Μητέρα 34χρονου, ο οποίος πέθανε 2 εβδομάδες μετά από «τσίμπημα» Pfizer, δημοσιεύει «γελοίες» επιστολές από το CDC, το οποίο ΔΕΝ ερευνά το θάνατο του γιού της... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μητέρα 34χρονου, ο οποίος πέθανε 2 εβδομάδες μετά από «τσίμπημα» Pfizer, δημοσιεύει «γελοίες» επιστολές από το CDC, το οποίο ΔΕΝ ερευνά το θάνατο του γιού της...

  Η ιστορία αυτής της μητέρας είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται παγκοσμίως από τα συστήματα υγ...

 


Η ιστορία αυτής της μητέρας είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται παγκοσμίως από τα συστήματα υγείας οι θάνατοι που προκύπτουν «ξαφνικά» μετά από «τσιμπήματα». Όταν το CDC δεν ενδιαφέρεται να ερευνήσει πραγματικά έναν τέτοιο θάνατο...ποιο είναι το συμπέρασμα;


Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο The Defender, η Henrietta Simoes είπε ότι ο υγιής, 34χρονος γιος της, Victor Simoes, πέθανε ξαφνικά δύο εβδομάδες μετά τον πρώτο του πυροβολισμό Pfizer COVID-19.

 

Πηγή: Children's Health Defense

Άρθρο της Megan Redshaw

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η μητέρα ενός 34χρονου άνδρα που πέθανε ξαφνικά δύο εβδομάδες μετά την πρώτη του δόση του  εμβολίου COVID-19 της Pfizer  είπε ότι πιστεύει ότι ο γιος της θα ζούσε σήμερα αν είχε τις πληροφορίες που χρειαζόταν για να λάβει μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το εμβόλιο .

Ο Βίκτορ Καστίγιο Σιμόες πέθανε στις 5 Μαΐου 2021, από οξεία  ανατομή αορτής  — μια ασυνήθιστη ιατρική έκτακτη ανάγκη κατά την οποία το εσωτερικό στρώμα του μεγάλου αιμοφόρου αγγείου που διακλαδίζεται από την αορτή της καρδιάς σχίζεται. Η πάθηση επηρεάζει κυρίως τους άνδρες ηλικίας 60 και 70 ετών.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο  The Defender , η μητέρα του Simoes, Henrietta Simoes, είπε ότι το μόνο σύμπτωμα του γιου της ήταν ο πόνος στο στήθος που βίωσε λίγο πριν πεθάνει.

Ο Simoes,  ανώτερος διευθυντής στην Amazon , έλαβε την πρώτη του  δόση Pfizer στις 20 Απριλίου 2021, σε ένα Safeway του Σιάτλ της Ουάσιγκτον. Δεκαπέντε μέρες αργότερα, ξύπνησε νιώθοντας αδιαθεσία και είχε πόνους στο στήθος, είπε η Henrietta. Κάλεσε ένα ασθενοφόρο και είπε στην κοπέλα του ότι «δεν είχε δίκιο» και έπρεπε να ελεγχθεί.

«Όταν έφτασε η κοπέλα του, τη σύστησε στους γιατρούς και στη συνέχεια κατέρρευσε», είπε η Henrietta. «Δεν ανταποκρίθηκε από εκείνο το σημείο και μετά».

Ο Σιμόες διασωληνώθηκε στο ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Harborview στο Σιάτλ. Τριάντα λεπτά αργότερα ανακηρύχθηκε νεκρός, είπε η Henrietta. Η οικογένεια του Σιμόες έκανε αυτοψία. Έδειξε ότι υπέστη  οξεία αορτική ανατομή .

Η Henrietta είπε:

«Δεν έχω ιδέα τι προκάλεσε αυτό, οπότε ο παθολόγος έστειλε για γενετικό έλεγχο για να δει εάν υπήρχε κάποιο είδος προδιάθεσης ή ανεπάρκειας κολλαγόνου που θα οδηγούσε στην ανατομή. Το αρχικό πάνελ δεν έδειχνε τίποτα. Ο άντρας μου και εγώ κάναμε εξετάσεις και τα αποτελέσματα δεν έδειξαν τίποτα.

«Ο παθολόγος είπε ότι ο Βίκτωρ δεν ήταν διαστολή, δεν είχε ανεύρυσμα και δεν είχε υψηλή αρτηριακή πίεση. Επίσης δεν είχε τα φυσιολογικά πράγματα που θα οδηγούσαν σε ανατομή».

Η Henrietta είπε ότι συνεργάζεται με έναν διάσημο χειρουργό από ένα αναγνωρισμένου κύρους πανεπιστήμιο, ο οποίος συμφώνησε να κάνει μια ολόκληρη έρευνα γονιδιώματος στον Simoes και στα άλλα παιδιά της για να δει αν «προκύψει κάτι».

Μια άλλη ερευνήτρια, η οποία συμφώνησε να εξετάσει τους φλεγμονώδεις δείκτες της Simoes, είπε ότι συμμεριζόταν τις υποψίες της ότι το εμβόλιο της Pfizer προκάλεσε τη θανατηφόρα καρδιακή πάθηση του Simoes.

«Ο Βίκτορ πέθανε 15 ημέρες μετά το εμβόλιο Pfizer», είπε η Henrietta. «Δηλώνει ότι θα ήταν στο απόγειο των αντισωμάτων και πιστεύω ότι είχε μια φλεγμονώδη απόκριση στο εμβόλιο – όπως γνωρίζουμε ότι η φλεγμονή παίζει σημαντικό ρόλο».

Η Henrietta είπε:

«Συνήθως, οι άνθρωποι που έχουν αυτή την πάθηση έχουν μια δίπτυχη βαλβίδα που οδηγεί πρώτα σε ανεύρυσμα. Συνολικά, το 34 είναι πολύ σπάνιο να γίνει ανατομή. Όταν συμβαίνει, συμβαίνει συνήθως με άτομα ηλικίας 60 έως 70 ετών. Ήμασταν σε επαφή με το  Ίδρυμα John Ritter  και πολλές περιπτώσεις που έχουν είναι από γενετικά αίτια και ασθένειες που οδηγούν σε διαταραχές του συνδετικού ιστού.

«Όλα όσα διάβασα λένε ότι βρίσκεσαι στο ύψος των αντισωμάτων σου σαν δύο εβδομάδες μετά το εμβόλιο. Αυτός είναι ο ισχυρισμός μου. Γιατί δεν έκανε ανατομή τρεις εβδομάδες πριν ή έξι μήνες μετά τη λήψη του εμβολίου; Γιατί, όταν ήταν στο ύψος αυτών των αντισωμάτων και είχε υπερφλεγμονώδη απόκριση, έκανε ανατομή;»

Η Henrietta, δασκάλα με πτυχίο νομικής, είπε ότι η οικογένεια προσπαθεί να «γκρεμίσει» όλες τις πιθανότητες. Αλλά μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει γενετική σύνδεση. Πιστεύει ότι το εμβόλιο πυροδότησε την ξαφνική έναρξη της θανατηφόρας καρδιακής πάθησης του γιου της.

Η Henrietta, στις 9 Σεπτεμβρίου,  ανέφερε το θάνατο του γιου της  στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) — το κύριο σύστημα που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση για την αναφορά ανεπιθύμητων αντιδράσεων εμβολίων στις ΗΠΑ — επειδή το νοσοκομείο δεν υπέβαλε αναφορά.




«Πώς γνωρίζουμε τον πραγματικό αριθμό των ατόμων που έχουν πάθει παρενέργειες από το εμβόλιο εάν οι γιατροί δεν αναφέρουν τίποτα στη βάση δεδομένων VAERS;» ρώτησε.

Η Henrieta είπε ότι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δεν ερεύνησε τον θάνατο του γιου της ούτε συνέχισαν μαζί της την αναφορά:

«Το ανέφερα στο CDC. Τους τηλεφώνησα και έλαβα ένα γελοίο γράμμα. Πήρα δύο γράμματα. Το πρώτο ήταν γελοίο και το δεύτερο ακόμα πιο γελοίο. Έλαβα το δεύτερο γράμμα αφού τους ρώτησα γιατί έλεγαν ψέματα στον αμερικανικό λαό».

Το CDC απέτυχε να διερευνήσει τον θάνατο του Samoes

Η Henrietta είπε ότι το CDC αποτυγχάνει να διερευνήσει τους θανάτους που αναφέρθηκαν στη VAERS που αποδίδονται σε εμβόλια για τον COVID, συμπεριλαμβανομένου του γιου της.

Η Henrietta  επικοινώνησε για πρώτη φορά με το CDC  τον Νοέμβριο του 2021, ζητώντας να μιλήσει με έναν γιατρό του CDC για τον θάνατο του γιου της, καθώς κανείς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της για την αναφορά VAERS του γιου της.





Ένα μέλος του προσωπικού του Γραφείου Ασφάλειας Εμβολιασμών του CDC στις 19 Νοεμβρίου 2021, επιβεβαίωσε ότι το CDC είχε  λάβει την αναφορά VAERS,  αλλά είπε ότι το προσωπικό «δεν επικοινωνεί τακτικά με την οικογένεια παρά μόνο για να επιβεβαιώσει τη λήψη της αναφοράς». Το άτομο παρέπεμψε την Henrietta στον ιστότοπο του πρακτορείου για «πληροφορίες σχετικά με την απώλεια και τη θλίψη και τρόπους αντιμετώπισης του στρες και του άγχους».

«Μου είπαν να επικοινωνήσω με το τμήμα υγείας, είπαν ότι λυπούνται για την απώλειά μου και με παρέπεμψαν στο πρόγραμμα [Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυματισμού Αντίμετρων (CICP)]», είπε η Χενριέτα. «Πώς μπορεί το CDC να διερευνήσει σωστά έναν αναφερόμενο θάνατο εάν δεν επικοινωνήσει με την οικογένεια για πληροφορίες;»

Το CICP είναι ένα σκοτεινό  κυβερνητικό πρόγραμμα  που σπάνια αποζημιώνει άτομα που τραυματίζονται σοβαρά από καλυμμένα αντίμετρα, όπως τα εμβόλια για τον COVID.

Από την έναρξη του προγράμματος το 2010,  έχουν κατατεθεί 7.033 αξιώσεις , αλλά μόνο 29 αξιώσεις αποζημιώθηκαν. Από την 1η Φεβρουαρίου, το CICP είχε εγκρίνει μόνο μία αξίωση που σχετίζεται με  παρενέργεια από εμβόλιο COVID , αλλά αυτή η αξίωση δεν έχει αποζημιωθεί.

Η Henrietta δήλωσε:

«Έχω καλέσει δικηγορικά γραφεία που ασχολούνται με τραυματισμούς από εμβόλια. Λένε ότι τα χέρια τους είναι δεμένα μέχρι να μπει το εμβόλιο στο [Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυμάτων Εμβολίου (VICP)], αλλά δεν θέλω χρήματα και δεν θέλω το VICP. Θέλω να πάρω την Pfizer.

«Έχουν την έκθεση που κυκλοφόρησε με οκτώ ή εννέα σελίδες με ανεπιθύμητες ενέργειες και αφού βγήκε αυτή η αναφορά, αυτό το εμβόλιο θα έπρεπε να είχε κλείσει. Θα έπρεπε επίσης να είχε κλείσει επειδή υπάρχουν εναλλακτικά φάρμακα και θεραπείες [για τη θεραπεία του COVID]. Αν το είχαν κλείσει όλο αυτό, ο γιος μου θα ζούσε».

Το CDC λέει ότι δεν υπάρχει αιτιώδης σχέση μεταξύ των εμβολίων για τον COVID και του θανάτου

Η Henrietta, στις 19 Νοεμβρίου 2021,  επικοινώνησε με το CDC  για δεύτερη φορά.

«Γιατί τα μέρη δεν αναφέρουν τους θανάτους που συνδέονται με το εμβόλιο, ο γιος μου πέθανε αφού έλαβε το εμβόλιο Pfizer;» Ρώτησε στο email. «Πού είναι τα δεδομένα που δείχνουν ότι η Pfizer δεν είναι ασφαλής και κάνει άτομα νεαρής ηλικίας να πεθαίνουν, αυτό πρέπει να αναδειχθεί σε ανώτερα στελέχη στο CDC».

Στο email της, η Henrietta είπε στο CDC ότι ανησυχεί ότι ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ  ήθελε να περιμένει 76 χρόνια  για να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα που εξέτασε για την έγκριση του εμβολίου της Pfizer για τον COVID και ότι ο φαρμακευτικός κολοσσός είχε αποκλείσει τους συμμετέχοντες από τις κλινικές του δοκιμές.

Σε  απάντηση  στην Henrietta στις 23 Νοεμβρίου 2021, ένα μέλος του προσωπικού του CDC εξέφρασε συλλυπητήρια και αναγνώρισε την απώλεια του γιου της, αλλά επανέλαβε ότι τα εμβόλια για τον COVID «έχουν υποβληθεί και θα συνεχίσουν να υποβάλλονται στην πιο εντατική παρακολούθηση ασφάλειας στην ιστορία των ΗΠΑ» και ότι Η ανασκόπηση των διαθέσιμων «κλινικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών θανάτου, της αυτοψίας και των ιατρικών αρχείων δεν έχει τεκμηριώσει αιτιώδη συνάφεια με τον εμβολιασμό και τους θανάτους της Pfizer-BioNTech για τον COVID-19».




Στη συνέχεια, το μέλος του προσωπικού την παρέπεμψε σε μια ανάλυση του  Vaccine Safety Datalink,  μιας βάσης δεδομένων, η οποία δεν είναι διαθέσιμη στο κοινό, που συλλέγει αναφορές τραυματισμών από εμβόλια COVID. Η ανάλυση δεν έδειξε αυξημένο κίνδυνο θανάτου «σε εκείνους που έλαβαν εμβόλιο COVID-19 σε σύγκριση με εκείνους που δεν το έκαναν».

Η απάντηση του CDC ανέφερε:

«Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σχεδόν όλες οι νοσηλείες και οι θάνατοι COVID-19 συμβαίνουν τώρα σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους. Ο κίνδυνος σοβαρών  ανεπιθύμητων ενεργειών  μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 παραμένει σπάνιος. Σε όλους ηλικίας 5 ετών και άνω συνιστάται να λάβουν εμβόλιο κατά του COVID-19. Το CDC έχει δημοσιεύσει αρκετές εργασίες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων COVID-19, που είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον  σύνδεσμο .

«Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει μετά την υποβολή μιας αναφοράς στη VAERS στη σελίδα ασφάλειας εμβολίων του CDC:  Πώς να αναφέρετε μια ανεπιθύμητη ενέργεια στο VAERS .

«Και πάλι, λυπούμαστε πολύ για την απώλεια του γιου σας».

Στον  ιστότοπο της VAERS , αναφέρει ότι το CDC θα επικοινωνήσει με ένα άτομο που αναφέρει για πρόσθετες πληροφορίες μόνο εάν τα «βασικά πεδία» της φόρμας VAERS δεν συμπληρωθούν σωστά.

«Η VAERS δεν θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το άτομο που αναφέρει για παρακολούθηση», αναφέρει ο ιστότοπος. «Το πρόγραμμα VAERS παρακολουθεί αναφορές που έχουν ταξινομηθεί ως σοβαρές προσπαθώντας να αποκτήσει ιατρικά αρχεία για την καλύτερη κατανόηση του συμβάντος».

Στην περίπτωση πολλών  ιστοριών παρενεργειών από εμβόλια που  αναφέρθηκαν από  το The Defender , συμπεριλαμβανομένου του Simoes, τα ιατρικά αρχεία δεν είναι διαθέσιμα για όσους πεθαίνουν ξαφνικά μετά τη λήψη εμβολίου για τον COVID και δεν έφτασαν σε νοσοκομείο για θεραπεία — κάτι που σύμφωνα με τον  ιστότοπο VAERS . σημαίνει ότι το CDC δεν παρακολουθεί αυτούς τους αναφερόμενους θανάτους στο VAERS.

Η Henrietta είπε:

«Το CDC λέει ότι είναι σπάνιο να έχει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Τι ταξινομείτε ως σπάνιο; Αν είναι το παιδί σας, πόσο σπάνια; Το CDC δεν έχει αποδείξεις ότι δεν υπάρχει αιτιώδης συνάφεια. Δεν κάνουν εις βάθος μελέτες για το τι έχει συμβεί σε αυτό το άτομο. Πιστεύω πραγματικά ότι το εμβόλιο είναι ένα έναυσμα, και κάποιος πρέπει να το εξετάσει αυτό.

«Πώς μπορεί το CDC να πει ότι δεν υπάρχει αιτιώδης σύνδεση εάν δεν κοιτούν τον ιστό του, κοιτάζουν το αίμα του και δεν ξέρουν τι συνέβη; Κανένας από αυτούς τους οργανισμούς δεν γνωρίζει τι συνέβη στη βιοχημεία ενός ατόμου που πέθανε αφού έλαβε ένα εμβόλιο σε μία ή δύο εβδομάδες».

Η Henrietta είπε ότι οι υπηρεσίες υγείας των ΗΠΑ «λένε ψέματα στους ανθρώπους» ότι δεν υπάρχουν δυσμενείς επιπτώσεις που να σχετίζονται με τα εμβόλια για τον COVID.

Αυτή πρόσθεσε:

«Όταν λένε ότι δεν υπάρχει αιτιολογική σύνδεση ότι το εμβόλιο προκάλεσε τον τραυματισμό, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το εμβόλιο δεν προκάλεσε. Δεν μπορείτε να έχετε τον αριθμό των παράπλευρων ζημιών που είχαμε για να εξοικονομήσετε x ποσό ανθρώπων, επειδή αυτό είναι εγκληματικό. Δεν μπορείς να πεθάνουν δύο άνθρωποι για να σώσεις 8 ανθρώπους. Δεν ξέρεις καν αν σώζονται σίγουρα από το εμβόλιο».

Η Henrietta είπε ότι αυτή και η οικογένειά της δεν είναι κατά του Vaxxers.

«Όλοι έχουμε εμβολιαστεί, αλλά όντας από τη Νέα Υόρκη, όλοι φοβηθήκαμε και δεν ξέραμε ποιο ήταν το τέλος», είπε.

«Αλλά η κυβέρνηση ήξερε και συνέχιζε να ανεβάζει τους αριθμούς για τον COVID και δημιούργησε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ απέτρεπε τις θεραπευτικές ενέργειες, επειδή δεν θα μπορούσαν να λάβουν EUA [ Έγκριση Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης ] για τα εμβόλια COVID».

Ο Simoes ήταν ο τελευταίος στην οικογένειά του που έκανε το εμβόλιο και δεν είχε πρόσβαση στις διαθέσιμες πληροφορίες τώρα, είπε η Henrietta.

«Χωρίς τη γνώση ότι υπάρχουν θεραπείες που πραγματικά λειτουργούν ή πιθανοί κίνδυνοι του εμβολίου, πώς μπορείτε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση;»

Η Henrietta είπε ότι δεν ήθελε να μειώσει τους θανάτους λόγω του COVID, αλλά «να καταστείλει εναλλακτικές θεραπείες  και να επιβάλει εμβόλια είναι εγκληματικό».

«Αν τραυματιστείς, τι προσφυγή έχεις;» ρώτησε. «Δεν έχετε τρόπο να κάνετε μήνυση, οπότε αν γίνετε παραπληγικός εξαιτίας αυτού, πού θα πάτε;

Η Henrietta είπε ότι δεν θα πάρει αναμνηστικά, ούτε ο σύζυγος ή τα παιδιά της.

«Δεν ξέρουμε αν είμαστε γενετικά επιρρεπείς σε κάτι», είπε. "Όχι άλλα εμβόλια ή ενισχυτικά."

Η Henrietta είπε ότι η ζωή της δεν θα είναι ποτέ η ίδια, ούτε η οικογένειά της.

«Αν αυτό θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με πιο κριτική σκέψη για το τι πραγματικά κάνουμε και τι μπορούμε να κάνουμε αντί των εμβολίων, νομίζω ότι οι δυσμενείς επιπτώσεις πολλών ανθρώπων θα μπορούσαν να εξαλειφθούν», είπε.

Η Henrietta ενθάρρυνε άλλους να κάνουν τη δική τους έρευνα, να είναι προσεκτικοί σχετικά με το τι βάζουν στο σώμα τους και να μιλήσουν με γιατρούς που κατανοούν τους κινδύνους των εμβολίων κατά του COVID.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου