Άγρια δολοφονία στη Ραφήνα: Πέντε Αλβανοί σκότωσαν 42χρονο Έλληνα. Πέτυχε η ενσωμάτωση κ. Πρωθυπουργέ... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Άγρια δολοφονία στη Ραφήνα: Πέντε Αλβανοί σκότωσαν 42χρονο Έλληνα. Πέτυχε η ενσωμάτωση κ. Πρωθυπουργέ...

  Αλήθεια ο κ. Μητσοτάκης παραμένει υπερήφανος για την «επιτυχή ενσωμάτωση» των Αλβανών μεταναστών στην Ελληνική κοινωνία, όπως δήλωσε πρόσφ...

 






Αλήθεια ο κ. Μητσοτάκης παραμένει υπερήφανος για την «επιτυχή ενσωμάτωση» των Αλβανών μεταναστών στην Ελληνική κοινωνία, όπως δήλωσε πρόσφατα...;


Συμμορία αλλοδαπών αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία του Δημήτρη Kόρδα στο Sante Rock Bar τα ξημερώματα Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.


Η δολοφονία έγινε πριν τις 2 τα ξημερώματα, διότι η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ ήταν λίγα λεπτά αργότερα. Δεν μιλάμε για κάποια συμπλοκή, αλλά για στυγνή δολοφονία, αφού οι Αλβανοί ήταν πέντε και είχαν στήσει ενέδρα στον άτυχο άνδρα με σκοπό να τον σκοτώσουν.

Η άγρια συμπλοκή συνέβη τα ξημερώματα έξω από μπαρ της περιοχής, κοντά στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, όπου πέντε Αλβανοί συνεπλάκησαν με τον 42χρονο, τον χτύπησαν με μπουνιές, κλωτσιές και σιδερογροθιές,  εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο.

Το θύμα μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άγριος καβγάς ξεκίνησε όταν οι Αλβανοί δράστες ενόχλησαν την κοπέλα του 42χρονου.

Ο  42χρονος ήταν σε μπαρ με την κοπέλα του. Όταν κάποια στιγμή σηκώθηκε για να πάει τουαλέτα, οι πέντε Αλβανοί πείραξαν την κοπέλα.

Με την επιστροφή του, τους ζήτησε εξηγήσεις, εκείνοι όμως του επιτέθηκαν άγρια, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη.

Γυρω στις 3 τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, τον διασωλήνωσαν άμεσα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ότι ο 42χρονος κατά λάθος έσπρωξε ένα μέλος άλλης παρέας, ο οποίος του ζήτησε να «πάνε έξω» και έτσι έγινε.

Οι μαρτυρίες που πληθαίνουν, θέλουν τη συγκεκριμένη συμμορία να έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής, υπό την ανοχή των αρχών που γνώριζαν αλλά δεν έκαναν τίποτα για να τους μαζέψουν. Ένα πέπλο τρόμου υπήρχε στη Ραφήνα, αλλά ουδείς ασχολείται. Με αποτέλεσμα ένας νέος άνθρωπος να δολοφονηθεί φρικτά λες και βρισκόμαστε στην Κολομβία ή στο Μεξικό.

Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα θέλουν τον δολοφονημένο Δημήτρη να βρίσκεται μόνος του εκείνη την ώρα στο μπαρ, άρα «να μη ζήτησε το λόγο» για παρενόχληση της συντρόφου του, όπως ήθελαν οι πρώτες πληροφορίες.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί κάποια σύλληψη από την αστυνομία παρά το γεγονός ότι οι δράστες ήταν γνωστοί στην περιοχή.

Το αποτέλεσμα ήταν αν όχι όλα τα μέλη της παρέας τότε τα περισσότερα να του ορμήσουν, τον χτυπήσουν άσχημα στο κεφάλι και στο σώμα, αφήνοντας τον χωρίς τις αισθήσεις του και αιμόφυρτο.

Στη συνέχεια οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Για το γατάκι που κλώτσησε κάποιος ανεγκέφαλος, η κυβέρνηση αισθάνθηκε την ανάγκη να κινητοποιηθεί άμεσα και να μας ενημερώσει, μέσω Twitter, ότι θα βρεθεί άμεσα. Για το Χιμπατζή, που οι υπεύθυνοι του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου αναγκάστηκαν να θανατώσουν για να αποφύγουν τα χειρότερα...έχουμε διαμαρτυρίες «ευαίσθητων»! Για το Δημήτρη, που πέντε Αλβανοί εγκληματίες του στέρησαν τη ζωή, δεν νιώθει κανένας από όλους αυτούς την υποχρέωση να ασχοληθεί; Αλήθεια ο κ. Μητσοτάκης παραμένει υπερήφανος για την «επιτυχή ενσωμάτωση» των Αλβανών μεταναστών στην Ελληνική κοινωνία...;



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου