Ισλαμιστής εισέβαλε στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα την ώρα της λειτουργίας και φώναζε Αλλάχ Ακμπάρ! Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός! Κανένα κανάλι δεν στο έδειξε!...(Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ισλαμιστής εισέβαλε στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα την ώρα της λειτουργίας και φώναζε Αλλάχ Ακμπάρ! Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός! Κανένα κανάλι δεν στο έδειξε!...(Video)

  Αν είσαι υπερήφανος για αυτές τις εικόνες Έλληνα, συνέχισε να ψηφίζεις αυτούς που φροντίζουν για την αντικατάσταση σου, αυτούς που πολεμού...

 






Αν είσαι υπερήφανος για αυτές τις εικόνες Έλληνα, συνέχισε να ψηφίζεις αυτούς που φροντίζουν για την αντικατάσταση σου, αυτούς που πολεμούν το έθνος σου, τη θρησκεία σου, την ιστορία σου και με τη μεταναστευτική πολιτική που ακολουθούν απειλούν και την ύπαρξη σου στα επόμενα 40 χρόνια.


Αυτό είναι το αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολουθούνται τις τελευταίες δεκαετίες. Η αντικατάσταση προχωρά τόσο γρήγορα που πλέον τέτοια περιστατικά συμβαίνουν και θα συμβαίνουν όλο και πιο τακτικά, όπως εμμέσως πλην σαφώς υπονόησε και ο Ιερέας που προσπάθησε να καθησυχάσει τους πιστούς μετά την εισβολή...


Στις 15 Απριλίου και περι ώρας 19:00 στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών ψάλλονταν ύμνοι από την 30μελή χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής και της Συμφωνικής Ορχήστρας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κι ενώ οι πιστοί παρακολουθούσαν μέσα σε κλίμα κατάνυξης, ισλαμιστής "επενδυτής" εισέβαλε στον ναό, πλησίασε την χορωδία, ταρακούνησε το μικρόφωνο και κραύγασε «Αλλάχ Ακμπάρ»!!

Την ειρηνική αυτή εκδήλωση απείλησε να καταστρέψει η εισβολή ισλαμιστή γενειοφόρου μετανάστη, που αφού εισέβαλε στην εκκλησία άρπαξε το μικρόφωνο, άρχισε να ουρλιάζει σε ακατάληπτη γλώσσα καταλήγοντας στο Αλλάχ ακμπάρ, και στη συνέχεια γκρέμισε τα μικρόφωνα.

Ο ιερόσυλος εισβολέας απομακρύνθηκε αυτόματα εκτός της εκκλησίας χωρίς τη χρήση βίας από τα μέλη της χορωδίας. Δεν θα μας φανεί βεβαίως καθόλου παράξενο να δούμε ανακοινώσεις από τους γνωστούς αριστερούς ακτιβιστές για χρήση βίας προς τον «κατατρεγμένο» εισβολέα...

Η ήρεμη αντίδραση των ιεροψαλτών και του εφημερίου του Ναού, επέτρεψαν στην εκδήλωση να συνεχισθεί και να ολοκληρωθεί με τα χειροκροτήματα των παρισταμένων και τις ανταλλαγές ευχών για το Πάσχα.

Δυστυχώς δεν σέβονται ούτε τις εκκλησίες της χώρας που τους φιλοξενεί και τους ανέχεται.

Να υπενθυμίσουμε, πως πριν 200 χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες αφανίστηκαν από τον ισλαμισμό των Οθωμανών Τούρκων.

Η προδοτική πολιτική της μεταπολίτευσης και των απατεώνων πολιτικών πράγματι απέδωσαν. Πλέον, ο κίνδυνος όπως έχουμε ξαναπεί είναι και εντός των τειχών. Η αντικατάσταση του Ελληνικού Λαού παίρνει σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μας. Η φυλετική γενοκτονία του λαού μας και η εξαφάνιση του Έθνους και του Πολιτισμού μας, βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ.

Απολαύστε τη κατάντια της χώρας...





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. Η Αθήνα και οι πολίτες της πρώτοι θα είναι αυτοί σε όλη την Ελλάδα που θα αντιμετωπίζουν προβλήματα σοβαρά από τους Ισλαμιστές κάτω από την ανέχεια και την φιλότιμη συμπεριφορά των Ελλήνων να φιλοξενούν αλλόθρησκους και οι οποίοι υποτίθεται έγιναν πρόσφυγες από τον τόπο τους και μετέβησαν στην Ελλάδα για να αποφύγουν τα δυσάρεστα από τον Πόλεμο της Συρίας. Όμως την όλη ευθύνη έχουν για το Ισλαμικό στοιχείο που κυκλοφορεί μέσα στην Αθήνα, φταίει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς και οι προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, όπου άφησαν τις ορδές των μεταναστών, που μέσα σ αυτές τις ορδές μπήκαν παράνομα από τρίτες χώρες ισλαμοφασίστες μόνο και μόνο για να διαταράξουν την Ελληνική Χώρα. Η ΜΚΟ και η Τουρκία με αυτόν τον τρόπο έδειξε το μίσος της προς την Ελλάδα, και έστειλε όλους τους λαθρομετανάσδτες μέσα στον Ελληνικό χώρο. Παρά την ανέχεια όλων των Ελλήνων απέναντι στους ασεβείς ισλαμιστές , παρά του ότι μπήκαν σε Δημοκρατική χώρα και Ορθόδοξη, και την φιλοξενία που τους παρέχει η Ελλάδα, αυτοί όμως εχθρεύονται με τον Χριστιανισμό, μπαίνουν στους ναούς χωρίς κανείς να τους κάνει κάποιον έλεγχο, μπαίνουν στους ναούς την ώρα που γίνεται θρησκευτική εκδήλωση. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και το Ιερατείο της Εκκλησίας, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών για το χάλι που επικρατεί. Επικίνδυνα πράγματα συμβαίνουν επί των εσχάτων αυτών ημερών μας και θα πρέπει να είμαστε Έτοιμοι για όλα! Δεν πρέπει οι Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι να βρίσκονται σε λήθαργο αδιαφορίας και χαλαρότητας στο θέμα Πίστης και Εθνικού φρονήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου