Ρωσία: «Υπηρεσίες Πληροφοριών χωρών του ΝΑΤΟ μεταφέρουν ξένους Ισλαμιστές τρομοκράτες - μαχητές στην Ουκρανία» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ρωσία: «Υπηρεσίες Πληροφοριών χωρών του ΝΑΤΟ μεταφέρουν ξένους Ισλαμιστές τρομοκράτες - μαχητές στην Ουκρανία»

  Η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι γίνεται μεταφορά ξένων τρομοκρατών μαχητών στην Ουκρανία από τις Η.Π.Α. Η Υπ...

 






Η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι γίνεται μεταφορά ξένων τρομοκρατών μαχητών στην Ουκρανία από τις Η.Π.Α.


Η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας πρόσθεσε επίσης ότι, σύμφωνα με εισερχόμενες πληροφορίες, οι Υπηρεσίες Πληροφοριών των ΗΠΑ και της Βρετανίας έχουν μετατρέψει de facto το έδαφος της Πολωνίας σε «κόμβο υλικοτεχνικής υποστήριξης» τις τελευταίες εβδομάδες.

 

«Οι πληροφορίες που έλαβε η Ρωσική Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών δείχνουν ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ και της Βρετανίας τις τελευταίες εβδομάδες μετέτρεψαν de facto το έδαφος της Πολωνίας σε «κομβικό υλικοτεχνικής υποστήριξης» που χρησιμοποιείται για την προμήθεια όπλων και τη μεταφορά μαχητών στην Ουκρανία, μεταξύ άλλων από τη Μέση Ανατολή. », είπαν την Παρασκευή στο γραφείο Τύπου του SVR.

Έτσι, σύμφωνα με το Ρωσικό Δίκτυο Tass, στα τέλη του 2021, οι Αμερικανοί απελευθέρωσαν από τις φυλακές της κουρδικής πτέρυγας της παράνομης ένοπλης ομάδας "Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις" αρκετές δεκάδες τρομοκράτες του "Ισλαμικού Κράτους" που απαγορευόταν στη Ρωσία μεταξύ των πολιτών της Ρωσίας και των χωρών της ΚΑΚ. . Η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών σημείωσε ότι αυτά τα άτομα στάλθηκαν στην ελεγχόμενη από τις ΗΠΑ βάση "Et-Tanf", όπου έλαβαν ειδική εκπαίδευση στις μεθόδους διεξαγωγής δολιοφθορών και τρομοκρατικής μάχης με βλέμμα στην περιοχή του Ντονμπάς. 

«Εκπαιδεύτηκαν στη χρήση αντιαρματικών και φορητών αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων, πολλαπλών συστημάτων πυραύλων εκτόξευσης, επίθεσης σε μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και άλλους τύπους σύγχρονων όπλων. Στη συνέχεια οι μαχητές του ISIS μεταφέρθηκαν σε μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στο βόρειο Ιράκ. από όπου μεταφέρθηκαν στο ουκρανικό έδαφος», ανέφερε η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών.

Η υπηρεσία πληροφοριών σημείωσε ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους τρομοκράτες μαχητές καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια της ρωσικής ειδικής επιχείρησης. "Ωστόσο, η CIA και η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ συνεχίζουν να σχηματίζουν νέα "κλιμάκια του ISIS" στη Μέση Ανατολή και στις αφρικανικές χώρες. Σχεδιάζεται να μεταφερθούν για να συμμετάσχουν σε δολιοφθορές και τρομοκρατικές δραστηριότητες στην Ουκρανία μέσω του εδάφους της Πολωνίας". Προστέθηκε η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών.

Η υπηρεσία πληροφοριών σημείωσε ότι «μαζί με τους Αμερικανούς, η λειτουργία του πολωνικού «κόμβου εφοδιασμού» παρέχεται επίσης από εκπροσώπους των υπηρεσιών πληροφοριών της Μεγάλης Βρετανίας, του Καναδά και ορισμένων άλλων χωρών του ΝΑΤΟ». «Διατηρούν άμεσες επαφές με εκπροσώπους της SBU και της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών (Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών) του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, παρέχοντάς τους, μεταξύ άλλων, πληροφορίες πληροφοριών για τα σχέδια και τις κινήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας». τόνισε η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών.

«Είναι σαφές για εμάς ότι, όπως συνέβη με την Οργάνωση Gehlen μετά την ήττα του ναζιστικού καθεστώτος το 1945, οι Δυτικοί αναμένουν να «απορροφήσουν» τελικά τα υπολείμματα των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών και να κατευθύνουν άμεσα τις εχθρικές δραστηριότητές τους εναντίον της Ρωσίας. », κατέληξε η Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου