Dr. Richard Urso: «Αύξηση των επανενεργοποιημένων ιών μετά από ενισχυτικές δόσεις εμβολίων κατά του COVID-19» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Dr. Richard Urso: «Αύξηση των επανενεργοποιημένων ιών μετά από ενισχυτικές δόσεις εμβολίων κατά του COVID-19»

  Η επανενεργοποίηση των λανθάνοντων ιών  που βρίσκονται αδρανείς στο σώμα μας , όπως ο Epstein-Barr, ο απλός έρπης, ο έρπης ζωστήρας, ο CMV...

 

Η επανενεργοποίηση των λανθάνοντων ιών που βρίσκονται αδρανείς στο σώμα μας, όπως ο Epstein-Barr, ο απλός έρπης, ο έρπης ζωστήρας, ο CMV... μπορεί να είναι η αιτία μακροχρόνιου COVID και άλλων διαταραχών...


Ορισμένοι ιοί, μετά την αρχική μόλυνση, παραμένουν λανθάνοντες στο σώμα για μια ζωή και μπορεί να επανενεργοποιηθούν για να προκαλέσουν ξανά μόλυνση ή διαφορετική κατάσταση. Αυτού του είδους οι λανθάνοντες ιοί επανενεργοποιούνται σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων μετά τις αναμνηστικές τους εμβολιασμοί COVID-19, προκαλώντας συμπτώματα που επισήμως τα λέμε «μακράς διάρκειας COVID» και άλλες καταστάσεις υγείας, σύμφωνα με τον Δρ Richard Urso.

 

Πηγή: The Epoch Times

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Η μακροχρόνια COVID-19 είναι μια κατάσταση κατά την οποία οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν συνεχή, επαναλαμβανόμενα ή νέα προβλήματα υγείας εβδομάδες έως μήνες μετά την πρώτη μόλυνση από τον SARS-CoV-2, τον ιό που προκαλεί το COVID-19 ή τη λήψη ένεσης COVID-19. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν «ομίχλη» του εγκεφάλου, κόπωση, πόνο στο στήθος και αϋπνία, μεταξύ άλλων.

«Λοιπόν, στην κλινική μου αυτή τη στιγμή, βλέπω τρία με πέντε άτομα την εβδομάδα γιατί ξέρουν ότι αφιερώνω πολύ χρόνο στο ιατρείο μου για να κάνω COVID και έρχονται να με δουν με μακροχρόνιο COVID και ... με προβλήματα μετά το εμβόλιο», είπε ο Urso, οφθαλμίατρος, ειδικός στο σχεδιασμό και τη θεραπεία φαρμάκων και συνιδρυτής της Διεθνούς Συμμαχίας Ιατρών και Ιατρικών Επιστημόνων, στο πρόγραμμα « American Thought Leaders » του EpochTV. «Και αυτό που διαπιστώνω είναι ότι ένας τεράστιος αριθμός από αυτούς έχουν επανενεργοποιήσει τον Epstein-Barr, τον απλό έρπητα, τον έρπητα ζωστήρα, τον CMV».

Από τα περισσότερα από 100 είδη ερπητοϊών, οκτώ είναι γνωστό ότι μολύνουν τον άνθρωπο και παραμένουν στο σώμα για μια ζωή μετά την εκκαθάριση της πρωτογενούς μόλυνσης και τα οποία μπορούν να επανενεργοποιηθούν αργότερα υπό ορισμένες συνθήκες:

  • Ο ιός Epstein-Barr (EBV) είναι ένας κοινός ιός που προκαλεί λοιμώδη μονοπυρήνωση και σχετίζεται με διάφορους τύπους καρκίνου και σκλήρυνση κατά πλάκας. Υπολογίζεται ότι περισσότερο από το 90 τοις εκατό των υγιών ενηλίκων έχουν μολυνθεί κάποια στιγμή στη ζωή τους.
  • Ο ιός της ανεμευλογιάς-ζωστήρα είναι ένας άλλος κοινός ιός που προκαλεί κυρίως ανεμοβλογιά και όταν επανενεργοποιείται προκαλεί έρπητα ζωστήρα σε ενήλικες.
  • Ο ιός του απλού έρπητα οι τύποι 1 και 2 προκαλούν έρπητα του στόματος και/ή των γεννητικών οργάνων και υπολογίζεται ότι το 67 τοις εκατό (3,7 δισεκατομμύρια) άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κάτω των 50 ετών έχουν μολυνθεί από τον ιό του απλού έρπητα 1, ενώ το 13 τοις εκατό (491 εκατομμύρια) παγκοσμίως έχουν απλός έρπης 2.
  • Ο κυτταρομεγαλοϊός (CMV) είναι ένας κοινός ιός που μολύνει άτομα όλων των ηλικιών προκαλώντας συμπτώματα πυρετού, πονόλαιμο, πρησμένους αδένες και κόπωση. Μπορεί επίσης να προκαλέσει περιστασιακά μονοπυρήνωση ή ηπατίτιδα.
  • Ο ανθρώπινος ερπητοϊός-6 και ο ανθρώπινος ερπητοϊός-7 προκαλούν ροδοζόλα , μια ήπια λοίμωξη που εμφανίζεται κυρίως σε παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως 2 ετών.
  • Ο ερπητοϊός που σχετίζεται με το σάρκωμα Kaposi μολύνει τα ενδοθηλιακά κύτταρα (αυτή τη γραμμή των λεμφικών και των αιμοφόρων αγγείων) τα οποία μπορούν να γίνουν καρκινικά, μια ασθένεια γνωστή ως σάρκωμα Kaposi.
Ένα στιγμιότυπο οθόνης της λίστας των ερπητοϊών που μολύνουν τον άνθρωπο και της ασθένειας που προκαλούν. (viprbrc.org)

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι έχουν μολυνθεί με κάποιους από αυτούς τους ιούς, καθώς δεν παρουσιάζουν συμπτώματα.

«Πολλοί άνθρωποι βλέπουν αυτό το μακρύ COVID σαν να είναι όλα προβλήματα που σχετίζονται με ιούς, ειδικά με την πρωτεΐνη ακίδας ή άλλα θέματα. Δεν γνωρίζουν ότι βλέπουμε αυτή την τεράστια επανενεργοποίηση στην οικογένεια του ερπητοϊού και έχουμε θεραπεία για αυτό. Λειτουργεί πολύ καλά», είπε ο Urso.

Αν και δεν υπάρχει ακόμη τυπικός κλινικός ορισμός ή θεραπεία για το Long COVID, ο Urso λέει ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα που οι γιατροί μπορούν να συνταγογραφήσουν εκτός ετικέτας για τη θεραπεία του συνδρόμου, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στο πρωτόκολλο I-RECOVER , που αναπτύχθηκε από την The Front Line COVID-19 Critical Care Alliance.

Για μακροχρόνια συμπτώματα COVID που προκαλούνται από έναν από τους επανενεργοποιημένους ιούς έρπητα, ο Urso λέει ότι συνταγογραφεί Valtrex και συμπληρώματα όπως λυσίνη και βιταμίνη D.

«Χρησιμοποιούμε λυσίνη επειδή είναι ένα από αυτά τα θρεπτικά συστατικά που είναι καλά κατά της οικογένειας του ιού του έρπητα. Η αναλογία λυσίνης-αργινίνης φαίνεται να επηρεάζει την ικανότητα αυτών των ιών να αναπαράγονται», είπε ο Urso.

Και πρόσθεσε, «Λέω στους ανθρώπους ότι η βιταμίνη D είναι ο αναλυτής δεδομένων σας. Επιτρέπει στο ανοσοποιητικό σύστημα να παίρνει σωστές αποφάσεις… Και όταν υπάρχει βιταμίνη D, το ανοσοποιητικό σας σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει, «Α, αυτή είναι η γύρη, ας την αφήσουμε ήσυχη. Ας επιτεθούμε σε αυτό το παθογόνο, ας επιτεθούμε σε αυτόν τον καρκίνο».

Ένα δοχείο με κάψουλες βιταμίνης D. (Mark Lennihan/AP Photo)

Ο Urso είπε ότι συνιστούσε βιταμίνη D από το 1995, όταν ήταν ο επικεφαλής της ογκολογίας του κόγχου στο MD Anderson Cancer Center. Ήρθε σε μια μελέτη που έδειξε ότι το συμπλήρωμα «είχε κάποιο αντίκτυπο σε μια πρωτεΐνη αναγνώρισης όγκου» και άρχισε να δοκιμάζει όλα τα επίπεδα βιταμίνης D των ασθενών του.

«Σχεδόν το 100 τοις εκατό των ασθενών είχαν ανεπάρκεια βιταμίνης D με καρκίνο, κυρίως καρκίνο του παχέος εντέρου, το συνειδητοποιήσαμε», είπε ο Urso, προσθέτοντας ότι η βιταμίνη D ήταν επίσης «καταπληκτική για τις αλλεργίες, είναι εκπληκτική για την πρόληψη και την αντίσταση κατά του καρκίνου. ιδιαίτερα τα λεμφώματα και τον καρκίνο του μαστού».

Θεραπεία ασθενών με COVID

Όταν ξεκίνησε η πανδημία, ο Urso είπε ότι δεν μπορούσε να μείνει σιωπηλός γνωρίζοντας ότι ο COVID-19 μπορεί να αντιμετωπιστεί νωρίς με διάφορα επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα και «άρχισε απρόθυμα να θεραπεύει» ασθενείς ως αποτέλεσμα της άρνησης άλλων γιατρών να συνταγογραφήσουν έγκαιρη θεραπεία.

«Είπα στους ασθενείς μου αν έχετε COVID, κανείς δεν πρόκειται να σας βοηθήσει. Είπα, πρώτα περάστε από την αλυσίδα, [και] αν κανείς δεν πρόκειται να σας βοηθήσει, θα σας βοηθήσω», είπε η Urso.

Πάνω από δύο χρόνια μετά την πανδημία, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συνεχίζουν να λένε στους ανθρώπους να μείνουν σπίτι εκτός εάν εμφανίσουν «προειδοποιητικά σημάδια έκτακτης ανάγκης» που περιλαμβάνουν δυσκολία στην αναπνοή, νέα σύγχυση και επίμονο πόνο ή πίεση στο στήθος.

Η υπηρεσία υγείας άρχισε να συνιστά μόλις τον Ιανουάριο του 2022 ότι τα άτομα υψηλού κινδύνου να αναπτύξουν σοβαρή ασθένεια θα πρέπει να αναζητήσουν έγκαιρη θεραπεία με ένα από τα εγκεκριμένα φάρμακα έκτακτης ανάγκης όταν βγουν θετικά για COVID-19.

Καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας, το CDC δεν συνέστησε στους ανθρώπους να λαμβάνουν βιταμίνη D. Μελέτες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη D μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του COVID-19 , στη μείωση της εισαγωγής στη μονάδα εντατικής θεραπείας και στη σημαντική μείωση της θνησιμότητας . Μια μελέτη από το Ισραήλ διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που είχαν έλλειψη βιταμίνης D είχαν 14 φορές περισσότερες πιθανότητες να έχουν σοβαρό COVID-19.

Λιπιδικά Νανοσωματίδια

Τα νανοσωματίδια λιπιδίων (LPN) είναι μικροσκοπικά σωματίδια που αποτελούνται από λιπίδια ή λίπος που λειτουργούν ως σύστημα παροχής ενθυλακώνοντας το mRNA που κωδικοποιεί την πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV-2 στα ανθρώπινα κύτταρα.

Χωρίς τα LPN, το mRNA θα αποικοδομηθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μόλις εγχυθεί στον βραχίονα.

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα LPN δεν υποβαθμίζονται και δεν αποβάλλονται από το σώμα στο χρονικό πλαίσιο των 36 ωρών για το οποίο είπε πρόσφατα η FDA στους The Epoch Times  , ούτε μένουν μόνο στο σημείο της ένεσης.

Η μελέτη βιοκατανομής του ιαπωνικού ρυθμιστικού οργανισμού ( pdf ) για το εμβόλιο Pfizer έδειξε ότι μέρος του mRNA μετακινήθηκε από το σημείο της ένεσης και μέσω της κυκλοφορίας του αίματος και βρέθηκε σε διάφορα όργανα όπως το ήπαρ, ο σπλήνας, τα επινεφρίδια και οι ωοθήκες των αρουραίων 48 ώρες μετά την ένεση.

«Αυτό είναι κάτι που θα το γνώριζα πολύ εύκολα επειδή δουλεύω με νανοσωματίδια λιπιδίων», είπε ο Urso. «Θα μπορούσα να σας είχα πει ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων, συνήθως λέω, χρειάζονται μια ρωγμή πόρτας [για να φύγουν από το σημείο της ένεσης], ενώ ένας ιός χρειάζεται μια ανοιχτή πόρτα».

Δεδομένου ότι ένα κανονικό εμβόλιο απαιτεί μια «ανοικτή πόρτα» για να διανεμηθεί σε άλλα μέρη του σώματος, λέει ο Urso, «ένα κανονικό εμβόλιο παραμένει στο χέρι, σχεδόν το 99,9 τοις εκατό ή το 99 τοις εκατό», ενώ «η μεγάλη πλειοψηφία» των LPN δεν θα μείνε στο μπράτσο.

«Στην πραγματικότητα, τώρα γνωρίζουμε ότι ένα μεγάλο μέρος της πηγαίνει στον λεμφαδένα ακριβώς από κάτω εδώ και εξακολουθεί να παράγει πρωτεΐνη ακίδας 60 ημέρες αργότερα », είπε ο Urso, προσθέτοντας ότι η πρωτεΐνη ακίδας «βρίσκεται στην πραγματικότητα έως και 15 μήνες. αργότερα, στα μονοκύτταρα και σε άλλα κύτταρα, δεν αποικοδομείται».

Ο Urso λέει ότι η εμμονή της πρωτεΐνης ακίδας σε διάφορα μέρη του σώματος παρεμβαίνει στις φυσιολογικές λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος και προκαλεί προβλήματα υγείας.

«Μπλοκάρει σημαντικά γονίδια επιδιόρθωσης όγκων που ονομάζονται p53, μπλοκάρει τα [γονίδια] BRCA, επίσης μπλέκει με το microRNA-27A, το οποίο προκαλεί αυξήσεις στα καρκινικά κύτταρα του παχέος εντέρου», είπε ο Urso.

Ο Urso λέει ότι η παρουσία αιχμών και LPN «μπλέκει με τους υποδοχείς τύπου Toll 7 και 8», οι οποίοι είναι «σημαντικοί για την ανοσολογική επιτήρηση για ιούς».

«Λοιπόν, θα δούμε αυτή την τεράστια αύξηση σε όλους τους ιούς που βρίσκονται κάπως αδρανείς στο σώμα μας, όπως η οικογένεια των ιών του έρπητα». Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου