Εξωφρενικό: Το Ανώτατο Δικαστήριο της Γερμανίας παραδέχεται ότι τα «τσιμπήματα» κατά του Covid είναι «δυνητικά επιβλαβή, ακόμη και θανατηφόρα»…αλλά διατηρεί την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού...(Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εξωφρενικό: Το Ανώτατο Δικαστήριο της Γερμανίας παραδέχεται ότι τα «τσιμπήματα» κατά του Covid είναι «δυνητικά επιβλαβή, ακόμη και θανατηφόρα»…αλλά διατηρεί την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού...(Video)

  Το δικαστήριο αποφάνθηκε: «Αν οι εργαζόμενοι στον τομέα της ιατρικής θέλουν να αποφύγουν τη βλάβη από τα εμβόλια Covid, "είναι ελεύθε...

 


Το δικαστήριο αποφάνθηκε: «Αν οι εργαζόμενοι στον τομέα της ιατρικής θέλουν να αποφύγουν τη βλάβη από τα εμβόλια Covid, "είναι ελεύθεροι να παραιτηθούν".»


Η Beatrix von Storch, η αναπληρώτρια επικεφαλής των «Εναλλακτικών για τη Γερμανία», κατακεραύνωσε το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο για την απόρριψη μιας επείγουσας προσφυγής για τον τερματισμό του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στην Ιατρική περίθαλψη. Το ομοσπονδιακό δικαστήριο «δεν προστατεύει πλέον τα βασικά μας δικαιώματα», αναφώνησε η επικεφαλής.

 

Πηγή: Rair Foundation

Από Amy Mek

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο παραδέχθηκε στην απόφασή του ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν "σοβαρές παρενέργειες", ακόμη και "θάνατο", αρνήθηκε να άρει την εντολή για τους εργαζόμενους στον τομέα της ιατρικής, δήλωσε η Von Storch.

Το δικαστήριο δήλωσε, Εάν θέλουν να αποφύγουν τη βλάβη από τις δυνητικά "θανατηφόρες" ενέσεις γονιδιακής θεραπείας mRNA, τότε οι "ιατρικοί εργαζόμενοι είναι ελεύθεροι να παραιτηθούν", εξηγεί η αναπληρωτής ηγέτης του AfD.

Δείτε το βίντεο


Η νομική απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου αναφέρει ρητά:

Εάν η προσωρινή διαταγή δεν χορηγηθεί και η συνταγματική προσφυγή είναι αργότερα επιτυχής, τα μειονεκτήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή των προσβαλλόμενων κανονισμών έχουν ιδιαίτερη σημασία. Εάν οι θιγόμενοι συμμορφωθούν με την υποχρέωση προσκόμισης αποδεικτικών στοιχείων που τους επιβάλλει το άρθρο 20α παράγραφος 2 πρόταση 1 IfSG και συναινέσουν στον εμβολιασμό, αυτό προκαλεί σωματικές αντιδράσεις και μπορεί να επηρεάσει τουλάχιστον προσωρινά τη σωματική τους ευεξία. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να εμφανιστούν σοβαρές παρενέργειες του εμβολιασμού, οι οποίες σε ακραίες εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να αποβούν και θανατηφόρες (βλ. έκθεση ασφάλειας του Ινστιτούτου Paul Ehrlich της 7ης Φεβρουαρίου 2022 - Ύποπτες περιπτώσεις παρενεργειών και επιπλοκών του εμβολιασμού μετά τον εμβολιασμό για την προστασία από το COVID-19 από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού στις 27 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 - σελ. 5, 8 στ., 28 επ.) Ένας εμβολιασμός που έχει πραγματοποιηθεί είναι μη αναστρέψιμος, ακόμη και αν το συνταγματικό παράπονο είναι επιτυχές.

Ωστόσο, ο νόμος δεν επιβάλλει αναπόφευκτα στους θιγόμενους να εμβολιαστούν. Για όσους επιθυμούν να αποφύγουν τον εμβολιασμό, είναι αλήθεια ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται προσωρινά αλλαγή της δραστηριότητας ή της εργασίας που ασκούσαν προηγουμένως ή ακόμη και εγκατάλειψη του επαγγέλματος. Ωστόσο, οι καταγγέλλοντες δεν απέδειξαν ότι τα επαγγελματικά μειονεκτήματα που ενδέχεται να προκύψουν στο περιορισμένο χρονικό διάστημα μέχρι την έκδοση της απόφασης της κύριας προσφυγής είναι μη αναστρέψιμα ή πολύ δύσκολα αναθεωρήσιμα ή άλλως πολύ σοβαρά- αυτό δεν προκύπτει ούτε κατά τα λοιπά - τουλάχιστον για το αναφερόμενο χρονικό διάστημα. Εξάλλου, τα οικονομικά μειονεκτήματα που υφίστανται οι ιδιώτες λόγω της εφαρμογής ενός νόμου δεν είναι καταρχήν κατάλληλα ως λόγος αναστολής της εφαρμογής των προτύπων (βλ. BVerfG, Διάταξη της Πρώτης Συγκλήτου της 24ης Ιανουαρίου 2022 - 1 BvR 2380/21 κ.λπ. -, σκέψη. 39 με περαιτέρω παραπομπές).

Η Γερμανία πρόκειται να ψηφίσει την υποχρεωτική χορήγηση "εμβολίων" Covid σε όλους τους πολίτες

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο RAIR Foundation USA, την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022, η Bundestag (γερμανικό κοινοβούλιο) συζήτησε τις διάφορες προτάσεις υπέρ και κατά μιας πιθανής εντολής "εμβολιασμού" με το Covid για όλους τους Γερμανούς. "Η απόφαση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού αναμένεται να ληφθεί σε τρεις εβδομάδες, ενώ θα ακολουθήσει κοινοβουλευτική ψηφοφορία..." 

Η ψηφοφορία, ωστόσο, δεν αφορά μόνο τα "εμβόλια" της Covid. Αφορά τη δημιουργία ενός γενικού νόμου που θα επιτρέπει στην κυβέρνηση να καταστήσει υποχρεωτικό τον (οποιοδήποτε) εμβολιασμό. Τότε, στο μέλλον, η γερμανική κυβέρνηση θα έχει ευκολότερο χρόνο να επιβάλει οποιαδήποτε "θεραπεία" κρίνει σκόπιμο. Αν και κάποιες προτάσεις "εμβολίων" φαίνεται να έχουν χρονικό όριο, έχουμε δει πόσο καιρό μπορούν και παρατείνουν κατά βούληση τα "προσωρινά" μέτρα Covid. 

Το AfD, το μοναδικό συντηρητικό κόμμα της Γερμανίας, αγωνίζεται για να σταματήσει τον "συνταγματικά ανεπίτρεπτο" νόμο. Το κόμμα κατέθεσε πρόταση κατά της καθιέρωσης υποχρεωτικού εμβολιασμού και ζήτησε να καταργηθεί η ισχύουσα εντολή εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας - η πρόταση του AfD αμφισβητεί αν τα εμβόλια είναι καν χρήσιμα στην καταπολέμηση του Covid.

Η Alice Weidel, συν-επικεφαλής του AfD, εκφώνησε σκληρή ομιλία στο Κοινοβούλιο κατά των πιθανών εντολών "εμβολιασμού" και οι ηγέτες της αριστεράς πρότειναν "μητρώο εμβολίων":

Δείτε το βίντεο


Οι ανεμβολίαστοι Δεν θα συμμορφωθούν

Ακόμη και αν ψηφιστεί νόμος στη Γερμανία που θα επιβάλλει σε όλους τους πολίτες να κάνουν ενέσεις με τις πειραματικές γονιδιακές θεραπείες mRNA, η πλειοψηφία των ανεμβολίαστων δεν θα συμμορφωθεί. Μια τρέχουσα έρευνα του γερμανικού Ινστιτούτου Allensbach δείχνει ότι σχεδόν όλοι οι ανεμβολίαστοι Γερμανοί δεν θα υποκύψουν σε μια απαίτηση εμβολιασμού. Σύμφωνα με έρευνα του γερμανικού Ινστιτούτου Allensbach, η εισαγωγή γενικού εμβολιασμού κατά του Covid στη Γερμανία δύσκολα θα αύξανε το ποσοστό εμβολιασμού. Μόνο το δύο τοις εκατό των μη εμβολιασμένων δήλωσε ότι θα εμβολιαζόταν. Επιπλέον, πολλοί εμβολιασμένοι αμφισβητούν επίσης την επιβολή αυτού του μέτρου.
Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου