Dr. Clare Craig: «Πως η Pfizer διαστρεβλωσε τα δεδομενα των κλινικων δοκιμων στα παιδια» - Δρ. Βίκυ Σουλεϊμάνοβα: «Αδικαιολόγητη χαλαρότητα στους μυϊκούς ιστούς εμβολιασμένων παιδιών» (Video & Ηχητικό) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Dr. Clare Craig: «Πως η Pfizer διαστρεβλωσε τα δεδομενα των κλινικων δοκιμων στα παιδια» - Δρ. Βίκυ Σουλεϊμάνοβα: «Αδικαιολόγητη χαλαρότητα στους μυϊκούς ιστούς εμβολιασμένων παιδιών» (Video & Ηχητικό)

  Η Dr. Clare Craig αποκαλύπτει πώς η Pfizer διαστρέβλωσε τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών της για τα παιδιά μικρής ηλικίας. Ελληνίδα παιδ...

 Η Dr. Clare Craig αποκαλύπτει πώς η Pfizer διαστρέβλωσε τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών της για τα παιδιά μικρής ηλικίας.


Ελληνίδα παιδοχειρουργός: Εντοπίζουμε αδικαιολόγητη χαλαρότητα στους μυϊκούς ιστούς εμβολιασμένων παιδιών και καταγράφουμε αυξημένα περιστατικά σκωληκοειδίτιδας


Στη δοκιμή συμμετείχαν 4.526 παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών. 3.000 από αυτά τα παιδιά δεν έφτασαν μέχρι το τέλος της δοκιμής. Γιατί υπήρξε αυτή η μείωση;

Υπήρχαν 6 παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών που είχαν σοβαρή νόσηση από covid στην ομάδα του εμβολίου, αλλά μόνο 1 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Έτσι, με βάση αυτά τα δεδομένα, η πιθανότητα το εμβόλιο αυτό να προκαλεί όντως σοβαρή νόσηση από covid είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα να μην προκαλεί.

Το μόνο παιδί που νοσηλεύτηκε στη δοκιμή για πυρετό και επιληπτική κρίση ήταν εμβολιασμένο.

Κατά την περίοδο των 3 εβδομάδων, μετά την 1η δόση του εμβολίου, τα 34 από τα εμβολιασμένα παιδιά νόσησαν από Covid και μόνο τα 13 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου, πράγμα που σημαίνει ότι η πιθανότητα να κολλήσεις Covid αυξήθηκε κατά 30% κατά την περίοδο των 3 εβδομάδων, εάν ήσουν εμβολιασμένος.

Αγνόησαν αυτά τα δεδομένα και στη συνέχεια υπήρξε ένα κενό 8 εβδομάδων μεταξύ της 2ης δόσης και της 3ης δόσης, όπου και πάλι τα παιδιά κόλλησαν covid στην ομάδα του εμβολίου. Αγνόησαν αυτά τα δεδομένα.

Στη συνέχεια, υπήρχαν αρκετές εβδομάδες μετά την 3η δόση, τις οποίες επίσης αγνόησαν, πράγμα που σήμαινε ότι στο τέλος είχαν αγνοήσει το 97% του covid που συνέβη κατά τη διάρκεια της δοκιμής και συνέκριναν 3 παιδιά στην ομάδα του εμβολίου που είχαν covid με 7 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου και είπαν ότι αυτό έδειξε ότι το εμβόλιο ήταν αποτελεσματικό.

Τα παιδιά που θα έπαιρναν το εικονικό φάρμακο, η ομάδα ελέγχου, παρακολουθήθηκαν κατά μέσο όρο για 6 εβδομάδες και στη συνέχεια ξετυφλώθηκαν και τους χορηγήθηκε το εμβόλιο. Αυτός είναι ο έλεγχος για την ασφάλεια που χάθηκε για πάντα.

Η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης προορίζεται για μια κατάσταση όπου υπάρχει κίνδυνος σοβαρής βλάβης ή θανάτου. Τα παιδιά κάτω των πέντε ετών δεν διατρέχουν κίνδυνο σοβαρής βλάβης ή θανάτου από την covid.

Σοκάρει Ελληνίδα παιδοχειρουργός: Εντοπίζουμε αδικαιολόγητη χαλαρότητα στους μυϊκούς ιστούς εμβολιασμένων παιδιών και καταγράφουμε αυξημένα περιστατικά σκωληκοειδίτιδας

Στο ίδιο video ακολουθεί απόσπασμα από την ομιλία της Δρ. Βίκυ Σουλεϊμάνοβα, η οποία είναι παιδοχειρουργός στο νοσοκομείο Λαρίσης. Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή στην περιοχή του Βόλου, έλαβε το λόγο προκειμένου να μοιραστεί την εμπειρία της απ’ όσα βλέπει να εκτυλίσσονται κάθε μέρα μπροστά στα μάτια της με τα εμβολιασμένα παιδιά.


Στο ηχητικό που ακολουθεί ακούστε τη συνέντευξη της στο focus fm και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη στην οποία μιλά με λεπτομέρειες για τις αλλαγές που παρατηρεί στους ιστούς των εμβολιασμένων παιδιών που χειρουργεί.


Αναφερόμενη η κυρία Σουλειμάνοβα στην εικόνα που παρατηρεί τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο και στις επεμβάσεις που κάνει είπε ότι υπάρχει μια αύξηση περιστατικών σκωληκοειδίτιδας στα παιδιά που είναι εμβολιασμένα. Επιπλέον, πολλές διαφορές παρατήρησε και στην κατάσταση του μυϊκού ιστού και του υποδόριου λίπους, η οποία είναι πολύ περίεργη κυρίως για παιδιά. Κι αυτό γιατί οι ενήλικοι έχουν κάνει καταχρήσεις κλπ και ίσως μια τέτοια εικόνα να ήταν δικαιολογημένη αλλά για παιδιά που βρίσκονται στο ξεκίνημα της ζωής τους είναι ανεξήγητη αυτή η κατάσταση των ιστών, σύμφωνα με την ίδια.

 «Σε ένα χειρουργείο μου ήταν τόσο άσχημη η κατάσταση των ιστών που με δυσκόλεψε πάρα πολύ και όλη αυτή η κατάσταση μου κίνησε την περιέργεια. Έτσι λοιπόν έψαξα το ιστορικό του παιδιού και ανακάλυψα ότι ήταν εμβολιασμένο. Μετά σε άλλες επεμβάσεις σε εμβολιασμένα παιδιά παρατήρησα ότι οι αλλαγές στους ιστούς υπήρχαν αλλά όχι σε τόσο άσχημη κατάσταση. Οι αλλαγές υπήρχαν σε μικρότερη κλίμακα αλλά το ανησυχητικό είναι ότι υπήρχαν σε όλα και μιλάμε για 20 -25 παιδιά. Η κατάσταση των ιστών στην οποία αναφέρομαι μοιάζει με φλεγμονή, θα μπορούσα επίσης να την παρομοιάσω με περιπτώσεις που τα άτομα έχουν κάνει πολλές καταχρήσεις. Πράγμα αδύνατο να συμβαίνει σε παιδιά. Σίγουρα θα πρέπει να μελετηθούν περισσότερες περιπτώσεις για να βγάλουμε συμπεράσματα. Καλώ συναδέρφους μου που έχουν πρόσβαση σε ερευνητικά κέντρα και μπορούν να τα μελετήσουν όλα αυτά, να δώσουν ιδιαίτερη σημασία σε τέτοια περιστατικά. Ας δουν λιγάκι πιο σοβαρά το θέμα γιατί μιλάμε για παιδιά» τόνισε.

«Αυτό που με ανησυχεί επίσης είναι η γρήγορη εξέλιξη της σκωληκοειδίτιδας, δηλαδή ενώ από τη στιγμή που η οξεία μορφή της σκωληκοειδίτιδας για να φτάσει σε περιτονίτιδα απαιτεί 24 ώρες ίσως και αρκετά παραπάνω τώρα πλέον βλέπουμε να ωριμάζει μέσα σε λίγες ώρες πράγμα που είναι περίεργο. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση. Σε αντίθεση με όλα αυτά, η εικόνα που παρουσιάζουν τα ανεμβολίαστα παιδάκια είναι αυτή που ξέραμε μέχρι σήμερα και θεωρούσαμε φυσιολογική. Ζούμε πραγματικά σε μια εποχή που το παράλογο προσπαθούμε να το εξηγήσουμε με τη λογική» πρόσθεσε.

Ακούστε εδώ
 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου