Γυναικολόγος Δρ. Rebekka Leist: «Παρατηρούμε τεράστια υπογονιμότητα και ανησυχητικά ποσοστά αποβολών. Τα εμβόλια κατά του Covid έχουν απρόβλεπτες συνέπειες στην αναπαραγωγή. Κάτι φρικτό έρχεται στο δρόμο μας...» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γυναικολόγος Δρ. Rebekka Leist: «Παρατηρούμε τεράστια υπογονιμότητα και ανησυχητικά ποσοστά αποβολών. Τα εμβόλια κατά του Covid έχουν απρόβλεπτες συνέπειες στην αναπαραγωγή. Κάτι φρικτό έρχεται στο δρόμο μας...» (Video)

  «Οι ασθενείς μου με υπάρχουσα γονιμότητα δεν μένουν έγκυες. Ειδικά όσες εμβολιάστηκαν κατά του Covid...! Μόνο το 12% των εμβολιασμένων ασ...

 


«Οι ασθενείς μου με υπάρχουσα γονιμότητα δεν μένουν έγκυες. Ειδικά όσες εμβολιάστηκαν κατά του Covid...! Μόνο το 12% των εμβολιασμένων ασθενών μου κατάφερε να συνεχίσει τις εγκυμοσύνες...»


Θα μπορούσαν οι εμβολιασμοί κατά του Covid να καταστήσουν στείρους, να οδηγήσουν ακόμη και σε αποβολές ή αυξημένες ασθένειες και θανάτους σε βρέφη; Ο γυναικολόγος Δρ. Η Rebekka Leist κάνει τρομακτικές παρατηρήσεις σε σχέση με τους εμβολιασμούς κατά του Covid στο δικό της ιατρείο. Ερευνά μόνη της, γιατί οι επίσημες αρχές της Αυστρίας δεν δίνουν συνέχεια στις προειδοποιήσεις της...

 

Πηγή: Wochenblick.at

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη σε εκπομπή στην τηλεόραση της Αυστρίας, η γυναικολόγος Δρ. Η Rebekka Leist, μιλά ανοιχτά για την εκτεταμένη έρευνα που κάνει για τις παρενέργειες των εμβολίων στην αναπαραγωγή και έχει κάνει φρικτές παρατηρήσεις από την έναρξη των εμβολιασμών κατά του Covid. 

Στο ιατρείο της, η Δρ. Leist δέχεται ασθενείς που επιθυμούν να κάνουν παιδιά – συμπεριλαμβανομένων ζευγαριων που ακολουθούν θεραπεία για να μπορέσουν να τεκνοποιήσουν, μετά από αποβολές και επιπλοκές προηγούμενης εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες αυτής και των συνεργατών της, οι ενέσεις κατά του Covid είναι πιθανό να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες στην αναπαραγωγή.

Η υποψία ότι οι ενέσεις γονιδιακής θεραπείας θα μπορούσαν να έχουν αντίκτυπο στη γονιμότητα υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό. Η Δημοσιαγράφος Elsa Mittmannsgruber συζητά αυτήν την ανησυχητική υπόθεση σε μια συνέντευξη με την Δρ. Rebekka Leist. Θα μπορούσαν οι εμβολιασμοί κατά του Covid να καταστήσουν στείρους, να οδηγήσουν ακόμη και σε αποβολές ή αυξημένες ασθένειες και θανάτους σε βρέφη; Ο γυναικολόγος Δρ. Η Rebekka Leist κάνει τρομακτικές παρατηρήσεις σε σχέση με τους εμβολιασμούς κατά του Covid στο δικό της ιατρείο. Ερευνά μόνη της γιατί οι επίσημες αρχές δεν δίνουν συνέχεια στις προειδοποιήσεις. Μιλάει στην Elsa Mittmannsgruber για τους φόβους της.

Οι εμβολιασμένοι ασθενείς συχνά αποτυγχάνουν να κάνουν παιδιά

Με την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών κατά του Covid τον Δεκέμβριο του 2020, ενημέρωσε κάθε ασθενή της για τις νέες ενέσεις γονιδιακής θεραπείας και την έλλειψη μακροχρόνιων μελετών . Παρά τις συζητήσεις τους, σχεδόν όλοι οι ασθενείς είχαν εμβολιαστεί . Τον Αύγουστο του 2021, όπως λέει, παρατήρησε ξαφνικά: «Οι ασθενείς μου με υπάρχουσα γονιμότητα δεν μένουν έγκυες. Ειδικά όσοι εμβολιάστηκαν κατά του Covid. Υπήρχαν αρκετοί ασθενείς μαζί μου που επανειλημμένα δεν έμειναν έγκυες - παρά την εξωσωματική γονιμοποίηση». Στη συνέχεια ο Δρ. Η Leist περιεργαζόταν τα αρχεία όλων των ασθενών με γονιμότητα από τις αρχές του 2021 και ανακάλυψε ότι οι εμβολιασμένες της ασθενείς πλήρους γονιμότητας είναι λιγότερο πιθανό να μείνουν έγκυες. Επιπλέον , μένουν έγκυες λιγότερο συχνά και έχουν περισσότερες αποβολές, λέει η γυναικολόγος.

Μόνο το 12% συνέχισε τις εγκυμοσύνες

Μπορεί να αναφέρει 90 ασθενείς φυσιολογικής γονιμότητας στο ιατρείο της. 67 από αυτούς τους ασθενείς επιχείρησαν εξωσωματική γονιμοποίηση . Αυτό που θα μπορούσε να πει ακριβώς η γυναικολόγος είναι το εξής: Από αυτές τις 67 ασθενείς, οι 45 δεν έμειναν καθόλου έγκυες . Άλλες 10 γυναίκες υπέστησαν πρόωρη αποβολή. Αυτή τη στιγμή έχει επτά συνεχιζόμενες εγκυμοσύνες. «Αν το υπολογίσετε στις 67 προσπάθειες, θα έχετε μόνο το 12 τοις εκατό των συνεχιζόμενων κυήσεων. Αλλά θα έπρεπε να είναι πολλά περισσότερα!». Από τέσσερις ασθενείς, η Δρ. δεν έλαβε απάντηση στο ερώτημά της. Δυστυχώς, μπορεί κανείς να υποθέσει ότι ούτε αυτές οι γυναίκες είναι έγκυες.

Ανησυχητικό ποσοστό αποβολών σε αυτόματες εγκυμοσύνες

Ανησυχητικό για την Dr. Leist είναι και το ποσοστό αποβολών των ασθενών της με αυτόματες εγκυμοσύνες, το οποίο έχει αυξηθεί από την έναρξη των ενέσεων Covid, όπως η ίδια περιγράφει: «Στο ιατρείο μου είχα 14 ασθενείς με αυτόματη – μη υποβοηθούμενη εγκυμοσύνη. 11 από αυτές υπέστησαν πρόωρες αποβολές, μόνο τρεις συνέχισαν. Αυτό είναι συγκλονιστικό!». Αυτό είναι λίγο λιγότερο από το 20 τοις εκατό των συνεχιζόμενων κυήσεων. Στατιστικά, περίπου το 80 τοις εκατό των κυήσεων θα πρέπει να συνεχιστούν, όπως εξηγεί ο γιατρός: «Στην περίπτωση των αυτόματων κυήσεων, υπάρχει πρώιμος κίνδυνος αποβολής στο 15 με 25 τοις εκατό λόγω ορισμένων ανεπιθύμητων εξελίξεων μέχρι την 14η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι το 75 με 85 τοις εκατό των κυήσεων συνεχίζονται πέρα ​​από την εβδομάδα 14 .

Αιτήματα σε κέντρα γονιμότητας

Δρ Η Rebekka Leist έχει το δικό της ιατρείο στο Μόναχο από το 2004. Η εστίασή της είναι στην κινεζική ιατρική. Διότι παρατήρησε ότι υπάρχουν πολλοί καλοί γυναικολόγοι, αλλά όχι πολλοί καλοί κινέζοι γιατροί. Προηγουμένως, εργαζόταν για χρόνια σε κέντρο γονιμότητας , με ειδικότητα σε επαναλαμβανόμενες αποβολές, γονιμότητα και υπογονιμότητα. Με τους σημερινούς της φόβους, στράφηκε στα επτά κέντρα γονιμότητας στο Μόναχο . Είναι σημαντικό να συλλέγονται δεδομένα για τη κατάσταση εμβολιασμού Covid από τους ασθενείς, προκειμένου να προσδιοριστεί η διαφορά στη γονιμότητα μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων ασθενών όπως λέει η Δρ. Leist: «Με όλα τα δεδομένα που συλλέγουν τα κέντρα γονιμότητας, μπορούν επίσης να εισέλθουν στο καθεστώς εμβολιασμού χωρίς κανένα πρόβλημα». Τα αιτήματά της ωστόσο για παροχή αυτών των δεδομένων αγνοήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Ειδικά οι ειδικοί στην αναπαραγωγική ιατρική θα πρέπει να γνωρίζουν τους κινδύνους της εγκυμοσύνης.

Πιο δυνατοί μαζί: Περισσότερο θάρρος προστατεύει από απολύσεις μεμονωμένων γιατρών

Η Δρ Η Rebekka Leist μπορεί να εξηγήσει τη σιωπή ή την άρνηση των γιατρών μόνο με το φόβο. Για να ρίξει φως στο σκοτάδι, η γνωστή στην Αυστρία γυναικολόγος καλεί τα μαιευτήρια να συλλέξουν τα στοιχεία. Σημαντικά είναι και τα στοιχεία από τις ασφαλιστικές εταιρείες υγείας. Αν πολλές κλινικές και ασφαλιστικές εταιρείες τολμούσαν να εγκαταλείψουν την θέση ασφαλείας τους, δεν θα ήταν τόσο εύκολο να απολυθούν συνάδελφοι της, λέει η γιατρός.

Μελέτη CDC: Διάρκεια μόνο τρεισήμισι μήνες

Η Δρ Leist μπήκε στον κόπο να ψάξει για υπάρχουσες μελέτες και να τις δουλέψει. Διαπίστωσε ότι καμία μελέτη δεν μπορούσε να  αποδείξει ότι οι εμβολιασμοί κατά του Covid ήταν αβλαβείς. Ως παράδειγμα, ανέφερε την πολυαναφερόμενη μελέτη CDC από τον Ιούνιο του 2021, η οποία δημοσιεύτηκε στο England Journal of Medicine : Οι συμμετέχουσες στη μελέτη ήταν γυναίκες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης των οποίων ο πρώτος εμβολιασμός έπεσε μεταξύ των μέσων Δεκεμβρίου 2020 και του τέλους Φεβρουαρίου 2021 . Άρα τα στοιχεία αποβολών, θνησιγένειας ή γέννησης ζωντανού νεογνού που καταγράφηκαν ήταν όνο για το τέλος της εγκυμοσύνης. Άρα η περίοδος είναι μόνο τρεισήμισι μήνες, με την τελευταία επαφή να πραγματοποιείται τον Μάρτιο. Και η μελέτη δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2021.

Αριθμητική απάτη και εξαπάτηση

Αυτά τα στοιχεία είναι αδύνατο να δώσουν συμπέρασμα, μόνο και μόνο όταν σκεφτείς ότι μια εγκυμοσύνη διαρκεί εννέα μήνες. Αυτό σημαίνει: δεν θα υπήρχαν συμπεράσματα σχετικά με τους εμβολιασμούς πριν από την εγκυμοσύνη και τις επιπτώσεις τους. Αλλά επίσης δεν θα υπήρχαν συμπεράσματα σχετικά με τους εμβολιασμούς στο πρώτο τρίμηνο και τις επιπτώσεις σε ολόκληρη την εγκυμοσύνη και κανένα συμπέρασμα για τους εμβολιασμούς στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο και τις επιπτώσεις στα μωρά μετά τη γέννηση. Το να περιγράφεις μια μελέτη τριάμισι μηνών με αριθμούς που δεν είναι κατανοητοί ως αντιπροσωπευτικοί είναι σκόπιμη εξαπάτηση. Ήταν καθαρή απάτη με αριθμούς. Μια μελέτη από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία έκανε κριτική στη μελέτη του CDC αποσύρθηκε λίγο μετά τη δημοσίευση , λέει η Δρ. Η Rebekka Leist μετά από εκτενή έρευνα. Στη συνέντευξή της στην Elsa Mittmannsgruber, στο παρακάτω video, τεκμηριώνει όλη της την έρευνα με ντοκουμέντα και πηγές.

Διαφορετικές συστάσεις για το εμβόλιο κατά του Covid

Ο εμβολιασμός κατά του Covid συνιστάται ξανά και ξανά, ειδικά για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία και έγκυες γυναίκες (όπως ανέφερε ακόμη και η Wochenblick εκτός έγκρισης). Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες δεν μπορούν να εκτιμηθούν. Ο υπουργός Υγείας της Αυστρίας Rauch αναγκάστηκε ήδη να παραδεχτεί ότι οι εμβολιασμοί έχουν αντίκτυπο στον γυναικείο κύκλο και ως εκ τούτου μπορούν να οδηγήσουν σε διαταραχές της περιόδου ( ανέφερε το Wochenblick ). 

Διαφορετικές συστάσεις σε διαφορετικές χώρες μας κάνουν ακόμα πιο καχύποπτους. Στην Αυστρία, οι έγκυες γυναίκες εξαιρούνται από την υποχρέωση εμβολιασμού , αλλά ο εμβολιασμός εξακολουθεί να συνιστάται για τις έγκυες γυναίκες.  Δεν συνιστάται ωστόσο ο εμβολιασμός κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. 

Ακολουθεί η αποκαλυπτική συνέντευξη της Dr. Leist:
 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου