Νέα Γερμανική μελέτη παραδέχεται ότι το «τσίμπημα» κατά του Covid είναι 40 φορές πιο θανατηφόρο από ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα...Παρά ταύτα ο Bill Gates συνεχίζει να είναι υπερήφανος... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα Γερμανική μελέτη παραδέχεται ότι το «τσίμπημα» κατά του Covid είναι 40 φορές πιο θανατηφόρο από ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα...Παρά ταύτα ο Bill Gates συνεχίζει να είναι υπερήφανος...

  Μια νέα μελέτη από τη Γερμανία δείχνει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που υποφέρουν από σοβαρές επιπλοκές μετά τη λήψη του «εμβολίου» κατά του...

 






Μια νέα μελέτη από τη Γερμανία δείχνει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που υποφέρουν από σοβαρές επιπλοκές μετά τη λήψη του «εμβολίου» κατά του Covid είναι 40 φορές μεγαλύτερος από ό,τι ήταν γνωστό στο παρελθόν. «Πολλές περιπτώσεις κλινικής εικόνας, που είναι γνωστή από το «Long Covid», αντιστοιχούν σε αυτές που εμφανίζονται ως παρενέργειες του εμβολιασμού», λέει ο καθηγητής Matthes...


«Οκτώ στους 1.000 εμβολιασμένους ανθρώπους παλεύουν με σοβαρές παρενέργειες. Οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των σοβαρών, υποχωρούν μετά από τρεις έως έξι μήνες. 80% το ποσοστό επούλωσης. Αλλά μερικά διαρκούν πολύ περισσότερο». Τόσο στο Charité όσο και σε άλλες κλινικές, αναπτύσσονται αποτελεσματικές θεραπείες για άτομα με επιπλοκές εμβολιασμού: «Η παρουσία πάρα πολλών αυτοαντισωμάτων στο πλάσμα του αίματος των προσβεβλημένων είναι συχνά η αιτία του προβλήματος», εξηγεί ο καθηγητής Matthes.

 

Το παρακάτω άρθρο  είναι από τον γερμανικό περιφερειακό ραδιοτηλεοπτικό φορέα MDR Fernsehen:

 

Πηγή: MDR Fernsehen

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Γερμανική μελέτη: Ο αριθμός εκείνων που υποφέρουν από σοβαρές επιπλοκές μετά τη λήψη του εμβολίου για τον COVID είναι 40 φορές υψηλότερος από ό,τι ήταν γνωστό στο παρελθόν. Η Charité στο Βερολίνο διεξάγει μια μελέτη σχετικά με τις παρενέργειες από τη λήψη εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού. Ο καθηγητής Harald Matthes ηγείται της έρευνας και ζητά περισσότερα σημεία επαφής για όσους επηρεάζονται.

Μελέτη με περίπου 40.000 συμμετέχοντες

Η μελέτη «Safety Profile of Covid-19 Vaccines», η οποία επικεντρώνεται στις επιπτώσεις και τις παρενέργειες των διαφόρων εμβολίων, τρέχει εδώ και ένα χρόνο. Περίπου από 40.000 εμβολιασθέντες λαμβάνονται συνεντεύξεις σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλη τη Γερμανία. Η συμμετοχή στη μελέτη είναι εθελοντική και ανεξάρτητη από το πώς λειτουργούν τα εμβόλια στα υποκείμενα.

Ένα από τα αποτελέσματα της μελέτης: Οκτώ στους 1.000 εμβολιασμένους ανθρώπους παλεύουν με σοβαρές παρενέργειες. «Ο αριθμός δεν προκαλεί έκπληξη», εξηγεί ο καθηγητής Δρ. Χάραλντ Μάθις, επικεφαλής της μελέτης: «Αντιστοιχεί σε ό,τι είναι γνωστό από άλλες χώρες όπως η Σουηδία, το Ισραήλ ή ο Καναδάς. Παρεμπιπτόντως, ακόμη και οι κατασκευαστές των εμβολίων είχαν ήδη καθορίσει παρόμοιους αριθμούς στις μελέτες τους». Με τα συμβατικά εμβόλια, όπως κατά της πολιομυελίτιδας ή της ιλαράς, ο αριθμός των σοβαρών παρενεργειών είναι σημαντικά μικρότερος.


Ο καθηγητής Harald Matthes ηγείται της μελέτης παρατήρησης «Safety Profile of Covid-19 Vaccines» στο Charité του Βερολίνου.

Ορισμένες παρενέργειες διαρκούν για μήνες

Οι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι συμπτώματα που διαρκούν εβδομάδες ή μήνες και απαιτούν ιατρική φροντίδα. Αυτά περιλαμβάνουν πόνο στους μύες και τις αρθρώσεις, φλεγμονή του καρδιακού μυός, υπερβολικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος και νευρολογικές διαταραχές, π.χ. βλάβες του νευρικού συστήματος. «Οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των σοβαρών, υποχωρούν μετά από τρεις έως έξι μήνες. 80% το ποσοστό επούλωσης. Αλλά μερικά διαρκούν πολύ περισσότερο», αναφέρει ο καθηγητής Matthes.

[Οι παρενέργειες που σχετίζονται με ένα εμβόλιο COVID-19 μπορούν να αναφερθούν διαδικτυακά στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich . Ο στόχος εδώ είναι να εντοπιστούν προηγουμένως άγνωστοι κίνδυνοι μετά τον εμβολιασμό.]

Γιατροί: «Συζητήστε το ανοιχτά χωρίς να θεωρηθείτε αντιεμβολιασές»

Περίπου 179 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου Covid-19 έχουν χορηγηθεί στη Γερμανία μέχρι στιγμής. «Δεδομένων περίπου μισού εκατομμυρίου περιστατικών με σοβαρές παρενέργειες μετά τους εμβολιασμούς κατά του Covid στη Γερμανία, εμείς οι γιατροί πρέπει να αναλάβουμε δράση», τονίζει ο καθηγητής Matthes, ο οποίος, εκτός από την εργασία του στο Charité του Βερολίνου, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου αρκετών ειδικών ιατρών. κοινωνίες και εξετάζει συστηματικά την επίδραση των φαρμακευτικών προϊόντων εδώ και χρόνια. «Πρέπει να έρθουμε σε προσφορές θεραπείας, να τις συζητήσουμε ανοιχτά σε συνέδρια και δημόσια χωρίς να θεωρούμαστε κατά του εμβολιασμού».

Τα θύματα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη

Είναι ιδιαίτερα καταθλιπτικό για όσους επηρεάζονται το γεγονός ότι τα παράπονά τους συχνά δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Οι γιατροί στο ιδιωτικό ιατρείο συχνά δεν συσχετίζουν τα συμπτώματα με τους εμβολιασμούς επειδή είτε δεν ήταν προετοιμασμένοι για αυτά είτε δεν ήθελαν να εκτεθούν, δεδομένης της έντονης πολιτικής διάθεσης.

Αυτό αποδεικνύεται και από τις πολλές επιστολές προς τον επικεφαλής της μελέτης, καθηγητή Matthes. Αυτοί που επηρεάζονται περιγράφουν την συχνά πολύμηνη αναζήτησή τους για πρακτική ιατρική βοήθεια και αναγνώριση. Επιπλέον, δείχνουν ότι τα ύποπτα κρούσματα δεν αναφέρονται επίσημα. Και έτσι, οι αριθμοί των σοβαρών εμβολιαστικών αντιδράσεων στο Ινστιτούτο Paul Ehrlich, σε 0,2 αναφορές ανά 1.000 δόσεις εμβολίου, είναι επίσης σημαντικά χαμηλότεροι από εκείνους της μελέτης Charité.

Ζητούνται ειδικά εξωτερικά ιατρεία για θύματα εμβολιασμού

Υπάρχουν ήδη αρκετές εγκαταστάσεις που θα μπορούσαν να αναλάβουν τουλάχιστον την αρχική φροντίδα ασθενών με επιπλοκές εμβολιασμού: «Έχουμε ήδη πολλά ειδικά εξωτερικά ιατρεία για την αντιμετώπιση των μακροπρόθεσμων συνεπειών της νόσου Covid», εξηγεί ο καθηγητής Matthes. «Πολλές κλινικές εικόνες που είναι γνωστές από το «Long Covid» αντιστοιχούν σε αυτές που εμφανίζονται ως παρενέργειες του εμβολιασμού». Οι γιατροί σε τέτοιες κλινικές είναι επομένως αρκετά έμπειροι. Τώρα πρόκειται για το άνοιγμα των εξωτερικών ιατρείων σε ασθενείς με επιπλοκές εμβολιασμού. Ανάλογα με την έκταση της επιπλοκής, οι ασθενείς θα μπορούσαν στη συνέχεια να παραπεμφθούν σε εξειδικευμένα τμήματα όπως νευρολογικό ή καρδιολογικό. Και οι μονάδες εντατικής θεραπείας και τα κέντρα αιμοκάθαρσης θα μπορούσαν επίσης να εμπλακούν στη θεραπεία: «Έχουν εμπειρία με τον καθαρισμό του αίματος».

Η αιμοκάθαρση ως θεραπεία

Τόσο στο Charité όσο και σε άλλες κλινικές, αναπτύσσονται αποτελεσματικές θεραπείες για άτομα με επιπλοκές εμβολιασμού: «Η παρουσία πάρα πολλών αυτοαντισωμάτων στο πλάσμα του αίματος των προσβεβλημένων είναι συχνά η αιτία του προβλήματος», εξηγεί ο καθηγητής Matthes. «Ως εκ τούτου, πρέπει πρώτα να προσδιοριστεί ποια και πόσα από αυτά τα αυτοαντισώματα υπάρχουν». Ως εκ τούτου, τα εργαστήρια που μπορούν να πραγματοποιήσουν τις σχετικές δοκιμές πρέπει να επιβιβάζονται επίσης.

Μόλις η διάγνωση είναι ξεκάθαρη, ο στόχος είναι να αφαιρεθεί η περίσσεια αντισωμάτων από το αίμα χρησιμοποιώντας ανοσοκατασταλτικά φάρμακα ή ειδικό καθαρισμό του αίματος. Η μέθοδος είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό, αλλά είναι πολύ απροσδιόριστη: «Θέλουμε μόνο να μειώσουμε τα εσφαλμένα σχηματισμένα αυτοαντισώματα, δηλαδή αυτά που αναπτύχθηκαν κατά του Sars-CoV-2». Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι οι θεραπείες για μακροχρόνια Covid, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων αποκατάστασης, πληρώνονται πλέον από τις ασφαλιστικές εταιρείες υγείας, αλλά συγκρίσιμες θεραπείες για τις επιπλοκές του εμβολιασμού μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Ως εκ τούτου, ο δεσμευμένος γιατρός τονίζει την επείγουσα ανάγκη βελτίωσης και συμβουλεύει τους ασθενείς και τους οικογενειακούς τους γιατρούς: «Εάν η ασφαλιστική εταιρεία αρνηθεί να καλύψει το κόστος ενός μέτρου, υποβάλετε ένσταση, εάν χρειαστεί, δεύτερη φορά».

Υπερηφανος δηλώνει για το «επίτευγμα» ο Bill Gates σε κανάλι της Γαλλίας

Παρά αυτές τις συγκλονιστικές νέες αποκαλύψεις, ο αυτοαποκαλούμενος «ειδικός σε θέματα πανδημίας» Μπιλ Γκέιτς όντας...υπερήφανος καυχήθηκε στην τηλεόραση του France 2 ότι όσοι πεθαίνουν από τον Covid είναι στην πραγματικότητα οι μη εμβολιασμένοι...

Όταν ο Γάλλος σχολιαστής ειδήσεων ρώτησε τον δισεκατομμυριούχο, «τι λέτε στους ανθρώπους που αμφιβάλλουν για το εμβόλιο του Covid;» Ο Γκέιτς απάντησε: «Αν κοιτάξετε αυτούς που πεθαίνουν, είναι οι άνθρωποι που δεν είναι εμβολιασμένοι. Είναι ένα θαύμα που απέτρεψε εκατομμύρια θανάτους”:



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου