Απίστευτη δήλωση του Υπουργού Υγείας των Η.Π.Α: «Ξέρουμε ότι τα εμβόλια ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τις μειονότητες με το διπλάσιο ρυθμό απ’ ότι τους λευκούς...πρέπει όμως να εμβολιαστούν περισσότεροι άνθρωποι!» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Απίστευτη δήλωση του Υπουργού Υγείας των Η.Π.Α: «Ξέρουμε ότι τα εμβόλια ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ τις μειονότητες με το διπλάσιο ρυθμό απ’ ότι τους λευκούς...πρέπει όμως να εμβολιαστούν περισσότεροι άνθρωποι!» (Video)

  Απίστευτη «βόμβα» από τον ίδιο τον Υπουργό Υγεία και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Xavier Becerra, καθώς παραδέχθη...

 






Απίστευτη «βόμβα» από τον ίδιο τον Υπουργό Υγεία και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Xavier Becerra, καθώς παραδέχθηκε ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό σκοτώνουν και μάλιστα ότι σκοτώνουν κυρίως τις μειονότητες! 


Είναι ίσως η πρώτη επίσημη παραδοχή,από επίσημο κυβερνητικό εκπρόσωπο παγκοσμίως και στις Η.Π.Α ήδη έχει προκληθεί χαμός από αυτές τις δηλώσεις οι οποίες ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου...

 

Συγκεκριμένα σε μια Σύνοδο Κορυφής για την Ισότητα ο Υπουργός Υγείας Becerra δήλωσε όπως θα δείτε στο video«Και επί της ευκαιρίας. Ξέρουμε ότι τα εμβόλια σκοτώνουν τους μαύρους, τους λατίνους και τους ινδιάνους με το διπλάσιο ρυθμό απ’ ότι τους λευκούς Αμερικανούς»! 

Η δήλωση του -όπως ήταν αναμενόμενο- προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ με αρκετές εκπομπές να παίζουν το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν μπέρδεψε τη γλώσσα του ή εάν κατα λάθος είπε την αλήθεια για τα εμβόλια για τον κορωνοϊό…


«Τα εμβόλια σκοτώνουν...αλλά πρέπει να πιέσουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί!»

Παρά ταύτα τόνισε πως η κυβέρνηση πρέπει να «δουλέψει» σκληρότερα για να εμβολιάσει τους Αμερικανούς που απέφυγαν να εμβολιαστούν.

«Λοιπόν, σχετικά με τα εμβόλια, πέρυσι, είδαμε ότι περίπου τα δύο τρίτα των λευκών Αμερικανών ενηλίκων είχαν λάβει τουλάχιστον ένα εμβόλιο», είπε ο Becerra. «Αυτό ήταν μόλις πάνω από το 50 τοις εκατό για τους μαύρους Αμερικανούς και τους Λατίνους τη συγκεκριμένη εποχή. Οπότε, πάλι, πρέπει να δουλέψουμε.

«Σήμερα, ένα χρόνο αργότερα, πάνω από το 80 τοις εκατό των λευκών Αμερικανών ενηλίκων έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση. Πάνω από το 80% των μαύρων Αμερικανών ενηλίκων έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση. Πάνω από το 80 τοις εκατό των Λατινοαμερικανών έχουν λάβει τουλάχιστον ένα εμβόλιο».

Ενώ το HHS αναγνωρίζει τις θανατηφόρες επιπτώσεις που έχουν τα εμβόλια κατά του COVID στις μειονοτικές κοινότητες, το Σύστημα Ανεπιθύμητων Επιπτώσεων Εμβολίων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων επιβεβαιώνει ότι τα εμβόλια COVID σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο στην ιστορία.

Σύμφωνα με την VAERS, μόνο 421 θάνατοι που σχετίζονται με το εμβόλιο το 2020 πριν από τη χορήγηση των εμβόλων mRNA. Το 2021, ο αριθμός των ανθρώπων που πεθαίνουν αφού εμβολιάστηκαν απότομα αυξήθηκε με τουλάχιστον 21.914 άτομα που πέθαναν μετά από εμβόλια για τον COVID.

Μέχρι στιγμής, 5689 άνθρωποι πέθαναν μετά από εμβολιασμό κατά του COVID το 2022.

(ΕΔΩ ολόκληρη η ομιλία του, το απόσπασμα είναι στο 45.50)




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


1 σχόλιο

  1. (URL: https://www.tempo.gr/forum/viewtopic.php?f=23&t=5348)

    Στον σύνδεσμο, όποιος έχει υπομονή θα διαβάσει μια διαφορετική εκτίμηση της κορωνοκσταστασης σε ότι αφορά τα αίτια τις μεθοδεύσεις και τεχνικές και κυρίως τις σκοπιμότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου