Πεθαίνουν «ξαφνικά» ΚΑΙ στη Ρωσία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πεθαίνουν «ξαφνικά» ΚΑΙ στη Ρωσία

  Μήπως το Sputnik V είναι επίσης ένας σιωπηλός δολοφόνος, που οδηγεί τους Ρώσους να «πεθαίνουν ξαφνικά», όπως κάνουν τα «τσιμπήματα» της Pf...

 





Μήπως το Sputnik V είναι επίσης ένας σιωπηλός δολοφόνος, που οδηγεί τους Ρώσους να «πεθαίνουν ξαφνικά», όπως κάνουν τα «τσιμπήματα» της Pfizer και της Moderna στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο;


Όσοι από εμάς έχουμε παρατηρήσει τον τρομακτικό φόρο αίματος αυτών των «τσιμπημάτων» παγκοσμίως, ελπίζαμε φυσικά ότι τα εμβόλια που χορηγούνται στη Ρωσία (και στην Κίνα) δεν είναι τόσο επικίνδυνα- αλλά αυτό είναι προφανώς ευσεβής πόθος.

 

Γράφει ο Mark Crispin Miller

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Δεδομένου ότι η Ρωσία δεν διαθέτει δημόσια βάση δεδομένων, όπως η VAERS, πρέπει να βασιστούμε στις αναφορές του ρωσικού Τύπου για "αιφνίδιους θανάτους", για τους περισσότερους από τους οποίους δεν έχει σημειωθεί καμία αιτία, ενώ δύο οφείλονται σε εγκεφαλικά επεισόδια και ένας σε (τι άλλο;) COVID.

Εκτός από τον Edward Slavsquat, του οποίου η ανάρτηση στο Substack σχετικά με τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο της 18χρονης Valentina Yazenok ανέβηκε στις 13 Ιανουαρίου, κανείς δεν έχει δώσει κριτική προσοχή στα επακόλουθα της ρωσικής εκστρατείας "εμβολιασμού". Πρέπει να παρακολουθούμε προσεκτικά το τίμημα του "εμβολιασμού" με COVID εκεί (και στην Κίνα), καθώς και στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.



Edward Slavsquat

Μια 18χρονη εξαναγκάστηκε να πάρει το Sputnik V. Τώρα είναι νεκρή.

Όπως και τα εμβόλια COVID της Big Pharma, το Sputnik V είναι ένα αναπόδεικτο πειραματικό γενετικό εμβόλιο. Σε αντίθεση με τα εμβόλια COVID της Big Pharma, είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η ασφάλεια του Sputnik V επειδή η ρωσική κυβέρνηση δεν δημοσιεύει στοιχεία για τις επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό...

Διαβάστε περισσότερα

πριν 2 μήνες - 38 likes - 33 σχόλια - Edward Slavsquat


ΡΩΣΙΑ

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Mikhail Zelensky, 47 ετών

11 Ιανουαρίου 2022

Ο διάσημος τηλεοπτικός παρουσιαστής Mikhail Zelensky πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 47 ετών. Ο Alexander Efimovich, αναπληρωτής επικεφαλής του τηλεοπτικού καναλιού Russia-Culture (VGTRK), ανακοίνωσε τον θάνατό του στη σελίδα του στο Facebook.

"Αιώνια η μνήμη του... Σε ηλικία 47 ετών πέθανε ο τηλεοπτικός μας παρουσιαστής Mikhail Zelensky", έγραψε ο Yefimovich . Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Zelensky πέθανε αργά στις 11 Ιανουαρίου, ο θάνατός του ήταν αιφνίδιος. Συνέβη ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με την Mila Rubinchik, εκείνη την ημέρα, εκείνη και ο Mikhail ασχολούνταν με καθημερινές δραστηριότητες. Ξαφνικά, η παρουσιάστρια της τηλεόρασης ένιωσε άσχημα. Μαζί με τον σύζυγό της, η Rubinchik πήγε στο ιατρικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στο έδαφος του ξενοδοχείου, αλλά ο Zelensky έπεσε ακριβώς στο κατώφλι του κέντρου.

"Συνέβη πραγματικά ξαφνικά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για αυτό. Ήμασταν απλώς στο ξενοδοχείο, κάνοντας κάποιες δικές μας δουλειές. Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του: αρρώστησε. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια αρκετών λεπτών. Απλά περπατήσαμε μαζί του μέχρι το σημείο της ιατρικής περίθαλψης, και εκεί συνέβη στην είσοδο. Το ασθενοφόρο πήγαινε όσο πιο γρήγορα γινόταν, δεν υπήρχαν καθυστερήσεις πουθενά. Οι γιατροί έκαναν πολλούς χειρισμούς, είμαι σίγουρη ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν", δήλωσε η Mila.

https://www.vokrug.tv/article/show/16421777801/

Ruslan Yankov, 39 ετών

24 Ιανουαρίου 2022

Ο αξιωματούχος, επικεφαλής της κρατικής επιθεώρησης στέγασης της περιοχής Bryansk, πέθανε ξαφνικά στο περιφερειακό καρδιολογικό κέντρο περίπου στις 9 το πρωί. Ήταν μερικώς παράλυτος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη εβδομάδα.

Οι πηγές μας λένε ότι οι χιονοπτώσεις του φετινού χειμώνα και η κριτική από την περιφερειακή ηγεσία έγιναν τεράστιο άγχος για τον Yankov. Ο επικεφαλής του GZhI τα πήρε όλα κατάκαρδα.

Ο Ruslan Yankov ήταν μόλις 39 ετών.

https://avchernov.ru/tak-byvaet/publikuem-eksklyuzivnye-podrobnosti-skoropostizhnoj-smerti-ruslana-yankova/

Vladimir Stromov, πρύτανης του Πανεπιστημίου Derzhavin στο Tambov, 45 ετών.

10 Μαρτίου 2022

"Με λύπη μας ανακοινώνουμε τον αιφνίδιο θάνατο του πρύτανη του Πανεπιστημίου Derzhavin, Vladimir Stromov. Το προσωπικό του σύνθημα - να πηγαίνω μόνο μπροστά, στις νίκες - έγινε το σύνθημα ολόκληρης της μεγάλης οικογένειας Derzhavinsky. Ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στο alma mater του και έπαιρνε μεγάλη ευχαρίστηση από ό,τι έκανε. Η φωτεινή μνήμη του Vladimir Yuryevich θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές των συναδέλφων, των αποφοίτων, των εργαζομένων, των φοιτητών και όλων όσοι τον γνώριζαν, θρηνούμε τη βαριά απώλεια", αναφέρει το μήνυμα.

Στο τέλος του 2021, ο Stromov ήταν επικεφαλής της παράταξης "Ενωμένη Ρωσία" στην περιφερειακή Δούμα. Ήταν 44 ετών.

Moldomus Kongantiev, 64 ετών

13 Φεβρουαρίου 2022

Ο αιφνίδιος θάνατος του 63χρονου πρώην επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικών της Δημοκρατίας της Κιργιζίας έγινε γνωστός στις 12 Φεβρουαρίου. Οι συνθήκες θανάτου του είναι ακόμη άγνωστες. Πέθανε στις 12 Φεβρουαρίου σε ηλικία 64 ετών.

https://ru.sputnik.kg/20220213/moldomusa-kongantiev-nekrolog-1062025902.html

Igor Nosov, 44 ετών

8 Φεβρουαρίου 2022 16:20

"Εκ μέρους της Νομοθετικής Συνέλευσης της Περιφέρειας Νίζνι Νόβγκοροντ, εκφράζω προσωπικά τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε σχέση με τον αιφνίδιο θάνατο του Igor Nikolaevich Nosov. Ένα εξαιρετικά μορφωμένο, ενεργητικό, στοργικό άτομο με ενεργό στάση ζωής - σε οποιαδήποτε θέση εφάρμοσε όλες τις δυνάμεις του, τις γνώσεις του για να εργαστεί προς όφελος των ανθρώπων, μεταξύ άλλων και στο βαθμό του αναπληρωτή κυβερνήτη της περιοχής Nizhny Novgorod. Ο θάνατός του ήταν ένα πραγματικό πλήγμα. Θρηνούμε μαζί σας", αναφέρει το τηλεγράφημα.

https://www.niann.ru/?id=575239

Πεθαίνει ο αρχισυντάκτης του Interfax-AVN Vitaly Djibouti

15 Φεβρουαρίου 2022

INTERFAX.RU - Ο γνωστός δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης του πρακτορείου στρατιωτικών ειδήσεων Interfax-Military News Agency Vitaly Djibouti πέθανε ξαφνικά τη νύχτα της 15ης Φεβρουαρίου.

Ο Vitaly Revazovich εργάστηκε στο Interfax από τις πρώτες ημέρες της δημιουργίας του και ήταν ένας από τους πιο διακεκριμένους δημοσιογράφους του πρακτορείου ειδήσεων. Από τον Σεπτέμβριο του 2001 ήταν μόνιμος αρχισυντάκτης του Interfax-AVN και ταυτόχρονα αναπληρωτής αρχισυντάκτης της υπηρεσίας πολιτικής πληροφόρησης του Interfax.

Για πολλά χρόνια, ο Vitaly κάλυπτε το έργο των ρωσικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου, τις επισκέψεις και τις διαπραγματεύσεις των κορυφαίων στρατιωτικών ηγετών της χώρας. Του ανατέθηκαν τα πιο σύνθετα και υπεύθυνα καθήκοντα, με τα οποία πάντα ανταπεξήλθε με λαμπρότητα.

Η ηλικία δεν έχει σημειωθεί.

https://www.interfax.ru/russia/231022

Dmitry Viktorov, 58 ετών

16 Μαρτίου 2022

Ο αναπληρωτής διευθυντής του ινστιτούτου κατά της πανούκλας πέθανε ξαφνικά στο Volgograd. Διακεκριμένος επιστήμονας, συγγραφέας περισσότερων από 350 επιστημονικών εργασιών, 20 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για εφευρέσεις, αναφέρει νεκρολογία στην ιστοσελίδα του ινστιτούτου. Οι κύριοι τομείς της επιστημονικής δραστηριότητας του Dmitry Viktorov ήταν η μοριακή επιδημιολογία και η μοριακή γενετική των παθογόνων ιδιαίτερα επικίνδυνων βακτηριακών και ιογενών λοιμώξεων, η έρευνα στον τομέα της δομικής και λειτουργικής γονιδιωματικής, η πρωτεομική ανάλυση και η γενετική της ανθεκτικότητας στα φάρμακα των παθογόνων ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων. Υπό την καθοδήγησή του υπερασπίστηκαν τέσσερις διδακτορικές διατριβές. Τα αίτια του θανάτου του επιστήμονα, καθώς και η ημερομηνία της κηδείας του, είναι ακόμη άγνωστα.

https://v1.ru/text/gorod/2022/03/16/70513007/

Ο Alexander Malyshev, διευθύνων σύμβουλος της CommuniGate Systems, απεβίωσε σε ηλικία 45 ετών.

25 Ιανουαρίου 2022

Ο θάνατος ήρθε ως έκπληξη για τους οικείους του- η καρδιά του επιχειρηματία εγκατέλειψε.

Η ρωσική εταιρεία CommuniGate Systems Russia (JSC Stalkersoft) ανακοίνωσε το θάνατο του διευθύνοντος συμβούλου της Alexander Malyshev . Σύμφωνα με τον οργανισμό, ο αιφνίδιος θάνατος επήλθε στις 22 Ιανουαρίου 2022 λόγω καρδιακών προβλημάτων, γεγονός που αποτέλεσε έκπληξη για όλους τους αγαπημένους του.

Ο επιχειρηματίας ήταν 45 ετών. Σύμφωνα με ανοιχτές πηγές, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Από το 2012 ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της JSC Stalkersoft, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

https://www.cnews.ru/news/top/2022-01-25_skonchalsya_glava_communigate_systems

Πέθανε στη Buryatia ο Bulat Budatsyrenov, 29 ετών, μέλος της Major League της KVN

25 Ιανουαρίου 2022

Στην Buryatia , πέθανε το μέλος της Major League της KVN και εκδότης της "Λέσχης των χαρούμενων και πολυμήχανων" Bulat Budatsyrenov. Ο θάνατος του Budatsyrenov αναφέρθηκε στο Facebook από τον συνάδελφό του και ακτιβιστή του KVN στη Buryatia, Chingis Bolotov.

"Ο Bulat Budatsyrenov πέθανε ξαφνικά", έγραψε ο Bolotov. Ο Καβίνσικ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 29 ετών. Η αιτία του θανάτου δεν αναφέρθηκε.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Budatsyrenov έπαιζε στην ομάδα Pushkin 8 KVN, ήταν πρωταθλητής της Buryatia το 2012, αντιπρωταθλητής του πρωταθλήματος Asia KVN στο Krasnoyarsk , πρωταθλητής της KVN Premier League. Συμμετείχε επίσης σε αγώνες της Major League στη Μόσχα. Επιπλέον, ο Budatsyrenov ήταν ο εκδότης των παιχνιδιών KVN στη γλώσσα Buryat.

"Ο Bulat είναι ο συγγραφέας πολλών αστείων που οι εθνικές ομάδες της Buryatia έδειξαν στο Channel One. Αστεία που μπήκαν στην ψυχή του κοινού και γι' αυτό είχαν επιτυχία", τόνισε ο Bolotov.

Natalia Nazarova, 73 ετών

17 Μαρτίου 2022

Σε ηλικία 73 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου, τιμώμενη καλλιτέχνιδα της Ρωσίας Νατάλια Ιβάνοβνα Ναζάροβα.

Η Natalya Ivanovna γεννήθηκε το 1949 στην Alma-Ata. Το 1972 αποφοίτησε από τη Σχολή Θεάτρου Τέχνης της Μόσχας (εργαστήριο του Pavel Massalsky) και έγινε αμέσως δεκτή στον θίασο του Θεάτρου Τέχνης της Μόσχας, όπου εργάστηκε σκληρά και καρποφόρα. Η N.I. Nazarova θεωρήθηκε δικαίως μια από τις πιο λαμπρές πολυτάλαντες ηθοποιούς του Θεάτρου Τέχνης της Μόσχας.

https://unikino.ru/%d1%83%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%bb%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b0%d1%8f-%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d1%80%d0%be%d1%81%d1%81%d0%b8%d0%b8-%d0%bd/#more-60986

Alexander Nagrudny, 53 ετών, παραγωγός ταινιών

24 Φεβρουαρίου 2022

Στις 13 Φεβρουαρίου 2022 πέθανε ξαφνικά ο κινηματογραφικός και τηλεοπτικός παραγωγός Alexander Andreevich Nagrudny.

Ο Alexander Andreevich Nagrudny γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 1969 στη Μόσχα. Σπούδασε στο MADI στη Σχολή Οδικών Μηχανών. Από το 1987 έως το 1989 υπηρέτησε στο στρατό.

Ο Alexander Andreevich ήρθε στον κινηματογράφο το 1998. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στο χώρο ως διαχειριστής, στη συνέχεια ήταν αναπληρωτής διευθυντής του κινηματογραφικού συνεργείου και στη συνέχεια έγινε σκηνοθέτης και στη συνέχεια παραγωγός ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και διαφημιστικών σποτ.

https://unikino.ru/%d1%83%d0%bc%d0%b5%d1%80-%d0%ba%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%8e%d1%81%d0%b5%d1%80-%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%80-%d0%bd%d0%b0%d0%b3%d1%80%d1%83%d0%b4%d0%bd/#more-60555

Ο Λαϊκός Καλλιτέχνης της Ρωσίας Boris Georgievich Nevzorov, 73 ετών, λόγω επιπλοκών που προκλήθηκαν από νέα λοίμωξη από κοροναϊό

18 Φεβρουαρίου 2022

Για εκατομμύρια θεατές, θα παραμείνει για πάντα η προσωποποίηση ενός πραγματικού Ρώσου ήρωα, σαν να ήρθε σε εμάς από αρχαία έπη και παραμύθια - ο τροφοδότης του Ivan Ryabov στην ταινία "Νεαρή Ρωσία" έγινε σύμβολο αγάπης για τη γη και τη χώρα του.

Ο Boris Nevzorov γεννήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 1950 στο χωριό Starominskaya της περιοχής Krasnodar, σε οικογένεια κομματικού εργάτη. Πέρασε τα παιδικά και νεανικά του χρόνια στο Αστραχάν, το 1967-1968 ήταν ηθοποιός του θεάτρου νεολαίας του Αστραχάν. Το 1968 εισήχθη στην Ανώτερη Σχολή Θεάτρου Shchepkin, όπου σπούδασε για δύο μαθήματα. Το 1975 αποφοίτησε από τη Σχολή Θεάτρου Τέχνης της Μόσχας. Με την πάροδο των ετών υπηρέτησε σε κορυφαία θέατρα της Μόσχας: το Νέο Δραματικό Θέατρο της Μόσχας, το Θέατρο Mossovet και το Κρατικό Ακαδημαϊκό Θέατρο Maly.

https://unikino.ru/%d1%83%d1%88%d0%b5%d0%bb-%d0%b8%d0%b7-%d0%b6%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%bd%d1%8b%d0%b9-%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d1%81%d1%82-%d1%80%d0%be%d1%81%d1%81%d0%b8%d0%b8-%d0%b1/#more-60438

Βρέθηκε πτώμα άνδρα στο πεζοδρόμιο

Σύμφωνα με τους γιατρούς, τον πρόλαβε αιφνίδιος θάνατος.

2 Φεβρουαρίου 2022

Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε στην οδό Pervomaiskaya, 24. Αυτό ανέφερε σήμερα, 2 Φεβρουαρίου, αναγνώστης του UFA1.RU.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, πήγε στη δουλειά της στις 08:40 περνώντας από το σημείο. Ο νεκρός ήταν πεσμένος στο έδαφος, το σώμα του, όπως σημείωσε ο αναγνώστης μας, δεν ήταν καλυμμένο με τίποτα.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Bashkiria αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό. Πηγή του UFA1.RU δήλωσε ότι ο άνδρας πέθανε ξαφνικά.

"Σύμφωνα με τους γιατρούς, ένας θρόμβος αίματος αποσπάστηκε από αυτόν", σημείωσε ο συνομιλητής μας.

https://ufa1.ru/text/incidents/2022/02/02/70419146/



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου