Σφοδρή επίθεση Ρωσίας σε Κ.Μητσοτάκη: «Εξισώνεις τον αγώνα των υπερασπιστών του Μεσολογγίου με τους Ναζί του Αζόφ και στέλνεις όπλα εναντίον μας! Θα απαντήσουμε...!» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σφοδρή επίθεση Ρωσίας σε Κ.Μητσοτάκη: «Εξισώνεις τον αγώνα των υπερασπιστών του Μεσολογγίου με τους Ναζί του Αζόφ και στέλνεις όπλα εναντίον μας! Θα απαντήσουμε...!»

  «Απίστευτο, οι ήρωες που υπερασπίστηκαν το φρούριο του Μεσολογγίου το 1825-1826 συγκρίνονται με Ναζί του τάγματος Αζόφ» - Τα αισθήματα του...

 







«Απίστευτο, οι ήρωες που υπερασπίστηκαν το φρούριο του Μεσολογγίου το 1825-1826 συγκρίνονται με Ναζί του τάγματος Αζόφ» - Τα αισθήματα του Β.Πούτιν κατά του Κ.Μητσοτάκη ξεπερνούν κατά πολύ τα «συνήθη» συναισθήματα του Ρώσου προέδρου για τους Έλληνες ηγέτες. Το θέμα είναι τι θα συμβεί στην Ελλάδα, λόγω του Κ.Μητσοτάκη…


Όλα αυτά τα ανιστόρητα που ξεστόμισε ο πρωθυπουργός από το Κογκρέσο δεν πέρασαν απαρατήρητα από την Μόσχα. Ευτυχώς που αντί για την αντιπολίτευση που ΣΙΩΠΑ ΟΜΑΔΙΚΩΣ και φυσικά τα κανάλια, έχουμε τη Ρωσία να αποκαθιστά την τιμή των ελεύθερων πολιορκημένων του Μεσολογγίου, τους οποίους ο Μητσοτάκης τους εξίσωσε με τους ναζί του τάγματος AZOV. Το ζήτημα είναι αν μαζί με τον Μητσοτάκη θα λάβει «απάντηση» και η Ελλάδα μας...


Επανήλθε η γνωστή μας κα Ζαχάροβα με νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητστοάκη: « Η Αθήνα προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφασή της να ενταχθεί στο αντιρωσικό μέτωπο...»

Σύμφωνα με την ίδια, η ελληνική ηγεσία «αναπαράγει επιμελώς διαστρεβλωμένες ερμηνείες των ενεργειών της Ρωσίας» και υπόσχεται απαντήσεις!

Τα πρόσφατα σχόλια της Ελλάδας είναι προσπάθειες να βρει δικαιολογίες για την αντιρωσική της στάση, δήλωσε την Τετάρτη η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, αναφερόμενη στις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον στις 16-17 Μαΐου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσφερε «μια περίεργη επιλογή ιστορικών αναλογιών», είπε η εκπρόσωπος. «Ο αγώνας των Ελλήνων για ανεξαρτησία που χρονολογείται πριν από 200 χρόνια ισοδυναμεί με εγκλήματα που διέπραξε το καθεστώς του Κιέβου, το οποίο διεξήγαγε πόλεμο εναντίον των πολιτών του στο Ντονμπάς για οκτώ χρόνια», είπε η Ζαχάροβα σε συνέντευξη Τύπου. «Απίστευτο, οι ήρωες που υπερασπίστηκαν το φρούριο του Μεσολογγίου το 1825-1826 συγκρίνονται με Ναζί του τάγματος Αζόφ», επεσήμανε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Πρόσφατες δηλώσεις των ελληνικών αρχών μαρτυρούν την προσπάθεια της Αθήνας να δικαιολογήσει την απόφασή της να ενταχθεί στο δυτικό αντιρωσικό μέτωπο”.

Όπως σημείωσε η κορυφαία διπλωμάτης, ο Μητσοτάκης έδωσε «ένα περίεργο σύνολο ιστορικών αναλογιών».

«Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Ελλήνων πριν από διακόσια χρόνια αποδείχθηκε ότι ήταν ισοδύναμος με τις εγκληματικές ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου, το οποίο επί οκτώ χρόνια πολέμησε εναντίον των πολιτών του στο Ντονμπάς.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι ήρωες στην υπεράσπιση του ελληνικού φρουρίου του Μεσολογγίου το 1825 τοποθετήθηκαν στο ίδιο επίπεδο με τους Ναζί από το τάγμα Αζόφ -1826», είπε.

«Στην πραγματικότητα, μεταξύ άλλων, μιλάμε για άλλη μια προσπάθεια της Αθήνας να δικαιολογήσει τη βαθιά λανθασμένη απόφασή της να ενταχθεί ενεργά στο δυτικό αντιρωσικό μέτωπο, μεταξύ των πρώτων που έστειλαν όπλα στο Κίεβο, με τη βοήθεια των οποίων οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβαρδίζουν καθημερινά τον άμαχο πληθυσμό του Ντονμπάς, σκοτώνει ανθρώπους στο Ντόνιετσκ, στο Ρουμπίζνε, στην Αβντιέβκα και σε άλλους οικισμούς», τόνισε η Ζαχάροβα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ, η ελληνική ηγεσία «αναπαράγει προσεκτικά διεστραμμένες ερμηνείες των ενεργειών της Ρωσίας, η οποία, μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες να επιτύχει μια ειρηνική διευθέτηση της ενδοουκρανικής σύγκρουσης, αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον ρωσόφωνο πληθυσμό της Ουκρανίας. το γενικό πλαίσιο της κατάστασης ασφάλειας στην περιοχή και στον κόσμο».



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου