Η Ρωσία και η Κίνα εγκρίνουν το χάπι της Pfizer για τη θεραπεία του «COVID» - Το ελιξίριο της Big Pharma που καταπολεμά τον ιό βασίζεται σε μια θεραπεία για τον HIV. Παράξενο... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Ρωσία και η Κίνα εγκρίνουν το χάπι της Pfizer για τη θεραπεία του «COVID» - Το ελιξίριο της Big Pharma που καταπολεμά τον ιό βασίζεται σε μια θεραπεία για τον HIV. Παράξενο...

  Σύμφωνα με πληθώρα αναφορών σε μέσα ενημέρωσης, οι μαγικές ιδιότητες του Paxlovid κατά του COVID μπορούν να αποδοθούν σε ένα από τα βασι...

 





Σύμφωνα με πληθώρα αναφορών σε μέσα ενημέρωσης, οι μαγικές ιδιότητες του Paxlovid κατά του COVID μπορούν να αποδοθούν σε ένα από τα βασικά συστατικά του φαρμάκου, το ritonavir, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυαστικές θεραπείες για τον HIV...


Με το Paxlovid να πρόκειται να φτάσει στα ράφια των φαρμακείων σε όλο τον κόσμο, κάποιοι «παρανοϊκοί τρελοί» έχουν επισημάνει την έρευνα που δείχνει ότι τα εμβόλια που βασίζονται στον αδενοϊό 5 (Ad5) μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV.

 

Γράφει ο Edward Slavsquat

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Στις 25 Μαρτίου, το TASS ανέφερε ότι η ρωσική φαρμακευτική εταιρεία Pharmasyntez, η οποία παράγει το Sputnik Light, υπέβαλε αίτηση για την παρασκευή ενός φαρμάκου COVID που βασίζεται σε συνδυασμό νιρματρελβίρης (nirmatrelvir ) και ριτοναβίρης (ritonavir). Στα τέλη του 2021, το υπουργείο Υγείας της Ρωσίας συμπεριέλαβε αυτόν τον συνδυασμό φαρμάκων στον κατάλογο των εγκεκριμένων θεραπειών COVID.

Το "νιρματρελβίρη και ριτοναβίρη" είναι ένα αντιϊκό φάρμακο που αναπτύχθηκε από την Pfizer με την εμπορική ονομασία Paxlovid. Το μεγαθήριο της Big Pharma έχει συνεργαστεί με δεκάδες φαρμακοβιομηχανίες γενόσημων φαρμάκων σε όλο τον κόσμο προκειμένου να προμηθεύσει 95 χώρες με το φάρμακο, το οποίο φέρεται να μειώνει κατά 90% τις νοσηλείες που οφείλονται σε COVID για άτομα "υψηλού κινδύνου". Η Pfizer, η οποία διαπραγματεύτηκε μια συμφωνία με την υποστηριζόμενη από τον ΟΗΕ Medicines Patent Pool (MPP), δεν θα λάβει δικαιώματα από την πώληση των γενόσημων εκδόσεων του Paxlovid. Επειδή η Pfizer νοιάζεται.





Τον Νοέμβριο, η ρωσική κυβέρνηση χορήγησε έγκριση στην Pfizer για τη διεξαγωγή κλινικών δοκιμών για το Paxlovid στη Ρωσία. Η Pfizer σταμάτησε πρόσφατα όλες τις κλινικές δοκιμές στη Ρωσία ως απάντηση στην "ειδική επιχείρηση" στην Ουκρανία.

Δεν είναι σαφές εάν η Pharmasyntez έχει ακόμη και επίσημη άδεια από την Pfizer για την παραγωγή γενόσημης έκδοσης του Paxlovid. Πέρυσι, η Gilead κατέθεσε αγωγή κατά της ρωσικής κυβέρνησης για τη χορήγηση άδειας στη Pharmasyntez για την παραγωγή remdesivir, μιας άλλης "ασφαλούς και αποτελεσματικής" θεραπείας COVID.

Να τι ξέρουμε, όμως: τίποτα δεν θα σταματήσει τη Ρωσία από το να προωθήσει τα χάπια της Pfizer - ούτε καν οι άνευ προηγουμένου κυρώσεις. Αυτή είναι η πραγματική δέσμευση.

Μια ασφαλής και αποτελεσματική... θεραπεία για τον HIV;

Σύμφωνα με πληθώρα αναφορών σε μέσα ενημέρωσης, οι μαγικές ιδιότητες του Paxlovid κατά του COVID μπορούν να αποδοθούν σε ένα από τα βασικά συστατικά του φαρμάκου, το ritonavir, "ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυαστικές θεραπείες για τον HIV". (Αυτό είναι απόλυτα λογικό. Εξάλλου, το AIDS και το COVID έχουν πολλά κοινά).


Παραδόξως, το φάρμακο μπορεί στην πραγματικότητα να οδηγήσει σε... αντίσταση στα φάρμακα του HIV-1;

Τι στο καλό συμβαίνει εδώ; Πιθανώς τίποτα. Η Pfizer νοιάζεται

Με το Paxlovid να πρόκειται να φτάσει στα ράφια των φαρμακείων σε όλο τον κόσμο, κάποιοι «παρανοϊκοί τρελοί» έχουν επισημάνει την έρευνα που δείχνει ότι τα εμβόλια που βασίζονται στον αδενοϊό 5 (Ad5) μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV. Ποια εμβόλια χρησιμοποιούν τον Ad5; Μαντέψτε.

Αστείο γεγονός: οι ερευνητές αγωνίστηκαν να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο κατά του HIV με βάση τον αδενοϊό, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, η πλατφόρμα του εμβολίου λειτούργησε άψογα κατά την ανάπτυξη ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων COVID.

Αλλά αυτό δεν είναι ούτε εδώ ούτε εκεί.

Συγχαρητήρια στο Paxlovid, το πρώτο ξένης κατασκευής φάρμακο COVID που εγκρίθηκε από το Πεκίνο!

Το Paxlovid είναι τόσο ασφαλές και τόσο αποτελεσματικό που ακόμη και η Κίνα το ποθεί. Πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα: σύμφωνα με την South China Morning Post, το χάπι της Pfizer είναι η πρώτη ξένης κατασκευής θεραπεία COVID που εισέρχεται στην αγορά της Κίνας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ρυθμιστική αρχή φαρμάκων της Κίνας "ενέκρινε υπό όρους το Paxlovid για τη θεραπεία ενηλίκων με ήπιο έως μέτριο Covid-19 που είχαν υψηλό κίνδυνο να νοσήσουν σοβαρά, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων και των ασθενών με χρόνια νεφρικά προβλήματα, καρδιαγγειακή ή χρόνια πνευμονοπάθεια, διαβήτη και άλλους παράγοντες υψηλού κινδύνου για Covid-19".

Αυτό είναι περίεργο, διότι οι αναφερόμενες παρενέργειες της ριτοναβίρης περιλαμβάνουν διαβήτη και πέτρες στα νεφρά.

Τέλος πάντων, εδώ είναι ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης και παρουσιάζει την πρώτη παρτίδα της χώρας με τα χάπια της Pfizer που διατηρούν την υγεία:

Πολύ ωραία.

Όλοι αγαπούν το Paxlovid.

Μην ανησυχείτε, η Συμμαχία Δράκου-Αρκούδας στήνει παγίδα στην Pfizer. Εμπιστευτείτε το σχέδιο (TRUST THE PLAN).



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου