Dr. Vernon Coleman: «Το τεστ PCR μπορεί να σας προκαλέσει θανατηφόρο τραυματισμό και επίσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να σας εμβολιάσει...» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Dr. Vernon Coleman: «Το τεστ PCR μπορεί να σας προκαλέσει θανατηφόρο τραυματισμό και επίσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να σας εμβολιάσει...»

  Όλοι ξέρουμε πλέον ότι τα τεστ PCR είναι άχρηστα για την ανεύρεση κρουσμάτων Covid-19 αλλά πολύ καλά στο να βοηθούν τις κυβερνήσεις να μας...

 






Όλοι ξέρουμε πλέον ότι τα τεστ PCR είναι άχρηστα για την ανεύρεση κρουσμάτων Covid-19 αλλά πολύ καλά στο να βοηθούν τις κυβερνήσεις να μας κρατούν στα σπίτια μας υπό κατ' οίκον περιορισμό.


Σε ορισμένα μέρη του κόσμου τα τεστ PCR έχουν απαγορευτεί ως εντελώς άχρηστα. Σε άλλα μέρη του κόσμου βέβαια, όπως στη χώρα μας, τα τέστ καλά κρατούν, αφού λειτουργούν ως μέσον συμμόρφωσης του πληθυσμού από τις διεφθαρμένες και πλήρως συστημικές κυβερνήσεις

 

Γράφει ο Dr. Vernon Coleman

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Εξήγησα ακριβώς τι είναι λάθος με αυτά τα καταχρηστικά χρησιμοποιούμενα τεστ σε ένα άρθρο σε αυτόν τον ιστότοπο με τον διακριτικό τίτλο: "Το τεστ PCR είναι άχρηστο για το Covid-19 (αλλά χρήσιμο για τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις".

Το μεγάλο πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι η βρετανική κυβέρνηση, για παράδειγμα, αγνοεί σκόπιμα τις οδηγίες του ΠΟΥ και κάνει το τεστ με έναν στραβό τρόπο, ο οποίος, σε έναν δίκαιο και λογικό κόσμο, θα είχε ως αποτέλεσμα να στριμωχτούν στο εδώλιο οι πολιτικοί και οι σύμβουλοί τους.

Θα είχατε το ίδιο καλό αποτέλεσμα αν απλά χωρίζατε τους ανθρώπους σε δύο ομάδες: αυτούς με φωνήεν στο επώνυμό τους και αυτούς χωρίς φωνήεν, και στη συνέχεια ανακοινώνατε ότι αυτοί με το φωνήεν είχαν όλοι Covid-19 και οι υπόλοιποι έπρεπε όλοι να αλλάξουν το όνομά τους μέσα σε επτά ημέρες ή να πληρώσουν ένα τεράστιο πρόστιμο.

Έτσι, όλοι όσοι διαθέτουν λειτουργικό εγκεφαλικό ιστό γνωρίζουν ότι το τεστ PCR είναι άχρηστο, εκτός από πολιτικούς λόγους, και ότι ολόκληρο το πρόγραμμα εξετάσεων είναι ένα εξωφρενικά ακριβό και διασπαστικό αλαλούμ. Μόνο οι υπουργοί της κυβέρνησης, οι επιστημονικοί σύμβουλοι και οι ψευδοδημοσιογράφοι του άθλιου BBC πιστεύουν ότι τα τεστ PCR είναι πολύτιμα. Γνωρίζατε, παρεμπιπτόντως, ότι η κυβέρνηση φέρεται να έχει προσλάβει 900 συμβούλους για να βοηθήσουν στο πρόγραμμα ελέγχου και ανίχνευσης; Οι σύμβουλοι πληρώνονται με 1.000 λίρες την ημέρα ο καθένας, αν και δεν μπορώ να φανταστώ τι κάνουν γι' αυτό. Δηλαδή 900.000 λίρες την ημέρα. Υποψιάζομαι ότι το 99,99% του πληθυσμού θα ήταν πιο ευτυχισμένο αν οι 900.000 λίρες την ημέρα ξοδεύονταν σε οδοντιάτρους.

Αλλά αυτό δεν είναι το ήμισυ του πράγματος. Οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να έχουν αποδεχτεί την ανάγκη για τακτικό έλεγχο PCR. Πράγματι, οι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο σχηματίζουν ουρές για να το κάνουν όσο το δυνατόν συχνότερα - σαν να νιώθουν κάποια συγκίνηση όταν ένας τελείως άγνωστος βάζει κάτι σε μια σωματική οπή - το σπρώχνει όσο πιο μέσα γίνεται, το στριφογυρίζει λίγο, και μετά το βγάζει και φεύγει χωρίς να πει: "ευχαριστώ πολύ, θα σας τηλεφωνήσω αύριο και θα φάμε μαζί και μετά θα το ξανακάνουμε".

Γίνεται λόγος για καθημερινές εξετάσεις στα παιδιά, αν και δεν μπόρεσα να βρω κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι αυτό θα ήταν καλή ιδέα για οποιονδήποτε άλλο εκτός από την εξαιρετικά κερδοφόρα βιομηχανία που ασχολείται τώρα με την κατασκευή και την εξέταση των επιχρισμάτων.

Αυτό που κανείς δεν αναφέρει ποτέ είναι ότι οι εξετάσεις PCR είναι επικίνδυνες και μπορούν, αν γίνουν λάθος, να προκαλέσουν αφόρητο πόνο. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο σε ορισμένες χώρες δεν αρέσουν. Υπάρχει πράγματι μεγάλη σύγχυση σχετικά με το πόσο μακριά πρέπει να φτάσει το στυλεό. (Ή μήπως θα έπρεπε να είναι ο Klaus Schwab) Στην Αυστραλία οι οδηγίες είναι ότι το στυλεό πρέπει να πηγαίνει μόνο μερικά εκατοστά πάνω στο ρουθούνι, αλλά τα ρινοφαρυγγικά επιχρίσματα μπορούν να πηγαίνουν πολύ πιο μακριά. Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών αναφέρει ότι το στυλεό πρέπει να φτάνει σε βάθος ίσο με την απόσταση από τα ρουθούνια έως το εξωτερικό άνοιγμα του αυτιού. Αυτή είναι μια τεράστια απόσταση. Στην Οτάβα του Καναδά, η σύσταση είναι η μισή από αυτή την απόσταση.

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους ανέφερα τουλάχιστον μία περίπτωση όπου ένα υγιές άτομο είχε παρατηρήσει εγκεφαλονωτιαίο υγρό να χύνεται από τη μύτη του μετά από μια επεμβατική εξέταση PCR. Αυτό πραγματικά δεν είναι κάτι που θέλετε να συμβεί. Η εν λόγω γυναίκα, η οποία ήταν γύρω στα 40, έκανε μια εξέταση ρινικού επιχρίσματος PCR και αργότερα πήγε σε γιατρό παραπονούμενη για εμετό, ρινική καταρροή, πονοκέφαλο και δύσκαμπτο αυχένα. Οι ψευδοδημοσιογράφοι του BBC μπορούν, αν τους ενδιαφέρουν τα γεγονότα, να βρουν τις λεπτομέρειες στο JAMA Otolaryngology Head and Neck Surgery. Οι χειρουργοί διαπίστωσαν ότι το υγρό που έτρεχε από τη μύτη της ήταν εγκεφαλονωτιαίο υγρό - το υγρό που προστατεύει τον εγκέφαλο.

Στη συνέχεια, υπήρξε η περίπτωση που έγινε δεκτή για το The Medical Journal of Australia στις 4 Δεκεμβρίου 2020, αλλά η οποία δεν νομίζω ότι έχει δημοσιευθεί ακόμη. Αυτή ανέφερε μια υγιή γυναίκα 67 ετών που είχε εγκεφαλονωτιαίο υγρό που έτρεχε από τη μύτη της και τα συμπτώματα μηνιγγίτιδας. Αυτό ακολούθησε μετά από μια εξέταση επιχρίσματος Covid-19. Πόσοι σκοτώνονται - ειδικά σε οίκους ευγηρίας - από αυτό το άχρηστο και επικίνδυνο τεστ;

Οι συγγραφείς της μελέτης ανέφεραν ότι "οι τεχνικές για βαθιά ρινικά και ρινοφαρυγγικά επιχρίσματα μπορεί εύκολα να συγχέονται". Προσφέρουν οδηγίες για όσους διενεργούν τις εξετάσεις. Ακολουθεί ένα μέρος των οδηγιών τους:

"περιλαμβάνει την εισαγωγή στυλεού στη ρινική κοιλότητα σε ένα επίπεδο μεταξύ του ανοίγματος της μύτης και του εξωτερικού ακουστικού πόρου στον ασθενή, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως το οριζόντιο επίπεδο για τους σκοπούς της σχέσης με την επιφανειακή ανατομία. Αυτό θα επιτρέψει την εισαγωγή του στυλεού παράλληλα με το ρινικό δάπεδο, γεγονός που θα αποτρέψει τον τραυματισμό των μεσαίων στροβιλισμών. Οι μπατονέτες που εισάγονται με ανοδικό προσανατολισμό στη ρινική κοιλότητα (άνω των 30 μοιρών) όχι μόνο ενέχουν τον κίνδυνο να μην επιτευχθεί επαρκές διαγνωστικό δείγμα από τον επιθυμητό ρινικό βλεννογόνο και ρινοφάρυγγα, αλλά επίσης θέτουν τον ασθενή σε μεγαλύτερο κίνδυνο τραυματισμού των λεπτών και ευαίσθητων περιοχών της βάσης του κρανίου (προσφύσεις του μέσου σάλπιγγας και της σφηνοειδούς πλάκας) που βρίσκονται πάνω και μπροστά από το στόμιο του σφηνοειδούς κόλπου". Στη συνέχεια υπάρχει μια απεικόνιση για το "βούρτσισμα" και οι συγγραφείς καταλήγουν: Προτείνουμε να μην υπερβαίνεται αυτή η γωνία κατά τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων, καθώς θέτει τον ασθενή σε μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρών ανεπιθύμητων συμβάντων".

Θα μπορούσα να προτείνω ότι όποιος κάνει μια εξέταση PCR θα πρέπει να διασφαλίσει ότι το άτομο που κρατάει το στυλεό έχει μελετήσει και κατανοήσει αυτές τις οδηγίες - και θα τις ακολουθήσει.

Στην Αυστραλία ένα τρίχρονο αγόρι αιμορράγησε μέχρι θανάτου μετά από εξέταση ρινικού επιχρίσματος. Στη Σαουδική Αραβία, ένα παιδί δεκαοκτώ μηνών πέθανε μετά από σπάσιμο ενός επιχρίσματος εξέτασης μέσα στη ρινική του κοιλότητα. Αυτές οι εξετάσεις δεν είναι ασφαλείς. Τα παιδιά τραυματίζονται από αυτές τις απίστευτα επεμβατικές εξετάσεις. Αυτές δεν είναι ασφαλείς διαδικασίες και συχνά γίνονται από ανθρώπους που γνωρίζουν τόσα για την ιατρική και την ανθρώπινη ανατομία όσα ξέρω εγώ για τη διακυβέρνηση ενός υποβρυχίου - αν και έχω δει τον σταθμό Ice Station Zebra με τον Patrick McGoohan και εκείνη την ταινία με τον Gene Hackman και τον Denzel Washington. Και υπήρχε και ο Κόκκινος Οκτώβριος με τον  Sean Connery. Για την ακρίβεια, τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον ξέρω πολύ περισσότερα για τα υποβρύχια απ' ό,τι ξέρει ο μέσος δοκιμαστής και ανιχνευτής δοκιμών για την ανατομία.

Αρκετά πράγματα με έχουν προβληματίσει σχετικά με το τεστ PCR.

Πρώτον, γιατί στο διάβολο πρέπει να σπρώξουν το στυλεό τόσο βαθιά στη μύτη σας - και τόσο κοντά στον εγκέφαλό σας;

Πού είναι η αδιαμφισβήτητη επιστημονική απόδειξη ότι όλα τα μικρά Covid-19 ζωύφια συγκεντρώνονται εκεί πάνω για κάποιο λόγο;

Μήπως τους αρέσουν τα απομακρυσμένα μέρη;

Κανονικά, αν έχετε ένα ζωύφιο στη μύτη σας, αυτό θα βρίσκεται στη μύτη σας. Πού είναι η αδιάσειστη απόδειξη ότι το τεστ λειτουργεί μόνο αν το δείγμα λαμβάνεται από ένα σημείο τόσο ψηλά στη μύτη σας που ο ιστός εκεί πάνω μιλάει πιθανώς άλλη γλώσσα και φτάνει στο σπίτι μόνο μια φορά το χρόνο; Εφόσον αυτές οι εξετάσεις γίνονται πλέον από ανθρώπους που δεν είναι γιατροί ή νοσηλευτές ή πιθανώς ακόμη και πρόσκοποι, χρειαζόμαστε κάποια απόδειξη ότι η εξέταση είναι απαραίτητη. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι οι εξετάσεις παράγουν περισσότερα ψευδώς θετικά αποτελέσματα από ό,τι πραγματικά θετικά αποτελέσματα, είναι σαφώς χάσιμο χρόνου ούτως ή άλλως και θα είχε το ίδιο νόημα αν το επίθεμα εξέτασης εισαγόταν στον ομφαλό και γινόταν ένα καλό τίναγμα εκεί.

Δεύτερον, ερευνητές του Πανεπιστημίου Johns Hopkins στις ΗΠΑ δημοσίευσαν μια μελέτη που περιγράφει μια συσκευή που έχει αναπτυχθεί. Πρόκειται για μια μικροσκοπική μικροσυσκευή σε σχήμα αστεριού, ικανή να χορηγεί ένα φάρμακο. Οι συσκευές δεν είναι μεγαλύτερες από ένα κόκκο σκόνης αλλά περιέχουν έναν μεταλλικό πυρήνα επικαλυμμένο με θερμοευαίσθητο κερί παραφίνης. Στο κέντρο του πυρήνα βρίσκεται το φάρμακο.

Τώρα, γνωρίζουμε ότι περίπου οι μισοί Αμερικανοί είναι απρόθυμοι να κάνουν το εμβόλιο Covid-19.

Νομίζω ότι αυτή η τεχνολογία κρυφής ένεσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον εμβολιασμό των ανθρώπων μέσω ρινικών ή πρωκτικών επιχρισμάτων PCR. Γι' αυτό εισάγονται τα πρωκτικά επιχρίσματα; Η διαδικασία λειτουργεί καλύτερα στον εντερικό ιστό.

Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να χορηγηθεί ένα εμβόλιο σε ανθρώπους χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους.

Άνθρωποι που νομίζουν ότι απλώς εξετάζονται θα μπορούσαν να λάβουν το εμβόλιο mRNA.

Θα συμβεί αυτό; Θα συμβεί;

Πώς στο διάολο θα το ξέρουμε;

Οι αρχές συλλέγουν ήδη τα ονόματα και τα στοιχεία των ανθρώπων που αρνήθηκαν το εμβόλιο. Σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το τεστ PCR σε όσους αρνούνται τον εμβολιασμό;

Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την κυβέρνηση ή τους συμβούλους της. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Σίγουρα δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε το BBC, το οποίο έχει οικονομικές σχέσεις με το Ίδρυμα Bill Melinda Gates και το οποίο μας έχει προδώσει εδώ και πολύ καιρό. Μπορούμε να εμπιστευτούμε μόνο ο ένας τον άλλον.

Η ρινική χορήγηση εμβολίων δεν είναι κάτι καινούργιο. Στα παιδιά μερικές φορές ψεκάζουν το εμβόλιο της γρίπης στη μύτη τους - παρεμπιπτόντως, πρόκειται για ζωντανό εξασθενημένο εμβόλιο. Το εξασθενημένο σημαίνει ότι είναι πιο αδύναμο. Αλλά θα μπορούσε να σκοτώσει τη γιαγιά, φυσικά. Προσωπικά, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό το πράγμα για να καθαρίσω τις αποχετεύσεις, αλλά δεν θα το ψέκαζα στη μύτη ενός παιδιού.

Και ίσως θα πρέπει να γνωρίζετε το εξής: οι ρινικοί εμβολιασμοί χρησιμοποιούνται ήδη στα βοοειδή.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου