Περίεργη πρόβλεψη του Κλάους Σβάμπ: «Μια Νέα πανδημία θα κάνει τον Covid-19 να μας φαίνεται σαν μια “μικρή ενόχληση”» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Περίεργη πρόβλεψη του Κλάους Σβάμπ: «Μια Νέα πανδημία θα κάνει τον Covid-19 να μας φαίνεται σαν μια “μικρή ενόχληση”»

  «Η κρίση του Covid-19 θα φαίνεται ως μια μικρή ενόχληση, συγκριτικά με μια μεγάλη κυβερνοπανδημία» Η αναμενόμενη κατάρρευση στην οποία α...

 





«Η κρίση του Covid-19 θα φαίνεται ως μια μικρή ενόχληση, συγκριτικά με μια μεγάλη κυβερνοπανδημία»


Η αναμενόμενη κατάρρευση στην οποία αναφέρεται εδώ ο γνωστός νοσηρός πρωτεργάτης του ολοκληρωτισμού είναι η δική τους προγραμματισμένη επόμενη δράση, ώστε να μπορέσουν να φέρουν την κοινωνία στο σημείο του απόλυτου ελέγχου τους.

 

Εδώ και δύο χρόνια η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει την πανδημία του κορωνοϊού, εξαιτίας της οποίας έχουν καταπατηθεί ελευθερίες των ανθρώπων και έχουν εφαρμοστεί αυταρχικά μέτρα που πριν από λίγa χρόνια κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Πριν λίγο καιρό ο Μπιλ Γκέιτς γνωστοποίησε ότι ετοιμάζει ομάδα 3.000 επιστημόνων για να αντιμετωπίσει την επόμενη πανδημία, ενώ ο πρόεδρος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σβαμπ, μίλησε για μια «κυβερνοπανδημία». 

Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο το οποίο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα δείχνει τον Κλάους Σβαμπ να μιλά για μια πανδημία η οποία θα κάνει τον κορωνοϊό να φαίνεται ως μια… «μικρή ενόχληση». 

«Όλοι γνωρίζουμε παρ’ όλα αυτά δεν δίνουμε επαρκή προσοχή στο τρομακτικό σενάριο μιας συνολικής κυβερνοεπίθεσης η οποία θα φέρει πλήρες χάος στην παροχή ενέργειας, στις μεταφορές, στις υγειονομικές υπηρεσίες και στο σύνολο της κοινωνίας μας. 

Η κρίση του Covid-19 από αυτή την άποψη θα φαίνεται ως μια μικρή ενόχληση, συγκριτικά με μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση. Η αξιοποίηση της Covid-19 σαν έγκαιρη ευκαιρία που θα αποδώσει μαθήματα για την κοινότητα της κυβερνοασφάλειας μπορεί να σχεδιάσει και να βελτιώσει την ετοιμότητά μας για μια ενδεχόμενη κυβερνοπανδημία», λέει χαρακτηριστικά ο Κ.Σβαμπ.




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου