Η Οργουελική Ατζέντα για το Διαβατήριο Εμβολίων και η Απάτη του «Κοινωνικού Συμβολαίου» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Οργουελική Ατζέντα για το Διαβατήριο Εμβολίων και η Απάτη του «Κοινωνικού Συμβολαίου»

  Ποιος αποφασίζει ποιες ιατρικές διαδικασίες είναι αποδεκτές για να επιβληθούν; Ποιος θα είναι ο παντοδύναμος και καλοπροαίρετος επόπτης ...

 


Ποιος αποφασίζει ποιες ιατρικές διαδικασίες είναι αποδεκτές για να επιβληθούν;


Ποιος θα είναι ο παντοδύναμος και καλοπροαίρετος επόπτης της πορείας της υγείας κάθε ανθρώπου;

 

Πηγή: Waking Times

Άρθρο του Brandon Smith

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Υπάρχει ένα θεμελιώδες ερώτημα που πρέπει να τεθεί κατά την εξέταση του θέματος του διαβατηρίου εμβολίων, και αυτό που διαπιστώνω είναι ότι σχεδόν κανείς στο κυρίαρχο ρεύμα δεν το αντιμετωπίζει άμεσα. Το ερώτημα είναι το εξής:

Είναι νομικά και ηθικά αποδεκτό να περιορίσουμε τα δικαιώματα και την οικονομική πρόσβαση των ανθρώπων προκειμένου να τους αναγκάσουμε να υποβληθούν σε ένα πειραματικό "εμβόλιο" ή σε οποιαδήποτε άλλη ιατρική διαδικασία;

Επιπλέον, ποιος αποφασίζει ποιες ιατρικές διαδικασίες είναι αποδεκτές για να επιβληθούν;;; Ποιος θα είναι ο παντοδύναμος και καλοπροαίρετος επόπτης της πορείας της υγείας κάθε ανθρώπου;;; Το ρωτάω αυτό επειδή δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν τις μελλοντικές επιπτώσεις του να επιτρέπουν στις κυβερνήσεις ή στις εταιρείες (το ίδιο πράγμα στις μέρες μας) να υπαγορεύουν τους εμβολιασμούς κατά των κύησης. Δεν σταματάει εκεί- στην πραγματικότητα, δεν έχουμε ιδέα πού σταματάει αυτό μόλις ανοίξει το κουτί της Πανδώρας.

Για παράδειγμα, το κύριο επιχείρημα της αίρεσης του covid και του κατεστημένου υπέρ των διαβατηρίων εμβολίων είναι η φαντασίωση του "κοινωνικού συμβολαίου". Ισχυρίζονται ότι επειδή "ζούμε σε μια κοινωνία", ό,τι κάνουμε επηρεάζει με κάποιο τρόπο όλους τους άλλους, και επειδή είμαστε όλοι διασυνδεδεμένοι στο "συλλογικό" μας σύστημα, είμαστε συνεπώς υπόχρεοι στο συλλογικό σύστημα. Με άλλα λόγια, η συλλογικότητα έχει το "δικαίωμα" να μικροδιαχειρίζεται τη ζωή του ατόμου, επειδή αν το άτομο αφεθεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις, αυτές ενδεχομένως να προκαλέσουν ζημιά σε ολόκληρη την ομάδα.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτή τη φιλοσοφία, αποτελεί προέκταση του σοσιαλισμού και του πολιτισμικού μαρξισμού και βρίσκεται στον πυρήνα της προπαγάνδας του εμβολιαστικού διαβατηρίου. Έχω πράγματι στο παρελθόν διεξαγάγει δημόσιες συζητήσεις με φιλοσοσιαλιστές ανθρώπους που προσπάθησαν να υπερασπιστούν τα πλεονεκτήματα του σοσιαλισμού και κάθε φορά το επιχείρημα καταλήγει σε μια μοναδική αποσύνδεση - λέω ότι αν μια ομάδα ανθρώπων θέλει να φύγει και να ξεκινήσει τη δική της μικρή σοσιαλιστική κοινότητα έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει... αρκεί να είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ. Τότε αν αποτύχει και καταρρεύσει δεν πειράζει γιατί δεν επηρεάζει εμένα ή οποιονδήποτε άλλο που δεν ήθελε να συμμετάσχει.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι σοσιαλιστές/κομμουνιστές/μαρξιστές/κολλεκτιβιστές απλά δεν αντιλαμβάνονται την έννοια του εθελοντισμού. Πιστεύουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να εξαναγκαστούν να κάνουν το σωστό ή να βοηθήσουν τους άλλους, και ότι αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα αποφασίσουν ποιο είναι το σωστό και ποιος θα λάβει τη βοήθεια. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που αποφασίζουν ποιες ελευθερίες είναι αποδεκτές και ποιες ελευθερίες είναι ενοχλητικές για την ατζέντα τους. Όταν λένε "Ζούμε σε μια κοινωνία...", αυτό που πραγματικά εννοούν είναι "Ζείτε στη δική ΜΑΣ κοινωνία, και ΕΜΕΙΣ θα καθορίσουμε τι είναι καλύτερο για εσάς".

Όταν υποστηρίζω ότι μια σοσιαλιστική κοινωνία πρέπει να είναι εθελοντική, αναπόφευκτα υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι δεν θα δεσμευτούν σε ένα τέτοιο σύστημα εθελοντικά, οπότε πρέπει να εξαναγκαστούν να κάνουν αυτό που είναι καλύτερο για το "γενικότερο καλό".

Όσον αφορά τα διαβατήρια εμβολίων, το κολεκτιβιστικό κοινωνικό συμβόλαιο αποτελεί βασικό στοιχείο. Ισχυρίζονται ότι το να μην είναι κανείς εμβολιασμένος δεν αποτελεί προσωπική ελευθερία, επειδή οι μη εμβολιασμένοι αποτελούν κίνδυνο για τις ζωές όλων των άλλων. Συνεπώς, παραβιάζεται το κοινωνικό συμβόλαιο, διότι κάνοντας μια προσωπική επιλογή ζωής θέτετε σε κίνδυνο τα δικαιώματα των άλλων.

Είναι ενδιαφέρον πάντως πώς η λατρεία του covid αποτελείται από ανθρώπους που δεν εφαρμόζουν την ίδια λογική σε άλλα θέματα υγείας, όπως η άμβλωση. Θέλω να πω, υπάρχουν μηδενικά τεκμηριωμένα στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι αποτελούν μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή των άλλων απ' ό,τι οι εμβολιασμένοι, και θα αναφερθούμε σε αυτό σε λίγο. Αλλά, όταν μιλάμε για έκτρωση, μιλάμε για μια προσωπική ιατρική απόφαση που οδηγεί στον άμεσο και παρατηρήσιμο θάνατο ενός άλλου αθώου ανθρώπου με τα δικά του/της δικαιώματα. Οι αμβλώσεις τερματίζουν τη ζωή πάνω από 800.000 αγέννητων ανθρώπων ετησίως στις ΗΠΑ, πολύ περισσότερων από ό,τι υποτίθεται ότι κάνει το covid.

Το "το σώμα μου η επιλογή μου" ισχύει προφανώς μόνο για τη θανάτωση μωρών, αλλά όχι για τους ανθρώπους που δεν θέλουν να γίνουν πειραματόζωα για ένα κοκτέιλ mRNA χωρίς μακροχρόνιες δοκιμές που να αποδεικνύουν την ασφάλειά του.

Φανταστείτε όμως να αντιστρέφαμε το σενάριο και να εφαρμόζαμε το ευρύ επιχείρημα του κοινωνικού συμβολαίου σε κάτι όπως τα παιδιά και ο πληθυσμός; Ένα κολεκτιβιστικό/αριστερό μέλος της αίρεσης της υπερθέρμανσης του πλανήτη θα μπορούσε επίσης να υποστηρίξει ότι η άμβλωση θα πρέπει να είναι νομικά υποχρεωτική, επειδή η απόκτηση ενός παιδιού ή "πάρα πολλών παιδιών" αυξάνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και αυτό θέτει την κοινωνία "σε κίνδυνο" ακόμη περισσότερο (και πάλι, χωρίς καμία απόδειξη για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό). Αφήνοντας το αφήγημα του κοινωνικού συμβολαίου να περάσει ανεξέλεγκτα, ανοίγουμε την πόρτα σε νέα τρομακτικά καταπιεστικά μέτρα και σε μια πλήρη εξάλειψη της αυτονομίας μας.

Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι η ιδεολογία του "κοινωνικού συμβολαίου" είναι εξαιρετικά επιλεκτική και υποκριτική. Η αίρεση covid δεν ενδιαφέρεται για τη διάσωση ζωών, ενδιαφέρεται μόνο για το ιδεολογικό της αφήγημα και τη δύναμη να κάνει τους ανθρώπους να υποταχθούν σε αυτό. Αλλά ας εμβαθύνουμε ακόμη περισσότερο στο σκεπτικό πίσω από τον ισχυρισμό του κοινωνικού συμβολαίου. Ποιος πεθαίνει στην πραγματικότητα εξαιτίας των ανεμβολίαστων ατόμων, τα οποία σύμφωνα με τις στατιστικές των κρατικών εμβολίων αποτελούν περίπου το 50% του πληθυσμού των ΗΠΑ;;;

Το μέσο ποσοστό θνησιμότητας λόγω μόλυνσης (IFR) του covid είναι μόλις 0,26% σύμφωνα με δεκάδες μελέτες και τους αριθμούς της ίδιας της κυβέρνησης. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν εμβολιαστεί δεν αποτελούν ούτε καν απομακρυσμένη απειλή για το 99,7% του πληθυσμού. Περίπου το 40% του συνόλου των θανάτων από Covid αποτελείται από άτομα σε οίκους ευγηρίας με προϋπάρχουσες παθήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε αν πέθαναν πραγματικά από covid ή λόγω των προβλημάτων υγείας από τα οποία ήδη έπασχαν. Η δεξαμενή των ανθρώπων που μπορεί να επηρεαστούν από τα μη εμβολιασμένα άτομα μικραίνει όλο και περισσότερο...

Και τι γίνεται με τη γελοία αντίφαση που προκύπτει όταν μιλάμε για το αφήγημα της εντολής σε αντίθεση με το αφήγημα του διαβατηρίου; Αν οι μάσκες και τα εμβόλια λειτουργούν πραγματικά, τότε πώς ένα άτομο που δεν έχει κάνει εμβόλια ή που δεν έχει μάσκα αποτελεί απειλή για ένα άτομο που έχει κάνει εμβόλια;;; Εάν τα εμβόλια και οι μάσκες δεν λειτουργούν, τότε γιατί να τα χρησιμοποιούμε τελικά και γιατί να απαιτούμε αναγκαστικούς εμβολιασμούς μέσω μέτρων διαβατηρίου;;;

Η κυρίαρχη προπαγάνδα ισχυρίζεται ότι οι ανεμβολίαστοι θα γίνουν με κάποιο τρόπο τρυβλία petri για νέες μεταλλάξεις που θα βλάψουν τους εμβολιασμένους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν περισσότερα στοιχεία που δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι αυτοί που θα προκαλέσουν μεταλλάξεις και παραλλαγές. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λένε ότι αυτό δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας, αλλά αν δεν είναι, τότε ούτε θα πρέπει να ανησυχούμε για τις μεταλλάξεις που κυοφορούνται στον ανεμβολίαστο πληθυσμό, αν υπάρχουν.

Το γεγονός είναι ότι όλο και περισσότερα επιστημονικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι τα πειραματικά εμβόλια ΔΕΝ είναι αποτελεσματικά και ότι οι ανεμβολίαστοι είναι στην πραγματικότητα ασφαλέστεροι από τον covid, ανεξάρτητα από την παραλλαγή ή τη μετάλλαξη.

Οι πραγματικοί αριθμοί μόλυνσης εντός των ΗΠΑ είναι αδύνατον να γίνουν γνωστοί, διότι έως και το 59% των ανθρώπων που κολλούν covid και το μεταδίδουν είναι ασυμπτωματικοί σύμφωνα με το CDC. Δεν γνωρίζουν ποτέ ότι το έχουν, οπότε είναι απίθανο να κάνουν εξετάσεις γι' αυτό. Τούτου λεχθέντος, είναι σαφές ότι πολλά εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν αντιμετωπίσει τον ιό και έχουν πλέον μια φυσική ανοσία σε αυτόν (τυχαίνει να είμαι ένας από αυτούς). Οι ελιτιστές του κατεστημένου, όπως ο Anthony Fauci, αρνούνται να αναγνωρίσουν τη φυσική ανοσία ως παράγοντα και λένε ότι ΜΟΝΟ οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί έχουν τα προσόντα να λάβουν διαβατήριο. Γιατί;;;

Πολλαπλές μελέτες δημοσιεύονται από χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, όπως το Ισραήλ, οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την αφήγηση του Fauci για τη φυσική ανοσία. Το Ισραήλ έχει ποσοστό εμβολιασμού περίπου 63% σύμφωνα με τα κυβερνητικά στατιστικά στοιχεία, αλλά τα επιστημονικά στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι έχουν 13-27 φορές περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν από covid και 8 φορές περισσότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο σε σύγκριση με τους ανθρώπους που έχουν φυσική ανοσία. Φαίνεται σχεδόν σαν τα εμβόλια mRNA να κάνουν τους ανθρώπους περισσότερο ευάλωτους στον ιό παρά λιγότερο ευάλωτους.

Πρόσφατα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την πολιτεία της Μασαχουσέτης υποστηρίζουν αυτή την ανησυχία. Κατά τον μήνα Ιούλιο, η Μασαχουσέτη ανέφερε τουλάχιστον 5.100 μολύνσεις από τον ιό covid, όλοι οι άνθρωποι που ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Πάνω από 80 από αυτούς πέθαναν, που είναι πολύ υψηλότερο ποσοστό θανάτου από ό,τι μεταξύ των ανεμβολίαστων. Στην κομητεία μου των 20.000 κατοίκων, η οποία έχει χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού και δεν έχει εντολές μάσκας, υπήρξαν μόνο 17 συνολικοί θάνατοι από covid κατά το πρώτο έτος της πανδημίας.

Αυτό εγείρει το ερώτημα: Γιατί να πάρετε το κοκτέιλ mRNA;;; Ποιο είναι το κέρδος;;; Λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα να κερδίσετε από την άποψη της ασφάλειας της υγείας. Ακόμα και αν τυχαίνει να ανήκετε στο 0,26% των ατόμων που κινδυνεύουν από το Covid, μακροπρόθεσμα είναι προτιμότερο να ρισκάρετε με τη φυσική ανοσία παρά να κάνετε το εμβόλιο.

Η απάντηση στο ερώτημα δεν αφορά την υγεία, αλλά την άρνηση πρόσβασης. Οι κυβερνήσεις και οι εταιρικοί εταίροι τους προσπαθούν να σας υποχρεώσουν να κάνετε το εμβόλιο προκειμένου να συμμετέχετε σε κανονικές κοινωνικές δραστηριότητες, ή ακόμη και για να διατηρήσετε τη δουλειά σας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η διαδικασία θα συνεχίζεται για πάντα, επειδή κάθε χρόνο θα υπάρχουν νέες παραλλαγές και νέα αναμνηστικά εμβόλια. Ο μόνος λόγος για να κάνετε το εμβόλιο είναι να διατηρήσετε τουλάχιστον μια χούφτα από τις ελευθερίες σας και να αποφύγετε τη φτώχεια και την πείνα.

Εδώ είναι που πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχικό ερώτημα που παρουσιάστηκε στην αρχή αυτού του άρθρου:

Είναι νομικά και ηθικά αποδεκτό να περιορίζονται τα δικαιώματα και η οικονομική πρόσβαση των ανθρώπων προκειμένου να εξαναγκαστούν να υποβληθούν σε ένα πειραματικό "εμβόλιο";;;

Η αίρεση covid θα πει ότι τα ιδιωτικά επιχειρηματικά δικαιώματα υπερισχύουν των ατομικών δικαιωμάτων, οπότε οι εταιρείες θα πρέπει να επιτρέπεται να κάνουν διακρίσεις εις βάρος των εργαζομένων με βάση την κατάσταση εμβολιασμού τους. Αλλά και πάλι, αυτό που αντιμετωπίζουμε στις περισσότερες περιπτώσεις ΔΕΝ είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, αλλά όμιλοι που χρηματοδοτούνται από κυβερνητικές χρηματοδοτήσεις και που συνεργάζονται άμεσα με τις κυβερνήσεις για να επιβάλουν την ατζέντα των διαβατηρίων. Οπότε θα πρέπει να πω όχι, αυτές οι επιχειρήσεις δεν έχουν το νόμιμο δικαίωμα να τρέφονται από τους δημόσιους φόρους και στη συνέχεια να ισχυρίζονται ότι είναι ιδιωτικές οντότητες που έχουν την ελευθερία να εισβάλλουν στο ιατρικό απόρρητο των εργαζομένων και των πελατών.

Και από πότε οι κολεκτιβιστές ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα των ιδιωτικών επιχειρήσεων;;; Περισσότερη υποκρισία...

Αν μιλάμε για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις χωρίς κρατικά κίνητρα, τότε το θέμα γίνεται πιο δύσκολο. Σε πολλές πολιτείες και άλλες χώρες οι επιχειρήσεις επιβάλλουν τα διαβατήρια μόνο και μόνο επειδή αν δεν το κάνουν θα τιμωρηθούν από την κυβέρνηση. Σε αυτή την περίπτωση το επιχείρημα για τα δικαιώματα των ιδιωτικών επιχειρήσεων πάει περίπατο. Η αίρεση του covid σέβεται την ανεξαρτησία των επιχειρήσεων μόνο όταν τη βολεύει.

Ειλικρινά, οι μικρές επιχειρήσεις είναι αυτές που πλήττονται περισσότερο από τις εντολές των κυβερνητικών και το επιπλέον κόστος που συνεπάγεται μόνο η επιβολή των διαβατηρίων στις δικές τους εγκαταστάσεις θα τις θάψει. Κάθε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης που υποστηρίζει εθελοντικά τους κανόνες για τα διαβατήρια πρέπει να έχει οικονομική επιθυμία θανάτου.

Όσον αφορά την κυβέρνηση, η αίρεση του covid θα ισχυριστεί ότι υπάρχουν προηγούμενα του Ανώτατου Δικαστηρίου για τη νόμιμη επιβολή των εμβολιασμών. Ειλικρινά, δεν με νοιάζει, ούτε και εκατομμύρια άλλοι Αμερικανοί. Ένα μάτσο αρχιερείς με μαύρα ράσα δεν μπορούν να υπαγορεύουν τις ανεξάρτητες αποφάσεις μου για την υγεία- εγώ παίρνω αυτές τις αποφάσεις και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι' αυτό. Εδώ είναι που πρέπει να συμβιβαστούμε με την ηθική και τις αρχές που εμπλέκονται - Οι ζωές των άλλων δεν επηρεάζονται σε καμία περίπτωση από την απόφασή μου να αρνηθώ να συμμορφωθώ με τα διαβατήρια εμβολίων. Και επειδή μια ομάδα ανθρώπων έχει παράλογους φόβους σχετικά με την απειλή των εμβολίων δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να απαιτηθεί από ανθρώπους με μεγαλύτερη κριτική ικανότητα σχετικά με τα γεγονότα να τους κάνουν να "αισθάνονται καλύτερα" ή να αισθάνονται πιο ασφαλείς.

Η τελική γραμμή είναι η εξής: Οι ελευθερίες μας είναι πιο σημαντικές από τους παρανοϊκούς σας φόβους και δεν θα συμμορφωθούμε. Δεν προσυπογράφουμε το ψεύτικο κοινωνικό σας συμβόλαιο και δεν είστε σε θέση να υπαγορεύετε τους όρους της "κοινωνίας" μας. Δεν σας αρέσει; Είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να εγκαταλείψετε τη χώρα και να ξεκινήσετε μια εμβολιασμένη ουτοπία κάπου αλλού. Θα δούμε πώς θα σας βγει σε βάθος χρόνου.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου