin Carstens, είναι ο επικεφαλής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών.»


Best Evidence: Larry & Carstens' Excellent Pandemic, 14 Αυγούστου 2021 (54 λεπτά)


Πηγές που σχετίζονται με, τον οικοδεσπότη του βίντεο Best Evidence, John Titus:





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου