Η. Κασιδιάρης: «Με εντολή Μητσοτάκη τα Μ.Μ.Ε υπερπροβάλλουν τις δηλωσεις Ερντογάν για να φαίνεται πατριώτης» - «Γιατί ΔΕΝ θα γίνει ελληνοτουρκικός πόλεμος το καλοκαίρι...» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η. Κασιδιάρης: «Με εντολή Μητσοτάκη τα Μ.Μ.Ε υπερπροβάλλουν τις δηλωσεις Ερντογάν για να φαίνεται πατριώτης» - «Γιατί ΔΕΝ θα γίνει ελληνοτουρκικός πόλεμος το καλοκαίρι...» (Video)

  «Ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή στα εγχώρια Μ.Μ.Ε να υπερπροβάλουν αυτές τις υπερφίαλες δηλώσεις, ώστε ο ίδιος να παρουσιάζεται ως πατριώτ...

 







«Ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή στα εγχώρια Μ.Μ.Ε να υπερπροβάλουν αυτές τις υπερφίαλες δηλώσεις, ώστε ο ίδιος να παρουσιάζεται ως πατριώτης»


«Όπως ο Μητσοτάκης με έβαλε στη φυλακή γιατί εκφράζω τη μοναδική αληθινή αντιπολίτευση στην Ελλάδα, έτσι γίνεται και στη Τουρκία τη Βόρειο Κορέα και σε άλλα τριτοκοσμικά καθεστώτα»

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε άλλη μια δυναμική παρέμβαση στην οποία αναλύει όλα τα πιθανά σενάρια μιας ελληνοτουρκικής σύρραξης. Παρουσιάζει το δόγμα του πρώτου αποφασιστικού πλήγματος, καθώς και τους λόγους που ένας πόλεμος μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας είναι απίθανο να διεξαχθεί στο άμεσο μέλλον. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή η επιθετική ρητορική Ερντογάν έχει προεκλογικό χαρακτήρα και στόχο τη συσπείρωση ψηφοφόρων, γιατί αν ο Ερντογάν χάσει τις εκλογές του 2023 θα πρέπει να φύγει με ελικόπτερο από τη Τουρκία.»

«Αν κερδίσουν οι Κεμαλικοί την επόμενη ημέρα των εκλογών θα βγούν από τη φυλακή πάνω από 100.000 αντίπαλοι του Ερντογάν, Στρατηγοί, Ανώτατοι Δικαστές, υψηλόβαθμοι παράγοντες, που φυλακίστηκαν αυτά τα χρόνια ως αντιφρονούντες. Όπως ο Μητσοτάκης με έβαλε στη φυλακή γιατί εκφράζω τη μοναδική αληθινή αντιπολίτευση στην Ελλάδα, έτσι γίνεται και στη Τουρκία τη Βόρειο Κορέα και σε άλλα τριτοκοσμικά καθεστώτα.»

«Ο Ερντογάν, οι Υπουργοί του, ακόμα και ο ετοιμαθάνατος αρχηγός των Γκρίζων Λύκων λένε συνέχεια ακρότητες για να συσπειρώσουν το εκλογικό τους κοινό και την ίδια στιγμή ο Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή στα εγχώρια Μ.Μ.Ε να υπερπροβάλλουν αυτές τις υπερφίαλες δηλώσεις, ώστε ο ίδιος να παρουσιάζεται ως πατριώτης, την ώρα που έχει απεμπολίσει όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος.»

Δείτε το video με όλα όσα είπε:



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου