Συναγερμός: Η Moderna αποσύρει άρον άρον πάνω από 750.000 δόσεις λόγω μολυσμένου φιαλιδίου... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Συναγερμός: Η Moderna αποσύρει άρον άρον πάνω από 750.000 δόσεις λόγω μολυσμένου φιαλιδίου...

  Βρέθηκε ξένο σώμα μέσα σε φιαλίδιο! Οι δόσεις αυτές διανεμήθηκαν στη Νορβηγία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία τον...

 





Βρέθηκε ξένο σώμα μέσα σε φιαλίδιο! Οι δόσεις αυτές διανεμήθηκαν στη Νορβηγία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία τον Ιανουάριο


Δεν έχουν εντοπιστεί ζητήματα ασφάλειας, αποσαφήνισε η φαρμακοβιομηχανία, όταν αποσσύρονται έτσι ξαφνικά πάνω από 750.000 δόσεις σίγουρα δημιουργούνται ερωτηματικά για την υγεία των ανθρώπων που μπορεί να έχουν εμβολιαστεί με αυτές τις παρτίδες.

 

Η φαρμακοβιομηχανία Moderna Inc ανακοίνωσε χθες ότι απέσυρε 764.900 δόσεις του εμβολίου της για την Covid-19, αφού βρέθηκε ένα ξένο μολυσμένο σωματίδιο μέσα σε ένα φιαλίδιο, που παρασκευάστηκε από την εταιρεία Rovi.

Οι δόσεις αυτές διανεμήθηκαν στη Νορβηγία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία τον Ιανουάριο.

Η εταιρεία ανέφερε ότι η μόλυνση εντοπίστηκε μόνο σε ένα φιαλίδιο και ότι ανακαλεί το σύνολο της παρτίδας για «μέγιστο μέτρο προφύλαξης».

Η Moderna τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι η μόλυνση ενέχει κινδύνους για άλλα φιαλίδια της παρτίδας.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι τα εμβόλια της Moderna αποσύρονται την στιγμή που αποκαλύπτεται από την EudraVigilance, την ευρωπαϊκή βάση δεδομένων ότι μέχρι τις 26 Μαρτίου του 2022 είχαν καταγραφεί 42.507 θάνατοι και 3.984.978 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Οι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.843.512, σύμφωνα με το Vaccineimpact.

Η Moderna αποφάσισε να αποσύρει τις συγκεκριμένες δόσεις αφού βρέθηκε ξένο σώμα μέσα σε φιαλίδιο που παρασκευάστηκε από την εταιρεία Rovi.

Θυμίζουμε ότι οι ιαπωνικές αρχές ανέστειλαν πέρυσι τη χρήση ορισμένων δόσεων του εμβολίου, το οποίο η Moderna ανακάλεσε αργότερα, αφού σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν προσμίξεις από ανοξείδωτο χάλυβα σε ορισμένα φιαλίδια. Πάνω από 900 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Moderna COVID-19 έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως μέχρι σήμερα...



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου