Πώς βλάπτει την καρδιά η πρωτεΐνη ακίδα του «τσιμπήματος»... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πώς βλάπτει την καρδιά η πρωτεΐνη ακίδα του «τσιμπήματος»...

Τα δεδομένα που βασίζονται σε στοιχεία δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδας είναι υπεύθυνη για ενδοθηλιακή βλάβη που βλάπτει την καρδιά. Αυτή είνα...


Τα δεδομένα που βασίζονται σε στοιχεία δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδας είναι υπεύθυνη για ενδοθηλιακή βλάβη που βλάπτει την καρδιά. Αυτή είναι η ίδια ακίδα που εγχέεται με το «τρύπημα».


Ο FDA αγνόησε τις προειδοποιήσεις πριν από τη διανομή του εμβολίου ότι πιθανότατα θα προκαλούσε βλάβη στα όργανα. Δεδομένα που δημοσιεύθηκαν πριν και μετά την έναρξη του προγράμματος μαζικών εμβολιασμών έδειξαν ότι η πρωτεΐνη ακίδας καταστρέφει το μικροαγγειακό σύστημα

 

Πηγή: The Epoch Times

Του Δρ Joseph Mercola

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Τα δεδομένα από μια ομάδα ασθενών που υποβλήθηκε σε θεραπεία από τον Δρ. Βλαντιμίρ Ζελένκο έδειξαν ότι κανένας από τους 3.000 ασθενείς που αντιμετώπισε τις πρώτες πέντε ημέρες από την έναρξη του COVID-19 δεν ανέπτυξε συμπτώματα μακράς διάρκειας, όπως κόπωση, ομίχλη του εγκεφάλου ή δυσκολία στην αναπνοή.

Η λίστα των ατόμων που αναφέρουν ανεπιθύμητες ενέργειες από το jab αυξάνεται. Για να πουν τις ιστορίες τους, έχουν δημιουργηθεί δύο ιστότοποι αφού οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης αφαιρούν τακτικά οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με ανεπιθύμητα συμβάντα...

Αυτό το βίντεο από τη Σύνοδο Κορυφής White Coat γιατρών της Front Line δημοσιεύτηκε στα μέσα Αυγούστου. Σε αυτό, ο παθολόγος Δρ Ράιαν Κόουλ περιγράφει συνοπτικά πολλές από τις προκλήσεις υγείας που σχετίζονται με το πειραματικό πρόγραμμα έγχυσης γενετικής θεραπείας. Ρωτάει, αφού χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει από την ένεση, πού είναι οι αυτοψίες για να διερευνήσουν αυτό το ερευνητικό πρόγραμμα;


Τον Ιούλιο του 2021, ο στρατός των ΗΠΑ δημοσίευσε μια μελέτη στο JAMA Cardiology(1) στην οποία έθεσαν το ερώτημα εάν η μυοκαρδίτιδα ήταν ένα πιθανό ανεπιθύμητο συμβάν μετά από ένα εμβόλιο με ένεση mRNA COVID-19. Εντόπισαν 23 άνδρες που διαγνώστηκαν με μυοκαρδίτιδα εντός 4 ημερών από την εμβολιασμό. Προσδιόρισαν ότι υπήρχε διάγνωση μυοκαρδίτιδας μετά από «εμβολιασμό απουσία άλλων προσδιορισμένων αιτιών».(2)

Και όμως, παρά το γεγονός ότι βρήκαν μυοκαρδίτιδα σε προηγουμένως υγιή άτομα μετά την βολή, οι συγγραφείς συνέστησαν μόνο επαγρύπνηση. Τα καρδιακά προβλήματα σε 23 στρατιωτικούς που είχαν εγγραφεί για να προστατεύσουν τους πολίτες των ΗΠΑ, «δεν πρέπει να μειώσουν τη συνολική εμπιστοσύνη στους εμβολιασμούς κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πανδημίας».(3)

Από τις 3 Σεπτεμβρίου 2021, το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου (VAERS)(4) είχε λάβει 675.591 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τον εμβολιασμό. Από αυτούς σημειώθηκαν 14.506 θάνατοι, 6.422 εμφράγματα και 5.371 περιπτώσεις περικαρδίτιδας ή μυοκαρδίτιδας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το VAERS παρακολουθεί ανεπιθύμητα συμβάντα από το 1990. Το 2019, υπήρξαν 605 αναφορές θανάτων από όλα τα εμβόλια που χορηγήθηκαν. Το 2021, αναφέρθηκαν 14.594 θάνατοι σε εννέα μήνες.

Αν και αυτοί οι αριθμοί είναι σημαντικοί, μια μελέτη του Χάρβαρντ του 2010 που ανατέθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών αποκάλυψε δεδομένα που αποδεικνύουν ότι το VAERS πιθανότατα αντιπροσωπεύει μόνο περίπου το 1% των τραυματιών.(5)

Υπό το πρίσμα αυτών των στατιστικών και γνωρίζοντας ότι το νέο πρόγραμμα βολής ήταν πειραματικό, στις 18 Δεκεμβρίου 2020, ο πρόεδρος και επικεφαλής νομικός σύμβουλος του Children's Health Defense, Robert F. Kennedy Jr, ζήτησε από την κυβέρνηση Μπάιντεν να εξετάσει το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός «περιεκτικού συστήματος υψηλής ακεραιότητας για την παρακολούθηση δυσμενή έκβαση μετά τον εμβολιασμό.» (6)

Στις αρχές του 2020, πολλοί κλινικοί γιατροί, επιστήμονες και άλλοι ειδικοί στην υγεία προειδοποίησαν ότι εκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να βιώσουν δυνητικά μόνιμο ή μακροχρόνιο τραυματισμό ή θάνατο μετά τον πυροβολισμό. Είναι ενδιαφέρον ότι είναι η έκκληση για μεγαλύτερη επιτήρηση του τραυματισμού από εμβόλια που έχει, εν μέρει, δημιουργήσει λογοκρισία από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μέσω της παρακολούθησης τεχνητής νοημοσύνης των αναρτήσεών σας.

Η πρωτεΐνη Spike καταστρέφει τα ενδοθηλιακά κύτταρα και βλάπτει την καρδιά

Ο Δρ. J. Patrick Whelan είναι ένας παιδορευματολόγος που προειδοποίησε την FDA για τον μικροαγγειακό τραυματισμό που μπορεί να προκαλέσει το εμβόλιο στα νεφρά, τον εγκέφαλο, το ήπαρ και την καρδιά πριν κυκλοφορήσει στο κοινό. Η Whelan ειδικεύεται στη θεραπεία παιδιών με πολυσυστημικό φλεγμονώδες σύνδρομο (MIS-C), το οποίο σχετίζεται με λοιμώξεις από κορωνοϊό.(7)

Δεν αμφισβήτησε το πιθανό όφελος που μπορεί να έχει το εμβόλιο για να σταματήσει την εξάπλωση του ιού, αλλά προειδοποίησε ότι οι λήπτες μπορεί να παρουσιάσουν μόνιμη βλάβη στα μικροαγγεία τους. Εκείνη την εποχή, η ανησυχία του βασιζόταν σε δεδομένα που ανέφεραν οι επιστήμονες και οι γιατροί μετά από μόλυνση με COVID-19 που επηρέασε πολλά όργανα πέρα ​​από τους πνεύμονες.

Τον Μάρτιο του 2021, δημοσιεύτηκε μια ερευνητική μελέτη στο περιοδικό Circulation της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας.(8) Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η μελέτη προεκτυπώθηκε διαδικτυακά τον Δεκέμβριο του 2020,(9) πριν από τη χορήγηση του πρώτου εμβολίου στις Η.Π.Α. 10)

Αυτό είναι σημαντικό, δεδομένου ότι η μελέτη έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδας που σχετίζεται με το SARS-CoV-2 βλάπτει τη λειτουργία του ενδοθηλίου.(11) Με άλλα λόγια, πριν χορηγηθεί για πρώτη φορά το έμβολο εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης που έδινε οδηγίες για τη δημιουργία της πρωτεΐνης ακίδας, το CDC , η FDA και η NIAID γνώριζαν καλά ότι η πρωτεΐνη ακίδας ήταν πιθανό να προκαλούσε βλάβη στα ενδοθηλιακά κύτταρα που επενδύουν το κυκλοφορικό σύστημα.

Αυτές οι πληροφορίες δεν συζητήθηκαν στα μέσα ενημέρωσης και δεν ελήφθησαν υπόψη από τον FDA και συνεχίζουν να θάβονται καθώς οι κυβερνητικές υπηρεσίες πιέζουν για 100% εμβολιασμό στις ΗΠΑ Στη μελέτη, οι ερευνητές δημιούργησαν έναν ψευδοϊό(12) που περιείχε την ακίδα πρωτεΐνη αλλά δεν περιείχε τον ιό. Χρησιμοποιώντας ένα ζωικό μοντέλο, έδειξαν ότι ο ιός δεν ήταν απαραίτητος για να δημιουργήσει βλάβη και φλεγμονή.(13)

Όταν η πρωτεΐνη S προσαρτήθηκε στον υποδοχέα ACE2 διέκοψε τη σηματοδότηση στα μιτοχόνδρια και προκάλεσε βλάβη και κατακερματισμό. Οι αλλαγές στη μιτοχονδριακή λειτουργία επιβεβαιώθηκαν ως μέρος της αναστολής της σηματοδότησης ACE2 στο εργαστήριο.

Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν επίσης ότι ο ιός θα μπορούσε να προκαλέσει φλεγμονή των ενδοθηλιακών κυττάρων και ενδοθηλίτιδα. Η πρωτεΐνη φέρεται να μείωσε τα επίπεδα ACE2 και μείωσε τη βιοδιαθεσιμότητα του μονοξειδίου του αζώτου.(14) Ο συνεργάτης της μελέτης, Uri Manor, εξήγησε σε δελτίο τύπου από το Salk Institute:(15)

«Αν αφαιρέσετε τις ικανότητες αναπαραγωγής του ιού, εξακολουθεί να έχει μεγάλη καταστροφική επίδραση στα αγγειακά κύτταρα, απλώς λόγω της ικανότητάς του να συνδέεται με αυτόν τον υποδοχέα ACE2, τον υποδοχέα πρωτεΐνης S, που είναι πλέον διάσημος χάρη στον COVID. Περαιτέρω μελέτες με μεταλλαγμένες πρωτεΐνες ακίδας θα δώσουν επίσης νέα εικόνα για τη μολυσματικότητα και τη σοβαρότητα των μεταλλαγμένων ιών SARS CoV-2».

Περαιτέρω μελέτη καταδεικνύει την επίδραση της πρωτεΐνης Spike

Στη συνέχεια, μια δεύτερη εργασία(16) δημοσιεύθηκε διαδικτυακά στις 8 Μαρτίου 2021, διερεύνησε την πιθανότητα η πρωτεΐνη ακίδας να είναι φλεγμονώδες παράγοντα ή ερεθιστικό που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή σε κυτταρικό επίπεδο. Οι ερευνητές προσπάθησαν να προσδιορίσουν εάν η πρωτεΐνη ακίδας ήταν η υποκείμενη αιτία της υπερπηξίας που βρέθηκε με λοίμωξη COVID-19.

Η φασματομετρία μάζας έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδας κατέστρεψε το ινωδογόνο, την προθρομβίνη και το συμπλήρωμα 3, όλες οι ενώσεις που χρησιμοποιούνται στην πήξη. Πρότειναν ότι η παρουσία της πρωτεΐνης συνεισέφερε στην υπερπηκτικότητα και μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλους μικροθρόμβους που έχουν παρατηρηθεί σε δείγματα πλάσματος από ασθενείς μολυσμένους με COVID-19.

Και πάλι, η επιστήμη έδειξε ότι δεν ήταν ο ιός που προκαλούσε ενδοθηλιακή βλάβη που οδήγησε σε βλάβες οργάνων, όπως βρέθηκε στην καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά ασθενών με COVID-19. Μάλλον, ήταν η πρωτεΐνη ακίδας που εγχύθηκε επίσης σε ένα πρόγραμμα εμβόλων γενετικής θεραπείας.

Μια τρίτη μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 27 Απριλίου 2021, έδειξε και πάλι σε ένα ζωικό μοντέλο ότι η έκθεση μόνο στην πρωτεΐνη ακίδας ήταν αρκετή για να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στους πνεύμονες. πείραμα.

Οι ερευνητές συνέχισαν να μελετούν πώς η πρωτεΐνη ακίδας επηρεάζει τα ενδοθηλιακά κύτταρα και τελικά βλάπτει τον καρδιακό μυ. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2021 στο Frontiers in Cardiovascular Medicine(18) έδειξε ότι η πρωτεΐνη ακίδα ρυθμίζει την έκφραση των πρωτεϊνών που βρίσκονται στις αρτηρίες. Κατέληξαν στο συμπέρασμα:

«…αυτά τα πειράματα αποκαλύπτουν ότι η αποικοδόμηση των ενδοθηλιακών συνδετικών πρωτεϊνών που προκαλείται από την ακίδα επηρεάζει τη λειτουργία του ενδοθηλιακού φραγμού και είναι η πιθανή αιτία αγγειακής βλάβης που παρατηρείται σε άτομα που έχουν προσβληθεί από τον COVID-19».

Παρόλο που οι ερευνητές εντοπίζουν το μονοπάτι που ακολουθεί η πρωτεΐνη ακίδας για να βλάψει τα ενδοθηλιακά κύτταρα, αγνοείται προφανώς από τα κύρια μέσα ενημέρωσης, τις κυβερνητικές υπηρεσίες και πολλούς ειδικούς στον τομέα της υγείας που συνεχίζουν να ωθούν το κοινό στον εμβολιασμό με μια ένεση γενετικής θεραπείας που δεν σας κρατά αποτελεσματικά από το να κολλήσετε την ασθένεια ή να σας εμποδίσει να εξαπλώσετε την ασθένεια.

Η μόλυνση ξεκινά και μπορεί να παραμείνει στους πνεύμονες

Είναι ενδιαφέρον ότι μια άλλη μελέτη(19) που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο του 2021 αμφισβήτησε εάν ο επιπολασμός της φλεγμονώδους καρδιακής νόσου μετά τη μόλυνση από τον COVID-19 σε επαγγελματίες αθλητές θα επηρέαζε την ικανότητά τους να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Οι ερευνητές αξιολόγησαν 789 επαγγελματίες αθλητές που είχαν COVID-19 και δεν βρήκαν ανεπιθύμητα καρδιακά συμβάντα σε αυτούς που υποβλήθηκαν σε καρδιακό έλεγχο. Σε αυτή την ομάδα υγιών ατόμων, φάνηκε πολύ σπάνιο να υπάρχει συστηματική συμμετοχή της πρωτεΐνης ακίδας.

Ωστόσο, στις εκθέσεις VAERS στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, υπήρχαν συνολικά 11.793 άτομα που υπέστησαν καρδιακή προσβολή, μυοκαρδίτιδα ή περικαρδίτιδα τους εννέα μήνες που χορηγήθηκε το εμβόλιο.(20) Η επίδραση του COVID-19 στην καρδιά είναι καλά τεκμηριωμένη. (21)

Στη συνέντευξή μου με τον Δρ. Vladimir Zelenko (22) τον Φεβρουάριο του 2021, συζητήσαμε τη θεραπεία του COVID-19 με υδροξυχλωροκίνη. Σε εκείνο το σημείο, ο Ζελένκο είχε θεραπεύσει 3.000 ασθενείς με συμπτώματα του COVID-19 και μόνο τρεις από τους ασθενείς υψηλού κινδύνου είχαν στη συνέχεια υποκύψει στην ασθένεια.

Ενώ το επίκεντρο της συνέντευξης ήταν τα πρωτόκολλα θεραπείας και η χρήση του ανθελονοσιακού φαρμάκου υδροξυχλωροκίνη, ο Zelenko μοιράστηκε ένα ενδιαφέρον στατιστικό σχετικά με το πρωτόκολλό του. Τους πρώτους μήνες του COVID-19, ο Zelenko αποφάσισε να θεραπεύσει τους ασθενείς υψηλού κινδύνου όσο το δυνατόν νωρίτερα, χωρίς να περιμένει σοβαρά συμπτώματα. Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν ένα κλειδί για τη σημαντική επιτυχία του.

Η κατανόησή του για τον μηχανισμό πίσω από την υδροξυχλωροκίνη και τον ψευδάργυρο οδήγησε στη χρήση του συνδυασμού μαζί με την αζιθρομυκίνη, για την πρόληψη της βακτηριακής πνευμονίας και άλλων βακτηριακών λοιμώξεων που είναι κοινές με τον COVID.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι τα στατιστικά στοιχεία για τους ασθενείς του Zelenko με συμπτώματα μακράς διάρκειας. Στοιχεία από το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον το 2021 διαπίστωσαν ότι το 32,7% των εξωτερικών ασθενών με COVID-19 εμφανίζουν επίμονα συμπτώματα.(23), (24) Ωστόσο, ο Zelenko είχε θεραπεύσει 3.000 ασθενείς και κανένας που έλαβε θεραπεία εντός των πρώτων πέντε ημερών δεν συνέχισε να αναπτύξουν συμπτώματα μακράς διάρκειας. Τα στοιχεία του ήταν της ίδιας περιόδου με αυτά του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον.

Ενώ είχε ασθενείς με επίμονα συμπτώματα από τον COVID-19, αναζήτησαν ιατρική φροντίδα μετά τις πρώτες πέντε ημέρες των συμπτωμάτων, πράγμα που σήμαινε ότι η φλεγμονώδης διαδικασία είχε προχωρήσει. Από την εμπειρία του και την εμπειρία των ασθενών που θεράπευε, η έγκαιρη παρέμβαση με το πρωτόκολλο σχεδόν εξάλειψε τον κίνδυνο επίμονων συμπτωμάτων.

Τα συμπτώματα μεγάλων αποστάσεων μπορεί να σχετίζονται με ζημιά από την ακίδα

Τα συμπτώματα που μπορεί να διαρκέσουν εβδομάδες ή μήνες μετά τη μόλυνση από τον COVID-19 αναφέρονται ως συμπτώματα μακράς διάρκειας. Για ορισμένους, αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα αγγειακής βλάβης που προκαλείται από την πρωτεΐνη ακίδας. Το CDC(25) αναφέρει ότι ένας συνδυασμός των ακόλουθων συμπτωμάτων χωρίς ενεργή λοίμωξη COVID μπορεί να εμφανιστεί εβδομάδες μετά τη μόλυνση και να διαρκέσει για μήνες.

  • Η εγκεφαλική ομίχλη περιγράφεται ως δυσκολία στη σκέψη ή τη συγκέντρωση
  • Πόνος στο στήθος
  • Βήχας και δυσκολία στην αναπνοή
  • Κατάθλιψη ή άγχος
  • Ζάλη όταν στέκεστε για πρώτη φορά
  • Γρήγορη καρδιά ή καρδιά που χτυπάει
  • Κούραση
  • Πυρετός
  • Πονοκέφαλο
  • Πόνος στις αρθρώσεις ή στους μυς
  • Απώλεια όσφρησης ή γεύσης
  • Δυσκολία στην αναπνοή

Οι επιστήμονες γνωρίζουν τώρα ότι η κυρίαρχη παθοφυσιολογία του COVID-19 περιλαμβάνει ενδοθηλιακή βλάβη και μικροαγγειακό τραυματισμό, διέγερση υπερφλεγμονής και υπερπηκτικότητα.(26) Μια ανασκόπηση στο Physiological Reports(27) εξέτασε πώς η τριχοειδική βλάβη και η φλεγμονή από την ενδοθηλίτιδα που προκαλείται από τον COVID-19 θα μπορούσαν συμβάλλουν στα επίμονα συμπτώματα παρεμποδίζοντας την οξυγόνωση των ιστών.

Οι συνδυασμένες επιδράσεις της τριχοειδικής βλάβης σε πολλαπλά βασικά όργανα μπορεί να επιταχύνουν τη φλεγμονή που σχετίζεται με την υποξία και να οδηγήσουν σε συμπτώματα μακράς διάρκειας. Σε αντίθεση με τους ασθενείς του Zelenko που δεν είχαν συμπτώματα μακράς διάρκειας, οι συμμετέχοντες σε μια διαδικτυακή έρευνα που δημοσιεύτηκε στο EClinical Medicine δεν τα πήγαν και τόσο καλά.(28)

Η μελέτη αποκάλυψε δεδομένα από 3.762 συμμετέχοντες με ύποπτο ή επιβεβαιωμένο COVID-19 σε 56 χώρες. Για την πλειονότητα, χρειάστηκαν περισσότερες από 35 εβδομάδες για να αναρρώσει από όλα τα συμπτώματά τους. Τα δεδομένα έδειξαν ότι οι άνθρωποι εμφάνισαν κατά μέσο όρο 55,9 συμπτώματα σε 9,1 συστήματα οργάνων. Τα πιο συχνά συμπτώματα έξι μήνες μετά τη μόλυνση ήταν γνωστική δυσλειτουργία, κόπωση και κακουχία μετά την άσκηση.

Ο κατάλογος των παρενεργειών του εμβολίου αυξάνεται

Καθώς ο κατάλογος των ατόμων που αναφέρουν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά το εμβόλιο συνεχίζει να αυξάνεται, οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων εργάζονται εξίσου σκληρά για να καταστείλουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη λίστα των ανεπιθύμητων ενεργειών που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι.

Για να πουν τις ιστορίες τους, οι άνθρωποι δημοσιεύουν βίντεο, φωτογραφίες και αποδείξεις του τραυματισμού τους από το εμβόλιο στο No More Silence(29) και στο 1000 COVID Stories.(30) Ένα παράδειγμα είναι η Sarah Green, μια 16χρονη φοιτήτρια που είναι αντιμετωπίζουν εξουθενωτικά συμπτώματα. Αυτή είναι η ιστορία της όπως είπε η μητέρα της:(31)

«Μέσα σε λίγες εβδομάδες, ανέπτυξε έναν κακό τραυλισμό και άρχισε να βιώνει ανεξέλεγκτες κινήσεις του κεφαλιού. Έμοιαζε με κάποιον που έχει Πάρκινσον. Ποτέ δεν είχε τραυλίσει ή είχε αυτά τα τικ πριν.

Εισήχθη στο νοσοκομείο όπου πέρασε δύο νύχτες και υποβλήθηκε σε πολυάριθμες εξετάσεις, πριν πάρει εξιτήριο και της είπαν ότι ήταν «νευρικό τικ» και να δει έναν πάροχο ψυχικής υγείας.

«Ρωτήσαμε πολλές φορές αν θα μπορούσε να είναι το εμβόλιο και μας αγνόησαν, μέχρι που ένας γιατρός μας είπε ότι δεν είχε ιδέα τι ήταν, αλλά «δεν ήταν απολύτως το εμβόλιο» και δεν μπορούσαμε να κατηγορήσουμε τα πάντα σε αυτό».

Οι γονείς της ζήτησαν παραπομπή σε έναν νευρολόγο, ο οποίος διέγνωσε τη Λειτουργική Κινητική Διαταραχή της Σάρα και είπε ότι «σχετίζονταν με το εμβόλιο, αλλά δεν σχετίζεται με το εμβόλιο». Είπαν επίσης ότι ήταν μια «εξαιρετικά σπάνια» παρενέργεια, παρά το γεγονός ότι είχαν δει αρκετές περιπτώσεις στο δικό τους ιατρείο τον περασμένο χρόνο.

Η Σάρα είχε τελειώσει την περασμένη σχολική χρονιά με 4,7 ΣΔΣ και είχε εγγραφεί σε πρόγραμμα Early College, στο δρόμο για να αποφοιτήσει με πτυχίο Associates. Δεδομένης της τρέχουσας φυσικής της κατάστασης και των περιορισμών της, δεν είχε άλλη επιλογή από το να εγκαταλείψει τα μαθήματα του κολεγίου για αυτό το προσεχές εξάμηνο.

Έχει ξεκινήσει τα κανονικά της μαθήματα, αλλά του ήταν αδύνατο να κοιτάξει κάτω ή να γράψει χωρίς να προκαλέσει βίαιες τρόμους και σπασμούς. Η δασκάλα της θα της πληκτρολογεί τις σημειώσεις της.

«Είμαι ραγισμένη γιατί έχει δουλέψει τόσο σκληρά και όλα έχουν αλλάξει για εκείνη — και είμαι τόσο τρελός! Ολόκληρη η ζωή μας έχει αλλάξει και για ποιο πράγμα; Ένα εμβόλιο που δεν κάνει καν! Ελπίζω ότι εσείς, ο αναγνώστης, θα μπορέσετε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση όταν αποφασίσετε εάν θα κάνετε το εμβόλιο ή όχι. Δεν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία».

Είναι σημαντικό να αναφέρετε έναν τραυματισμό ή παρενέργεια από το εμβόλιο στο VAERS, καθώς τα δεδομένα είναι απαραίτητα για να βοηθήσουν άτομα, γιατρούς και ερευνητές να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Μπορείτε να κάνετε τη δική σας αναφορά στο διαδίκτυο ή χρησιμοποιώντας ένα PDF μεταβαίνοντας στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου.(32) Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες και τον τρόπο με τον οποίο τα εμβόλια επηρεάζουν την υγεία σας στο Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Εμβολίων.(33)

βιβλιογραφικές αναφορές

(1) JAMA Cardiology, 2021; doi.org/10.1001/jamacardio.2021.2833

(2) JAMA Cardiology, 2021; doi.org/10.1001/jamacardio.2021.2833

(3) JAMA Cardiology, 2021; doi.org/10.1001/jamacardio.2021.2833

(4) OpenVAERS

(5) Οργανισμός για την Έρευνα και την Ποιότητα της Υγείας, 30 Σεπτεμβρίου 2010

(6) The Defender, 10 Φεβρουαρίου 2021

(7) The Defender, 10 Φεβρουαρίου 2021

(8) Κυκλοφορία, 2021. 128:1323

(9) bioRxiv, 4 Δεκεμβρίου 2020. doi.org/10.1161/circresaha.121.318902

(10) BBC News, 14 Δεκεμβρίου 2020

(11) Κυκλοφορία, 2021; 128:1323

(12) Investment Watch, 7 Μαΐου 2021

(13) Circulation Research, 2021; 128:1326

(14) Circulation Research, 2021; 128:1326

(15) Salk Institute, 30 Απριλίου 2021

(16) medRxiv, 8 Μαρτίου 2021. doi.org/10.1101/2021.03.05.21252960

(17) Medical Xpress, 27 Απριλίου 2021

(18) Frontiers in Cardiovascular Medicine, 2021, doi.org/10.3389/fcvm.2021.687783

(19) JAMA Cardiology, 2021; 6(7)

(20) OpenVAERS

(21) The British Heart Foundation, Coronavirus and Your Health

(22) Bitchute, 5 Φεβρουαρίου 2021

(23) JAMA Network, 19 Φεβρουαρίου 2021

(24) UC Davis Health, 30 Μαρτίου 2021

(25) Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Συνθήκες μετά τον COVID

(26) Nature Medicine, 2021· 27:601

(27) Physiological Reports, 2021. doi.org/10.14814/phy2.14726

(28) The Lancet EClinical Medicine, 2021;38(101019)

(29) NoMoreSilence

(30) 1000 ιστορίες COVID

(31) No More Silence, Sarah Green

(32) VAERS

(33) Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Εμβολίων




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου