Εμβόλια κατά του COVID-19 και νευροεκφυλιστικά νοσήματα...(Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εμβόλια κατά του COVID-19 και νευροεκφυλιστικά νοσήματα...(Video)

  «Η πρωτεΐνη Spike είναι νευροτοξική, ακόμη και χωρίς τον ιό» - «Υπάρχουν πλέον στοιχεία ότι τα εμβόλια μπορεί να επηρεάσουν τον εγκέφαλο» ...

 


«Η πρωτεΐνη Spike είναι νευροτοξική, ακόμη και χωρίς τον ιό» - «Υπάρχουν πλέον στοιχεία ότι τα εμβόλια μπορεί να επηρεάσουν τον εγκέφαλο»


Η Stephanie Seneff, ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), μιλάει για τους κινδύνους των εμβολίων κατά του COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσής τους με νευροεκφυλιστικές ασθένειες και το σύνδρομο ανοσοανεπάρκειας (VAIDS).

 

Πηγή: The Epoch Times

Του Τζόζεφ Μερκόλα

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η Seneff είναι ίσως πιο γνωστή για τις μελέτες της σχετικά με τη χημική ουσία glyphosate. Προσδιόρισε ότι η αύξηση της χρήσης γλυφοσάτης στις ΗΠΑ, καθώς και στον Καναδά, συσχετίζεται εξαιρετικά καλά με την ταυτόχρονη αύξηση της συχνότητας πολλαπλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού, του παγκρέατος, του καρκίνου των νεφρών, του καρκίνου του θυρεοειδούς, του καρκίνου του ήπατος, καρκίνος της ουροδόχου κύστης και μυελοειδής λευχαιμία.

Πιστεύει επίσης ότι η έκθεση στη γλυφοσάτη μπορεί να έχει επιδεινώσει τα αποτελέσματα του COVID-19 για πολλούς ανθρώπους και θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε πιο σοβαρές αντιδράσεις μετά από βολές για τον COVID-19, αλλά καθώς προχωρούσε η πανδημία, συμμετείχε στην έρευνα των λήψεων αγγελιαφόρου RNA (mRNA).


"Είναι μια τεχνολογία που ήταν εξαιρετικά νέα, που δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν, και ένιωσα πραγματικά ανήσυχη γι' αυτό", είπε ο Seneff στο Zeee Media. «Αυτός ο βαθμός πολυπλοκότητας στην τεχνολογία θα χρειαζόταν κανονικά 12 χρόνια για να φτάσει στην αγορά και συνήθως μόνο το 2% των προϊόντων που δοκιμάστηκαν θα έφτανε στην αγορά».

Αυτό οδήγησε την Seneff, ο οποίος είναι κάτοχος πτυχίου BS στη βιοφυσική, πτυχίων MS και EE στην ηλεκτρική μηχανική και Ph.D. στην ηλεκτρική μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών, για να κάνει μια βαθιά κατάδυση σε λήψεις mRNA.

Προβλήματα με την τεχνολογία mRNA

Οι λήψεις mRNA COVID-19 διδάσκουν τα κύτταρά σας να παράγουν μια πρωτεΐνη ή ένα κομμάτι πρωτεΐνης, που ενεργοποιεί μια ανοσολογική απόκριση, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής αντισωμάτων. Ωστόσο, επειδή το φυσικό mRNA διασπάται εύκολα, αυτό σημαίνει ότι η πειραματική γονιδιακή θεραπεία χρειάζεται ένα ειδικό σύστημα παροχής για να φτάσει στα κύτταρα του σώματος.

Οι λήψεις χρησιμοποιούν νανοσωματίδια λιπιδίων που περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) για το σκοπό αυτό. Το mRNA είναι τυλιγμένο σε λιπιδικά νανοσωματίδια (LNP) που το μεταφέρουν στα κύτταρά σας και τα LNP είναι «PEGylated» — δηλαδή συνδέονται χημικά με μόρια PEG για αύξηση της σταθερότητας.

Συνήθως, εάν επρόκειτο να εγχύσετε RNA στο σώμα σας, τα ένζυμα θα το διασπούσαν αμέσως, αλλά τα εμβόλια COVID-19 έχουν σχεδιαστεί ειδικά έτσι ώστε να μην συμβαίνει αυτό. Αντίθετα, το RNA δεν διασπάται και γρήγορα και αποτελεσματικά αρχίζει να παράγει πρωτεΐνη. Ο/Η Seneff λέει:

«Επίσης, βασικά επανασχεδίασαν το ίδιο το RNA, πρώτα απ' όλα για να το κάνουν να μοιάζει με ανθρώπινο RNA παρά με ιικό, έτσι το κύτταρο δεν συνειδητοποιεί ότι έχει εισβληθεί, επειδή μοιάζει με ανθρώπινο μόριο… Έτσι τα έχουν κάνει όλα από αυτά τα πράγματα - ό,τι μπορούν να σκεφτούν - για να βεβαιωθούν ότι είναι στιβαρό, ότι κολλάει, ότι δεν υποβαθμίζεται και ότι συνεχίζει να παράγει πρωτεΐνη».

Στην πραγματικότητα, ο Seneff δηλώνει ότι πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι το mRNA και η πρωτεΐνη ακίδας επιμένουν στους λεμφαδένες των ατόμων που έχουν λάβει εμβόλια COVID-19 τουλάχιστον 60 ημέρες αργότερα - κάτι που λέει ο Seneff δεν είναι μόνο πραγματικά σοκαριστικό αλλά και εντελώς ανώμαλο.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι ότι, με την έγχυση του mRNA, παρακάμπτει τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσει ένας ιός μετά από φυσική έκθεση. Ο ιός θα εισπνεόταν και θα περνούσε από τη μύτη σας στους πνεύμονές σας.

"Αν έχετε ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα", λέει ο Seneff, "θα μείνει στους πνεύμονές σας, δεν θα πάει πέρα ​​από αυτό." Ωστόσο, μόλις εισέλθει στους ιστούς και στην κυκλοφορία του αίματός σας, μπορεί να προκαλέσει συστηματικά προβλήματα, τα οποία μπορεί να προκύψουν σε σοβαρές περιπτώσεις φυσικής λοίμωξης καθώς και μετά τη λήψη ένεσης COVID-19.

Η πρωτεΐνη Spike είναι νευροτοξική, ακόμη και χωρίς τον ιό

Η πρωτεΐνη Spike βρίσκεται φυσικά στο SARS-CoV-2 και παράγεται επίσης στο σώμα σας όταν λαμβάνετε ένα εμβόλιο COVID-19. Στην εγγενή της μορφή στον SARS-CoV-2, η πρωτεΐνη ακίδας είναι υπεύθυνη για τις παθολογίες της ιογενούς λοίμωξης.

Έχει επίσης αποκαλυφθεί ότι η πρωτεΐνη ακίδας από μόνη της είναι αρκετή για να προκαλέσει φλεγμονή και βλάβη στο αγγειακό σύστημα, ακόμη και ανεξάρτητα από έναν ιό. Είναι επίσης νευροτοξικό, σύμφωνα με τον Seneff, και οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν να κυκλοφορούν στο σώμα σας μετά από μόλυνση ή ένεση, προκαλώντας βλάβη σε κύτταρα, ιστούς και όργανα.

Για παράδειγμα, η μελέτη βιοκατανομής της Pfizer, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να προσδιορίσει πού καταλήγουν οι εγχυόμενες ουσίες στο σώμα, έδειξε την πρωτεΐνη ακίδας του COVID από τα εμβόλια συσσωρευμένη σε «αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις» στις ωοθήκες.

Επιπλέον, μια ιαπωνική μελέτη βιοκατανομής για το τρύπημα της Pfizer διαπίστωσε ότι τα σωματίδια του εμβολίου μετακινούνται από το σημείο της ένεσης στο αίμα, μετά το οποίο οι κυκλοφορούσες πρωτεΐνες ακίδας είναι ελεύθερες να ταξιδέψουν σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών, του ήπατος, των νευρολογικών ιστών και άλλων οργάνων.

Στοιχεία ότι τα εμβόλια μπορεί να επηρεάσουν τον εγκέφαλο

Ο Seneff πιστεύει ότι μπορούμε να μάθουμε μαθήματα από τη νόσο του Πάρκινσον σχετικά με το πώς η πρωτεΐνη ακίδας από τα εμβόλια COVID-19 θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ασθένεια που μοιάζει με Prion, εν μέρει λόγω των ομοιοτήτων μεταξύ της α-συνουκλεΐνης - της κύριας πρωτεΐνης που βρίσκεται στις εναποθέσεις του σώματος Lewy στο εγκεφάλους ατόμων με νόσο του Πάρκινσον — και πρωτεΐνη ακίδας.

Γράφοντας στο International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research, ο Seneff και ο Greg Nigh, ο οποίος ασχολείται με τη φυσικοπαθητική ογκολογία στο Immersion Health στο Όρεγκον, εξήγησαν τη συνάφεια των αλληλουχιών αμινοξέων που σχετίζονται με πρωτεΐνες πριόν εντός της πρωτεΐνης ακίδας:

«Υπάρχουν πολλοί παραλληλισμοί μεταξύ της α-συνουκλεΐνης και της πρωτεΐνης ακίδας, υποδηλώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης ασθένειας που μοιάζει με Prion μετά τον εμβολιασμό. Έχουμε ήδη δείξει ότι το mRNA του εμβολίου καταλήγει σε υψηλές συγκεντρώσεις στο ήπαρ και τον σπλήνα, δύο όργανα που είναι καλά συνδεδεμένα με το πνευμονογαστρικό νεύρο.

Τα κατιονικά λιπίδια στο εμβόλιο δημιουργούν ένα όξινο pH που ευνοεί την κακή αναδίπλωση και επίσης προκαλούν μια ισχυρή φλεγμονώδη απόκριση, μια άλλη προδιαθεσική κατάσταση. Τα βλαστικά κέντρα είναι δομές εντός του σπλήνα και άλλων δευτερογενών λεμφικών οργάνων όπου τα ωοθυλακικά δενδριτικά κύτταρα παρουσιάζουν αντιγόνα στα Β κύτταρα, τα οποία με τη σειρά τους τελειοποιούν την απόκριση των αντισωμάτων τους.

Οι ερευνητές έχουν δείξει ότι τα εμβόλια mRNA, σε αντίθεση με τα εμβόλια ανασυνδυασμένης πρωτεΐνης, προκαλούν μια ισχυρή ανάπτυξη εξουδετερωτικών αντισωμάτων σε αυτά τα βλαστικά κέντρα στη σπλήνα. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι τα εμβόλια mRNA προκαλούν μια ιδανική κατάσταση για το σχηματισμό Prion από την πρωτεΐνη ακίδας και τη μεταφορά του μέσω εξωσωμάτων κατά μήκος του πνευμονογαστρικού νεύρου στον εγκέφαλο».

Οι γενετικές τροποποιήσεις που εισάγονται από τα εμβόλια COVID-19 μπορεί να προκαλέσουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού να απελευθερώσουν μεγάλες ποσότητες εξωσωμάτων στην κυκλοφορία. Τα εξωσώματα είναι εξωκυτταρικά κυστίδια που περιέχουν πρωτεΐνη, DNA, RNA και άλλα συστατικά και μπορεί να περιέχουν mRNA μαζί με πρωτεΐνη ακίδας. Σύμφωνα με τον Seneff και τους συνεργάτες του:

«Παρουσιάζουμε τα στοιχεία ότι ο εμβολιασμός, σε αντίθεση με τη φυσική λοίμωξη, προκαλεί μια βαθιά έκπτωση στη σηματοδότηση της ιντερφερόνης τύπου Ι, η οποία έχει διάφορες δυσμενείς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία.

Εξηγούμε τον μηχανισμό με τον οποίο τα ανοσοκύτταρα απελευθερώνουν στην κυκλοφορία μεγάλες ποσότητες εξωσωμάτων που περιέχουν πρωτεΐνη ακίδας μαζί με κρίσιμα microRNA που επάγουν μια σηματοδοτική απόκριση στα κύτταρα λήπτες σε απομακρυσμένες τοποθεσίες.

Εντοπίζουμε επίσης πιθανές βαθιές διαταραχές στον ρυθμιστικό έλεγχο της πρωτεϊνοσύνθεσης και στην επιτήρηση του καρκίνου. Αυτές οι διαταραχές αποδεικνύεται ότι έχουν μια πιθανή άμεση αιτιολογική σύνδεση με νευροεκφυλιστική νόσο, μυοκαρδίτιδα, ανοσοθρομβοπενία, παράλυση Bell, ηπατική νόσο, μειωμένη προσαρμοστική ανοσία, αυξημένη ογκογένεση και βλάβη του DNA.

Η αποβολή μπορεί επίσης να συμβεί μέσω εξωσωμάτων

Ο Σενέφ συζητά επίσης την πιθανότητα οι άνθρωποι που έχουν λάβει εμβόλια για τον COVID-19 να μπορούν να μεταδόσουν σωματίδια εμβολίου στους γύρω τους, οδηγώντας δυνητικά σε ασθένεια ή συμπτώματα που προκαλούνται από εμβολιασμούς.

Μελέτες από την Pfizer πρότειναν, στην πραγματικότητα, ότι θα μπορούσε να συμβεί δευτερογενής έκθεση στο εμβόλιο, χρησιμοποιώντας τα παραδείγματα έκθεσης με εισπνοή ή επαφή με το δέρμα, καθώς και «περιβαλλοντική έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».

Ένα παράδειγμα που δόθηκε περιελάμβανε: «Ένας άνδρας μέλος της οικογένειας ή πάροχος υγειονομικής περίθαλψης που έχει εκτεθεί στην παρέμβαση της μελέτης μέσω εισπνοής ή επαφής με το δέρμα, στη συνέχεια εκθέτει τη σύντροφό του πριν ή γύρω από τη στιγμή της σύλληψης». Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το πιστέψουμε, ο Seneff είπε ότι υπάρχει μια εύλογη εξήγηση για το πώς οι βολές COVID-19 θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πτώση:

«Υπάρχει μια εύλογη διαδικασία με την οποία θα μπορούσε να συμβεί μέσω της απελευθέρωσης εξωσωμάτων από δενδριτικά κύτταρα στον σπλήνα που περιέχουν λανθασμένα διπλωμένες πρωτεΐνες ακίδας, σε σύμπλοκο με άλλες πρωτεΐνες αναδιαμορφωμένες με πριόν.

Αυτά τα εξωσώματα μπορούν να ταξιδέψουν σε μακρινά μέρη. Δεν είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς ότι απελευθερώνονται από τους πνεύμονες και εισπνέονται από ένα κοντινό άτομο. Εξωκυτταρικά κυστίδια, συμπεριλαμβανομένων των εξωσωμάτων, έχουν ανιχνευθεί στα πτύελα, τη βλέννα, το επιθηλιακό υγρό επένδυσης και το βρογχοκυψελιδικό υγρό πλύσης σε συνδυασμό με αναπνευστικές ασθένειες».

Περαιτέρω, πειραματικά και παρατηρητικά στοιχεία δείχνουν ότι η ανθρώπινη ανοσολογική απόκριση στα εμβόλια του COVID-19 είναι πολύ διαφορετική από την απόκριση που προκαλείται από την έκθεση στον SARS-CoV-2 και τα άτομα που έχουν λάβει εμβόλια COVID-19 μπορεί να έχουν βλάβη στο έμφυτο ανοσοποιητικό τους σύστημα που οδηγεί σε μια μορφή VAIDS, λόγω της βλάβης στη σηματοδότηση της ιντερφερόνης.

«Χωρίς την απόκριση ιντερφερόνης τύπου Ι, τα Τ κύτταρα δεν συσσωρεύονται με τον τρόπο που θα έπρεπε μετά τη μόλυνση ή ως απόκριση στον καρκίνο, έτσι καθίστανται ανίκανα να ελέγξουν τη μόλυνση επειδή δεν παράγονται. Η παραγωγή τους πυροδοτείται από αυτή την απόκριση ιντερφερόνης τύπου Ι που δεν συμβαίνει», είπε ο Σενέφ.

Απλές μέθοδοι για αποτοξίνωση από τα εμβόλια

Ο Seneff και οι συνεργάτες του ζητούν ολοκληρωμένες πρακτικές έρευνας και επιτήρησης για την παρακολούθηση ανεπιθύμητων συμβάντων που σχετίζονται με λήψεις mRNA καθώς και παρακολούθηση βιολογικών επιπτώσεων μέσω δοκιμών όπως το D-dimer, το ινωδογόνο και η C-αντιδρώσα πρωτεΐνη.

«Μελέτες που συνέκριναν πληθυσμούς που εμβολιάστηκαν με τα εμβόλια mRNA και εκείνους που δεν επρόκειτο να επιβεβαιώσουν το αναμενόμενο μειωμένο ποσοστό μόλυνσης και ηπιότερα συμπτώματα της εμβολιασμένης ομάδας, ενώ ταυτόχρονα συγκρίνουν τα ποσοστά διαφόρων αυτοάνοσων νοσημάτων και ασθενειών της φυλακής στις ίδιες δύο πληθυσμοί», έγραψε, μαζί με, «Μελέτες για να αξιολογηθεί εάν είναι δυνατό για ένα μη εμβολιασμένο άτομο να αποκτήσει ειδικές για το εμβόλιο μορφές πρωτεϊνών αιχμής από ένα εμβολιασμένο άτομο σε κοντινή απόσταση».

Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι για να βοηθήσετε στην αποτοξίνωση του σώματός σας από τα εμβόλια COVID-19. Το πιο σημαντικό, ο Seneff συνιστά την κατανάλωση μιας δίαιτας πιστοποιημένης βιολογικής ολικής τροφής, για να αποφύγετε τη γλυφοσάτη και άλλες χημικές ουσίες στα τρόφιμα. Επιπλέον, επικεντρωθείτε στην κατανάλωση μιας πλούσιας σε θρεπτικά συστατικά διατροφής που επικεντρώνεται σε τροφές πλούσιες σε θείο, όπως κρεμμύδια, σκόρδο και σταυρανθή λαχανικά, καθώς και βιολογικά αυγά, βοδινό κρέας με χόρτο και θαλασσινά, με πολλά πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά.

Επιπλέον, η Seneff συνιστά την τακτική έκθεση στο δέρμα και τα μάτια σας στο ηλιακό φως, κάτι που σας βοηθά να παράγετε βιταμίνη D καθώς και θειικά άλατα. Μια ομάδα διεθνών γιατρών και ολιστικών επαγγελματιών που έχουν εμπειρία βοηθώντας τους ανθρώπους να αναρρώσουν από τον COVID-19 και την ασθένεια μετά την ένεση συγκέντρωσαν φυσικές επιλογές για να βοηθήσουν στη μείωση του φορτίου πρωτεΐνης αιχμής του σώματός σας. Οι παρακάτω είναι αναστολείς πρωτεΐνης ακίδας, που σημαίνει ότι αναστέλλουν τη δέσμευση της πρωτεΐνης ακίδας στα ανθρώπινα κύτταρα:

Συνέταξαν επίσης μια λίστα με εξουδετερωτές πρωτεϊνών ακίδας, που την καθιστούν ανίκανη να προκαλέσει περαιτέρω βλάβη στα κύτταρα. Αυτό περιλαμβάνει:

Πολλοί φυσικοί αναστολείς της IL-6 ή αντιφλεγμονώδη, υπάρχουν και μπορεί επίσης να είναι χρήσιμοι για όσους αναζητούν αποτοξίνωση από ενέσεις COVID-19 ή COVID-19: Συνέταξαν επίσης μια λίστα με εξουδετερωτές πρωτεΐνης ακίδας, που το καθιστούν ανίκανο να προκαλέσει περαιτέρω βλάβη στα κύτταρα. Αυτό περιλαμβάνει:

  • Boswellia serrata (λιβάνι)
  • Εκχύλισμα φύλλων πικραλίδας
  • Μαύρο κύμινο (Nigella sativa)
  • Κουρκουμίνη
  • Έλαιο κριλ και άλλα λιπαρά οξέα
  • Κανέλα
  • Φισετίνη
  • Λουτεολίνη
  • Βιταμίνη D3 (με βιταμίνη Κ)
  • Ψευδάργυρος
  • Μαγνήσιο
  • τσάι γιασεμί
  • Μπαχαρικά
  • φύλλα δάφνης
  • Μαύρο πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο
  • ΣΟΦΌΣ

Το αρχικό άρθρο δημοσιεύθηκε στις 17 Μαρτίου 2022 στο Mercola.com

Πηγές και Αναφορές




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου