Επισμηναγός Ε/Α Στέφανος Καραβίδας: «Υπάρχει φόβος για πυρηνική κλιμάκωση-Ελληνισμός σημαίνει φως» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Επισμηναγός Ε/Α Στέφανος Καραβίδας: «Υπάρχει φόβος για πυρηνική κλιμάκωση-Ελληνισμός σημαίνει φως» (Video)

  «Δεν εστιάζουμε στη μεγάλη εικόνα. Δυστυχώς κάποιες φωνές προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι αυτό που βλέπουμε είναι μια αντιπαράθεση μετ...

 






«Δεν εστιάζουμε στη μεγάλη εικόνα. Δυστυχώς κάποιες φωνές προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι αυτό που βλέπουμε είναι μια αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.»


«Δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Βλέπουμε μια αντιπαράθεση του Αγγλοσαξονικού κόσμου με τη Ρωσία με επίδικο τη θέση της Ρωσίας στη νέα αρχιτεκτονική σε σχέση με τη περίσφιξη και την ανάσχεση της Κίνας»


Μια πολλή ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Directus.gr και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Μουντζουρούλια παραχώρησε ο κύριος Στέφανος Καραβίδας.

Ο κύριος Στέφανος Καραβίδας μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ουκρανικό, για τα ελληνοτουρκικά και για την παγκόσμια γεωπολιτική κατάσταση.

Δείτε το video



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου